bende senin resimlere bakınıyordum sende çokkk şekersin MAŞALLAH tatlımm Allah eşine ailene bebişlerine bagışlsınnn benden küçüksün bile şekerimmm ben 10 yıllık kart hatun oldum artıkınnn
dışı seni içi beni yakardeyip hoooop geçiyorummm kaç yaşındasın anacım :44::44: , evlilikte on yıl olabilir ama büyük değilsin benden inanmam hayatta
Canım 81 liyim 21 yaşında evlendim. Evlendigim sene normal yollarla hamile kaldım bebegim 8 aylukken ölü dogum yaptım daha sonra hiçççç hamile klamadım tıp,da drlar bi açıklama yapamadılr yumişler kalitesiz diyorlar 4 kere tüp oldum yani 2 kere yerleştirdiler 2 kerede yumurtada sorun çıktı döllenme olmadı canım 2 hafta önce sonuçlandı şimdilik defteri kapattık balımmm bu arada ela bebişimiz ablamın ilk bebegi sülalede ikl torun ilkimiz yani benim herşeyim oo ablam beylikdüzü tarafında oturuyor haftanın 1 günü ablamda bulusuruz 4 kızkardeş bi ary geliriz 1 tanecikte agbim vr 2 aylık yeni evlendi böyle yani benim hayat hikayem canımmdan çok sevdigim eşim var bide tabiii
canım benim allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah. Bende 82 doğumluyum dahayeni evledim 9 aylıkama kendimi eşimle senelerdir evliymiş gibi hissediyorum. Biz onunla tanıştıktan 4 gün sonra gelinlik aldık 1 ay sonra nişanlandık tan 4 ay sonra evlendik yani ben delidoluyum eşim benden daha delidolu. Onu çok seviyorum o benim yaşama tutunma sebebim. Hayatımın 2. baharı mutluluğum.. bizde geçen ay öğrendik normal yolla hamile kalamayacağımı. Sorun eşimde sprem sayısı ço çok az sadece 28 tane canlı sprem bulundu onunlad işte tüpçü yapcaz 2 abim var biri evli ve resimlerde gördüğün üzere bir balları var ailenin ilk torunu demyeceğim ama annemle babamın ilk torunlar balcamız bizim herşeyimiz o. İstanbul dışındalar malasef 2 ayda bir görüyoruz desem yeridir. diğer abim bekar evde oturuyo koca bekliyo dicem ayıp olcek
ilk kez tüple buluşcam heycanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
şaka bi yana ilkim bu benim allah yardımcımız olsun ilk seferde olsun diyoruz..
Ohhh ne güzel anlatmıssın canım deli dolu oldugun çok belli en güzelini yapmıssın geçmişe sayfa çekmen eşinle biranönce evlenmeniz süperr olmus Rabbim ayırmasın canımm İNŞALLAH ilk tedavinde hamiş kalıcaksın ben gönülden inannalrdanım balımm bi arkadaşımız var 3,5 gündür burada denk gelemedim ilkinde tutt canım şimdi hamişşş İNŞALLAH seninde öyle olurrr tatlımmm çok sıcaksın gerçekten herşey gönlünce olur İNŞALLAHHHkaçta işe gidiyorsun canım eve yakınmı işyeri ?
orta yerinden ikiye çatladım zaar
ANAMMM çatliiiiiiiiiiiiiii
ay allah sizlerden yüzbinlerce kez razı olsun valla, bu işi ciddiyetten çıkartıp makarakukara haline getirdikya sizede banada helal olsun
iyiki tanıdım sizi, yarın opuda tektek size dua etcem, inşallah hepimiz hayırlı haberler vercez
herkes nere gitti ?:44:
canım allah razı olsunsabah 6 da kalkıyorum çok yakın olmasada arabayla 25-30 dakkda gıdıorum, sen evdesin sanırım ?
ben geldim diyemi gidiyon sen hemen pembe mendilimi alıp sümküre sümküre ağliciimmmmuuuu saat 12 olmus ben cıksam affına sıgınarak sabah erken kalkcam malum
yarın devam ederiz bol bol.. öpüyorum çok kocamannnn:54rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
çatlatırım tızım ben öle işteeee
bende seni tanıdığıma çok mesudum iyiki geldin iyiki gözüme kestirdim seni tenhada tek başına dolaşırkene gazozuna ilaç atıp bizim topiğe düşürdüm iyikide
bana bak opu ya girerken dua etcen ya egunal diye dua etme beni öteki tarafta gülden olarak bilirler orda nickim yok benim
ne sessiz bi akşammış gerçektende sanırım herkes yumurtalarının çatlamasına karşın saygı duruşuna geçmiş
ses çıkarıp yumilerini rahatsız etmek istemiyo kimse o derece bi saygı söz konusu
ben geldim diyemi gidiyon sen hemen pembe mendilimi alıp sümküre sümküre ağliciimmmm
Sen niye yatmuyonda burda dolanip duruyon..
Daha barismasin mu yoksa enistemlw..
uuuu saat 12 olmus ben cıksam affına sıgınarak sabah erken kalkcam malum
yarın devam ederiz bol bol.. öpüyorum çok kocamannnn:54rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
Sende hoşşşşşşşşşşşşşş geldin canımm iyi yoruldun bugün temizlikten demii buralarıda unuttun belliki
konuştuk epey bi ama bu ilk kısmı öyle hemen istediğini vermek yok inim inim inletcem dedimmi dedim işte o kadar...
iş ciddi tızım burda geyik yapıyorum evde öküzü yola getirmeye çalışıyorum işim var hayvanlar alemindeyim bu aralar
hayur yani konuşurken bi de acıklı bakıyo sanırsın ebemin yüzünden döndüm yarı yoldan
konuştuk epey bi ama bu ilk kısmı öyle hemen istediğini vermek yok inim inim inletcem dedimmi dedim işte o kadar...
iş ciddi tızım burda geyik yapıyorum evde öküzü yola getirmeye çalışıyorum işim var hayvanlar alemindeyim bu aralar
hayur yani konuşurken bi de acıklı bakıyo sanırsın ebemin yüzünden döndüm yarı yoldan
Valla mehtap ne yalann söyleyeyim fazla da incelemedim..
Fazla yorulmadim. Ama pc bana hep kelek yapiiii..
Telden de anca okuyom valla. Yazmak zor oluuo hele alinti
tızzz göbegim çatlıcak yaaa adamı küçük emraha benzettin bee boynu bükükler garip yetimler gibi yazık yaaaa boşver bee canım çok uzatma ver gitsin bak benimkininde hiçç alası yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?