bu devirdeki hit meslek onlar:) çocuk haklı:))he valla öyle diyo sıpa:)))ona göre kavgacı ve dövüşçü bi meslek:))
dogruuubu devirdeki hit meslek onlar:) çocuk haklı:))
Offff naaptin sen sultanimmmm
yukarıya sana bakmaktan boynum ağrıdı azıcık asagı innnn
teşekkürler canımama cay içmiyorum onun yerine kekten sonra yerine söyle miss gibi köpüklü kahve isterimmm cokmu masraflı oldum neee
eltinin oğlu ne alaka kız?
o zaman bi çay da bana doldur gülüm:)
Naptın sara sen ya offfff zaten canım tatlı çekiyor şekerim de varmış şimdi önümde olsa hepsini yerim
nasıl yaa portakallı pastaarevani gibi görünnüşüü..süpper görünüyorrr
ben de sohbetin ortasından dalayım
iyi akşamlar güzel hanımlar, hepinizi öpüyorum
turkuazım iyi gördüm seni maaşallah. hep iyi ol inş.
kızlar ya ben kafayı yiyorum galiba, rüyalarımda tüp bebek profesörünün asistanı olarak gördüm kendimi. ama işim adamın çocuğuna bakmaktı tövbe tövbeeeeeeeeee
bu arada erik, karpuz çıktı sofram şenlendi, çok mesudum
böyle işte, bu kadar
bitanesin sen yaaa...
akşam akşam bu yorgunluğa nasıl güzel giderdi şimdi bu şahaneee pasta
ellerine sağlık seviyorum seni kadın
Aaaaaaa kim gelmiş....
Ben gelmişim... :))))))))
hoş hoş hoşşşşşş gelmişsinnnn ciğerimin köşesii
Ya bana küfür etme de bebeeeemmm bu Ümraniye'deki mekanın adı neydi :))))
bütün gün ağladım incirim gözler şiş ama biraz rahatladım...ben de sohbetin ortasından dalayım
kızlar ya ben kafayı yiyorum galiba, rüyalarımda tüp bebek profesörünün asistanı olarak gördüm kendimi. ama işim adamın çocuğuna bakmaktı tövbe tövbeeeeeeeeee
böyle işte, bu kadar
sara bi pasta yaptıydım elossanın topiğine koyim de bak burda ki hamişlerin canı çekmessin tamam mı:)gel beraber yiyelim
olurmu hiç hemen bol köpüklü türk kahvesi geliyor
doldurdum bileeeeeeee
hakkını helal et ayşegülüm
kek kalıbında yapmadım borcam tepside yaptım ondan revani görünüşlü oldu şekerim
bütün gün ağladım incirim gözler şiş ama biraz rahatladım...
sara bi pasta yaptıydım elossanın topiğine koyim de bak burda ki hamişlerin canı çekmessin tamam mı:)
kız ben sana sen koydun ben koymam demek istemedim ha yanlış anlama tatlım moonsun canı istiyo ya ondan dedim di..tamam koyunca bak derim ben sana uzun sürüyo.tamam koy de bakayım canım
bende senin gibi çok düşündüm hamilelerin canı çeker diye ama sonra düşündüm hamileler yemek topiklerindede geziyo
bütün gün ağladım incirim gözler şiş ama biraz rahatladım...
sara bi pasta yaptıydım elossanın topiğine koyim de bak burda ki hamişlerin canı çekmessin tamam mı:)
tamam koy de bakayım canım
bende senin gibi çok düşündüm hamilelerin canı çeker diye ama sonra düşündüm hamileler yemek topiklerindede geziyo
ben de sohbetin ortasından dalayım
böyle işte, bu kadar
teşekküy edeyim gülden sultan
akşam eşim eve gelince ev tarçınlı pasta koksun istedim ben portakallı pastaya azıcıkda tarçın ekliyorum çok yakışıyo
Aaaaaaa kim gelmiş....
Ben gelmişim... :))))))))
ama tatlım dikkat edin ya bak sonra pişman oluyosunuz ..büyük ihtimal ilaca başlicak moons cnm haftaya tekrar bi baktırcak inşallah ilaca gerek kalmaz.senden nbr okul nasıl gidio?kuzum kıyamam sana
ellerine sağlık canım, yaaa moonsta gebelik şekeri çıkmış ha, çok üzüldüm ama neyse ki geçici bir durum.
böyle yemeye devam edersem bende de çıkması an meselesi :)
saracım ellerine kollarına sağlık, çok leziz görünüyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?