Tüp Bebek Günlüğümüz !

ivet canım öle yapicim rahtlicim biraz zamn geçsinde çıkayım erkenden yola düşmeyim heşimz hep misss olalım

tabii tabii sabahın körü ne işin var azcık zaman geçiversin..

valla bana uyarr karından sıpa eksik olmasın doğurabildiğim kadar doğurayım

bende bi dönem öyle düşünüyodum çok çocuğum olsun sürekli doğurayım diyodum daha tık yok

Kocayı zapdedemzsin tızz her sene bitane koca evden kaçrdı Rabbim hayırlı evltlar versin inş

ahaha ben senelerdir düşünüyorum öyle ama kısmet değilmiş
Allahın izniyle hepimiz Olcazzzzzzz

tabii tabii sabahın körü ne işin var azcık zaman geçiversin..

bende bi dönem öyle düşünüyodum çok çocuğum olsun sürekli doğurayım diyodum daha tık yok

evt sabhın köründe gidilmez evini sumu bastı derler bn hep iki çocuk isterdim bi oğln bi kız inş bi gün olur gülden abla gız adet olmayalı bu haftayla beraber 5 hafta oluyor abovvvv bu ayın 28 ine dek bekleyim olmzsa doktora gideyim bi en son 14 ockta oldum tedaviye başladık düşük oldu daha ondan beri tık yok olmadığı gbi tedavide yumiler buyunce agrı oluyodu ya öle bi agrı var yine çok olmasada bi görünmem şart oldu

ahaha ben senelerdir düşünüyorum öyle ama kısmet değilmiş
Allahın izniyle hepimiz Olcazzzzzzz

eveettt olcaazzzz
özel mesaj kutuna gidiver şekerim..

canımcım gecikme gebelikten değilse normalde de olabilir bu ay düşüklerden sonra düzene girmesi zaman alıyor..
benim tüp bebekte negatiften sonra bile gecikti...

günaydın şekerim..
ne güzel dua bu böylee...

günaydın bebekim evet güzel dua ediyom ben
ama hayırlı cumalar dememişim ya kınadım kendimi..

evt canım olabilr elime tesbihi alıp 40 defa ben hamileyim diyesim var belki olur ahaha ne alemim ya ah sıpa sen gelirsin bi gün sorarım sana bn bende özel mj kutuma gitmk istiyorum ama

gunaydın hatunlar..
kaffaltımı edip gelerim birasdan..
biraz ev işi filan yapmalıu-yım bu gün..
neysse hallederik Allah büyk

tekrar günaydıınnnn
hayırlı cumalar efenim...
daha daha nasılsınız bakalım

deryaaa duydunmu kız bizim basket takımı sizin zamanında ülkerle birleşmeniz gibi efesle birleşcekmiş

üstüme alınıyorum
sana da hayırlı cumalar cicim..
valla nasıl olak işte bomba gibi

alın tabisi sonradan gelenlere yazdım zaten

valla beebeeemm size bişiler oluyo ama bede çözemiyom noluyo size ayol..

fikretciğim öle bişiler ima etmiş bi de borç konusunda düzlüğe çıkmışız inşallah seneyede feda diye tutturmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…