Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben daha öncede dediğim gibi kız olursa CEREN erkek olursa kendisine bırakcam büyüyünce kendisi koysun ben isim bulamıyorum çünkü

Kızlar sevgili arkadaşımız biricik deryamız 4444 tefriciye okuyor tedavisi süresince ona yardımcı olmak ve okumak isterseniz buraya ne kadar okuyacağınızı yazarsınız olurmu

biz bütün erkek bebeklerimize aynı ismimi versek acaba :44::44::44: "tüpük"
verelim tabi büyüyünce aklı erince bu ismi kendilerine layık gören anne ve babasını reddetsin

bak şimdi gülden CEREN 'İN "c" si gitmişşşş geriye ne kalmış EREN ahanda senin oğlun olursa ismisi EREN olsun

hııımmmmmm evet güzel fikir ama eren ismini beğenmedim

of ya gerçekten erkek ismi ne zormuş bizde bırakalım büyüyünce kendi koysun ismini :)

ne koysak ki :44::44::44:

ben hep mert diye düşündüm yada güney ama güney şimdi şu kuzey güneyden dolayı çok popüler çakma gibi olur
ıraz olabilir miki acabaaaaa:101::101: yadaaaaaaaaaaaaaaa miran çok güzel oldu miran ay parçası demek

Kızlar kalbim sızlar nabersiniz...
Egunal hatun yolculuk hazırlığında kendileri paşalarının yanına gidiyooo...
Aşk yaşayacam onlarla...
Ama vakit buldukça yine sizinle olcam bırakmam uleennnnn

egunal geçmişi okumadınmı bide bişi sorcam gezginci hatunnn pasaların kim senin canım yaaaa:44::44::44::44:

ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh
aşağıya yazdım doğrusu forum ayarlarından yapılıyormuşş...
ayy olsun sakla sen kardeş yaparsınız oğluşuna kız olursa o giyer..isim de bulunur nolcek... paşa geliyor paşaaa
forum ayarlarım yokki nerden gircem oraya

ttalım y-topikte mesaj yazdığın yerde forum ayarlarım...üstte kadınlar klübü ambleminin altında pembe toolbar var yeni mesajlar özel mesajlar yazıyor yaa son seçenek forum ayarlarımm ordan çeşitli seçeneklerde standart tool barı seç olsun bitsinn

Son düzenleme:
Tüpük mü İş yerinde kendine kendime güldüm, neye güldüğümü de söyleyemiyorum. Rezil oldum sayenizde

Benim tabiki kırmızılar teşrif etti. Her seferinde saf saf hevesleniyorum.

ayyyy ne güzellll demek ilk kez aşerdin zor bişi değilmiş ama kumpir gerçi gece gece kumpir de anca çiflikte bulunurdu başka nerden buluncakki..

arkadaşlarım ben tefriciye başladım haberiniz olsun okumak isteyenler olursa özelden yazın burdan takip zor oluyor.
şimdiden Allah razı olsun hepinizden..

tabiki okuruz deryacım...
ben ilk fırsatta başlarım...

canım ben bir aydır liste topiklerine uğramıyorum güncellemiyorum o listenin altından ne sular aktı gitti
tatile gidip döneyim o zaman ilgilencem...
banu en son nisan ayı gibi deneyebiliriz sperm bulunursa demişti o zamandan beri yok gelmiyoo kendisiyle aynı sorundan muzdarip kızların topiğinde olabilir ya da kk ya hiç gelmiyo o günden beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…