Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sizin neden olmadığı belli mi
bilmiyorum cnm ya ilki tutundu devam etmedi hani doktor da bişe demedi olabilir filan dedi bizde çok arastırmadık.şimdi de daha gidip doktorla konusmadım hoş konussam da ne dicek 2 emriyo koydum 1. kalite Allahın takdri filan dicek bizim de açıklayamadığımız şeyler var dicek...
sana ne diolar cnm ?neden olmuyomuş?

yok canım bişiicik yapmadım oturdum dolaştım bide boş boş gıcık mille ayol napıcan
aaa kuzum sebilde kalır su oluyo genelde ben sana yollayım benim toca su istifçisi oldu çıktı evde 2 tane dolu damacana sebilde 1 damacana 6 tanede 1.5 lt lik su var
neme lazım ya susuz kalırsak adam sürekli su söylüyo ordaki kadın olsa şüphelenicem he

Aslında ankara gurgan kliniğe gidecektik.sms aynı imkanı burada bulduk.gebelik asisi imsi pgt falan.yine neyse burada yaptırdım dedik.siz nerede ysptiriyorsunuz

Canlar nasılsınız ben deli olu am 2 gündür net yok dün akşam tam geldi dedim tekrar gitti şimdide eşimin tel.giriyorum

hahaha valla ii etmiş benim de stok yapmam lazım ama nreye koycam :))ben de o gün sucuyu aradım meşgule aldı bi daha aradım açtı direk dedi ki abla anladım ben numaranı tanıyom kontrun gitmesin diye açmadım diyo

Bize de bişey demediler.genetik tanı yapıldı.sadece bişey çıkmadı
ben de gentiğe baktırıcam yakında üniversie hastanesi yapıomuş bedava diye duydum bi sorusturucam..

Aslında ankara gurgan kliniğe gidecektik.sms aynı imkanı burada bulduk.gebelik asisi imsi pgt falan.yine neyse burada yaptırdım dedik.siz nerede ysptiriyorsunuz
ben de gaziantep yaptrdım cnm 3. yü de gürgan da düşünüyom aslında yani fikirlerimin arasında ..burda ımsı tekniği yapmıo bizim ki
gebelik aşısını da gereksiz gördü bilmiom işte çok erken bunları düşünmem daha cnm.şimdi sen 6. cıyı da mı trabzonda yaptırıcan.

Canlar nasılsınız ben deli olu am 2 gündür net yok dün akşam tam geldi dedim tekrar gitti şimdide eşimin tel.giriyorum
hoşgeldin cnm ama telden girmek çok gıcık dimi:)

hoşgeldiniz canım
vallahi benim holün girişind kenarda duruyo hee bizimkide öyle adam açmıyo reddediyo sonra kendi arıyo adam açmak istemiyodur teli her seferinde 40 lt suyu çıkarıyo yukarı 5 kat asansörde yok tocam adamı fıtık yapacak

Size nasıl 2 tane embriyo transfer edildi
nasıl yani cnm ettiler işte:)

Anam sinirden harfleri eksik yazmışım tövbe tövbe
hahahaha biz anladık cnm boşver:)

aaaaaaaaa neden asansör yok cnm sen nasıl inip çıkıosun?

Evet burada yaptıracak.aynı tekniklerin hepsi var.eşim istiyor daha doğrusu.benim tedavi sürecim oldukça zor geciyo .canımdan can gidiyor sanki.sinirden çıldırıyorum tabi ilaçlardan

Evet burada yaptıracak.aynı tekniklerin hepsi var.eşim istiyor daha doğrusu.benim tedavi sürecim oldukça zor geciyo .canımdan can gidiyor sanki.sinirden çıldırıyorum tabi ilaçlardan
valla cnm rabbim ol desin heryerde olur Allahın izniyle...vakti zamanı gelmedi demekki...sperm kaç milyon çıkıo cnm?

Ben üniversite has.yaptırdım para vermedik.ama bize yapıldı genetik tanı.yani eşimle bana.embriyoya değil

Sayı 24milyon.ileri hareket sıfır .yerinde hareketli % 13.bazen ssyi94milyona kadar çıkıyor ama hareket ve canlilik değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…