mehtap beni haberdar et bacında filan avea varsa çaldır ben sen ararım anlatacaklarım da var ayrıca hadi öptümmm güzel haberlerle gel inşalah..
geldim de biryandan eski işyerimden muhasebe şefimle konuşuyorumm ..ondan gelemedimm...malum 2 paşasından pek fırsat bulup giremiyor nete hazır yakalamışken sohbet ettik biraz... tv de de nihat hocamı dinliyorumm mübarek kutlu doğum haftası münasebetiyleee karıkoca dinliyoruz bakalımm...
iyiiym canımm ağrılarım azaldı arada yokluyor ama şükür buna diyorumm ...hiiç şikayet etmiyorumm...sen nasıl sın nasıl oldunn.....kendini pastaya böreğe verme sakın çıtır kal şekerimmm..
off off bazen doktora gitmek de işknec giibi değil miiiiyigeceler tatlımm....şu yoğun dönemim geçsin ben de burdayım inşaallah geceleri kocişim evde olduğundan gelemiyorumm fazla gelsem de aaçıyorum başında oturamıyorumm
yatta beline masaj yapim:))işte nolsun cnm atlatmaya çalışıyorum bu günlerde gecicek...ya canım kutlu doğum haftası deyin ce kdr selavat topluyprdu ben 1000 tane almıştım kıza da okudum diye haber veremedim tühh inşallah saymıştır bnimkini.geldim de biryandan eski işyerimden muhasebe şefimle konuşuyorumm ..ondan gelemedimm...malum 2 paşasından pek fırsat bulup giremiyor nete hazır yakalamışken sohbet ettik biraz... tv de de nihat hocamı dinliyorumm mübarek kutlu doğum haftası münasebetiyleee karıkoca dinliyoruz bakalımm...
iyiiym canımm ağrılarım azaldı arada yokluyor ama şükür buna diyorumm ...hiiç şikayet etmiyorumm...sen nasıl sın nasıl oldunn.....kendini pastaya böreğe verme sakın çıtır kal şekerimmm..
off off bazen doktora gitmek de işknec giibi değil miiiiyigeceler tatlımm....şu yoğun dönemim geçsin ben de burdayım inşaallah geceleri kocişim evde olduğundan gelemiyorumm fazla gelsem de aaçıyorum başında oturamıyorumm
tamam cnm ...tüketme umudunu sakın..Tamam canım eve gelince ararım balımm konusuruzz aman ne güzel habri canım yaa umudum tükeniyor artıkksizeleri çokk seviyorumm
ben sölerim diğer taraftaki listeyi zaten ben takip ediyorum genelde biliyorsunn....ekleyyeim hemenyatta beline masaj yapim:))işte nolsun cnm atlatmaya çalışıyorum bu günlerde gecicek...ya canım kutlu doğum haftası deyin ce kdr selavat topluyprdu ben 1000 tane almıştım kıza da okudum diye haber veremedim tühh inşallah saymıştır bnimkini.
tamam cnm ...tüketme umudunu sakın..
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolundadır da mutlu dönersin canımm...Evet balım yaaa yarın bana işkence gibi gelicekk
aşkolsun takılıyorumm tatlımm....sonuçta biizm yüüzmüzden yandı yemeğin....yaa alay etme ya sizin yüzünüzden oldu :))
ben kaçarrrr sabah görüşürüzzzzzzz teşekkür ederimmmmmm bugün içinnnnnn
iyi gecelerrrrrrr
tamam canım sen beni ekle listeye hadi öptüm ii gecelerr..kızlar da sustuben sölerim diğer taraftaki listeyi zaten ben takip ediyorum genelde biliyorsunn....ekleyyeim hemen
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolundadır da mutlu dönersin canımm...
aşkolsun takılıyorumm tatlımm....sonuçta biizm yüüzmüzden yandı yemeğin....
benim kociş de yattı hadi diyor ben de kaçıyorumm Allah rahatlık versin herkese
iyi geceler cnm tamam gelirse söyleriim:)iyi geceler turkuazcıımm
akgüvercin gelirse selamımı söyleyinn uğradı gitti merakta bıraktı benii kaderarkadaşımm
:92::92::92::92:
biri donunu sallıyo biri sütyenini ne alakaysa bunları koymak istedim hahahaha
herkese merhaba, hayirli aksamlar....
nerden geldi aklına bu şimdi:92::92::92::92:
biri donunu sallıyo biri sütyenini ne alakaysa bunları koymak istedim hahahaha
aminnn canımmmm iyi gecelerr öptümmm..yorgunumm az az ağrılarım var belimde bacaklarımdaa...
adetimi yine olamıyorummm...
mevlam bugünlermizi aratmasın yeni dertlerimiz olmasın unuttursun herşeyi bizede...
yorgunluktan duramıyorum oyüzden konuşamıyorum mesaclarım smilelı
yaırn görüşürüz hayırlı cumalar canlarrr:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?