gececi hatunlar nerdeler moons turkuaz yoklar..
hadi turkuaz örtmen oldu bugün moons nerde acaba:44::44:
gececi hatunlar nerdeler moons turkuaz yoklar..
hadi turkuaz örtmen oldu bugün moons nerde acaba:44::44:
tızzz göbegim çatlıcak yaaa adamı küçük emraha benzettin bee boynu bükükler garip yetimler gibi yazık yaaaa boşver bee canım çok uzatma ver gitsin bak benimkininde hiçç alası yokkk
Vay beee ne dedi guldenim ay pwk merak ettim valla....
Hahahahaaaaayyy ne guldum yaaa
Birinin veresi yok..
Oburu vermek icin deli oluuo ama adamin alasi uok..yine+18 e baglandi konu
emrah gibi bakıyoo ama yemezler yanii arada bi öksürüyo sanırsın ciğerleri bitmiş bazen de bacağını ovuyo çok ağrıyomuş gibi bi acitasyon sorma gitsin hadi ekşına desem her tarafı iyileşir ama..yatağa gidersem sonum belli ben hayır demem asla bu konuda önemli olan yatağa girmemek bende sizinle takılıyom işte çocuğu sizden yapcam artık
her ilikşiyi kendi içinde değerlendirmek lazım burdan da bunu öğrenmiş oldukHahahahaaaaayyy ne guldum yaaa
Birinin veresi yok..
Oburu vermek icin deli oluuo ama adamin alasi uok..yine+18 e baglandi konu
anaaa yazık tızzz bu kadarda acı çektirme adama o pişman oldu Valla belli bak adam iyice hasta olmus senin hasretinden gitte hasret gider boşver canımmm bizden sana fayda yokkk ,belki bugün RABBİM size bebiş nasip eder İNŞALLAH İST geri dönmende bi hayır vardır bacımmmmmmmmmmmmmmm
hamileler var tedavide olup ekşın yasak olanlar var konuştuğumuz konuya bak arkadaş canları çekcek burunlarına kokcak bi yerleri şişcek ayıp mı oluyo nee
bak hiç böle düşünmemiştim acaba istanbuldan dönmemde bebek gibi bi hayır olabilirmiki:26::26::44:
moons nerde gerçekten yaa neden gelmiyooo valla içlendim gece gece yoksa bi gebeler topiğimi buldu kendisine aldatıyomu acaba biziValla ben gece kuşunu yalnız bırakmadınız canlarım sagolun varolunnturkuaz çok yoruldu sanırım mons iyice unuttu buraları zaten sanırım uyku saatleri dahada çogaldı 24 saat uyuyor heralde bu tızzzzzzzzzzzzzzzzz
a ha hiç bi yere gitmiyorum o acıklı öksürük sesi geldi odadan
zor tabi alan var alamayan varDogru söylüyon cnım yaaa veren var veremeyen varrrma bak sen beni dinlee hahhh ist dönmende hayırrr var diyoruum bacım yaaaa anlaminn sende canım şaka bir yna senin için dolu birikintilerin çokk Valla seni çok iyi anlıyorum balımm ama ne yapıcan bu erkekleri hep yontuyoruz hepimiz aynıyız emin ol burada kimse 4+4 demesin zaten bogazlarım hadiiiiiiiiiiiiiiiiii
oldu canım en tehlikelisi o bi kere arkanı dön savunmasız yakalan aslanın ağzındaki ceylanmı olayımHatuna baak git ayol.. dön totonu yat
Bende gidiyorum canlar iyi geceler hepinize..
zor tabi alan var alamayan var
4+4 ne ki 4 bebe yapana +4 de bizden hediye kampanyasımı var acaba bir hastanenin
kesin bi anlamı var ama bu saatte benim beynim off konumunda şu an şarja taktım beynimi batarya süresi dolana kadar burdayım:9
Canım ya kimse dörtdörtlük degil demek istedimmm hyyddddiiii ben kaçar benimki çagırıyor
iyi geceler canım yarın görüşürükTızlarrrrrrrrr benim kocacıgım çgırıyor Valla Ben kaçar herkerşe iyi gecelerrrr
geldim kuzum görümcemler bende cumadan beri bu gece gittiler turkuaz örtmen olmuş yeni öğrendimmoons nerde gerçekten yaa neden gelmiyooo valla içlendim gece gece yoksa bi gebeler topiğimi buldu kendisine aldatıyomu acaba bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?