bekledik şekerim:))))))Selam kizlar sonunda duzeldi net.ben eski sayfalari okuyana kadar insallah gitmediniz
ne bilim hoşuma gittii hahahahanerden geldi aklına bu şimdi
:82::82::82::82::103::103::103::111::111::111::111::131::131::131::131:
yok kuzum burdayız gündüz bütün gün uyudum halada uykum varSelam kizlar sonunda duzeldi net.ben eski sayfalari okuyana kadar insallah gitmediniz
gece gecebekledik şekerim:))))))
ne bilim hoşuma gittii hahahaha
:82::82::82::82::103::103::103::111::111::111::111::131::131::131::131:
iki altın yumiiiii maşallah onlara büyümeleri güzel 150 doz hemde düşük bi doz tekrar maşallah...
kız hissediyorum bak sen bu tedaviden gebe çıkcan birden öyle hissettim
iyi gecelerr merhaba...herkese merhaba, hayirli aksamlar....
4 dönüm bostan yan gel yat aysegül ben de bütün gün temizlik yaptım:))))))))yok kuzum burdayız gündüz bütün gün uyudum halada uykum var
genelde gece gelio aklıma:)))))gece gece
iyi tabi cnm demekki yumiler düşük doza ragmen büyüyebilmişKizzzzz guldenimmmmm yumilere düşük dozda igneyle baslamak iyi biseymi bende igneye 175 le baslafim sonra 150 ye düştü bu hayra mi alamet canim
kuzumben unuttum artık jeton düşmedi kusura bakma öle don u sütyeni görünce anlamadımiyi gecelerr merhaba...
4 dönüm bostan yan gel yat aysegül ben de bütün gün temizlik yaptım:))))))))
genelde gece gelio aklıma:)))))
iyi tabi cnm demekki yumiler düşük doza ragmen büyüyebilmişben en sonlarda 50 ye düşürmüştüm mesela hatta ertesi gün de hiç vurmadım dozu 0 a düşürdük sadece cetrotide vurdum.
ahahahahahaha öldürdün kız beniiiiiiiiikuzumben unuttum artık jeton düşmedi kusura bakma öle don u sütyeni görünce anlamadım
1 de kalktım 2 de yattım 4 te kalktım halada uykum var temizlik ne kuzum ben onuda unuttum
napıyım kuzum bak benim tocada unuttu beni zaten geldi saat 6 da 7 de uyudu halada uyuyoahahahahahaha öldürdün kız beniiiiiiiii
aaa ben bugün sana hatırlatacaktım testleri nesyeki herif uyumuş:))napim canım fellik fellik topikleri dolasıyom sen napıosn?napıyım kuzum bak benim tocada unuttu beni zaten geldi saat 6 da 7 de uyudu halada uyuyo
napıyım kuzum bak benim tocada unuttu beni zaten geldi saat 6 da 7 de uyudu halada uyuyo
canım artık geçicektir bulantıların ama sabah bulantıları normal belki miden küçülmüştür canım yemeye yemeyeMons tecrubeli hatunum simdi benim bulantilar sabaha dondu aksmlari gayet iyiyim ama yemek yemege basladigim gunden beri karnim agriyor niyeki bide bugun bende gec kalktim ama evi supurup toz aldim
ay bende sordum bişiiler dedi ama unuttum yarın yazarım ben onları fazla gezme ne işin var başka yerlerdeaaa ben bugün sana hatırlatacaktım testleri nesyeki herif uyumuş:))napim canım fellik fellik topikleri dolasıyom sen napıosn?
canım bizde yatak arkadaşı olduk yapıcak bişii yok baba olmak kolay değilAl bizdende o kadar ama benimki bensiz yataga gimez adamcagiz sabah kalkiyo kanki aksam yatiyo kanki
canım artık geçicektir bulantıların ama sabah bulantıları normal belki miden küçülmüştür canım yemeye yemeye
canım sen öle çok yorma kendini bırak süpürme silme kalsın öle
ay bende sordum bişiiler dedi ama unuttum yarın yazarım ben onları fazla gezme ne işin var başka yerlerde
tamam canımmmcanım artık geçicektir bulantıların ama sabah bulantıları normal belki miden küçülmüştür canım yemeye yemeye
canım sen öle çok yorma kendini bırak süpürme silme kalsın öle
ay bende sordum bişiiler dedi ama unuttum yarın yazarım ben onları fazla gezme ne işin var başka yerlerde
eee tatlı göbişin çıkar inan ben o zamanlar hamiş kıyafeti giyiyodumSagdece supurdum toz aldim hafta sonuda esime temizleticem canim ilk kiz yaptim zaten hep annem ablam geliyo ama herzamanda olmuyorki ustten yaptim zaten haklisin migdem kuculmustur ama gobek cikti yemek yiyince gozlerime inanamiyorum
canım bende yatıyorum seni bekledim çıkmak için hangisi hayırlıysa orası olsun canımaysegülüm gözlerim ağrıdı yazı okumaktan şu ankaradaki doktorları arastırdım da...ben de çıkım artık yarın görüşürz öptüm bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?