Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende senin resimlere bakınıyordum sende çokkk şekersin MAŞALLAH tatlımm Allah eşine ailene bebişlerine bagışlsınnn benden küçüksün bile şekerimmm ben 10 yıllık kart hatun oldum artıkınnn

dışı seni içi beni yakar deyip hoooop geçiyorummm kaç yaşındasın anacım :44::44: , evlilikte on yıl olabilir ama büyük değilsin benden inanmam hayatta

dışı seni içi beni yakar deyip hoooop geçiyorummm kaç yaşındasın anacım :44::44: , evlilikte on yıl olabilir ama büyük değilsin benden inanmam hayatta

Canım 81 liyim 21 yaşında evlendim. Evlendigim sene normal yollarla hamile kaldım bebegim 8 aylukken ölü dogum yaptım daha sonra hiçççç hamile klamadım tıp,da drlar bi açıklama yapamadılr yumişler kalitesiz diyorlar 4 kere tüp oldum yani 2 kere yerleştirdiler 2 kerede yumurtada sorun çıktı döllenme olmadı canım 2 hafta önce sonuçlandı şimdilik defteri kapattık balımmm bu arada ela bebişimiz ablamın ilk bebegi sülalede ikl torun ilkimiz yani benim herşeyim oo ablam beylikdüzü tarafında oturuyor haftanın 1 günü ablamda bulusuruz 4 kızkardeş bi ary geliriz 1 tanecikte agbim vr 2 aylık yeni evlendi böyle yani benim hayat hikayem canımmdan çok sevdigim eşim var bide tabiii

canım benim allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah. Bende 82 doğumluyum dahayeni evledim 9 aylık ama kendimi eşimle senelerdir evliymiş gibi hissediyorum. Biz onunla tanıştıktan 4 gün sonra gelinlik aldık 1 ay sonra nişanlandık tan 4 ay sonra evlendik yani ben delidoluyum eşim benden daha delidolu. Onu çok seviyorum o benim yaşama tutunma sebebim. Hayatımın 2. baharı mutluluğum.. bizde geçen ay öğrendik normal yolla hamile kalamayacağımı. Sorun eşimde sprem sayısı ço çok az sadece 28 tane canlı sprem bulundu onunlad işte tüpçü yapcaz 2 abim var biri evli ve resimlerde gördüğün üzere bir balları var ailenin ilk torunu demyeceğim ama annemle babamın ilk torunlar balcamız bizim herşeyimiz o. İstanbul dışındalar malasef 2 ayda bir görüyoruz desem yeridir. diğer abim bekar evde oturuyo koca bekliyo dicem ayıp olcek
ilk kez tüple buluşcam heycanlıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
şaka bi yana ilkim bu benim allah yardımcımız olsun ilk seferde olsun diyoruz..

Ohhh ne güzel anlatmıssın canım deli dolu oldugun çok belli en güzelini yapmıssın geçmişe sayfa çekmen eşinle biranönce evlenmeniz süperr olmus Rabbim ayırmasın canımm İNŞALLAH ilk tedavinde hamiş kalıcaksın ben gönülden inannalrdanım balımm bi arkadaşımız var 3,5 gündür burada denk gelemedim ilkinde tutt canım şimdi hamişşş İNŞALLAH seninde öyle olurrr tatlımmm çok sıcaksın gerçekten herşey gönlünce olur İNŞALLAHHH kaçta işe gidiyorsun canım eve yakınmı işyeri ?

canım allah razı olsun sabah 6 da kalkıyorum çok yakın olmasada arabayla 25-30 dakkda gıdıorum, sen evdesin sanırım ?

uuuu saat 12 olmus ben cıksam affına sıgınarak sabah erken kalkcam malum
yarın devam ederiz bol bol.. öpüyorum çok kocamannnn:54rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:

orta yerinden ikiye çatladım zaar

çatlatırım tızım ben öle işteeee

bende seni tanıdığıma çok mesudum iyiki geldin iyiki gözüme kestirdim seni tenhada tek başına dolaşırkene gazozuna ilaç atıp bizim topiğe düşürdüm iyikide
bana bak opu ya girerken dua etcen ya egunal diye dua etme beni öteki tarafta gülden olarak bilirler orda nickim yok benim

herkes nere gitti ?:44:

ne sessiz bi akşammış gerçektende sanırım herkes yumurtalarının çatlamasına karşın saygı duruşuna geçmiş
ses çıkarıp yumilerini rahatsız etmek istemiyo kimse o derece bi saygı söz konusu

canım allah razı olsun sabah 6 da kalkıyorum çok yakın olmasada arabayla 25-30 dakkda gıdıorum, sen evdesin sanırım ?

Canım suan bi süre ara verdim 7ay önce işten ayrıldım stressiz bir tedavi için ama olmadı kısmet tatlım suan düşünmüyorum yaz geldi tatile gidicez daha yaaa ne işi ordu,da evimiz var oraya gidicez ramazan orucumu falanda tutarım kısmet olursa kafama görer iş bulursam canım ekimden sonra düşünüyorum bakalım yaa zaman neyi göstericek canımm 10 sene çalışma hayatım var sırf ssk,mı doldurmak istiyorum eşime kalsa işyerimiz var oradan bi süre sonra ödemeye başlarız diyor kısmet canım hayırlı olur bebiş olmdıgı için bi süre dinlenmek gezmek yeterli olucak diye düşünüyorm canımm uykun varsa tutmim seni birde çok dikkat et canım çatlatma ignesinden sonra agır iş yapma aravı iyi kullan,stres yasakkk canımm unutma bunları sakın,agır kaldırmaa sakınn

uuuu saat 12 olmus ben cıksam affına sıgınarak sabah erken kalkcam malum
yarın devam ederiz bol bol.. öpüyorum çok kocamannnn:54rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:
ben geldim diyemi gidiyon sen hemen pembe mendilimi alıp sümküre sümküre ağliciimmmm

Tızzzzz gülden nerde kaldın sanırım sende başka merasşmdeydin canım yaaa Valla herkes kaçmış bu gece kocalrının yanlarına bende giyindim seksi şeyler süründüm parfümleri ama adamda tık yokkk

Sen niye yatmuyonda burda dolanip duruyon..
Daha barismasin mu yoksa enistemlw..

konuştuk epey bi ama bu ilk kısmı öyle hemen istediğini vermek yok inim inim inletcem dedimmi dedim işte o kadar...
iş ciddi tızım burda geyik yapıyorum evde öküzü yola getirmeye çalışıyorum işim var hayvanlar alemindeyim bu aralar
hayur yani konuşurken bi de acıklı bakıyo sanırsın ebemin yüzünden döndüm yarı yoldan

Sende hoşşşşşşşşşşşşşş geldin canımm iyi yoruldun bugün temizlikten demii buralarıda unuttun belliki

Valla mehtap ne yalann söyleyeyim fazla da incelemedim..
Fazla yorulmadim. Ama pc bana hep kelek yapiiii..
Telden de anca okuyom valla. Yazmak zor oluuo hele alinti

tızzz göbegim çatlıcak yaaa adamı küçük emraha benzettin bee boynu bükükler garip yetimler gibi yazık yaaaa boşver bee canım çok uzatma ver gitsin bak benimkininde hiçç alası yokkk

gececi hatunlar nerdeler moons turkuaz yoklar..
hadi turkuaz örtmen oldu bugün moons nerde acaba:44::44:

Vay beee ne dedi guldenim ay pwk merak ettim valla....

Valla mehtap ne yalann söyleyeyim fazla da incelemedim..
Fazla yorulmadim. Ama pc bana hep kelek yapiiii..
Telden de anca okuyom valla. Yazmak zor oluuo hele alinti

Heee anladım cnım çok yorma zarif parmaklarını o zaman canımm aman boşver bu ev işi yap yap bitmiyor eşyaların hizmetçisi olduk Valla beee bende sıkılıyorum bazennn

tızzz göbegim çatlıcak yaaa adamı küçük emraha benzettin bee boynu bükükler garip yetimler gibi yazık yaaaa boşver bee canım çok uzatma ver gitsin bak benimkininde hiçç alası yokkk

emrah gibi bakıyoo ama yemezler yanii arada bi öksürüyo sanırsın ciğerleri bitmiş bazen de bacağını ovuyo çok ağrıyomuş gibi bi acitasyon sorma gitsin hadi ekşına desem her tarafı iyileşir ama..yatağa gidersem sonum belli ben hayır demem asla bu konuda önemli olan yatağa girmemek bende sizinle takılıyom işte çocuğu sizden yapcam artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…