valla derya şaka maka çok fena kinliyim kendisine bırak öpmeyi yüzünü göresim yok evdeyim ama terkedesim var kendisini...
neyse asıl mevzumuz ikiz gebeliğin onu konuşalım güzel şeylerden bahsedelim...
o gün sana yazarken birden öyle hissettim valla niye bilmiyorum...
geçende rumeysayı gebe gördüm ben bişiler hissedince olur..
inşallah sende de doğru çıkar Allah korusun aksi bişi olursa hislerimi çöpe atcam
ben kendim için yapıyorum zaten mesela az önce güzel bir yemek ziyafeti çektim sonra bi baktım yemek bitmiş neden acaba
merhaba canımcım beni boşver sen naptın onu de hele...
ben melek gibi hatunum valla beni bu hale getirenler utansın kinci bi tipim öyle kolay da unutmuyorum...
bence de at yani..
boşuna yer işgal etmesinler..
madem işe de yaramıyolar..
valla inşallah canım bende eşime dedim...
eğer herşey güzel giderde embriyolrın ikiside güzel gelişirse ikisinide istiyom dedim..
dondurma filan yapmıycam dedim..
du bakalım dedi onu doktorla bi görüşek didi..
en güzeli yapıyoruz ztn kendimz için biz iyi olalım yiter onda bi laf söylersin afiyetle yer gari bende yemk tarfleri araştırıyorum
tatlım zaten ben şehirdışına çıkıyorum diye mutfak alışverişi yapmamıştım gelince yaparım demiştim evde de pişircek bakliyat tipi şeyler var bi de et ürünleri...
istesem bi dünya yemek çıkarırım ama kendisine evde bişi yok yemek bekleme benden dedim..
kızgınlığımdan öyle dediğimi biliyor...
canımız sağolsun yeter bizde insanız...
evt canım biliyodur tabi ama yinde yemk bekler yanigenelde öyle oluyor bnmkinde domates biber patlıcan şarkıya başlicam yarın bi mercimk köfetsi yapyım didim cok güzel görünüyor bide papates köfetsei iyi olur karnımda canvra var sanırım:125:
şimdi iğne saati sonra namz kılıcam sonra da okunacak dualarım var..
görrüşmek üzere..
koysana yaptıklarının resmini
Allah kabul etsin bebekim
iyi hafta sonları hepinize...nasılsınız? arada girip bakıyorum ama herşey, okuyamadığımdan pek de bişey anlamıyorumarada güzel haberler okuyorum mutlu oluyorum. tedavideki arkadaşlar hep aklımdasınız. rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürsün . (amin) ...benim oğlum olacak nasipse inşallah ...sizlere de allahım bu günleri göstersin inşallah
Amiinnnn..
aldın bebişi göbüşe kayboldun ama çok içleniyom haberin olsun
maşallah bi paşa daha geliyooo topiğimize
Kızlar bende dün dr gittim çokkk morelim bozuk uzun süre oturduk konustuk eşim ben ve dr rtık %5 en fazla%10 şans veriyorum tüp bebek için çook agladım çok üzüldüm hstaneden çıktık biraz gezdik 3 de eve geldik 5 gibi çıktım ablama gittim eşimde izmire gitti suan yolda dönüyor bende bugün akşama dogru eve geldim yalnızım hemen açtım sizlerle muhabbet edip kafa dagıtmak için çok kötüyüm içimde fırtınlr kopuyorr:
iyi hafta sonları hepinize...nasılsınız? arada girip bakıyorum ama herşey, okuyamadığımdan pek de bişey anlamıyorumarada güzel haberler okuyorum mutlu oluyorum. tedavideki arkadaşlar hep aklımdasınız. rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürsün . (amin) ...benim oğlum olacak nasipse inşallah ...sizlere de allahım bu günleri göstersin inşallah
o ıslah olmazsa bnde susmaycam işte hakkımı savunucam bana ili bişey almayla kandıramz ben haksız değilm ablasına para veriyor kirada diye bn istynce yok nerden aldın ya 100 ün 200 ün lafını mı yapıyon dîyor gelde inan allh onu bildiği gibi yapsın herks onun için iyi bn kötüym neymiş ineleyip irdeleyici konuşuyomuşmda onunla böyle kimse konuşamazmış bnde para verip işlerine koşsam banda konuşamzlar tabi sanki bana padişahta papucumn admı oh oh içimn yagları eridi herşeyide derim bi gün o güvnip iyi dedikleri yerden yere vursunda görsün ebesininkini iyi laf dedim ha
yavaş yavaş alıntılara başlayım..
canısım tabisi bitmedi hemen hemen 2400 tane daha var..
valla dün geceden beri dışardayım..
dün akşam arkadaşın eşi..nin süpriz olamayan doğum günüüsü vardı ora gittik geç geldik.
sabah hastaneye gittim yumileri gördük..
bu günde gonal f 150 vurcam..
yarında gaonal f150 artı cetrodite..iki yumiş var..
onlarla yola devam..
deryamm tatlım güzel haberini aldım cok sevindimm bitanem o 2 yumi annesine sıkıca tutunmus bebiş olarak gelicek allahın izniyle tatlım benim bende tefriciyene destek olmayı cok istiyom ama okuyacaklarım cok bu ara bide yeğenimin sünneti var hem mevlut okutacaklar hemde sünnet kınası istiyyolar annemlerde gel bi kaç gün kal bizde diyolar eger gidersem hiç okuyama diye korkuyorum ama aklımdasın bacıım gelince allah izin ederse alıcam
tamam canım koyarım ama önce hazırlamam lazım çünkü henüz hazır değiller sadece çorba pişti ve mantı haşlandı bide salata yapıldı hazırlayınca cekicem
Negatifle sonuclanan denemelerde adetten once vucut isisi dusermi acaba?Yoksa jelden dolayi ates hala yuksekmidir.ben habire atesimi olcuyorum.aliskanlik yapti bos bos oturuyorum baska isim yok zaten.
haklısın canım ne diyim. fazla vakit geçirmek istemiyorum bilgisayar başında da ondan. senden haber almaya çalışıyorum ama bi gelişme okumadım henüz. sanırım kayınpederin mi vefat etmişti o kalmış aklımda başın sağolsun. sen neler yapıyosun tedavi ne durumda? bakarsın aniden gelir bebişin...rabbim tez zamanda önce göbişini doldursun sonra da kucağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?