Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar su ne suyu ya iğnelerden hariç bişey dahamı var ben su falan kullanmadımmm

kızlar biliyomusunuz ben dün gece ilk defa aşerdim..
nerden çıktı anlamadım tv de falan da görmedim kumpir istedi canımız.

saat 12 yi geçiyodu, biraz durdum söylemedim eşime geçer dedim ama geçmedi resmen tadı ağzıma geliyodu yok baktım olmayacak söyledim. biz de gece çiftliğe gittik aldık yedik.

arkadaşlarım ben tefriciye başladım haberiniz olsun okumak isteyenler olursa özelden yazın burdan takip zor oluyor.
şimdiden Allah razı olsun hepinizden..

tusemim nbr geçen gün misafirlikte seni sinir ettiler mi?

kızzz hemde ne sinir etmeee valla 2 gün aglaya aglaya dolandım bide üstüne kırmızalar geldi aslında kırmızaları bekliyodum bi an önce gelsinler diye dra gideyim diye ama hepsi üst üste gelince sarteller attı tabi gözlerim kan canağına dönmüştü resmen dünde vardı o çok gerekli misafirler ne var senin durumunda olur takma falan demiyolarmı içimden avaz avaz bagırmak geldi psikolojim zaten alt üst olmuş bide millete laf anlat yani ya nedemek ne var 6 seneye gidiyorum evlilikte yasamadıgım sey kalmadı buda tuz biber oldu ama anlamıyolarki işte

kızlar misafir vardı dün kahvaltıdada öglende aksamda kocişle yürüyüş yaptık biraz bi günde bu kadar sayfa birikmezki arkadaslar yaaaa okuyana kadar canım çıktı vallaaaaa anammmmm allaha sükür bitirdim ama simdide evi temizliyim biraz diyorummmm malum güneşli havayı görünceee kızlar ya bidee ben su gülen ifadeleri yapamıyorum niyeki yaaa

yaaa benide tedavidekiler listesine ekleseneee yaaaa ask olsun hıhhhh bide bisi sorcam gülden yaa banu_k tüp bebekmi denedimi acaba sonucu ne oldu biliyomusun ben kkya ilk girmeye basladıgımda tanısmıstım asılamalar sırasında sonra ben kk ya giremedim ondanda haber alamadım cokda merak ettim naptı diyeee

açılısı yaptın demek ki cnm hadi hayırlı olsun yarasın..afiyetler olsunnn bak bnmde canım cekti şimdiiii

inelerin yanına çıkan su hani fostimon kullanıyorum ben bir toz bir su çıkıyor içinden. O sudan bahsediyoum

canım bende iğne kullandım bi büyütmek içindi sonrada aynı büyümedikleri için bide hızlı büyüyenleri catlamasınlar diiye kullanıyodum bi sabah bi aksam ama toz falan yoktu niyeki acaba

puregon kullandım canım 175 le basladım sonra 150 ye düştü bide orgalutranmı neydi onu kullanmıştım baskılayıcı olarak sen nekullanıyosun tatlım

BEN yumoşlar büyüsün olgunlaşsın diye fostimon kullanıyorum 225ml ile başladım şimdi 300ml e çıktı ama bunu sanırım çok dr vermiyo daha çok gonal f veriyolarmış nası bişey bilmiyorumo ama benimki toz ve sudan oluşuyo resmini bulayım bi hele

hımmm anladım canım dr lar bilir tabi hepimizin farklı sorunu var canım ona göre veriyolarrr peki çogu dr vermiyo demişsinya canım niye acaba vermiyolar

slm kızlar ben bugün doktora gittim yine gerçi giderken küçük bi kaza atlattık arabayla ama şükür iyiyiz bebişim gayet iyi büyümüş kereta kanama alanım varmış hala ama kırmızı gelmediği sürece korkma dedi o iğneden 1 tane daha vurul dedi veee bebişimi biz kız biliyoduk ama pipisini gördük erkek çıktı :)

Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh darısı bizlerinde başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tektaş pırlantan demek erkekmiş ha derincim..
rabbim kucağına almayı nasip etsin..
muhteşemm..
biliomusun bende başladım tedaviye 2 yumişim var sadece
rabbim senin darını bana nasip etsin inşallah..

ayyy canım bebişiniz size sürpriz yapmıs hee bak sen keretayaaa kime cekmiş acabaaaa canım geçmiş olsun dikkat edin tatlım valla acemi kendini bilmez şoför cok tatlım bebişimizede dikkat et kafana takma kanamayıda ya tatlım bak dr bişey dememiş annesi gelin bakmayada hazırlan istersen hahahahaaa

bu arda canım arkadaşlarım ben tefriciye başlıycam bu gün öğleden sonra okumak isteyen olursa
burdan başladım diye duyururum..
listeni hazırladım canım diğer taraftan takip ediyorum ben hayırlı uğurlu olsun sonu bebişli olsunn inşaallah
selam canlarım, herkese mutlu günler ve hayırlı cumalar diliyorum...
hayırlı cumalar cancağızımm ikiz bebiş annesi güzel arkadaşımm
allh iylik versin canım bnde iyim çok şükür çamşır asıcam şimdi bana yZ canım 150 okuyum akşama
hemn kayedediyorum listeye bitanem Allah kabul etsinn...bebiş olarak dönsün okuduğun salat-ı tefriciyeler inşaallah

tektaş pırlantan demek erkekmiş ha derincim..
rabbim kucağına almayı nasip etsin..
muhteşemm..
biliomusun bende başladım tedaviye 2 yumişim var sadece
rabbim senin darını bana nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun canım benim biliyosun tek yumurtayla hamile kaldım kalbini sakın bozma hep iyi düşün çünkü iyi olacak bu sefer olacak ben inanıyorum sende inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…