:)maşalah maşallah günün güzel haberi) inşallah ikisi de sana tutunur canım Allah emeklerini dualarını boşa çıkarmasın:)
hayırdır inşallah ev mi dağınık kafan mı dağınık çekip çıkaralım seni
ben de bizimkilerle barıştım.. artık beni üzmicekler.. bütün sinirleri beni kötü gördükleri için kv gillereymiş.. dün bir ankara turu yaptık bana yemek ısmarladılar gönlümü aldılar.. hatta saat 8 olmuştu iğnemi arabada yaptım haha insan nelere alışmıyoki aah ah
çok şükür bal kaymak gibiyiz annemlerle Allah bozmasın:)eve epeydir dağınık görmemezlikten geliyorum çamaşırları makinenden çıkarıp asmalıyım bulaşık makinesini boşaltmalıyım bi de bu arada kafamda dolu kk da kayboldum
beni kimse kurtaramaz artık
çok şükür esaret bitti ve herşey tatlıya bağlandı
iyi olmana ve hissetmene sevindim canım...
valla bende kaç kez arabada yaptım iğnemi 3 tüp 2 aşılama olunca bi de benimkiler uzun protokol olunca iğnesi fazla oluyor heryerde vurdum ben
çok şükür bal kaymak gibiyiz annemlerle Allah bozmasın:)
arabada iğneler fln bağımlı gibiyiz
ev dağınıkken görmezlikten gelmek lazım bazen.. başkasının evinde geziyomuş gibi kınıycaksın bide ımmm kadına bak bütün işleri duruyo benim evim böyle mi mis gibi dicen hehe:) ama yine de çamaşırlar renkliyse fazla bekletme birbirine solarsa karışmam:)))
geçmiş olsun senden kıymetli mi:) belki pembe olarak giyebilirdin dicem ama renk değişimi heryerde eşit olmuyo alacalı oluyo:) benim de böyle renk değişimine uğrattığım ve kimseye çaktırmadan attığım bikaç kazağım ve tişörtüm var:)maşallahhh Allah bozmasın inşallah...
bencede şekerim görmemezlikten gelmek en güzeli dağınıklığı
geçenlerde bir tane marka gömleğimi sen eşofmanlarla vs..attım makineye eşortmanın biri pembeydi krem gömleğim uçuk pembe olarak çıktı makineden
çok üzüldüm tabisi ama dikkatsizlik anlamadan atmışım işte...
geçmiş olsun senden kıymetli mi:) belki pembe olarak giyebilirdin dicem ama renk değişimi heryerde eşit olmuyo alacalı oluyo:) benim de böyle renk değişimine uğrattığım ve kimseye çaktırmadan attığım bikaç kazağım ve tişörtüm var:)
geçmiş olsun senden kıymetli mi:) belki pembe olarak giyebilirdin dicem ama renk değişimi heryerde eşit olmuyo alacalı oluyo:) benim de böyle renk değişimine uğrattığım ve kimseye çaktırmadan attığım bikaç kazağım ve tişörtüm var:)
Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
maşallaahh subhanallah..
rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin..
ama azıcık bilgi versyedin ya..sorun merkez vs..
Derya gözün aydın tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah
teşekkür ederim canım..Allah razı olsun..
başladık bakalım..rabbim yardımcım olsun..
test sonucumu öğrendim negatifmişş(( sizler gibi inş. benimde olur.
canım tahmin ediyorum nasıl bi duygu olduğunu...Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
test sonucumu öğrendim negatifmişş(( sizler gibi inş. benimde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?