tatlım tedavin hayırlı olsun o 2 yumış sana 2 bebiş olarak gelsin takma canım yumişi falan yaaa sonuç önemli canımtektaş pırlantan demek erkekmiş ha derincim..
rabbim kucağına almayı nasip etsin..
muhteşemm..
biliomusun bende başladım tedaviye 2 yumişim var sadece
rabbim senin darını bana nasip etsin inşallah..
aç mı kaldı bebişlerin....sokacaksın inşaallah düzene canm..bliyorsundur tabii hamileyken nasılsa düzenin doğunca da yanen devam ediyor..gece uyuynaların bebişleri de gece uyuyor...bugün uyumuş kalmışım tembellik yaptık. bi uyandım 10.45 uuuuuuuuu dedim hemen koştuk mutfağa kahvaltı hazırla kvalideninkini hazırla falan geç oldu tabiii. diyetisyenimiz çok kızıyoooo saat 10 da bile çok geç diyo kahvaltı için. bebişler acıkıyo tabi. bi düzene sokamadım şu uykuyu kızlar. gece uyuyamıyoz sabaha kadar 2-3 kere kalkıyoz. aslında sabah 8 de uyanmıştım ama geri uyumuşum.
meyaba istanbullu bacım ben de ikitellideyimm...inşaallah yakın zamanda karşıya taşınacam...bana meyaba yok muuuu milstone yaaa bende istanbuldanımmm
çok fenaysaa doktoruna söyle riske atma canımm ..bundan sebeple transferi iptal olan arkadaşlarımız oldu...karında şişlik ve aşırı bir ağrı olduğu için ....e2 değerini takip ediyor mu doktorun..korkutmak istemem ama....önlem almakta dikkatli olmakta fayda var elbetteçok ağrım var benim çokkkkk
yumuşlar büyüdü büyüdüüü fostimonla büyüdüüüü
Allaham sağ kasığım yerinden firliycakkkk
ben takip ediyporum hayatımm derya ya ya da bana özelden mutlaka ulaşırısnız kızlar...burada kaçırsak da ordan görürüz mutlaka...arkadaşlarım ben tefriciye başladım haberiniz olsun okumak isteyenler olursa özelden yazın burdan takip zor oluyor.
şimdiden Allah razı olsun hepinizden..
ahhh ahh bu çok bilenler umursamazca teselli verenler kendince akıl verenler...takılma boşver dicem ne diyim....hep karşılaştığımız insan profili...ben teyzenin birne çemkirmiştim en sonunda..neden çocuk yapmıyosunuz deyincee... olsa yapacaz herhalde olmuyor ki yapamıyoruz dedim..kadın kıpkırmızı oldu susstuu....kızzz hemde ne sinir etmeee valla 2 gün aglaya aglaya dolandım bide üstüne kırmızalar geldi aslında kırmızaları bekliyodum bi an önce gelsinler diye dra gideyim diye ama hepsi üst üste gelince sarteller attı tabi gözlerim kan canağına dönmüştü resmen dünde vardı o çok gerekli misafirler ne var senin durumunda olur takma falan demiyolarmı içimden avaz avaz bagırmak geldi psikolojim zaten alt üst olmuş bide millete laf anlat yani ya nedemek ne var 6 seneye gidiyorum evlilikte yasamadıgım sey kalmadı buda tuz biber oldu ama anlamıyolarki işte
Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh darısı bizlerinde başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aç mı kaldı bebişlerin....sokacaksın inşaallah düzene canm..bliyorsundur tabii hamileyken nasılsa düzenin doğunca da yanen devam ediyor..gece uyuynaların bebişleri de gece uyuyor...
meyaba istanbullu bacım ben de ikitellideyimm...inşaallah yakın zamanda karşıya taşınacam...
çok fenaysaa doktoruna söyle riske atma canımm ..bundan sebeple transferi iptal olan arkadaşlarımız oldu...karında şişlik ve aşırı bir ağrı olduğu için ....e2 değerini takip ediyor mu doktorun..korkutmak istemem ama....önlem almakta dikkatli olmakta fayda var elbette
ben takip ediyporum hayatımm derya ya ya da bana özelden mutlaka ulaşırısnız kızlar...burada kaçırsak da ordan görürüz mutlaka...
ahhh ahh bu çok bilenler umursamazca teselli verenler kendince akıl verenler...takılma boşver dicem ne diyim....hep karşılaştığımız insan profili...ben teyzenin birne çemkirmiştim en sonunda..neden çocuk yapmıyosunuz deyincee... olsa yapacaz herhalde olmuyor ki yapamıyoruz dedim..kadın kıpkırmızı oldu susstuu....
her ilaç farklı bazı ilaçlar karıştıırlmış oluyor mesela ben gonal-f kullandımm kalem şeklindeyi dozunu ayarlayıp basıyodum tık tık mekanizması atıryordu...sonra gittim bir doz bir su olanını aldırıdm ..şırıngayla ayarlayıp vurdumm....hepsi aynı işlem için farklı markalarla hazırşnmış sonuçta kafan karışmasın...canım bende iğne kullandım bi büyütmek içindi sonrada aynı büyümedikleri için bide hızlı büyüyenleri catlamasınlar diiye kullanıyodum bi sabah bi aksam ama toz falan yoktu niyeki acaba
slm kızlar ben bugün doktora gittim yine gerçi giderken küçük bi kaza atlattık arabayla ama şükür iyiyiz bebişim gayet iyi büyümüş kereta kanama alanım varmış hala ama kırmızı gelmediği sürece korkma dedi o iğneden 1 tane daha vurul dedi veee bebişimi biz kız biliyoduk ama pipisini gördük erkek çıktı :)
ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh
ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh
aç mı kaldı bebişlerin....sokacaksın inşaallah düzene canm..bliyorsundur tabii hamileyken nasılsa düzenin doğunca da yanen devam ediyor..gece uyuynaların bebişleri de gece uyuyor...
meyaba istanbullu bacım ben de ikitellideyimm...inşaallah yakın zamanda karşıya taşınacam...
çok fenaysaa doktoruna söyle riske atma canımm ..bundan sebeple transferi iptal olan arkadaşlarımız oldu...karında şişlik ve aşırı bir ağrı olduğu için ....e2 değerini takip ediyor mu doktorun..korkutmak istemem ama....önlem almakta dikkatli olmakta fayda var elbette
ben takip ediyporum hayatımm derya ya ya da bana özelden mutlaka ulaşırısnız kızlar...burada kaçırsak da ordan görürüz mutlaka...
ahhh ahh bu çok bilenler umursamazca teselli verenler kendince akıl verenler...takılma boşver dicem ne diyim....hep karşılaştığımız insan profili...ben teyzenin birne çemkirmiştim en sonunda..neden çocuk yapmıyosunuz deyincee... olsa yapacaz herhalde olmuyor ki yapamıyoruz dedim..kadın kıpkırmızı oldu susstuu....
1--FORUM AYARLARIM a gir
2--ordan FORUM AYARLARI na gir tekrar
3-- aşagıdaki ÇEŞİTLİ SEÇENEKLERDE ""STANDART EDİTÖR-TOOLBAR"" seçeneğini seç.
4-- değişiklikleri kaydet de devam et
olmadııı yaaaaa sinir oldummmmkullanıcı kontrol paneline gir ordan mesaj aayarlarına gir ve mesaj yarlarını standart a çevir..bu şekilde olur canım genel anlattım ama olmazsa inceler tekrar yazarımm
ikramaya canım valla biz kız bekliyoduk patik ördüm 2 tane pembe kırmızı isim bile bulduk şimdi erkeğe döndük bizde şaşdık sağlıklı olsunda erkek patiğide örerim ben bide şimdi erkek isim bulmak lazım :)
hemen söyliyebilirim istersennn eymen
güzelmiş erkek ismi bulmak daha zormuş:)
canım bide benim aklımda yusuf siraç ve yusuf kerem vardı bunlarda çok hosuma gidiyordu hani güzelliğini ve huyunu yusuf peygamberimizden alır belki diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?