nar suyuna basladımda canım düsünemedim alıp sıkmayı paket almıs esim bi kutuyu bitirdim ikinciyi içiyorum acaba oda fayda verirmi sıkma degil ya hani bide peyronoi cayı sipariş verdim kk dan birine cok iyi gelmiş bide dr soğan suyu iç dedi ama o dahada inceltmezmi kızlar yaaaa bilen varmı
kızlaaarrr noluyozzz bakalım...topiği boş bıraktınızda özellerdemi konusuyonuzzzsesime gel gülümm....
özelden yazamıyom şu an ama yazdıkların düşündüğün gibi değil ben biliyorum durumu öyle gerekti diyelim...
sana uzun uzun anlatırım özelden bunu için rahat olsun herkes ciddiye alıyor olup biteni...
strateji diyelim buna...
di mi yaaaaaa:)))))))))kızlaaarrr noluyozzz bakalım...topiği boş bıraktınızda özellerdemi konusuyonuzzz
evet canım hadi gel tutalımda dövelim onları:)))di mi yaaaaaa:)))))))))
popolarına vuralım:)))evet canım hadi gel tutalımda dövelim onları:)))
di mi yaaaaaa:)))))))))
bosver onların popolarınııı:)))) bebişleri olsunda onların popolarını ısıralımmmpopolarına vuralım:)))
kızlaaarrr noluyozzz bakalım...topiği boş bıraktınızda özellerdemi konusuyonuzzz
valla ben bilmem turkuaz bilirrrryok be gülüm ara ara yapıyoruz onu özel meselelerimiz olunca herkes bilmesin dimi o kadarınıda
ne demek kuzum tabi ki gel sarılalım elifimgünlerdir ağladığını yazmışsın sana sımsıkı sarılmak istiyorumm izin varmıı turkuazcımm
valla ben bilmem turkuaz bilirrrro affederse bende affederim büyüğüm oooo
o daha güzel olur bak:)))bosver onların popolarınııı:)))) bebişleri olsunda onların popolarını ısıralımmm
o zaman affedelim nafiyecim canımız cigerimiz onlar bizimvalla ben bilmem turkuaz bilirrrro affederse bende affederim büyüğüm oooo
Canim sana kendimden irnek vericem. Gecen ay ben sogan suyu ictim 15 gun kadar.
Ve sonuc adetim hem miktar olarak hemde gun olarak azaldi.
Afedersin gunde iki Ped degisyiren ben nerdeyse jki ginde bir pedi zor kullandim
evet o daha güzel olucak hemde nasipse yakında olcak inşallah....tamam tamam affedelim kuzum baksana ağlıyoooo daha güzel olur bak:)))
o zaman affedelim nafiyecim canımız cigerimiz onlar bizim
tamam kızz tamam affettikkk ağlama sulugözzzzz benide ağlatcan zaten yapım musaait ağlamayaaffedin beni yütfeennnn
ben zaten ağlamayııı hiççççççç sevmemmmmmmevet o daha güzel olucak hemde nasipse yakında olcak inşallah....tamam tamam affedelim kuzum baksana ağlıyooo
tamam kızz tamam affettikkk ağlama sulugözzzzz benide ağlatcan zaten yapım musaait ağlamaya
ayyy bende hiç sevmem:)))hele o gece yarısı uykudan kalkıp eşi görmesin diye ağlayanları yakaranları hele hiç sevmemmmben zaten ağlamayııı hiççççççç sevmemmmmmm
Kızlar ben sizi çok seviyorum biliyormusunuz bunca zaman bir aradayız bugünlerde anlıyorum boşuna bir arada olmadığımızı...Cansınız...
Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256 Eki Görüntüle 688256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?