Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaa ama yaaa öyle demeeeee
zaten eski yerimizde durmıcaz kömür ocaklarına çıkartacaklar bizi ordada net yok bende nasıl yapıcam diye düşünüyodum serseri vardiyasıda hiç geçmiyor zaten

bende hafta sonu gidiyorum paşalarımın yanına o zaman sen dönene kadar aramıza bende dönerim kaldığımız yerden devam ederiz

canlar - 700 gram olmuşum ben bi kilo çizelgemi yenileyiippp geliyiiimmm

ooooo süpperrr maşallah devamı gelsin inşallah

Hadi ya üzüldüm bak şimdi ( neyse inşallah çabucak geçer gider o günler inşallah canım
inşallah canım benim..

merhaba arkadaşlar :)

Ben istanbulun bağrından koptum tüp bebek merkezlerine düştüm :) aranıza katılabilirmiyimmm

hoş geldin canım hayırlı olsun tedavin Rabbim bu yolda fazla oyalandırmasın inşallah...

bende hafta sonu gidiyorum paşalarımın yanına o zaman sen dönene kadar aramıza bende dönerim kaldığımız yerden devam ederiz

canım gecen hafta hiç verememiştim adet olucam diye şişlik oldu bide ben ne zaman diyet yapsam kabızlık olur o problemimde olunca bu haftaçokdikkat eedememe rağmen yine ii oldu bu kadarcıkta olsa
tamam canım görüşürüz tekrar inşallah

iki altın yumiiiii maşallah onlara büyümeleri güzel 150 doz hemde düşük bi doz tekrar maşallah...
kız hissediyorum bak sen bu tedaviden gebe çıkcan birden öyle hissettim
ayyy güldeniimm ağzından bal adamlıyi valla.. eniştem öpsün o duduşlardan

Ben istanbulun bağrından koptum tüp bebek merkezlerine düştüm :) aranıza katılabilirmiyimmm

hoşgeldin canım..Allah kurtarsın

Hoşgeldin canım Allah kurtarsın :)) Sorun ney sizde nerde tedavi görüyorsun anlatabilir misin

saolun kızlar 2. inş olur . umudumuzu kesmeden dewam edicez mecbur.

moral bozmak yok, zamanı gelsin olur elbet canım. geçmiş olsun.

canlar nasılsınız iyimisiniz ne var ne yok bakalım

canım hayırlı olsun tedavin sonu bebekli olsun inşallah...

tatlım -700ün hayırlı olsun, devamı gelsin inş. benim de günden güne +700 kötü tarafı göbüşün yanında popo da aldı başını gidiyor
mesleğin ne canım senin?

canım benim bak bende 4.denememi yapcam bizde pes etmek yok negatifler bizi yıldırımaz tüpçüler sağlam güçlü kadınlarız sabır sabır sabır olacak inşallah...

kız ne doğru söyledin beeeee... valla her kadının kendine özgü dertleri var ama bizim onun üstüne bir de evlat hasretimiz var ve kimse bu duyguyu tam olarak anlayamıyor. biz tüpçüler gerçekten çok güçlü kadınlarız, maaşallah bize

deryacım tedavin hayırlı uğurlu veeeee bebişli olsun inş

hoş geldin canım, umarım en kısa zamanda sonuç alıp evinin kadını çocuklarının anası olursun

ooo güldenim demek paşaların yanına gidıysın..
bolca moral depola gel olar mı

Yaa güldennnn nereye gidiyon yaaa sen olmadığın zaman burda kimselerin sesi çıkmıyor( ne kadar kalcann

sağolasın incirim..
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
bu tedavimde bana hayırlısı ile evlat nasip etsin..

canımm Allah sonuna kadar saağlıkla devamını nasip etsinn..bu mutluluğuu Rabbim herkese hepimize yaşatsın inşaallah
ne güzel ilk tüp denemen inşaallah son olur ve müjdesini aldığın bebişin 9 ay boyunca seninle kalır canımm...Darısı başımızaa

heee hıımmmm ama be bu çizelgeden hiç bişi anlamadım biliyomusun

ayyy güldeniimm ağzından bal adamlıyi valla.. eniştem öpsün o duduşlardan

hoşgeldin canım..Allah kurtarsın

enişte bey dudaktan öpte görek yapmasın istemiyom işte böle iyiyim ben ara ara bişi olmasada kendisine çemkirmek istiyorum hangi hormonsa bu içimdeki dönemsel hortluyooo

ben bişi sorcam ama utanıyoomm

ben tahmin ederek cevaplıyim..Opuyakadarr devam normalde ekşına ama sen sakkkınnn yapmaaaa..Benim geçen ki tedavideee fazla libidolu olavağımız tuttu 1 gece öncesiiii vee çatladıı yumimmm..Doktor biz ne yaparsak yapalım bazenn vücut karar verir dedii..

Ama bu akşam hadi daha yumilerinn güççük olduğundan izin verdim sana ama daha da yokkk:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Birde bunu sormayacaksan varryaaa kopucam şimdii

feride masallll hoşşgeldinn sefalar getirdin aramızaa..Tedavidesinn okudumm hayırlı uğurlu olsunnn canım..Sonu bebişli olsunnnnnnnnnnn

hoşgeldinn tatlımm ben de istanbulun bağrında yaşayan tüpçüyümm....
oo bu kutlanmaya değer..bak kabızlık için benim portakallı tariifm birebir hem zeytinyağlı sağlıklı hem de bağırsakları çalıştııryor...pırasaları ince doğrarsan da pırasa sevmeynler bile yer yanii gözüne batmadığı için
Yaa güldennnn nereye gidiyon yaaa sen olmadığın zaman burda kimselerin sesi çıkmıyor( ne kadar kalcann

özleyecez evet ama ..paşalarını görmeye gşdeceği için akan sular duruyor.....lapopsuz gitmee arada uğra yanımıza bitanemm

Hoşgeldin canım Allah kurtarsın :)) Sorun ney sizde nerde tedavi görüyorsun anlatabilir misin

teşekkür ederim :)
sorun erkek infertilitesi , sperm yok dencek derecede az ama TESE vs. yok, İstanbul eurofertilde tedavi oluyorum BUGÜN 6. GÜNÜM Allah'ıma şükürler olsunki herşey yolunda bugün yumoşarım ölçüldü solda bir adet 10mm sağda 1adet 16 mm cumartesi günü tekrar gidicem kontrole Allahın izniyle belkide pzt opu ya giderim :)
kullandığım ilaçlarım fostımon günlük 225 ml (3 toz 1 su) bugunden sonra 300ml cıktı (4 toz 2 su)
cetrodice mi oldum bugün ilk kez yarın akşamda olucam
en sona ovitrelle var
birde p... neydi unuttum o yüksek çıktı bende dostinox kullanyorum haftada 2 kere yarım alıyorum 0,5 ise 0.025
ay neydi şu değerin adı yahu pocohontanas dıyesımm gelyıo
hım hum neydi neydi hehhhhhhhhh prolaktinnnnnnnnnnn :)
başka başkaaaaaaa şimdilik böyle dr Emre bey ile çıktım yola şimdi devam ediyorum bu arada ilk denemem henüz böyle birşeyden haberdar değildim nasıl olduda birden böyle kendimi tüp bebek merkezinde buldum anlamadım :))

prolaktin bebeğimm

herkese tek tek teşekkür edersem çok beklersiniz daha bir yazısıyı yazarken ben siz on mesaj atmışssınız :)))
o yüzden topluca Allah razı olsun tüpçü kardeşlerim diyim :)) aranıza hoşgeldim ne güzel sımsıcak bir karşılama yaptınız bana çok ama çok mutlu oldum, birazdan çıkmak zorunda kalıcam araba kullanırken yazamam ama eve gidince hemen koçişe yemek yapıp gelcem buraya sohbete devam edicem. bu arada çalışıyorum o yüzden çıkcam dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…