merhaba arkadaşlar :)
Ben istanbulun bağrından koptum tüp bebek merkezlerine düştüm :) aranıza katılabilirmiyimmm
yaaa ama yaaa öyle demeeeee
zaten eski yerimizde durmıcaz kömür ocaklarına çıkartacaklar bizi ordada net yok bende nasıl yapıcam diye düşünüyodum serseri vardiyasıda hiç geçmiyor zaten
canlar - 700 gram olmuşum ben bi kilo çizelgemi yenileyiippp geliyiiimmm
inşallah canım benim..Hadi ya üzüldüm bak şimdi( neyse inşallah çabucak geçer gider o günler inşallah canım
Ben istanbulun bağrından koptum tüp bebek merkezlerine düştüm :) aranıza katılabilirmiyimmm
canım gecen hafta hiç verememiştim adet olucam diye şişlik oldu bide ben ne zaman diyet yapsam kabızlık olur o problemimde olunca bu haftaçokdikkat eedememe rağmen yine ii oldu bu kadarcıkta olsabende hafta sonu gidiyorum paşalarımın yanına o zaman sen dönene kadar aramıza bende dönerim kaldığımız yerden devam ederiz
ooooo süpperrr maşallah devamı gelsin inşallah
ayyy güldeniimm ağzından bal adamlıyi valla.. eniştem öpsün o duduşlardan
iki altın yumiiiii maşallah onlara büyümeleri güzel 150 doz hemde düşük bi doz tekrar maşallah...
kız hissediyorum bak sen bu tedaviden gebe çıkcan birden öyle hissettim
Hoşgeldin canım Allah kurtarsın :)) Sorun ney sizde nerde tedavi görüyorsun anlatabilir misin
saolun kızlar 2. inş olur . umudumuzu kesmeden dewam edicez mecbur.
canlar nasılsınız iyimisiniz ne var ne yok bakalım
canım hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun inşallah...
canım benim bak bende 4.denememi yapcam bizde pes etmek yok negatifler bizi yıldırımaz tüpçüler sağlam güçlü kadınlarız sabır sabır sabır olacak inşallah...
naffiişş tşk ederim bacım..amiin diyorum dualarına..
valla gidio bebeğim..
150 dozla başladık devam edio..
bu gün ve yarında 150 doz vurcam c.tesi kntrl..
iki yumişimiz var işte..
doktor tabiri ilee altın yumiler..
tedaviye cevap veriyosun dedi bu çok güzel dedi..
işte bülee.. cumartesi gidecem sölerim selamını..
bende hafta sonu gidiyorum paşalarımın yanına o zaman sen dönene kadar aramıza bende dönerim kaldığımız yerden devam ederiz
bende hafta sonu gidiyorum paşalarımın yanına o zaman sen dönene kadar aramıza bende dönerim kaldığımız yerden devam ederiz
Kızlar ne yazacağımı inanın bilmiyorum ama sonucum pozitif :)) o kadar duygulandımki hastaneden beri ağlıyorum. Eşimin o yüz ifadesini asla unutmayacağım kıyamam ona bu mutluluğu herkes yaşasın herkes.....
ne güzel ilk tüp denemen inşaallah son olur ve müjdesini aldığın bebişin 9 ay boyunca seninle kalır canımm...Darısı başımızaaçok sağolun kızlar Allah razı olsun.. 6 yıllık evliyim 2 kere aşılama denedik olmadı ama sorun görünmüyodu tüm testler falan normal görünüyodu. doktorum tüp bebek deneyelim dedi Allahıma şükürler olsun ilk denemede pozitifi gördüm. Fulya Bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum canım. Normalde Bahçeci topiğinde yazıyorum ama bugün böyle mutluluktan biçok yere yazdım :))
canım gecen hafta hiç verememiştim adet olucam diye şişlik oldu bide ben ne zaman diyet yapsam kabızlık olur o problemimde olunca bu haftaçokdikkat eedememe rağmen yine ii oldu bu kadarcıkta olsa
tamam canım görüşürüz tekrar inşallah
ayyy güldeniimm ağzından bal adamlıyi valla.. eniştem öpsün o duduşlardan
hoşgeldin canım..Allah kurtarsın
ben bişi sorcam ama utanıyoomm
hoşgeldinn tatlımmmerhaba arkadaşlar :)
oo bu kutlanmaya değer..bak kabızlık için benim portakallı tariifm birebir hem zeytinyağlı sağlıklı hem de bağırsakları çalıştııryor...pırasaları ince doğrarsan da pırasa sevmeynler bile yer yanii gözüne batmadığı içincanım gecen hafta hiç verememiştim adet olucam diye şişlik oldu bide ben ne zaman diyet yapsam kabızlık olur o problemimde olunca bu haftaçokdikkat eedememe rağmen yine ii oldu bu kadarcıkta olsa
tamam canım görüşürüz tekrar inşallah
Yaa güldennnn nereye gidiyon yaaa sen olmadığın zaman burda kimselerin sesi çıkmıyor( ne kadar kalcann
Hoşgeldin canım Allah kurtarsın :)) Sorun ney sizde nerde tedavi görüyorsun anlatabilir misin
teşekkür ederim :)
sorun erkek infertilitesi , sperm yok dencek derecede az ama TESE vs. yok, İstanbul eurofertilde tedavi oluyorum BUGÜN 6. GÜNÜM Allah'ıma şükürler olsunki herşey yolunda bugün yumoşarım ölçüldü solda bir adet 10mm sağda 1adet 16 mm cumartesi günü tekrar gidicem kontrole Allahın izniyle belkide pzt opu ya giderim :)
kullandığım ilaçlarım fostımon günlük 225 ml (3 toz 1 su) bugunden sonra 300ml cıktı (4 toz 2 su)
cetrodice mi oldum bugün ilk kez yarın akşamda olucam
en sona ovitrelle var
birde p... neydi unuttum o yüksek çıktı bende dostinox kullanyorum haftada 2 kere yarım alıyorum 0,5 ise 0.025
ay neydi şu değerin adı yahu pocohontanas dıyesımm gelyıo
hım hum neydi neydi hehhhhhhhhh prolaktinnnnnnnnnnn :)
başka başkaaaaaaa şimdilik böyle dr Emre bey ile çıktım yola şimdi devam ediyorum bu arada ilk denemem henüz böyle birşeyden haberdar değildim nasıl olduda birden böyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum anlamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?