Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydınlarrrrr hanımlar yani size gunaydın olucak inşllh bana birazdn iyi geceler olucak goz kapklarım fena zor acık tutuyorum kızım 1 de yattı 2.15 te geri kalktı ve halen hepinz için guzl birgun olsun optummm sizi

günaydın canım ay ne güzel canım o kadar istiyorum ki bu anlar yaşamyı ALLAHIM kuzucuğna saatin de yatmasını ve annesini üzmemesini diliyorum anne olmak ne güzeldir ama ben olamayacam galiba

Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm evinzden huzur bereket saglık sıhat mutluluk ve bebiş eksik olmasın inş

günaydın canım annelik zor olmasa hiç bu kadar güzel olablirmiydi bilmiyorum inş tüm arkadaşlarım ve ben de bu duyguyu yaşıcaz tatlım Rabbim kolaylık versin tatlı kızın seni bayağı yoruyo inş en kısa sürede uykusu düzene girer

günaydın canım ay ne güzel canım o kadar istiyorum ki bu anlar yaşamyı ALLAHIM kuzucuğna saatin de yatmasını ve annesini üzmemesini diliyorum anne olmak ne güzeldir ama ben olamayacam galiba
ümitsiz olma tatlım bak benim de hiç umudum yoktu ama hep dua ettim şuan Rabbime şükürler olsun gebeşim inşallah senin de bebeğin en kısa sürede gelir

Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm evinzden huzur bereket saglık sıhat mutluluk ve bebiş eksik olmasın inş
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah

amin canım günaydın hayırlı cumalar bu arada kutlu doğum haftasıda geldi rabbimn kapıları daha bir başka açık bu günlerde inş dualrımz kabul olur. uykucu hatunlar kakmamışlar daha

Günaydınnnnnn cancağızlarım...
Güneşli birgüne uyandık Ankarada...
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiiiiiç eksik olmasın...

Günaydınnnnnn cancağızlarım...
Güneşli birgüne uyandık Ankarada...
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiiiiiç eksik olmasın...

amin canım inş hoşgldin burada bi güneş bi bulut idare ediyoz bakim ben bugun güzelleşmeye gidiyorum Şöle bi mis oluyum kuaförde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…