Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim sana kendimden irnek vericem. Gecen ay ben sogan suyu ictim 15 gun kadar.
Ve sonuc adetim hem miktar olarak hemde gun olarak azaldi.
Afedersin gunde iki Ped degisyiren ben nerdeyse jki ginde bir pedi zor kullandim

sesime gel gülümm....
özelden yazamıyom şu an ama yazdıkların düşündüğün gibi değil ben biliyorum durumu öyle gerekti diyelim...
sana uzun uzun anlatırım özelden bunu için rahat olsun herkes ciddiye alıyor olup biteni...
strateji diyelim buna...

kızlaaarrr noluyozzz bakalım...topiği boş bıraktınızda özellerdemi konusuyonuzzz

Canim sana kendimden irnek vericem. Gecen ay ben sogan suyu ictim 15 gun kadar.
Ve sonuc adetim hem miktar olarak hemde gun olarak azaldi.
Afedersin gunde iki Ped degisyiren ben nerdeyse jki ginde bir pedi zor kullandim

Canim sagol cevabin icin bende sogan suyunu icmekten vazgectim simdi nar suyu iciyorum bide bi arkadas yazmis kkda peyronoi cayi diye onu aldum basladim tadi igrencccc ama napiyimmmm bebislerimiz gelsin diye nelere katlanmadikki bunada katlanicam yeterki melegim gelsinnn

o daha güzel olur bak:)))

o zaman affedelim nafiyecim canımız cigerimiz onlar bizim
evet o daha güzel olucak hemde nasipse yakında olcak inşallah....tamam tamam affedelim kuzum baksana ağlıyooo
affedin beni yütfeennnn
tamam kızz tamam affettikkk ağlama sulugözzzzz benide ağlatcan zaten yapım musaait ağlamaya

evet o daha güzel olucak hemde nasipse yakında olcak inşallah....tamam tamam affedelim kuzum baksana ağlıyooo

tamam kızz tamam affettikkk ağlama sulugözzzzz benide ağlatcan zaten yapım musaait ağlamaya
ben zaten ağlamayııı hiççççççç sevmemmmmmm

Kızlar ben sizi çok seviyorum biliyormusunuz bunca zaman bir aradayız bugünlerde anlıyorum boşuna bir arada olmadığımızı...Cansınız...

kızzz bizde seni çookk seviyoruzzz(ben kendi adıma sevmeyenler varsa döviyiimm) ama nerden çıktı şimdi buuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…