eyy gidiiii koca milleti işte bir video seyredip sperm verince iş yaptım sanıyorlar..ahh ahhh.hemen ikinciyi düşünüyor biirni doğrudu da hanımm....eğer doğurmak erkeklerin tekelinde olsaydı dünyada nüfus artışı olmazdı demişti bir erkek prof...inşallah sağlıkla doğsunda paşamız..2. ye 3. ye Allah büyük...biz anlaştık eşimle ilk bebiişi hayırlısıyla doğurunca daha bana doğur demeyecek..tıp nasılsa ilerler 2. yi de ben doğrurum diyor...alemsiniz valla kızlar eşim kız çok istiyodu benim içime erkek doğuyodu bugün erkek olduğunu duyunca ilk önce bi afalladı sonrada olsun 2. 3. kız olur belki diyo bana bende dedim biz 1. zor bulduk bi doğuralım onları sonra düşünürüz dedim ara vermiyelim hemen 2. olsun diyo of allahım bi şu doğsa sağlıcakla :)
afiyet olsun canım ben de evde pijamalarla oturma eylemine son veripkızlar ben bişiyler atıştırp hemen buraya ısınlanıcam cok acıktımmm
canım ben aliim 200 tane Allah kabul etsin...bu arda canım arkadaşlarım ben tefriciye başlıycam bu gün öğleden sonra okumak isteyen olursa
burdan başladım diye duyururum..
canım herkesi kendinle kıyaslama herkesin tedavisi farklı oluyo bunlara kafa yorarsan eger sakin olamazsın stres altında olursun lütfen böyle yapmmamaya calıs olurmukızlar su ne suyu ya iğnelerden hariç bişey dahamı var ben su falan kullanmadımmm
ayyy hadi gözün aydın canım ufak bamyalımız geliyor yaniiiislm kızlar ben bugün doktora gittim yine gerçi giderken küçük bi kaza atlattık arabayla ama şükür iyiyiz bebişim gayet iyi büyümüş kereta kanama alanım varmış hala ama kırmızı gelmediği sürece korkma dedi o iğneden 1 tane daha vurul dedi veee bebişimi biz kız biliyoduk ama pipisini gördük erkek çıktı :)
Kızlar kalbim sızlar nabersiniz...
Egunal hatun yolculuk hazırlığında kendileri paşalarının yanına gidiyooo...
Aşk yaşayacam onlarla...
Ama vakit buldukça yine sizinle olcam bırakmam uleennnnn
Kızlar sevgili arkadaşımız biricik deryamız 4444 tefriciye okuyor tedavisi süresince ona yardımcı olmak ve okumak isterseniz buraya ne kadar okuyacağınızı yazarsınız olurmu
canlar ben geldimmm ne var ne yok bakalımmm...
canım ben aliim 200 tane Allah kabul etsin...
canım herkesi kendinle kıyaslama herkesin tedavisi farklı oluyo bunlara kafa yorarsan eger sakin olamazsın stres altında olursun lütfen böyle yapmmamaya calıs olurmu
ayyy hadi gözün aydın canım ufak bamyalımız geliyor yaniiii
haftaya cuma die niyetlenmiştim ben tabi o gün opu olmazsacanım deryaa için tefriciye topluyomussunuz galiba diğer topiğe liste hazırladım demişsin o topik nerde yada banada yazarmısın 200 adet dedim ama ne zamana kadar okunacak suan müsait değilim 3 gün sonra filan ancak başlayabilirim..
amiiinnnnnnnnnnnafiiişş canıımm.. sağol bebeğim Allah razı olsun..
sana çifter çifter bebiş olarak geri dönsünler inşallah..
haftaya cuma die niyetlenmiştim ben tabi o gün opu olmazsa
tatlım yanlış bilmiyorsam tefriciye adetli de okunabiliyor sanırım..:44::44::44:
amiiinnnnnnnnnn
kuzum evet adetlide okunabiliyomus ama hem o var hemde h.sonu işlerim cok 3 gün sonra ancak rahatlıcam...
nasipse çarşambaya kalmaz bitmiş olur 200 yazın hatta bitmemiş olursa tekrar almaya çalışırım canım ama şimdilik 200 olsun...
adın derya dimi canım...
bide son 50 taneyi filanda kendin oku ardından sükür namazını kıl bi yasin oku öyle yat canım tamammı...
yada teheccüt gibi uykudan kalkıpta yaparsan daha ii olur bence...
Allah kabbul etsin canım bizede dua et....tamam bebeğim çok sağol Allah razı olsun..
o zaman 200 olarak yazıyorum ben..
Rabbim gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
önerileri içinde merci bebeğim uygulayacam
Allah kabbul etsin canım bizede dua et....
ben o masaya her çıktığımda Rabbim nolur düşmanıma bile bunu yasatma diye dua ettim ama kısmette bi daha o masalara düşmek var gibi görünüyor umarım hayırlısıyla hepimiz muradımıza ereriz..
Bir soru sormuştum ama siz yogunsunuz herhalde arkadaşlar neyse....iyi günler
Mrh kızlar bir şey sorabilirmiyim bugun transferin 4 günü ve benim kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir sancı var hafif belim ağrıyor aradada çok üzügünüm Ya tutmadımı acaba rabbim bilir artık ona sığındım ondan gelene razıyım.siz böyle şeyler yasadınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?