hahahahaha hakkaten ha hemen düzeltim...o nasıl bi cümle öleeee
iyiyim canım sen nasılsın nerelerde geziyon sennapıon canısı????
yatıyo musunnnnnnnnnnnnnn???????????iyi geceler cancağızlarım
valla heryerdeyim aysegülüm:)) günler sonra pc yi açtım ya keyfini çıkarıyom:))iyiyim canım sen nasılsın nerelerde geziyon sen
burdasın ama yoksun
gezde çok kaybolma arada uğra bekliyorum bak seni burdayatıyo musunnnnnnnnnnnnnn???????????
iyi geceler canımmmm....
valla heryerdeyim aysegülüm:)) günler sonra pc yi açtım ya keyfini çıkarıyom:))
ama tatlım dikkat edin ya bak sonra pişman oluyosunuz ..büyük ihtimal ilaca başlicak moons cnm haftaya tekrar bi baktırcak inşallah ilaca gerek kalmaz.senden nbr okul nasıl gidio?
bugün beni ücretli öğretmenliğe çağırdılar hafta 30 saat sosyal bil. dersine.eşim göndermedi
iyi geceler cancağızlarım
gezde çok kaybolma arada uğra bekliyorum bak seni burda
tamam cnm kaybolmam:)))gezde çok kaybolma arada uğra bekliyorum bak seni burda
evet canım görüşemiyoruz geçen yazdım sana cvp vermedin özlemiştim oysa seniCanımm naber yaaçok özledim senii görüşemiyoruz hiçç
aman canım dikkat et beim çok yüksek çıktı şimdi bişii yiyemiyorum canım nası sütlaç istiyo yoksa git alda diyemem ki eşimeokul iyi valla, zaten evim okula bitişik, ist. için büyük lüksbir de çoğu sınıfım 12, konularım bitti. yazılı dönem ödevi uğraşıyorum işte
siz bilirsiniz tabi ama kabul edeydin iyiydi sanki. şu açıdan söylüyorum, hem kafan boşalır, hem farklı insanlarla tanışmak iyi gelir hem de 2 ay para toplayıp yatırım yapardın. zorlansan bile alt tarafı 2 ay. ama siz bilirsiniz tabi, eşinin vardır bir bildiği :)
iyi geceler bebeğim
moonscum geçmiş olsun tatlım, şeker için diyorum. hiç korkma çok sık çıkar bu şeker. böyle yemeye devam edersem ben de adayım :)
tatlım evime çokk uzak bi yerdeydi okul bi de böle çok kırsal kesimdeydi eşim de it kopuk dolu ora seni göndermem dedi.okul iyi valla, zaten evim okula bitişik, ist. için büyük lüksbir de çoğu sınıfım 12, konularım bitti. yazılı dönem ödevi uğraşıyorum işte
siz bilirsiniz tabi ama kabul edeydin iyiydi sanki. şu açıdan söylüyorum, hem kafan boşalır, hem farklı insanlarla tanışmak iyi gelir hem de 2 ay para toplayıp yatırım yapardın. zorlansan bile alt tarafı 2 ay. ama siz bilirsiniz tabi, eşinin vardır bir bildiği :)
iyi geceler bebeğim
moonscum geçmiş olsun tatlım, şeker için diyorum. hiç korkma çok sık çıkar bu şeker. böyle yemeye devam edersem ben de adayım :)
ooo hooo biz hep ayaktayız merhaba hosgeldin:)Uymayan varmı merhabalar
evet canım görüşemiyoruz geçen yazdım sana cvp vermedin özlemiştim oysa seni
aman canım dikkat et beim çok yüksek çıktı şimdi bişii yiyemiyorum canım nası sütlaç istiyo yoksa git alda diyemem ki eşime
alıştım kuzum şekere çok üzüldüm de bugün bi dahileciye gittik rahatlattı beni nolcak ki insilün alırsın olur biter deyip yolladı bizi
Canımm naber yaaçok özledim senii görüşemiyoruz hiçç
evet canım görüşemiyoruz geçen yazdım sana cvp vermedin özlemiştim oysa seni
aman canım dikkat et beim çok yüksek çıktı şimdi bişii yiyemiyorum canım nası sütlaç istiyo yoksa git alda diyemem ki eşime
alıştım kuzum şekere çok üzüldüm de bugün bi dahileciye gittik rahatlattı beni nolcak ki insilün alırsın olur biter deyip yolladı bizi
Uymayan varmı merhabalar
tatlım evime çokk uzak bi yerdeydi okul bi de böle çok kırsal kesimdeydi eşim de it kopuk dolu ora seni göndermem dedi.
aaa öyle mi dedi canım hadi iyi bari korkmana gerek kalmadı ama suyu bol iç.ama ben anladım vucut iğneye alıştı ya istiyo napsınnnnnnnnnnn yazıkkkkkkk:)))))))))))evet canım görüşemiyoruz geçen yazdım sana cvp vermedin özlemiştim oysa seni
ta kendisi cnm...Yanlış yere mi girdim burası tüp bebek topigi değilmi kimse yokmu
dimi günde 1tane clakxen oluyorum ya vücuda az geliyo 1 iğne illah fazla olacak alıştık acı çekmeyeaaa öyle mi dedi canım hadi iyi bari korkmana gerek kalmadı ama suyu bol iç.ama ben anladım vucut iğneye alıştı ya istiyo napsınnnnnnnnnnn yazıkkkkkkk:)))))))))))
ta kendisi cnm...
çok uzak dedi iki kurus para veriolar onuda yola yemeğemi vercen ben sana veririm parasını dedi:)))el mahkum tamam dedim napim..hoş geldin mehtap, nasılsın?
he kız bak ne güzel açıklamış dahiliyeci, uzman işteben de şekerden vazgeçemiyorum ama dikkat etsem iyi olur.
selam, hoş geldin.
o zaman doğru karar canım, boşver iyi olmuş.
öptüm yavrum byeeeeee:))Kızlarr ben çıkıyorumm eşim hadiiiiiiiiiiiii diyorhepinize iyi gecelerr
genelde burdayız cnm bu saatte..Hoşbulduk.bu saatte birilerini bulmak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?