Tüp Bebek Günlüğümüz !

Afiyet olsun tatlim bende fena sayilmaz iste yemek yedim migdemle bogusuyorum bdnde cay icmeyi ozledim tam tiryakiydim tekrar afiyet olsun

Ayy tatlım yaa bulantılar devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun nasıl geçiyor ev hayatın canım annenlerde yakın Allahtan yalnız kalmassın sanırım

Ayy tatlım yaa bulantılar devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun nasıl geçiyor ev hayatın canım annenlerde yakın Allahtan yalnız kalmassın sanırım

Evt canim cok sukur eskiye gore daha iyi sayilirim evet annemler yakin annem geliyo hergun kadincagiz bide ben 5 katta oturuyorum asansorde yok her gun gelme desemde dayanamiyor geliyor ev hayati fena sayilmaz hafta sonu cumar.ablama gittim dunde aime gittik butun kardesler toplaniyoruz hep sen nasilsin iyimisin

Gülüm testini gördüm o nasıl test öle neresine idrar damlattın ki ne romantik bi testmiş kalpli falan kız o aşk ölçer olmasın

canım paşa ve prensesin maşallahı varmış Allahıma bin şükür
çok sevindim canım Rabbim keyfinizi daim etsin inşallah...
e şimdi ne zaman gidiyon annene

Gulden canım hayırlı olsun kırmızılar çok yakışmış

saol tatlım bakalım ne gibi hayrı varmış görcez

ben catladım kızlarrrrrrrr :))))

yok şekerim sadece çatlatma iğnesini vurdun henüz çatlamadın zira çatlamayı sağlayan LH hormonu yarın akşam anca tavan yapar ve sabaha karşıda yumilerin çatlar saat 10.30 da da toplancek zaten nasıl ama bi rahat rahat çatlattırmadım dimi seni

orta yerinden ikiye çatladım zaar

ANAMMM çatliiiiiiiiiiiiiii
ay allah sizlerden yüzbinlerce kez razı olsun valla, bu işi ciddiyetten çıkartıp makarakukara haline getirdikya sizede banada helal olsun
iyiki tanıdım sizi, yarın opuda tektek size dua etcem, inşallah hepimiz hayırlı haberler vercez

Canımmmmm ben geldim çatır çatır çtlr İNŞALLAH Bol bol kaliteli bebişle olu r tatlımm

amin canım bende resimlerine bakıyodum ne güzel yiğnen var allah bağışlasın annem allah sanada versin inşallahhhhh. senide pek bi beğendim hoşşşiiikkk
maşallah kara kara ne hoş hatunsun öleeee maşallah maşallahhh allaham yarad eşine bağaşlasın seni

bende senin resimlere bakınıyordum sende çokkk şekersin MAŞALLAH tatlımm Allah eşine ailene bebişlerine bagışlsınnn benden küçüksün bile şekerimmm ben 10 yıllık kart hatun oldum artıkınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…