Tüp Bebek Günlüğümüz !

alemsiniz valla kızlar eşim kız çok istiyodu benim içime erkek doğuyodu bugün erkek olduğunu duyunca ilk önce bi afalladı sonrada olsun 2. 3. kız olur belki diyo bana bende dedim biz 1. zor bulduk bi doğuralım onları sonra düşünürüz dedim ara vermiyelim hemen 2. olsun diyo of allahım bi şu doğsa sağlıcakla :)

eyy gidiiii koca milleti işte bir video seyredip sperm verince iş yaptım sanıyorlar..ahh ahhh.hemen ikinciyi düşünüyor biirni doğrudu da hanımm....eğer doğurmak erkeklerin tekelinde olsaydı dünyada nüfus artışı olmazdı demişti bir erkek prof...inşallah sağlıkla doğsunda paşamız..2. ye 3. ye Allah büyük...biz anlaştık eşimle ilk bebiişi hayırlısıyla doğurunca daha bana doğur demeyecek..tıp nasılsa ilerler 2. yi de ben doğrurum diyor...
kızlar ben bişiyler atıştırp hemen buraya ısınlanıcam cok acıktımmm
afiyet olsun canım ben de evde pijamalarla oturma eylemine son verip genel bir ev tmziliğinin ardınadan kuaföre gideceğim..bakıma ihtiyacım var...şeklim kaydı sabahtır burdayımm....topikte yazmasam dua listesiydi vs derken nevrim döndü...

doğru söylüyosun canım benimki zaten diyo keşke bende o duyguyu yaşayabilsem diye bebeği senin gibi hissedebilsem diyo belki ilerde oda olur ama erkekler bizim gibi katlanmaz herşeye annelik başka bi duygu

canlar ben geldimmm ne var ne yok bakalımmm...

bu arda canım arkadaşlarım ben tefriciye başlıycam bu gün öğleden sonra okumak isteyen olursa
burdan başladım diye duyururum..
canım ben aliim 200 tane Allah kabul etsin...

kızlar su ne suyu ya iğnelerden hariç bişey dahamı var ben su falan kullanmadımmm
canım herkesi kendinle kıyaslama herkesin tedavisi farklı oluyo bunlara kafa yorarsan eger sakin olamazsın stres altında olursun lütfen böyle yapmmamaya calıs olurmu

ayyy hadi gözün aydın canım ufak bamyalımız geliyor yaniiii

Mrh kızlar bir şey sorabilirmiyim bugun transferin 4 günü ve benim kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir sancı var hafif belim ağrıyor aradada çok üzügünüm Ya tutmadımı acaba rabbim bilir artık ona sığındım ondan gelene razıyım.siz böyle şeyler yasadınızmı

canım deryaa için tefriciye topluyomussunuz galiba diğer topiğe liste hazırladım demişsin o topik nerde yada banada yazarmısın 200 adet dedim ama ne zamana kadar okunacak suan müsait değilim 3 gün sonra filan ancak başlayabilirim..

Kızlar kalbim sızlar nabersiniz...
Egunal hatun yolculuk hazırlığında kendileri paşalarının yanına gidiyooo...
Aşk yaşayacam onlarla...
Ama vakit buldukça yine sizinle olcam bırakmam uleennnnn

güle güle gitsin güle güle gelsin kendileri..
bolca moralli olarak dönsün..
döndüğünde inşallah bende yumişlerimi göbüşüme almış olayım..
anneliğe ilk adımımı atmış olayım..

Kızlar sevgili arkadaşımız biricik deryamız 4444 tefriciye okuyor tedavisi süresince ona yardımcı olmak ve okumak isterseniz buraya ne kadar okuyacağınızı yazarsınız olurmu

seni yirim bennn

nafiiişş canıımm.. sağol bebeğim Allah razı olsun..
sana çifter çifter bebiş olarak geri dönsünler inşallah..

haftaya cuma die niyetlenmiştim ben tabi o gün opu olmazsa
tatlım yanlış bilmiyorsam tefriciye adetli de okunabiliyor sanırım..:44::44::44:

nafiiişş canıımm.. sağol bebeğim Allah razı olsun..
sana çifter çifter bebiş olarak geri dönsünler inşallah..
amiiinnnnnnnnnn
haftaya cuma die niyetlenmiştim ben tabi o gün opu olmazsa
tatlım yanlış bilmiyorsam tefriciye adetli de okunabiliyor sanırım..:44::44::44:

kuzum evet adetlide okunabiliyomus ama hem o var hemde h.sonu işlerim cok 3 gün sonra ancak rahatlıcam...
nasipse çarşambaya kalmaz bitmiş olur 200 yazın hatta bitmemiş olursa tekrar almaya çalışırım canım ama şimdilik 200 olsun...
adın derya dimi canım...
bide son 50 taneyi filanda kendin oku ardından sükür namazını kıl bi yasin oku öyle yat canım tamammı...
yada teheccüt gibi uykudan kalkıpta yaparsan daha ii olur bence...

tamam bebeğim çok sağol Allah razı olsun..
o zaman 200 olarak yazıyorum ben..
Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
önerileri içinde merci bebeğim uygulayacam

tamam bebeğim çok sağol Allah razı olsun..
o zaman 200 olarak yazıyorum ben..
Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
önerileri içinde merci bebeğim uygulayacam
Allah kabbul etsin canım bizede dua et....
ben o masaya her çıktığımda Rabbim nolur düşmanıma bile bunu yasatma diye dua ettim ama kısmette bi daha o masalara düşmek var gibi görünüyor umarım hayırlısıyla hepimiz muradımıza ereriz..

AMİNN canıımm aynen dediğin gibi..
inşallah son olur da kısa zamanda hepimiz dileğimize kısa zamanda kavuşalım..

cnm belirti için biraz erken sanırım..
bunlar hamilelikte adet belirtiside olabiliyor bence üzülüpte göbüşündekileri etkilememelisin..
inşallah hamilesindirr

ÇOK AĞRIYO BU YUMOŞ YAAAAAAAAAAAAA kızlar çok akıntım var her tuvalete gittiğimde peçeteye akıntı geliyo çok ama şeffaf mukus gibi :26: Allahım inşallah kötü bişicik olmaz sabah gitcem hemenn ya çatlamışsa ama çatlasa ağrı yapmazki böyle ya
annecim yaa sağ yumoşum acıyooo bide bide sağ böbreğim acıyo niyeyse ya bacağıma vuruyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…