Tüp Bebek Günlüğümüz !

artık temmuzda evden çıkmam napıyım idare edicez kuzum offf bi görsem o günleri sen gürganı mı düşünüyosun canım
görürsün görürsün merak etme hepsi gelicek geçicek..işte ankarada gürgan var başkent var bi de recai var..gürgana baktım ımsı ,ebriyo traslama, pgt filan hepsi var cnm ..şuan hiç bilmiom cnm ora aklımda sadece sence nasıl?

Ben üniversite has.yaptırdım para vermedik.ama bize yapıldı genetik tanı.yani eşimle bana.embriyoya değil
ben de baktırıcam işte.ne yapıolar bi kan mı alıolar karı koca..histereskopi filan yaptırdın mı?

Sayı 24milyon.ileri hareket sıfır .yerinde hareketli % 13.bazen ssyi94milyona kadar çıkıyor ama hareket ve canlilik değişmiyor
anladım cnm sayınız çok güzel aslında.bizim de ileri hareket var ama hızlı ileri yok.ya da onun gibi bişe:)))))))

canım imsi söylemiştim sana iyi bi yöntemmiş sana lazım olanda o çok şükür senle alakalı bi durum değil
vallahi canım en iyisini yaparsın gürganda recaide iyi diye biliyorum gerekirse ikisiylede görüşürsün aklına neresi yatarsa orda yaptır tatlım

kızlar geç oldu ben de yatım artık zeriş yine gel cnm karadenizli arkadaşlarımız var onlarla tanısırsın:))
hadi öptüm kızlar iyi gecelerrrrrrrrr..

Ankarada recai pabuçcu ya gittim ama kliniği begenmedim.pek ilgili değillerdi 4 sene önce tabii.memnun kalmadım yaptırmadım yani orada.gurgan daha doğrusu iyi

Iyı gecelr canlarım kızım yıne tam yataga yöneldim uyandı baba de de buuu diye bagırıyr tam2,5 saat yurutecte evi gezdi o mînk parmağın girmediğiyer kalmadı ve ben baktım gidiş hat kötu yine sabahlar olmıck hemen bir anason kaynattım 50 likçti kafayı buldu gözleri döndu ve azönce bayıldı bende serdim yere yorgan yatagının yanına yattım şimdi uyucm ohhhh be inşllh bu geceanalık işte içimede sinmedi korktum yerde uyucm bugece inşllh hepinizi optum iyi geceler

herkese günaydın kızlar dün yoruldum işim 5 te bitti duşta almadım yorgunum şimdi de krınmda bir agrı var adetmi olcm acba bilmiyorum

herkese günaydın kızlar dün yoruldum işim 5 te bitti duşta almadım yorgunum şimdi de krınmda bir agrı var adetmi olcm acba bilmiyorum

İnşllh adet değil bebeğinin varlık habercısıdir o hafif ağrılar ben hep umud edîyrdum oldu dîye ama biryerdnde korkuyrdum adet olucam diye buarada günaydın cnm

Gunaydinlaaaaaaar....
Ben yumilerle olan randevum icin yollardayim..
Hepimize güzel günler diliyorum...
günaydın canım Allah kolaylık versin inş güzel haberlerle dönersin

günaydın inş bebeğin gelmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…