Tüp Bebek Günlüğümüz !

tektaş pırlantan demek erkekmiş ha derincim..
rabbim kucağına almayı nasip etsin..
muhteşemm..
biliomusun bende başladım tedaviye 2 yumişim var sadece
rabbim senin darını bana nasip etsin inşallah..
tatlım tedavin hayırlı olsun o 2 yumış sana 2 bebiş olarak gelsin takma canım yumişi falan yaaa sonuç önemli canım

ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh

aç mı kaldı bebişlerin....sokacaksın inşaallah düzene canm..bliyorsundur tabii hamileyken nasılsa düzenin doğunca da yanen devam ediyor..gece uyuynaların bebişleri de gece uyuyor...

bana meyaba yok muuuu milstone yaaa bende istanbuldanımmm
meyaba istanbullu bacım ben de ikitellideyimm...inşaallah yakın zamanda karşıya taşınacam...
çok ağrım var benim çokkkkk
yumuşlar büyüdü büyüdüüü fostimonla büyüdüüüü
Allaham sağ kasığım yerinden firliycakkkk
çok fenaysaa doktoruna söyle riske atma canımm ..bundan sebeple transferi iptal olan arkadaşlarımız oldu...karında şişlik ve aşırı bir ağrı olduğu için ....e2 değerini takip ediyor mu doktorun..korkutmak istemem ama....önlem almakta dikkatli olmakta fayda var elbette
arkadaşlarım ben tefriciye başladım haberiniz olsun okumak isteyenler olursa özelden yazın burdan takip zor oluyor.
şimdiden Allah razı olsun hepinizden..
ben takip ediyporum hayatımm derya ya ya da bana özelden mutlaka ulaşırısnız kızlar...burada kaçırsak da ordan görürüz mutlaka...
ahhh ahh bu çok bilenler umursamazca teselli verenler kendince akıl verenler...takılma boşver dicem ne diyim....hep karşılaştığımız insan profili...ben teyzenin birne çemkirmiştim en sonunda..neden çocuk yapmıyosunuz deyincee... olsa yapacaz herhalde olmuyor ki yapamıyoruz dedim..kadın kıpkırmızı oldu susstuu....

Allah analı babalı büyütsün inşallahhhh darısı bizlerinde başına olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol canım inşallah darısı sizlere olsun başı ayrı bir süreç sonrası ayrı inan ağzımız hep yüreğimizde hep tedirginlik var ama sonu güzel olsun nazlı bebişlerimizin

yarın sabah erkenden randevum ama şimdimi arasamki acaba ?:44:

canım bende iğne kullandım bi büyütmek içindi sonrada aynı büyümedikleri için bide hızlı büyüyenleri catlamasınlar diiye kullanıyodum bi sabah bi aksam ama toz falan yoktu niyeki acaba
her ilaç farklı bazı ilaçlar karıştıırlmış oluyor mesela ben gonal-f kullandımm kalem şeklindeyi dozunu ayarlayıp basıyodum tık tık mekanizması atıryordu...sonra gittim bir doz bir su olanını aldırıdm ..şırıngayla ayarlayıp vurdumm....hepsi aynı işlem için farklı markalarla hazırşnmış sonuçta kafan karışmasın...

aaaaaaaaaaa demek paşamız geliyor..pipisini de göstermiş....Hayırlı uğurlu olsun TOPİKCANIMIZ

ben hala su ifadelerin nerden yapıldıgını bulamadım kimsede söylemiyo yaaaaaaa hıh

kullanıcı kontrol paneline gir ordan mesaj aayarlarına gir ve mesaj yarlarını standart a çevir..bu şekilde olur canım genel anlattım ama olmazsa inceler tekrar yazarımm

aynen tatlım kıyamam senide çileden çıkarmış bitane dengesiz aslında hepimizin basında ya bide nevar canım stres yapma demiyolarmı cinnet geciriyorum içimden basına versinde gör diyesim geliyo ama sonrada üzülüyorum ben neler cektim düşmanım bile cekmasin diyorum ya stres yapmamak eldemi elde olsa zaten bizde meraklı degilizki dimi ama

ikramaya canım valla biz kız bekliyoduk patik ördüm 2 tane pembe kırmızı isim bile bulduk şimdi erkeğe döndük bizde şaşdık sağlıklı olsunda erkek patiğide örerim ben bide şimdi erkek isim bulmak lazım :)

hemen söyliyebilirim istersennn eymen

yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerrr ikramaya ve feridemasal öptüm sizi tesekkür ederim sonunda yaptım sayenizdeeee:13::13::13::13:

güzel isimler kızlar eşimde ayaz diyodu erkek olursa ama bana soğukluğu hatırlatıyo ayaz

Kızlar kalbim sızlar nabersiniz...
Egunal hatun yolculuk hazırlığında kendileri paşalarının yanına gidiyooo...
Aşk yaşayacam onlarla...
Ama vakit buldukça yine sizinle olcam bırakmam uleennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…