Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlarrr bana yardimci olunnnnnnnnn...... bugun 9.gunu transferimin dun test aldim eczaneden yaptim cft cizgi cikti amaa biri kirmizi digeri pembe daha az belli yarin kan tahlilim varrrr.... cok heycanliyim ve korkuyorummmmmm

Allah yardım etmiş canım sana maşallahhh gebesin
çoooookkk tebrik ediyorum canım kaç tane embriyo transfer ettiler 10.gün test yaptıracağına göre sanırım 5.gün embriyosu koydular...

sesin çıkmıyoooo noldu naptın girmedinmi muayene olmadınmı az bişi desen süper olcak merakımdan çatlayım bunumu istiyosun vicdansız sabuhaaaaaaa

kendime şu an ziyafet çekiyorum
herşey kendime kadar ama eşim insanına yok

işleri bitridm geldim :126:size bakim dedim napıyonuz diyeşimdide yemk yapıyorum mantı fırında tavuk taşlık ve salata mantar çorbası evimde mis oldu

işleri bitridm geldim :126:size bakim dedim napıyonuz diyeşimdide yemk yapıyorum mantı fırında tavuk taşlık ve salata mantar çorbası evimde mis oldu

ellerine sağlık canım güle güle otur evinde ve afiyetle ye pişirdiklerini

ellerine sağlık canım güle güle otur evinde ve afiyetle ye pişirdiklerini

tskler canım hepimz hep mutlu mesut olalım inş yuvamızda hzur berekt saglık neşe dolu bir hayt olsuncnm bide kısr mercimek köftesi istedi yahu

ohhh miissss valla bende senin aksine pislik içinde yemek olmadan oturuyom böle bundan sonra

eşim hayvanı demedim bu da bişi bak sinirim azalıyo demek

o kadar uğraştım netten bişi alayım diye beğenemedim ya
neyse bugün alamamış olabilirim hergün yeni markalar giriyoo indirime

ohhh miissss valla bende senin aksine pislik içinde yemek olmadan oturuyom böle bundan sonra

eşim hayvanı demedim bu da bişi bak sinirim azalıyo demek

seninki cezalı benmki ztn mühebbete gitti kendim için yapıyorum yerse yer yemzse bilidği yere

önce merhaba ve sonra pörtlemiş göz hoş dün gece okudum gelişmeleri emmeee
valla gazabından korksun enişte ne diyim

yavaş yavaş alıntılara başlayım..
Selam canlar nasilsiniz derya canim tefricoye bittimi yumiler nasil

canısım tabisi bitmedi hemen hemen 2400 tane daha var..
sesin çıkmıyoooo noldu naptın girmedinmi muayene olmadınmı az bişi desen süper olcak merakımdan çatlayım bunumu istiyosun vicdansız sabuhaaaaaaa

valla dün geceden beri dışardayım..
dün akşam arkadaşın eşi..nin süpriz olamayan doğum günüüsü vardı ora gittik geç geldik.
sabah hastaneye gittim yumileri gördük..
bu günde gonal f 150 vurcam..
yarında gaonal f150 artı cetrodite..iki yumiş var..
onlarla yola devam..

seninki cezalı benmki ztn mühebbete gitti kendim için yapıyorum yerse yer yemzse bilidği yere

ben kendim için yapıyorum zaten mesela az önce güzel bir yemek ziyafeti çektim sonra bi baktım yemek bitmiş neden acaba

önce merhaba ve sonra pörtlemiş göz hoş dün gece okudum gelişmeleri emmeee
valla gazabından korksun enişte ne diyim

merhaba canımcım beni boşver sen naptın onu de hele...
ben melek gibi hatunum valla beni bu hale getirenler utansın kinci bi tipim öyle kolay da unutmuyorum...

tü tü tüüüü maşallahhhh
2 yumi seni ikiz annesi yapsın inşallah
zaten sen kesin gebesin ben öle hissettim

eniştem üpsün duduşlardan diycemde
sen şimdi öpte göreğe bağlıycan..
ama olsun yinee de öpsün valla..
inşallah kuzum ya ..

valla derya şaka maka çok fena kinliyim kendisine bırak öpmeyi yüzünü göresim yok evdeyim ama terkedesim var kendisini...
neyse asıl mevzumuz ikiz gebeliğin onu konuşalım güzel şeylerden bahsedelim...
o gün sana yazarken birden öyle hissettim valla niye bilmiyorum...
geçende rumeysayı gebe gördüm ben bişiler hissedince olur..
inşallah sende de doğru çıkar Allah korusun aksi bişi olursa hislerimi çöpe atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…