Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eşim insanı ile son durum...
Bütün gün yemek falan yok ona diye esip gürleyen ben kendimi sac kavurma yaparken buldum mutfakta
Sebep akşama doğru aradı arkadaş ne yicez dedi bende evde bişi yok istersen et yapayım ye dedim..Bunu neden dedim
eti kebap harici yemez emindim hayır diyeceğine..
Ama yapta yiyelim hadi dedi
Sonra geldi ben kapıyı açtım direk mutfağa geçtim yüzüne bakmıyom arkamdan geldi sarıldı öpmeler sırnaşmalar
Masanın üzerine benim sevdiğim yaşpastadan almış koymuş
Çocuğum ya şeker verip kandırcak elime
Maç izliyoz maçtan sonra derin mevzulara girip konuşmayı düşünüyorum belliki bu geceyi ekşına bağlama girişimi olcak ama bende verecek bişi yok anlaması lazım

Son düzenleme:
fenerde 2-0 yeniliyoooo
fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor deyip duruyooo garibim taraftarları

tskler canım hepimz hep mutlu mesut olalım inş yuvamızda hzur berekt saglık neşe dolu bir hayt olsuncnm bide kısr mercimek köftesi istedi yahu

tızım sen hamile olmayasın

ohhh miissss valla bende senin aksine pislik içinde yemek olmadan oturuyom böle bundan sonra

eşim hayvanı demedim bu da bişi bak sinirim azalıyo demek

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oğluşun sağlıkla gelsin canım

aaaaaaaaaaaa sendemi kız noldu size

gülden ablacım işte bugunkü menüm Eki Görüntüle 691264 şuanda yiyoruz görüşürz

oooo maşallah ellerine sağlık canım mantı çekti olaydıda yiyeydik diyecem ama bana hamur işi yasak bir ay

kıyamam enişteme yaaaaaa sende çok kıyma zaten kıyamazsın bu gece ekşına bağlanmazsa görüşürüz seninle

tatlişkom benim alıntımın alına yokheye yazmışsın Allah ona sabır versin

hayatım benden önceki mesajda da görüldüğü üzere aslında mesaj yok he nin ama alıntı yapıp cevaplarken başını falan karıştırmışş....sonuç mesaj senin adın altında alıntı giibii durmuş..neyse zaten ben yazana kadar da saat 9 olmuşş

tsk edrim canım benim elimden geldiğnce yapmaya çalıştım olaydın yerdik ne güzel şuan survivara bakıyoz :13:iyi yarışıyolar iskenderle kola verckmiş acun ah bu yüreğimz yine yapıyoz konuşun tabi güzlce allh mutlu mesut ve bebişli bir yuvada yaşmanızı nasip etsin inş bu arada yarın görüşürz bizmki akşmları kızdıgındN bndenz gündüzcüym

kıyamam enişteme yaaaaaa sende çok kıyma zaten kıyamazsın bu gece ekşına bağlanmazsa görüşürüz seninle

dün gece yaklaşık 15 gün ekşın yasak dedim lafımı yemicem işte
yinede büyük konuşmamak lazım ama
şaka bi yana valla ne canım istiyo ne de onu görmek istiyorum kendimi oyalıyorum bu ara yoksa direk dalacam...
konuşmamız lazım bu saçmalığı bi yere bağlamak lazım...
çocuk değilim ben baştan diyecekti gitme diye sana bırakıyorum diyo terminale bırakırken yüzüme bakmıyo valizi indiriyo kapıdan bırakıp gidiyo beni
otobüse bindirmek güle güle demek yok bindi gitti arabaya bunun bedelini ağır ödeyecek...

sagol canım yask geçince yersin amadikat yinede bizmki salçalıya bayılır az koyaydım bida yaptırrdı onun içn önlemimi aldım bn kaçıyorum öptüm sizi kızlar bu arada saglık herşeyden önce gelir kendinize cici bakın

demekki oda gitmeni istememişki sana bırakmış gitmezsin sanmış gidincede oda sana içerlemiş sende haklısın oda haklı oturun konuşun ve bu gece halledin yarına mutlu mesut uyanın hiçbişey insanın evindeki huzurdan önemli değil canım menim

sörvayvır da en sevdiğim şey yemek ödülleri nasılda iştahlı yiyolar o sahneler süperrr...
kız sen bi test yapsana

iyi geceler canım sende kendine dikkat et Allaha emanet ol

ne çektik be iletişimsizlikten çekmeyipte napıcan mecbur
konuşmadan olmaz tabii konuşmayıpta napıcan mecbur kocam işte
döverde söverde deyip bağrıma basmam lazım basmayıpta napcan mecbur yoksa o beni ekşına bağlar

yok senin siniirn geçmiyor aksinee kurup kurup yeniliyorsunn...hırsın geçer diyee burda tekrarlamandan belli :18::18::18:.ama kaç yıllık karısının huyunu bilmeyen koca da hak eidyor şimdi doğru konuşmak lazım..oturtup karşına deseydi ya gitme hanımm ben iyi değilimm...trip neymiş ayoll..

Kizlar selam yazilarinizi okuyamadim anacim sabahtan beri temizlikle bogustum pc bile acamadim telefondan bi bakinim dedim. Nabiyonuz nediyonuz

napıcaz şekerim kendi adıma kırklareline giderken Ankaradan yarı yoldan dönmenin gerginliğini yaşamaktayım...
sende çalışan hatunsun tatilinde temizliğe gidiyo ama napıcan mecbur

heh bende onu diyom gitme dese belki küserdim yine ama bu hale gelmezdi şimdi kinim var ona elime düşürcem en kısa zamanda gibi planlar yapıyorum..
benim kinimi kazanmayacak insanoğlu çok fena biri olup çıkıyorum...sevdimmide tam severim herşeyi yaparım sevdiklerime sonuna kadar..

napıcaz şekerim kendi adıma kırklareline giderken Ankaradan yarı yoldan dönmenin gerginliğini yaşamaktayım...
sende çalışan hatunsun tatilinde temizliğe gidiyo ama napıcan mecbur

Anam valla canim cikti annemde geldi sabahtan beri belin bukuldu ayol bide yaarin sabah kontrol var hayy bi rahat yok yawu sen neden dondun be yavrum noldu bi iki satir okudum senin beye kizginsin snirim niye yari yoldan dondun

İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu

Gülden sen nasılssın canım keyifler nsıl alışveriş bittimi

kizlar napiosunuz cok kisa aranizdayim surekli agliyoym dikis yerim cok.agriyo ne halt ettim.de gittim off off 10 yas yaslandim.simdi igne yaptirdim geldim bi sure gecio yeniden agriyana kadar sizinleyim:)))amann gulden sakin ha benim hatami yqpma sana baci tavsiyesi:)))ancak agridan uyuyamiyacak duruma gelirsen cektir cnm.uyku demisken iki gundur gozume uyku girmedi bugun agri kesici ictim.biraz gecirdi de oglen uyudum.iki gundur giremedim ne var ne yok yarisma ne oldu degisik bise var mi?

Anam valla canim cikti annemde geldi sabahtan beri belin bukuldu ayol bide yaarin sabah kontrol var hayy bi rahat yok yawu sen neden dondun be yavrum noldu bi iki satir okudum senin beye kizginsin snirim niye yari yoldan dondun

temizlik gibisi yok ama miss olmuştur heryer ellerine sağlık canım..
Ankaradan beyim beni öyle bi yolladıki aklım onda kaldı İstanbul da indim tekrar Ankaraya ilk otobüsle döndüm Kırklareline gidemedim..
Beyimiz azcık rahatsızdı gitmem sanmış tercihi bana bıraktı bende bileti aldım gitcem dedim o da bozulmuş işte..
Yarınki randevunu heyecanla bekliyorum canım bakalım noldu küçük yumiler yetiştimi büyüklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…