amin canım inş bi gün oluruzbugun durgunlk var sanırım
Afiyet olsun tatlim bende fena sayilmaz iste yemek yedim migdemle bogusuyorum bdnde cay icmeyi ozledim tam tiryakiydim tekrar afiyet olsun
Ben eve bi gidim kudurturz burayi :) kocisde gec gelcekmis zati adam calisiyiii :)
Ayy tatlım yaa bulantılar devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun nasıl geçiyor ev hayatın canım annenlerde yakın Allahtan yalnız kalmassın sanırım
iyi olur canım survivor da bi şarkı çaliyi kolaveri diyor bnde bizimkine dedim kola istiyo verde içsin didim :101:
Saat 22.30 olmak üzere çatlatmaya az kaldııııııı
Gulden canım hayırlı olsun kırmızılar çok yakışmış
ben catladım kızlarrrrrrrr :))))
ben catladım kızlarrrrrrrr :))))
saol tatlım bakalım ne gibi hayrı varmış görcez
yok şekerim sadece çatlatma iğnesini vurdun henüz çatlamadın zira çatlamayı sağlayan LH hormonu yarın akşam anca tavan yapar ve sabaha karşıda yumilerin çatlar saat 10.30 da da toplancek zaten nasıl ama bi rahat rahat çatlattırmadım dimi seni
herkes nere gitti ?:44:
Canımmmmm ben geldim çatır çatır çtlr İNŞALLAH Bol bol kaliteli bebişle olu r tatlımm
amin canım bende resimlerine bakıyodumne güzel yiğnen var allah bağışlasın annem allah sanada versin inşallahhhhh. senide pek bi beğendim hoşşşiiikkk
maşallah kara kara ne hoş hatunsun öleeee maşallah maşallahhh allaham yarad eşine bağaşlasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?