Tüp Bebek Günlüğümüz !

gececi hatunlar nerdeler moons turkuaz yoklar..
hadi turkuaz örtmen oldu bugün moons nerde acaba:44::44:

Valla ben gece kuşunu yalnız bırakmadınız canlarım sagolun varolunn turkuaz çok yoruldu sanırım mons iyice unuttu buraları zaten sanırım uyku saatleri dahada çogaldı 24 saat uyuyor heralde bu tızzzzzzzzzzzzzzzzz

tızzz göbegim çatlıcak yaaa adamı küçük emraha benzettin bee boynu bükükler garip yetimler gibi yazık yaaaa boşver bee canım çok uzatma ver gitsin bak benimkininde hiçç alası yokkk

Hahahahaaaaayyy ne guldum yaaa
Birinin veresi yok..
Oburu vermek icin deli oluuo ama adamin alasi uok..yine+18 e baglandi konu

Vay beee ne dedi guldenim ay pwk merak ettim valla....

yoldan dönme mevzusu en son damla canım cenazeden beri süre gelen gerilim var bende onunla ilgili istişare yaptık genel olarak kontrol bende onu anladım biraz abarttığımı farkettim ama kendi kendime böle düşünüyorum o böyle bilmiyooo tabisi...gündemimizde bir çok konu var yani bir gecede bitmez ona kalsa bir ekşınla sorunları halleder ama olmaz cıkkk nayırrrr

anaaa yazık tızzz bu kadarda acı çektirme adama o pişman oldu Valla belli bak adam iyice hasta olmus senin hasretinden gitte hasret gider boşver canımmm bizden sana fayda yokkk ,belki bugün RABBİM size bebiş nasip eder İNŞALLAH İST geri dönmende bi hayır vardır bacımmmmmmmmmmmmmmm

hamileler var tedavide olup ekşın yasak olanlar var konuştuğumuz konuya bak arkadaş canları çekcek burunlarına kokcak bi yerleri şişcek ayıp mı oluyo nee
bak hiç böle düşünmemiştim acaba istanbuldan dönmemde bebek gibi bi hayır olabilirmiki:26::26::44:

Cancağızlarım ben yatıyorum artık uykum geldi gecenin 00.30 u olmuş normal tabii
Umarım uyumuştur temennileriyle suitime çekiliyorum...
İyi geceler...

Dogru söylüyon cnım yaaa veren var veremeyen varrr ma bak sen beni dinlee hahhh ist dönmende hayırrr var diyoruum bacım yaaaa anlaminn sende canım şaka bir yna senin için dolu birikintilerin çokk Valla seni çok iyi anlıyorum balımm ama ne yapıcan bu erkekleri hep yontuyoruz hepimiz aynıyız emin ol burada kimse 4+4 demesin zaten bogazlarım hadiiiiiiiiiiiiiiiiii

moons nerde gerçekten yaa neden gelmiyooo valla içlendim gece gece yoksa bi gebeler topiğimi buldu kendisine aldatıyomu acaba bizi

zor tabi alan var alamayan var
4+4 ne ki 4 bebe yapana +4 de bizden hediye kampanyasımı var acaba bir hastanenin
kesin bi anlamı var ama bu saatte benim beynim off konumunda şu an şarja taktım beynimi batarya süresi dolana kadar burdayım

Hatuna baak git ayol.. dön totonu yat
Bende gidiyorum canlar iyi geceler hepinize..
oldu canım en tehlikelisi o bi kere arkanı dön savunmasız yakalan aslanın ağzındaki ceylanmı olayım
neyse iyi geceler bende yatayım bari yapcak bişi yok

moons nerde gerçekten yaa neden gelmiyooo valla içlendim gece gece yoksa bi gebeler topiğimi buldu kendisine aldatıyomu acaba bizi
geldim kuzum görümcemler bende cumadan beri bu gece gittiler turkuaz örtmen olmuş yeni öğrendim
canım hamiş topiğide bulsam sizden ayrılır mıyım hiç bunca şey paylaşmışken tocamın deyimiyle hamileliğimi bu topicte yemişken
Yarın şeker yüklemem var yine sabah 8de ben hala burda öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…