Tüp Bebek Günlüğümüz !

eve epeydir dağınık görmemezlikten geliyorum çamaşırları makinenden çıkarıp asmalıyım bulaşık makinesini boşaltmalıyım bi de bu arada kafamda dolu kk da kayboldum
beni kimse kurtaramaz artık
çok şükür esaret bitti ve herşey tatlıya bağlandı
iyi olmana ve hissetmene sevindim canım...
valla bende kaç kez arabada yaptım iğnemi 3 tüp 2 aşılama olunca bi de benimkiler uzun protokol olunca iğnesi fazla oluyor heryerde vurdum ben

çok şükür bal kaymak gibiyiz annemlerle Allah bozmasın:)
arabada iğneler fln bağımlı gibiyiz
ev dağınıkken görmezlikten gelmek lazım bazen.. başkasının evinde geziyomuş gibi kınıycaksın bide ımmm kadına bak bütün işleri duruyo benim evim böyle mi mis gibi dicen hehe:) ama yine de çamaşırlar renkliyse fazla bekletme birbirine solarsa karışmam:)))

maşallahhh Allah bozmasın inşallah...
bencede şekerim görmemezlikten gelmek en güzeli dağınıklığı
geçenlerde bir tane marka gömleğimi sen eşofmanlarla vs..attım makineye eşortmanın biri pembeydi krem gömleğim uçuk pembe olarak çıktı makineden
çok üzüldüm tabisi ama dikkatsizlik anlamadan atmışım işte...

geçmiş olsun senden kıymetli mi:) belki pembe olarak giyebilirdin dicem ama renk değişimi heryerde eşit olmuyo alacalı oluyo:) benim de böyle renk değişimine uğrattığım ve kimseye çaktırmadan attığım bikaç kazağım ve tişörtüm var:)

sende telef olanlar daha fazla demek ben kocişimin kazağını 90 da atmışım bi kez
XL olan kazak makineden XXXXXXXXXLLLLLLLLLL olarak çıktı epey bi genişlemişti
şekerim benim gömlekte renk çok doğal durmuş heryerde eşit oranda dağılmış orjinal hali gibi duruyo ama ben o rengi sevmem gömlekten soğudum yakında markalı bi toz bezim olabilir

benim sıkıntım renklerinden değilde genelde boyutlardan oluyo..
tocamın bi kazağı vardı atmışım onu 60 dereceye
kazak bi çıktı 2 karış

Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....

maşallaahh subhanallah..
rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin..
ama azıcık bilgi versyedin ya..sorun merkez vs..

tebrik ederim canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin. mutluluk gözyaşları bunlar ne güzel.

maşallaahh subhanallah..
rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin..
ama azıcık bilgi versyedin ya..sorun merkez vs..

çok sağolun kızlar Allah razı olsun.. 6 yıllık evliyim 2 kere aşılama denedik olmadı ama sorun görünmüyodu tüm testler falan normal görünüyodu. doktorum tüp bebek deneyelim dedi Allahıma şükürler olsun ilk denemede pozitifi gördüm. Fulya Bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum canım. Normalde Bahçeci topiğinde yazıyorum ama bugün böyle mutluluktan biçok yere yazdım :))

maşallah canım çok tebrik ediyorum eminim harika bir duygudur...
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

canım tahmin ediyorum nasıl bi duygu olduğunu...
mevlam sağlıkla aldırsın kucağına...gözünüzaydın...
hepimiz yaşayalım inşaallahh
test sonucumu öğrendim negatifmişş (( sizler gibi inş. benimde olur.

(( bu ihtimalde var maalesef...
dilerim son olur canım benim..
mevlam sabır versin yardımcınız olsun...
inşaalah her isteeyen yaşasın anneliğii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…