Tüp Bebek Günlüğümüz !

bence de at yani..
boşuna yer işgal etmesinler..
madem işe de yaramıyolar..
valla inşallah canım bende eşime dedim...
eğer herşey güzel giderde embriyolrın ikiside güzel gelişirse ikisinide istiyom dedim..
dondurma filan yapmıycam dedim..
du bakalım dedi onu doktorla bi görüşek didi..

en güzeli yapıyoruz ztn kendimz için biz iyi olalım yiter onda bi laf söylersin afiyetle yer garibende yemk tarfleri araştırıyorum

ikisinide koyarlar zaten bir taneyi dondurmak her zaman riskli çünkü...
mesela benim ikinci tüpte aksilik sonucu sadece 3 yumi toplandı hepside iyi kalite embriyo oldu iki tane koycaz diye konuştuk daktırla ama 3.nolcak dediğimde dondurmuyoruz bir tane dediler bende çok üzülmüştüm yazık olcak ona diye 3 ünü birden transfer etmişlerdi..bence ikisininde koyulması en mantıklısı:13:

en güzeli yapıyoruz ztn kendimz için biz iyi olalım yiter onda bi laf söylersin afiyetle yer garibende yemk tarfleri araştırıyorum

tatlım zaten ben şehirdışına çıkıyorum diye mutfak alışverişi yapmamıştım gelince yaparım demiştim evde de pişircek bakliyat tipi şeyler var bi de et ürünleri...
istesem bi dünya yemek çıkarırım ama kendisine evde bişi yok yemek bekleme benden dedim..
kızgınlığımdan öyle dediğimi biliyor...
canımız sağolsun yeter bizde insanız...

evt canım biliyodur tabi ama yinde yemk bekler yanigenelde öyle oluyor bnmkinde domates biber patlıcan şarkıya başlicam yarın bi mercimk köfetsi yapyım didim cok güzel görünüyor bide papates köfetsei iyi olur karnımda canvra var sanırım:125:

koysana yaptıklarının resmini

şimdi iğne saati sonra namz kılıcam sonra da okunacak dualarım var..
görrüşmek üzere..

Allah kabul etsin bebekim

koysana yaptıklarının resmini

Allah kabul etsin bebekim

tamam canım koyarım ama önce hazırlamam lazım çünkü henüz hazır değiller sadece çorba pişti ve mantı haşlandı bide salata yapıldı hazırlayınca cekicem

Negatifle sonuclanan denemelerde adetten once vucut isisi dusermi acaba?Yoksa jelden dolayi ates hala yuksekmidir.ben habire atesimi olcuyorum.aliskanlik yapti bos bos oturuyorum baska isim yok zaten.

iyi hafta sonları hepinize...nasılsınız? arada girip bakıyorum ama herşey, okuyamadığımdan pek de bişey anlamıyorumarada güzel haberler okuyorum mutlu oluyorum. tedavideki arkadaşlar hep aklımdasınız. rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürsün . (amin) ...benim oğlum olacak nasipse inşallah ...sizlere de allahım bu günleri göstersin inşallah

Amiinnnn..
aldın bebişi göbüşe kayboldun ama çok içleniyom haberin olsun
maşallah bi paşa daha geliyooo topiğimize

Amiinnnn..
aldın bebişi göbüşe kayboldun ama çok içleniyom haberin olsun
maşallah bi paşa daha geliyooo topiğimize

haklısın canım ne diyim. fazla vakit geçirmek istemiyorum bilgisayar başında da ondan. senden haber almaya çalışıyorum ama bi gelişme okumadım henüz. sanırım kayınpederin mi vefat etmişti o kalmış aklımda başın sağolsun. sen neler yapıyosun tedavi ne durumda? bakarsın aniden gelir bebişin...rabbim tez zamanda önce göbişini doldursun sonra da kucağını

mehtabımm üzülme tatlım bende çok merak ediyodum seni her drun dediği doğru diyede bişey yok tatlım kkda neler okudum ben hiç olmaz dediklerini bebişleri şimdi kucaklarında tatlım herseyi mevlam bilir sonuçta bence inan bol bol dua et rabbime drda bilemez kimssede bilemez Allahtan başka canım sıkma canını drlar bizlerede olur diyo ama sonuslar ortada bitanem sen dra bakma başka dra da git hemen donasyonu düşünme biraz kafanı dağıt eminim çok üzgünsün canım ama bak neler oluyor neler duyuyoruz neden bi mucizede senin olmasın sonuçta yumurta hiç yok degilki umutsuzluğa kapılalım nolur bırakma kendini bizler hep senin yanındayız bitanem

Selam arkadasim,

Ben sitede yeniyim, dun uye oldum. Bir kac sorum var eger izin verirsen.Ilk denemen de mi hamile kaldin?? Hangi merkeze gittin?? Tekrar tebrik ederim , hayirlisiyla oglusunu kucagina alirsin insallah.

Sevgiler

bitanem allah sabır versin aynen dediğin gibi 2 gün sonra görür ebesininkini hiç merak etme tatlım onlarda bi gün bizim elimize düşecek o zaman bizde onların bize yaptıklarını yapcaz bende bugün kızgınım kocişe elime geçse bi kaşık suda boğcam yani hepsi aynı bunların işte nolcakki odunlar odun

deryamm tatlım güzel haberini aldım cok sevindimm bitanem o 2 yumi annesine sıkıca tutunmus bebiş olarak gelicek allahın izniyle tatlım benim bende tefriciyene destek olmayı cok istiyom ama okuyacaklarım cok bu ara bide yeğenimin sünneti var hem mevlut okutacaklar hemde sünnet kınası istiyyolar annemlerde gel bi kaç gün kal bizde diyolar eger gidersem hiç okuyama diye korkuyorum ama aklımdasın bacıım gelince allah izin ederse alıcam

sağol canımmm.. Allahh razı olsun herkezden hepimizden..
Rabbim bu yolda kimseyi yaarıda bırakmasın inşallah..

gülden ablacım işte bugunkü menüm şuanda yiyoruz görüşürz

tamam canım koyarım ama önce hazırlamam lazım çünkü henüz hazır değiller sadece çorba pişti ve mantı haşlandı bide salata yapıldı hazırlayınca cekicem

heyecanlan bekliyom derken yayınlamışın

Negatifle sonuclanan denemelerde adetten once vucut isisi dusermi acaba?Yoksa jelden dolayi ates hala yuksekmidir.ben habire atesimi olcuyorum.aliskanlik yapti bos bos oturuyorum baska isim yok zaten.

canım ateş genelde yüksek seyrediyor ama gebe kızlar üşüdüklerinide söylüyorlardı ateş ölçme tekniğini tüp bebekte bence kullanma yanıltabilir seni..

evet canım kp vefat etti bende de gerilim dolu günler start aldı hala devam ediyooo...
kendiliğinden gelecek bebeği bu gerilimde ben ayakta alkışlarım
bi de bu hafta ikramayanın yemek yarışması heyecanı vardı bu gece oylama bitiyo artık...

gülden ablacım işte bugunkü menüm Eki Görüntüle 691264 şuanda yiyoruz görüşürz

vay vay vaaayyyyyyyyy süpperrrr harika ellerine sağlık gülüm marifetli ev hanımım benim..
olaydıda yiyeydik

Kizlar nerdesiniz yaaa herkes nereye kayboldu yine kocise tavir yapiyom konusmuyorum sizde yoksunuz canim sikildi iyice yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…