Şahane kadınlar hepinize iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler...
hic sismedi sara ama isyte cok agriyo suan su yaziyi zor yaziom.yeminle.disimi fircaliom sprey vermedivama evde majezik sprey vardi icinde dis icin de yazio sıkıyorum ama bana misin demiyor.buzla gexiom zaten elimde hatta gelistirdim kendimi seffaf eldivene su doldurup dolaba koyuyom sonrada soguk doguk parmaklari issiriyom:))kac dikis aytildi bilmiom cnm ya acida hic sormadim.aynadan bakinca siyah siyah ipler var ama kac tane anlayamiom.bide bu ipler kendi eriomus cnm.görmedim cevabını tatlım seni merak ettiğim için bi daha sordum
alt çene olduğu için ağrısıda şişide çok olur korkma geçer ama biraz çektirir sonrasındaki rahatlık için değer yani
mümkün mertebe konuşmamaya çalış çenen oynamasın dişlerini fırçala ve üzerine sıkman için sprey verdiyse muhakkak sık
çok ağrırsa soğuk kompres uygula rahatlarsın
kaç dikiş atıldı canım bi hafta sonra dikişlerin aldırmayı unutma
ayyy amin guldenim valla malesef biole oldu ama ins. herkesde bole degildir.Rabbim acil şifanı versin canım nolcak böle bilmiyorum çok çektin bi de bana kötü örnek oldun
saol cnm bence dogal normal bi cekim dehil dikis var sonucta internete bakiom herkes bi hafya surunmus.Turquoissem bende seni merak ediyodum tatlim cok gecmis olsun ya gecmedimi haa agrilarin dr bibi arasaydin canim agrinin bu kadar surmesi dogalmiki canim yaas dis agrisida cok zor ya allah kolaylik versin canim
ayyyy baciii deme !!!gecenlerre kaldiginda gordik halini streslere girdin herseyi zaten burnumuzdan getirirler.sevincini bile yasayamafin tuhhh ins halledersin.eviniz de hayirli ugurlu olsun cnm basta dicegimiz sona kaldi:))Slm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokpişmanım anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk
insallah kolay gecer tatlim senin ki basa gelen cekilir mecburuzz istegeçmiş olsun bebeğim yaaa bende çektirecem 20 lik dişimi erteleyip duruyorum tırstımm..aaaamaaa ameeliyat günüm 27 mayıs olacak...ayy az kalmışş....:18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsunn Kdr sultanımm ....gördüler tabii fıstık giib çıtır hatunu baıkışlarıyla nazar ettiler değil miii
paşamın doğum günü gelivermiş hemen.... napacan be gülüm dayanacan mecbuuur..artık kendi paşalarınla avunacan inşaallahh...:13::13:
Canım benim zor bi gün geçirmişsin... mekanı cennet olsun babaanenin inşaallah...
saol canım menimmmartık eskiisi kadar takılmıyorsun detaylara...bakış açın bile değişti...keşke bu kadar dertle karşılaşmasak da hep iyiniyetli saf temiz kezban kalsaydık..inan benden daha iyiniyetliis olamazdı çevremde ...herkes benden evlendiğimde çok ezileceğimi düşünerek merakla bekliyordu...hakkını bile aramaz oderece zorlanır derlerdii... ama noldu..beni bile yoldan çıkardı..karşıma çıkan insanlar..
4 den beri ayaktayim kizlar uyuyamiyorum agridan kalktim oturma idasinda biraz uyuyayim dedim olmadi gittim dun den kalma bulasiklari yikafim makinayi calistirdim ellerim bol miktarda domestos kokuyo.ilac ictim guya hala gecmedi psikolojim bizuldu yemin ederim.uyku gozumden akio agridan uyuyamiyorum bi deneyim umarim uyuyabilirim.
ilerleyen saatlerde gelicek olan arkadaslarima gunaydinnnn:))
Canlarim 15 dk sonra doktordayim bakalim yumiler ne durumdaaaa
günaydınnn arkdaşlarımm...
uyandım kahvalıtmı yapıcam şimdii önce gidip gece kutlamıştım ama
sabah kutlamamı yaptım öğlende yaparım yaniiiii
malum spora gidicem 1 saat sonra..
arkdaşlarımda okudum sitelerdede ağır olmamak kaydıyla bişi olmas dediler en güzeli yüüryüşte
şimdi ilk haftadan fire vermeyim dedim ...
saracım dediğin gibi hap kesiyor galiba azaldı giibi kanamam ben nekadar sancıda çeksem mümkünse içmem
ama bukez köyde rezil olmayım dedim içtim
neyse ben sporda zıplarım hoplarım geldim sıcak duş coşar kanama kalmasın içimde amaa
günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir hafta hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin
günaydın sara sultanımmm
iyi bi hafta olur inşallah
ben dün ekşından kaçtım işte naberrr
tatlım günaydın çok geçmiş olsun diş ağrısı nedir bilirim senin ki daha ağır ama ben de 2 gündür çıkmaya çalışan 20'lik dişlerimden çok çekiyorum4 den beri ayaktayim kizlar uyuyamiyorum agridan kalktim oturma idasinda biraz uyuyayim dedim olmadi gittim dun den kalma bulasiklari yikafim makinayi calistirdim ellerim bol miktarda domestos kokuyo.ilac ictim guya hala gecmedi psikolojim bizuldu yemin ederim.uyku gozumden akio agridan uyuyamiyorum bi deneyim umarim uyuyabilirim.
ilerleyen saatlerde gelicek olan arkadaslarima gunaydinnnn:))
canım inş yumilerin sağlıkla çoğalıp büyümüş sana bebiş olamaya hazırlanıyorlardır güzel haberlerini bekliyoruz canımCanlarim 15 dk sonra doktordayim bakalim yumiler ne durumdaaaa
günaydın canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş çok güzel ve bol bereketli bir hafta olurgünaydın kızlar yeni bir gün yeni bir hafta hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin
Tüh yaaa doktorla bi görüşsen bişey demedimi sana yokmu bi çaresi bunun normalmi bu kadar ağrı çekmen anlamadım gitti
inşallah uyuyabilmişsindir..
bekliyorum canım bakalım neler olmuş içerde:44::44::44:
gözün aydın canım sabah sabah ne güzel bi haber aldım inan çok sevindim inşallah bigün hamileyimde yazacaksın burayaGünaydınn arşadaşlar. Benim güzel bir haberim var. Çikolata kistim yarı yarıya küçülmüş. 1.5'ten 0.8 cm'ye düşmüş. Sol yumurtalıktaki kistinde de ç.kisti değil normal kendi kendine geçebilecek basit bir kist olduğunu öğrendim. 6 aydır ilk defa iyi bir haber almış olmanın sevinci içerisindeyim :) Sizlerle de paylaşmak istedim
tatlım günaydın çok geçmiş olsun diş ağrısı nedir bilirim senin ki daha ağır ama ben de 2 gündür çıkmaya çalışan 20'lik dişlerimden çok çekiyorum((( kendine dikkat et canım doktorun verdiği ilaç sprey varsa ihmal etme inş uyuyabilirsin güzel güzel
canım inş yumilerin sağlıkla çoğalıp büyümüş sana bebiş olamaya hazırlanıyorlardır güzel haberlerini bekliyoruz canım
günaydın canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş çok güzel ve bol bereketli bir hafta olur
çok sevndim canım daha çönce çikolata kistine benzer kistlerim oldu benimde çok şükür geçti gitti pis kistler inş bundan sonrada gebeş haberini paylaşırsın bizimle tatlımGünaydınn arşadaşlar. Benim güzel bir haberim var. Çikolata kistim yarı yarıya küçülmüş. 1.5'ten 0.8 cm'ye düşmüş. Sol yumurtalıktaki kistinde de ç.kisti değil normal kendi kendine geçebilecek basit bir kist olduğunu öğrendim. 6 aydır ilk defa iyi bir haber almış olmanın sevinci içerisindeyim :) Sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?