Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnşllh adet değil bebeğinin varlık habercısıdir o hafif ağrılar ben hep umud edîyrdum oldu dîye ama biryerdnde korkuyrdum adet olucam diye buarada günaydın cnm

günaydın canım rabbim hayırlısını versin inş ben artık umudlu değilim normalde olması için ama kasıklarım da hafif agrılar var adet olcam gbi geliyor bana ama düşükten sonra hiç adet olmadı olumasına bile sevnebilirm cunku sogan suyu içicem şifa olsun diye bu ayda olmzsam bi doktor var ona gitmeyi düşünüyorum ama senin dediğin gbi olsa hiç fena olmzdı rabbim hepimize evladını vrsin inş canım umt olmdn yaşnmz tabi ama ben yoruldum yinde bugunumze şükür rabbim daha betrinden korusun hepimzi

günaydın canım Allah kolaylık versin inş güzel haberlerle dönersin

günaydın inş bebeğin gelmiştir canım

gelse ne kadr çok mutlu edck beni bir bilse onu nasıl beklediğimi ama malesf norml de olmuyor eşşek sıpası gelsede onu öpsem öpsem doyamam rabbim şu evlat hasretimzi dindirir inş bigün ÖZLENEN BİLSE NE KADAR ÇOK ÖZLENDİĞİNİ YOKLUĞUNDAN UTANIRDI EŞŞEK SIPASINA

Günaydın cancağızlarım...
Yoğunuö her zamanki gibi sık sık gelcem buralardayım zaten

Günaydın cancağızlarım...
Yoğunuö her zamanki gibi sık sık gelcem buralardayım zaten

günaydın canımcım yoğunluk bitermiki bnde dün yorulmuşm buraya resimleri nasıl koyuyoruz?? ben ypamıyomda ecük becerksiZim sanırsam

kızlar kaç gündür merak ediyom Benkayra gözükmüyo haberiniz var mı? bi yere mi gitti bu kız. öğleden sonra arayım diyom olmazsa.

evet sıra kese görmekte .........

inşallah canımmmm milstone rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu onada nasip etsin

selam kızlar..
ben geldiiim...
iki adet yumişimiz var..
doktorumuz iki altın yumurta dedi..
kanımı verdim değere göre beni arayıp bilgilendirecekler..
şimdi hastaneden gelen haberi bekliyorum..
doktorum dozu düşük başlamadaki sebebimiz yumrtayı yormamak dedi..
zaten ssende zayıfsın dedi.. kilo problemimiz filan yok dedi..sağlıklı bi şekilde devam edelim dedi..
yüksek dozda versem bişey değişmeyecek dedi..
hormona boğmanın bi anlamı yok dedi.
tedaviye cevap veriyorsun bu da çok güzel dedi..geçen ayki yüksek hormon değerlerinden sonra..
güzel gelişiyor dedi..

oh oh sevindim canım, olcak bu sefer inşallah.
iyi bak altın yumoşlara, altın karaborsaya düştü biliyon

hadi hayırlısı olsun canım inş bebişin gelirde dünyalr sizn olur rabbim hayırlısyla sonuçlmayı nasip etsin

kızlar kaç gündür merak ediyom Benkayra gözükmüyo haberiniz var mı? bi yere mi gitti bu kız. öğleden sonra arayım diyom olmazsa.

gayet iyi cnm kana alanı aynıymış ama bebişlerde kendiside çok iyi maşallah..
11.haftadalar maşallahh

oh oh sevindim canım, olcak bu sefer inşallah.
iyi bak altın yumoşlara, altın karaborsaya düştü biliyon

hiç gülücem yoktu tızz güldürdün bni rabbimde seni güldrsün inş hemi pantoln giydim rahtsız etti beli adet te olmadı ya hayırlısı olsun

gayet iyi cnm kana alanı aynıymış ama bebişlerde kendiside çok iyi maşallah..
11.haftadalar maşallahh

ikizler nazlanıyor şimcikten başladılar cok slmımızı söyle canım benkayrmıza rabbim saglıkla kucagına aldırsın inş

adet olamayınca da vücut şişiyo tabi. sen iyisi mi hamile pantolonu al nasıl olsa alacan şekerim

canım benm göbek pek yok ama son gecrdiğim tedavi düşük feln derkn şişti haliyle allhım ne verirse hayırlısını versin biz bebişleri çok bekliyoz nazlılar bi türlü gelmiyolar ama bi gün inatçılık yapmayı gelckler inş rabbim okadr buyukki herseyin bi vakit zamnı var sabır ve dua 20 nisan sanırm kutlu doğum haftası var duama başlıyacm 70 bin defa okumam lazım onun içn en hayırlı günde başlmayı istiyorum inş kabul olurda saglıklı sıhtli evlt nasip edr rabbim seninde bebişlerin çok sanslı annesi çok sevck onları

:)maşalah maşallah günün güzel haberi) inşallah ikisi de sana tutunur canım Allah emeklerini dualarını boşa çıkarmasın:)

kendimi kaybettim beni bulanlar lütfen tüp bebek günlüğümüz topiğine bırakıversin
hayırdır inşallah ev mi dağınık kafan mı dağınık çekip çıkaralım seni

ben de bizimkilerle barıştım.. artık beni üzmicekler.. bütün sinirleri beni kötü gördükleri için kv gillereymiş.. dün bir ankara turu yaptık bana yemek ısmarladılar gönlümü aldılar.. hatta saat 8 olmuştu iğnemi arabada yaptım haha insan nelere alışmıyoki aah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…