Tüp Bebek Günlüğümüz !

kalp kalbe karşıymış seni bekliyodum bu aralar hiç aklına gelmeyecek bir sebepten özel mesajlarına bak canım
aman deyim iş yerinden kovulma gerçi o zaman sürekli beraber oluruz ama para lazım daha bi sürü işimiz olcak dimi...
ben hiiiiiiiç bişey yapamadım kayınpederin vefat edince herşey öylece kaldı bazı sorunlar yaşadım bununla birlikte şu ara bebek düşünecek halim kalmadı...
bu arada regl gecikmiş ve test yapmışsın valla bende de gecikme oluyor ve test yapıyorum elde var koskocaman sıfır...
napalım daha bekleyecez demekki...

iyiyiz canımm muhabbete devamm ama edepliyiz bu sefer gülden gitti ayıp muhabbet bitti hep bu güldenin başının altından çıkıyomuş

Hoşgeldin canımm nasılsınn

Canım iiyiyim sen nslsın bende yarın eloşuma gidicem İNŞ eşim yarın 2 günlük iş sayahatine gidiyor 1 gece ablamda kalıcam çokk özledim kara gözlümü boncugumu

anladım kuzum bizde neden selam vermedi dedik
ya canım dünki doktor çok komikti ne var şekerde insilün kullan olur biter dedi resmen
çarşamba günü 100lük şeker yüklemem var ona göre karar vericek ama ben ilaç istemiyorum diyetle devam ederim diyorum

sanırım ben bildiiiiiimmm

Canım iiyiyim sen nslsın bende yarın eloşuma gidicem İNŞ eşim yarın 2 günlük iş sayahatine gidiyor 1 gece ablamda kalıcam çokk özledim kara gözlümü boncugumu

Bende iyi nolsun bildiğin gibi işte evin içinde dön dur bugün biraz market alışverişi yaptım pazar arabamla taşıdım. Ayy ne güzel kalcaksın da bol bol eğlenirsin canım zaman çabucak gecer böcüğün yanında

Anldım tatlım hakkında hayorlısı olur inş görümcemde aşılama olmustu ilkkez bugün sonucu aldı negatif çok aglıyor ya oo agladıkca teselli verdim prof olarak Valla ya kızkardeşimle ,görümceme üzülmekten kendimi unuttum kuzum yaa

Tam böcük yaaa görmüştüm demi canım bal ball Valla ohh ne güzel pazar arabanla alıştırmalarını yap yakında bebiş arabası sürücen İNŞ canımm çok yüklenme kendine tatlım dikkat et dinlenmenide ihmla etme sakınn

mesajını aldım hasretle gözlerinden öperim evladım
şekerim ben o işi dün hallettim zaten biz önceden tanışıyoz kendisiylen...

Negatif mi görümcenin sonucu cnm çok üzüldüm Allah kolaylık versin

Gördüm cnm tam bal. Evde bişey kalmamıştı canım yavaş yavaş yaptım eşim işteydi mecburen. İnşallah canım hep beraber süreceğiz o arabaları Bi iş yaptığım yok zaten canım sürekli yatıştayım evde popom daha ne kadar büyüyecek merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…