bilmiyorum cnm ya ilki tutundu devam etmedi hani doktor da bişe demedi olabilir filan dedi bizde çok arastırmadık.şimdi de daha gidip doktorla konusmadım hoş konussam da ne dicek 2 emriyo koydum 1. kalite Allahın takdri filan dicek bizim de açıklayamadığımız şeyler var dicek...Sizin neden olmadığı belli mi
o zaman artık trabzonu bırak cnm başka biyerlere bakın..istanbul yakın oraya gidin imkanınız varsa..Trabzonda yaptırdım 2 tane özelde.3 tane üniversite hastanesinde
yok canım bişiicik yapmadım oturdum dolaştım bide boş boşseninkinin aynısı cnm..nerelerde yaptırdın sen şimdi nereyi düşünüyosun?
ayyy kızzz ne dicen işte cahillikk boşverrr...benimm de ütüm var aysegülüm bi de şimdi su bitmiş tuzlu çekirdeği de yedim dilim damagım kurudu sebilin içinde accık kalmıştır onu içip yatıcam artık..mevlütte çalışıp yorulmadın dimi?
hahaha valla ii etmiş benim de stok yapmam lazım ama nreye koycam :))ben de o gün sucuyu aradım meşgule aldı bi daha aradım açtı direk dedi ki abla anladım ben numaranı tanıyom kontrun gitmesin diye açmadım diyoyok canım bişiicik yapmadım oturdum dolaştım bide boş boşgıcık mille ayol napıcan
aaa kuzum sebilde kalır su oluyo genelde ben sana yollayım benim toca su istifçisi oldu çıktı evde 2 tane dolu damacana sebilde 1 damacana 6 tanede 1.5 lt lik su var
neme lazım ya susuz kalırsak adam sürekli su söylüyo ordaki kadın olsa şüphelenicem he
ben de gentiğe baktırıcam yakında üniversie hastanesi yapıomuş bedava diye duydum bi sorusturucam..Bize de bişey demediler.genetik tanı yapıldı.sadece bişey çıkmadı
ben de gaziantep yaptrdım cnm 3. yü de gürgan da düşünüyom aslında yani fikirlerimin arasında ..burda ımsı tekniği yapmıo bizim kiAslında ankara gurgan kliniğe gidecektik.sms aynı imkanı burada bulduk.gebelik asisi imsi pgt falan.yine neyse burada yaptırdım dedik.siz nerede ysptiriyorsunuz
hoşgeldin cnm ama telden girmek çok gıcık dimi:)Canlar nasılsınız ben deli olu am 2 gündür net yok dün akşam tam geldi dedim tekrar gitti şimdide eşimin tel.giriyorum
hoşgeldiniz canımCanlar nasılsınız ben deli olu am 2 gündür net yok dün akşam tam geldi dedim tekrar gitti şimdide eşimin tel.giriyorum
vallahi benim holün girişind kenarda duruyo hee bizimkide öyle adam açmıyo reddediyo sonra kendi arıyo adam açmak istemiyodur teli her seferinde 40 lt suyu çıkarıyo yukarı 5 kat asansörde yok tocam adamı fıtık yapacakhahaha valla ii etmiş benim de stok yapmam lazım ama nreye koycam :))ben de o gün sucuyu aradım meşgule aldı bi daha aradım açtı direk dedi ki abla anladım ben numaranı tanıyom kontrun gitmesin diye açmadım diyo
nasıl yani cnm ettiler işte:)Size nasıl 2 tane embriyo transfer edildi
hahahaha biz anladık cnm boşver:)Anam sinirden harfleri eksik yazmışım tövbe tövbe
aaaaaaaaa neden asansör yok cnm sen nasıl inip çıkıosun?hoşgeldiniz canım
vallahi benim holün girişind kenarda duruyo hee bizimkide öyle adam açmıyo reddediyo sonra kendi arıyo adam açmak istemiyodur teli her seferinde 40 lt suyu çıkarıyo yukarı 5 kat asansörde yok tocam adamı fıtık yapacak
bilmiyom kuzum yok işte şimdiye kadar idare ettim de inmek zor değilde çıkmak şimdiden yoruyo beninasıl yani cnm ettiler işte:)
hahahaha biz anladık cnm boşver:)
aaaaaaaaa neden asansör yok cnm sen nasıl inip çıkıosun?
ama cnm yarın birgün çocukla zorlanıcan sen en iyisi ablanla yer değiştir sen :)bilmiyom kuzum yok işte şimdiye kadar idare ettim de inmek zor değilde çıkmak şimdiden yoruyo beni
eşime kalsa 9 ayı ablamda geçirecektim o 1. katta ya
valla cnm rabbim ol desin heryerde olur Allahın izniyle...vakti zamanı gelmedi demekki...sperm kaç milyon çıkıo cnm?Evet burada yaptıracak.aynı tekniklerin hepsi var.eşim istiyor daha doğrusu.benim tedavi sürecim oldukça zor geciyo .canımdan can gidiyor sanki.sinirden çıldırıyorum tabi ilaçlardan
artık temmuzda evden çıkmam napıyım idare edicez kuzum offf bi görsem o günleri sen gürganı mı düşünüyosun canımama cnm yarın birgün çocukla zorlanıcan sen en iyisi ablanla yer değiştir sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?