evet o daha güzel olucak hemde nasipse yakında olcak inşallah....tamam tamam affedelim kuzum baksana ağlıyooo
tamam kızz tamam affettikkk ağlama sulugözzzzz benide ağlatcan zaten yapım musaait ağlamaya
evet canım hadi gel tutalımda dövelim onları:)))
bosver onların popolarınııı:)))) bebişleri olsunda onların popolarını ısıralımmm
kızzz bizde seni çookk seviyoruzzz(ben kendi adıma sevmeyenler varsa döviyiimm) ama nerden çıktı şimdi buuuu
kızzz bizde seni çookk seviyoruzzz(ben kendi adıma sevmeyenler varsa döviyiimm) ama nerden çıktı şimdi buuuu
saol canım içimden geldi dışavurum yaşadım birden
ayyyyy evet yaaaa sessiz sessiz böle içine akıta akıta ben de hiç haz etmiyorum böyle tiplerden:))))))ayyy bende hiç sevmem:)))hele o gece yarısı uykudan kalkıp eşi görmesin diye ağlayanları yakaranları hele hiç sevmemmm
ben de seni çokkk seviyormm kocaman öpüyorummmmKızlar ben sizi çok seviyorum biliyormusunuz bunca zaman bir aradayız bugünlerde anlıyorum boşuna bir arada olmadığımızı...Cansınız...
Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256
bugün şiddet eğilimli gördüm senii...kızzz bizde seni çookk seviyoruzzz(ben kendi adıma sevmeyenler varsa döviyiimm) ama nerden çıktı şimdi buuuu
kız sara sende ki bu hamartlığın yarısı ben de olsa kocam bayram eder...eline sağlık tatlum ama azıcık fazlamı kızarmıi ne?
bende haz etmiyorum canım da hergündegörüyorum o insanı:)))aynaya bakamıyom onun yüzündenayyyyy evet yaaaa sessiz sessiz böle içine akıta akıta ben de hiç haz etmiyorum böyle tiplerden:))))))
bugün şiddet eğilimli gördüm senii...
?
ayyyyy evet yaaaa sessiz sessiz böle içine akıta akıta ben de hiç haz etmiyorum böyle tiplerden:))))))
ben de seni çokkk seviyormm kocaman öpüyorummmm
kız sara sende ki bu hamartlığın yarısı ben de olsa kocam bayram eder...eline sağlık tatlum ama azıcık fazlamı kızarmıi ne?
olsun arada dışa vurum yaşamak gerek
hemen geliyorum saracım ordan masaya bi sandalyede bana cek lütfen
ayyyyy evet yaaaa sessiz sessiz böle içine akıta akıta ben de hiç haz etmiyorum böyle tiplerden:))))))
ben de seni çokkk seviyormm kocaman öpüyorummmm
Kızlar ben sizi çok seviyorum biliyormusunuz bunca zaman bir aradayız bugünlerde anlıyorum boşuna bir arada olmadığımızı...Cansınız...
Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256
yukarıya sana bakmaktan boynum ağrıdı azıcık asagı innnnsevgi pıtırcıklarım benimmm..
sevgimi dışa vurdum rahat ettim başım göğe erdi
çektim bile çaylarda hazır
eltinin oğlu ne alaka kız?bende haz etmiyorum canım da hergündegörüyorum o insanı:)))aynaya bakamıyom onun yüzünden
valla canım bilemedimki niye öyle oldu?? dediğim gibi eltimin oğlandan herhalde
o zaman bi çay da bana doldur gülüm:)çektim bile çaylarda hazır
sağol canım ama çok kızarmamış resimde öyle çıktı
bende seni seviyorum gülden sultan
sanırım bugün içimdeki kavgacı dövüşçü insan ortaya çıktıı herkesi döveyim diyorum
aklıma eltimin oğlanın büyüyünce ne olcan sözüne karşılık verdiği dövüşçü olcaam yengecim oda olmazsa kavgacı olcam. birisi olurum herhalde demesi geldiiii
Naptın sara sen ya offfff zaten canım tatlı çekiyor şekerim de varmış şimdi önümde olsa hepsini yerim
aahahahaha öyle mi diyomuş çocuk:))))))))bak burda demiştim canım onun dediğini bende bugün onun gibi oldum
napıon canısı????Naptın sara sen ya offfff zaten canım tatlı çekiyor şekerim de varmış şimdi önümde olsa hepsini yerim
aahahahaha öyle mi diyomuş çocuk:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?