Günaydınlarrrrr hanımlar yani size gunaydın olucak inşllh bana birazdn iyi geceler olucak goz kapklarım fena zor acık tutuyorum kızım 1 de yattı 2.15 te geri kalktı ve halenhepinz için guzl birgun olsun optummm sizi
günaydın canım annelik zor olmasa hiç bu kadar güzel olablirmiydi bilmiyorum inş tüm arkadaşlarım ve ben de bu duyguyu yaşıcaz tatlım Rabbim kolaylık versin tatlı kızın seni bayağı yoruyo inş en kısa sürede uykusu düzene girerGünaydınlarrrrr hanımlar yani size gunaydın olucak inşllh bana birazdn iyi geceler olucak goz kapklarım fena zor acık tutuyorum kızım 1 de yattı 2.15 te geri kalktı ve halenhepinz için guzl birgun olsun optummm sizi
ümitsiz olma tatlım bak benim de hiç umudum yoktu ama hep dua ettim şuan Rabbime şükürler olsun gebeşim inşallah senin de bebeğin en kısa sürede gelirgünaydın canım ay ne güzel canım o kadar istiyorum ki bu anlar yaşamyı ALLAHIM kuzucuğna saatin de yatmasını ve annesini üzmemesini diliyorum anne olmak ne güzeldir ama ben olamayacam galiba
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım ağzına sağlık ne güzel dua etmişsinLailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözümevinzden huzur bereket saglık sıhat mutluluk ve bebiş eksik olmasın inş
günaydın canımGunaydin hanimlarrrrrr hala uyuyormusunuzzz kii acabaaaa :)
Lailahe illallahtir özüm, Muhammed Mustafadir sözüm, ihlas-i serif ile yikadim yüzüm Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözümevinzden huzur bereket saglık sıhat mutluluk ve bebiş eksik olmasın inş
günaydın canımhapşurmaktan uyuyamadım kabus gördüm hayır olsun inşallah
doğum yapıyodum tatlım kan revan içinde masadan kalkamıyodum ama bebeğim sağlıklıydı şükür öyle kendimi kanlar içinde yatarken görünce çok korktumgünaydın canım Allahım hayrolsun .. ne gördünküüüü acebaaa
doğum yapıyodum tatlım kan revan içinde masadan kalkamıyodum ama bebeğim sağlıklıydı şükür öyle kendimi kanlar içinde yatarken görünce çok korktum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah
Günaydınnnnnn cancağızlarım...
Güneşli birgüne uyandık Ankarada...
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiiiiiç eksik olmasın...
Günaydınnnnnn cancağızlarım...
Güneşli birgüne uyandık Ankarada...
Yüzünüzden tebessüm cebinizden para kalbinizden aşk hiiiiiç eksik olmasın...
Karnimizdan da sipa eksik olmasim :))
amin canım günaydın hayırlı cumalar bu arada kutlu doğum haftasıda geldi rabbimn kapıları daha bir başka açık bu günlerde inş dualrımz kabul olur. uykucuhatunlar kakmamışlar daha
amin canım inş hoşgldin burada bi güneş bi bulut idare ediyoz bakimben bugun güzelleşmeye gidiyorum Şöle bi mis oluyum kuaförde
ohhh misss güzelliğine güzellik katıp gelcen demek
kız ne diyosun sürekli hamilemi gezelim karnımızdan sıpa eksik olmasın demişin ya
inşallah canım çifter çifter bebelerimiz olsun
dün gece ben çıkıyodum hatunlar hala burda laklaktaydı valla sanırım 12 den önce kalkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?