güzel isimler kızlar eşimde ayaz diyodu erkek olursa ama bana soğukluğu hatırlatıyo ayaz
ben daha öncede dediğim gibi kız olursa CEREN erkek olursa kendisine bırakcam büyüyünce kendisi koysun ben isim bulamıyorum çünkü
ben daha öncede dediğim gibi kız olursa CEREN erkek olursa kendisine bırakcam büyüyünce kendisi koysun ben isim bulamıyorum çünkü
o da kargo şirketini hatırlatıyo
verelim tabi büyüyünce aklı erince bu ismi kendilerine layık gören anne ve babasını reddetsinbiz bütün erkek bebeklerimize aynı ismimi versek acaba :44::44::44: "tüpük"
bak şimdi gülden CEREN 'İN "c" si gitmişşşş geriye ne kalmış EREN ahanda senin oğlun olursa ismisi EREN olsun
verelim tabi büyüyünce aklı erince bu ismi kendilerine layık gören anne ve babasını reddetsin
hııımmmmmm evet güzel fikir ama eren ismini beğenmedim
sanada bişi beğendiremedim ayol
of ya gerçekten erkek ismi ne zormuş bizde bırakalım büyüyünce kendi koysun ismini :)
Kızlar kalbim sızlar nabersiniz...
Egunal hatun yolculuk hazırlığında kendileri paşalarının yanına gidiyooo...
Aşk yaşayacam onlarla...
Ama vakit buldukça yine sizinle olcam bırakmam uleennnnn
aşağıya yazdım doğrusu forum ayarlarından yapılıyormuşş...ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh
ayy olsun sakla sen kardeş yaparsınız oğluşuna kız olursa o giyer..isim de bulunur nolcek... paşa geliyor paşaaaikramaya canım valla biz kız bekliyoduk patik ördüm 2 tane pembe kırmızı isim bile bulduk şimdi erkeğe döndük bizde şaşdık sağlıklı olsunda erkek patiğide örerim ben bide şimdi erkek isim bulmak lazım :)
forum ayarlarım yokki nerden gircem oraya
of ya gerçekten erkek ismi ne zormuş bizde bırakalım büyüyünce kendi koysun ismini :)
kızlar biliyomusunuz ben dün gece ilk defa aşerdim..
nerden çıktı anlamadım tv de falan da görmedim kumpir istedi canımız.
saat 12 yi geçiyodu, biraz durdum söylemedim eşime geçer dedim ama geçmedi resmen tadı ağzıma geliyodu yok baktım olmayacak söyledim. biz de gece çiftliğe gittik aldık yedik.
arkadaşlarım ben tefriciye başladım haberiniz olsun okumak isteyenler olursa özelden yazın burdan takip zor oluyor.
şimdiden Allah razı olsun hepinizden..
yaaa benide tedavidekiler listesine ekleseneee yaaaa ask olsun hıhhhh bide bisi sorcam gülden yaa banu_k tüp bebekmi denedimi acaba sonucu ne oldu biliyomusun ben kkya ilk girmeye basladıgımda tanısmıstım asılamalar sırasında sonra ben kk ya giremedim ondanda haber alamadım cokda merak ettim naptı diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?