Kizlar nerdesiniz yaaa herkes nereye kayboldu yine kocise tavir yapiyom konusmuyorum sizde yoksunuz canim sikildi iyice yaaaa
tskler canım hepimz hep mutlu mesut olalım inş yuvamızda hzur berekt saglık neşe dolu bir hayt olsun cnm bide kısr mercimek köftesi istedi yahu
ohhh miissss valla bende senin aksine pislik içinde yemek olmadan oturuyom böle bundan sonra
eşim hayvanı demedim bu da bişi bak sinirim azalıyo demek
iyi hafta sonları hepinize...nasılsınız? arada girip bakıyorum ama herşey, okuyamadığımdan pek de bişey anlamıyorumarada güzel haberler okuyorum mutlu oluyorum. tedavideki arkadaşlar hep aklımdasınız. rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürsün . (amin) ...benim oğlum olacak nasipse inşallah ...sizlere de allahım bu günleri göstersin inşallah
bitanem allah sabır versin aynen dediğin gibi 2 gün sonra görür ebesininkini hiç merak etme tatlım onlarda bi gün bizim elimize düşecek o zaman bizde onların bize yaptıklarını yapcaz bende bugün kızgınım kocişe elime geçse bi kaşık suda boğcam yani hepsi aynı bunların işte nolcakki odunlar odun
Eşim insanı ile son durum...
Bütün gün yemek falan yok ona diye esip gürleyen ben kendimi saç kavurma yaparken buldum mutfakta
Sebep akşama doğru aradı arkadaş ne yicez dedi bende evde bişi yok istersen et yapayım ye dedim..Bunu neden dedim
eti kebap harici yemez emindim hayır diyeceğine..
Ama yapta yiyelim hadi dedi
Sonra geldi ben kapıyı açtım direk mutfağa geçtim yüzüne bakmıyom arkamdan geldi sarıldı öpmeler sırnaşmalar
Masanın üzerine benim sevdiğim yaşpastadan almış koymuş
Çocuğum ya şeker verip kandırcak elime
Maç izliyoz maçtan sonra derin mevzulara girip konuşmayı düşünüyorum belliki bu geceyi ekşına bağlama girişimi olcak ama bende verecek bişi yok anlaması lazım
tatlişkom benim alıntımın alına yokheye yazmışsınAllah ona sabır versin
heyecanlan bekliyom derken yayınlamışın
canım ateş genelde yüksek seyrediyor ama gebe kızlar üşüdüklerinide söylüyorlardı ateş ölçme tekniğini tüp bebekte bence kullanma yanıltabilir seni..
evet canım kp vefat etti bende de gerilim dolu günler start aldı hala devam ediyooo...
kendiliğinden gelecek bebeği bu gerilimde ben ayakta alkışlarım
bi de bu hafta ikramayanın yemek yarışması heyecanı vardı bu gece oylama bitiyo artık...
vay vay vaaayyyyyyyyy süpperrrr harika ellerine sağlık gülüm marifetli ev hanımım benim..
olaydıda yiyeydik
kıyamam enişteme yaaaaaa sende çok kıyma zaten kıyamazsın bu gece ekşına bağlanmazsa görüşürüz seninle
tızım sen hamile olmayasın
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
oğluşun sağlıkla gelsin canım
aaaaaaaaaaaa sendemi kız noldu size
oooo maşallah ellerine sağlık canım mantı çekti olaydıda yiyeydik diyecem ama bana hamur işi yasak bir ay
kıyamam enişteme yaaaaaa sende çok kıyma zaten kıyamazsın bu gece ekşına bağlanmazsa görüşürüz seninle
hayatım benden önceki mesajda da görüldüğü üzere aslında mesaj yok he nin ama alıntı yapıp cevaplarken başını falan karıştırmışş....sonuç mesaj senin adın altında alıntı giibii durmuş..neyse zaten ben yazana kadar da saat 9 olmuşş
dün gece yaklaşık 15 gün ekşın yasak dedim lafımı yemicem işte
yinede büyük konuşmamak lazım ama
şaka bi yana valla ne canım istiyo ne de onu görmek istiyorum kendimi oyalıyorum bu ara yoksa direk dalacam...
konuşmamız lazım bu saçmalığı bi yere bağlamak lazım...
çocuk değilim ben baştan diyecekti gitme diye sana bırakıyorum diyo terminale bırakırken yüzüme bakmıyo valizi indiriyo kapıdan bırakıp gidiyo beni
otobüse bindirmek güle güle demek yok bindi gitti arabaya bunun bedelini ağır ödeyecek...
tsk edrim canım benim elimden geldiğnce yapmaya çalıştım olaydın yerdik ne güzel şuan survivara bakıyoz :13:iyi yarışıyolar iskenderle kola verckmiş acun ah bu yüreğimz yine yapıyoz konuşun tabi güzlce allh mutlu mesut ve bebişli bir yuvada yaşmanızı nasip etsin inş bu arada yarın görüşürz bizmki akşmları kızdıgındN bndenz gündüzcüym
sagol canım yask geçince yersin amadikat yinede bizmki salçalıya bayılır az koyaydım bida yaptırrdı onun içn önlemimi aldımbn kaçıyorum öptüm sizi kızlar bu arada saglık herşeyden önce gelir kendinize cici bakın
demekki oda gitmeni istememişki sana bırakmış gitmezsin sanmış gidincede oda sana içerlemiş sende haklısın oda haklı oturun konuşun ve bu gece halledin yarına mutlu mesut uyanın hiçbişey insanın evindeki huzurdan önemli değil canım menim
dün gece yaklaşık 15 gün ekşın yasak dedim lafımı yemicem işte
yinede büyük konuşmamak lazım ama
şaka bi yana valla ne canım istiyo ne de onu görmek istiyorum kendimi oyalıyorum bu ara yoksa direk dalacam...
konuşmamız lazım bu saçmalığı bi yere bağlamak lazım...
çocuk değilim ben baştan diyecekti gitme diye sana bırakıyorum diyo terminale bırakırken yüzüme bakmıyo valizi indiriyo kapıdan bırakıp gidiyo beni
otobüse bindirmek güle güle demek yok bindi gitti arabaya bunun bedelini ağır ödeyecek...
Kizlar selam yazilarinizi okuyamadim anacim sabahtan beri temizlikle bogustum pc bile acamadim telefondan bi bakinim dedim. Nabiyonuz nediyonuz
yok senin siniirn geçmiyor aksinee kurup kurup yeniliyorsunn...hırsın geçer diyee burda tekrarlamandan belli :18::18::18:.ama kaç yıllık karısının huyunu bilmeyen koca da hak eidyor şimdi doğru konuşmak lazım..oturtup karşına deseydi ya gitme hanımm ben iyi değilimm...trip neymiş ayoll..
napıcaz şekerim kendi adıma kırklareline giderken Ankaradan yarı yoldan dönmenin gerginliğini yaşamaktayım...
sende çalışan hatunsun tatilinde temizliğe gidiyo ama napıcan mecbur
Anam valla canim cikti annemde geldi sabahtan beri belin bukuldu ayol bide yaarin sabah kontrol var hayy bi rahat yok yawu sen neden dondun be yavrum noldu bi iki satir okudum senin beye kizginsin snirim niye yari yoldan dondun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?