Tüp Bebek Günlüğümüz !

iki altın yumiiiii maşallah onlara büyümeleri güzel 150 doz hemde düşük bi doz tekrar maşallah...
kız hissediyorum bak sen bu tedaviden gebe çıkcan birden öyle hissettim

Kizzzzz guldenimmmmm yumilere düşük dozda igneyle baslamak iyi biseymi bende igneye 175 le baslafim sonra 150 ye düştü bu hayra mi alamet canim

herkese merhaba, hayirli aksamlar....
iyi gecelerr merhaba...

yok kuzum burdayız gündüz bütün gün uyudum halada uykum var
4 dönüm bostan yan gel yat aysegül ben de bütün gün temizlik yaptım:))))))))

genelde gece gelio aklıma:)))))

Kizzzzz guldenimmmmm yumilere düşük dozda igneyle baslamak iyi biseymi bende igneye 175 le baslafim sonra 150 ye düştü bu hayra mi alamet canim
iyi tabi cnm demekki yumiler düşük doza ragmen büyüyebilmiş ben en sonlarda 50 ye düşürmüştüm mesela hatta ertesi gün de hiç vurmadım dozu 0 a düşürdük sadece cetrotide vurdum.

kuzumben unuttum artık jeton düşmedi kusura bakma öle don u sütyeni görünce anlamadım
1 de kalktım 2 de yattım 4 te kalktım halada uykum var temizlik ne kuzum ben onuda unuttum

Mons tecrubeli hatunum simdi benim bulantilar sabaha dondu aksmlari gayet iyiyim ama yemek yemege basladigim gunden beri karnim agriyor niyeki bide bugun bende gec kalktim ama evi supurup toz aldim

Mons tecrubeli hatunum simdi benim bulantilar sabaha dondu aksmlari gayet iyiyim ama yemek yemege basladigim gunden beri karnim agriyor niyeki bide bugun bende gec kalktim ama evi supurup toz aldim
canım artık geçicektir bulantıların ama sabah bulantıları normal belki miden küçülmüştür canım yemeye yemeye
canım sen öle çok yorma kendini bırak süpürme silme kalsın öle
aaa ben bugün sana hatırlatacaktım testleri nesyeki herif uyumuş:))napim canım fellik fellik topikleri dolasıyom sen napıosn?
ay bende sordum bişiiler dedi ama unuttum yarın yazarım ben onları fazla gezme ne işin var başka yerlerde

Sagdece supurdum toz aldim hafta sonuda esime temizleticem canim ilk kiz yaptim zaten hep annem ablam geliyo ama herzamanda olmuyorki ustten yaptim zaten haklisin migdem kuculmustur ama gobek cikti yemek yiyince gozlerime inanamiyorum

tamam canımmm
bakınıyourm canm valla merak ediyom..

Sagdece supurdum toz aldim hafta sonuda esime temizleticem canim ilk kiz yaptim zaten hep annem ablam geliyo ama herzamanda olmuyorki ustten yaptim zaten haklisin migdem kuculmustur ama gobek cikti yemek yiyince gozlerime inanamiyorum
eee tatlı göbişin çıkar inan ben o zamanlar hamiş kıyafeti giyiyodum
dikkat et sen yinede ikiz anasısın sen

aysegülüm gözlerim ağrıdı yazı okumaktan şu ankaradaki doktorları arastırdım da...ben de çıkım artık yarın görüşürz öptüm bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…