görürsün görürsün merak etme hepsi gelicek geçicek..işte ankarada gürgan var başkent var bi de recai var..gürgana baktım ımsı ,ebriyo traslama, pgt filan hepsi var cnm ..şuan hiç bilmiom cnm ora aklımda sadece sence nasıl?artık temmuzda evden çıkmam napıyım idare edicez kuzum offf bi görsem o günleri sen gürganı mı düşünüyosun canım
ben de baktırıcam işte.ne yapıolar bi kan mı alıolar karı koca..histereskopi filan yaptırdın mı?Ben üniversite has.yaptırdım para vermedik.ama bize yapıldı genetik tanı.yani eşimle bana.embriyoya değil
anladım cnm sayınız çok güzel aslında.bizim de ileri hareket var ama hızlı ileri yok.ya da onun gibi bişe:)))))))Sayı 24milyon.ileri hareket sıfır .yerinde hareketli % 13.bazen ssyi94milyona kadar çıkıyor ama hareket ve canlilik değişmiyor
tamam cnm ben de şimdi gidip yatıcam öptümmm görüşürzzz..iyi gecelerrrkuzum ben yatıyım çok uykum var erken kalktım yoruldum öpüyorum seni tatlım
canım imsi söylemiştim sana iyi bi yöntemmiş sana lazım olanda o çok şükür senle alakalı bi durum değilgörürsün görürsün merak etme hepsi gelicek geçicek..işte ankarada gürgan var başkent var bi de recai var..gürgana baktım ımsı ,ebriyo traslama, pgt filan hepsi var cnm ..şuan hiç bilmiom cnm ora aklımda sadece sence nasıl?
ben de baktırıcam işte.ne yapıolar bi kan mı alıolar karı koca..histereskopi filan yaptırdın mı?
olsun vaktim var baksınlar da yeterki...Evet sadece kan alıyorlar.sonuç bir ayda çıkıyor
bence çok bile beklemişsin bi dahakine yaptırmanı öneririm cnm.belkide içimizde bişe var ben yaptırmayı düşünüyourm..Hiteros kopi yaptırmadım
tamam canım ben öğrenirim ama bana yarın akşam 6 dan sonra hatırlat mutlaka buradan sorarım gündüz yoğun oluyoolsun vaktim var baksınlar da yeterki...
aysegülüm ben gitmeden hastaneye kocana sor da o tahlilleri yaptırım cnm. elimde b listeyle gidim:))
herkese günaydın kızlar dün yoruldum işim 5 te bitti duşta almadım yorgunum şimdi de krınmda bir agrı var adetmi olcm acba bilmiyorum
Gunaydinlaaaaaaar....
Ben yumilerle olan randevum icin yollardayim..
Hepimize güzel günler diliyorum...
günaydın canım Allah kolaylık versin inş güzel haberlerle dönersinGunaydinlaaaaaaar....
Ben yumilerle olan randevum icin yollardayim..
Hepimize güzel günler diliyorum...
günaydın inş bebeğin gelmiştir canımherkese günaydın kızlar dün yoruldum işim 5 te bitti duşta almadım yorgunum şimdi de krınmda bir agrı var adetmi olcm acba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?