Canım sen yarın git doktora bu kadar ağrımamalı tamam yüzün şişiyo ama geçmesi lazımdıuyudun galiba ausegul bende azicik buz denicem bakim belki biraz gecer de uyurum..
bugun 23 nisan ya kapali ama yarin gidicem.yuzum hic sismedi cnm.agrim var bitek gece buzu koydum Allah bana acimis nasil olduuysa agrim gecmis uyumusum biraz.bi ara uyandim buzu kenara koydum uyumaya devam ettim.artik ne kadar uykusuzsm sizmisim.simdi uyandim geceki kadar degil sukur sabahi ettim.buz koydum yine biraz daha uyumaya calisicam.Canım sen yarın git doktora bu kadar ağrımamalı tamam yüzün şişiyo ama geçmesi lazımdı
geldim kuzum görümcemler bende cumadan beri bu gece gittiler turkuaz örtmen olmuş yeni öğrendim
canım hamiş topiğide bulsam sizden ayrılır mıyım hiç bunca şey paylaşmışken tocamın deyimiyle hamileliğimi bu topicte yemişken
Yarın şeker yüklemem var yine sabah 8de ben hala burda öpüyorum hepinizi
bugun 23 nisan ya kapali ama yarin gidicem.yuzum hic sismedi cnm.agrim var bitek gece buzu koydum Allah bana acimis nasil olduuysa agrim gecmis uyumusum biraz.bi ara uyandim buzu kenara koydum uyumaya devam ettim.artik ne kadar uykusuzsm sizmisim.simdi uyandim geceki kadar degil sukur sabahi ettim.buz koydum yine biraz daha uyumaya calisicam.
çatlatırım tızım ben öle işteeee
bende seni tanıdığıma çok mesudum iyiki geldin iyiki gözüme kestirdim seni tenhada tek başına dolaşırkene gazozuna ilaç atıp bizim topiğe düşürdüm iyikide
bana bak opu ya girerken dua etcen ya egunal diye dua etme beni öteki tarafta gülden olarak bilirler orda nickim yok benim
BU NU okurken resmen koptumemin ol egunal diye dua etcektim yok canım tabikisi gülden diye bağarcammm merak etme sen kuzzummm
ne sessiz bi akşammış gerçektende sanırım herkes yumurtalarının çatlamasına karşın saygı duruşuna geçmiş
ses çıkarıp yumilerini rahatsız etmek istemiyo kimse o derece bi saygı söz konusu
Canım suan bi süre ara verdim 7ay önce işten ayrıldım stressiz bir tedavi için ama olmadı kısmet tatlım suan düşünmüyorum yaz geldi tatile gidicez daha yaaa ne işi ordu,da evimiz var oraya gidicez ramazan orucumu falanda tutarım kısmet olursa kafama görer iş bulursam canım ekimden sonra düşünüyorum bakalım yaa zaman neyi göstericek canımm 10 sene çalışma hayatım var sırf ssk,mı doldurmak istiyorum eşime kalsa işyerimiz var oradan bi süre sonra ödemeye başlarız diyor kısmet canım hayırlı olur bebiş olmdıgı için bi süre dinlenmek gezmek yeterli olucak diye düşünüyormcanımm uykun varsa tutmim seni birde çok dikkat et canım çatlatma ignesinden sonra agır iş yapma aravı iyi kullan,stres yasakkk canımm unutma bunları sakın,agır kaldırmaa sakınn
ay eydi o öyle kuzuların sessizliğini oyandıkı dün mehtapla burda
canım bende senin gibi düşünüyorum, hayrolcak inşallah sonunda hepimize. Kociş biş yaptırmıyo bana şimdilik, dün gece beklerken koltukta uyumuşum geldi kaldırdı yavrucak bastı böğrüne götrüdü yatağa yatırdı beni
nasssın güldennnnnnnnnnnnnnnnn eyimisin bugünnnnnnnnnnn
maşallah eyi gördüm ben seni ha guzummm al al olmuşun yaaa
Boru gibi bir sesin var demek bugün sen beni geçen ay görcektin günlerce sesim travesti gibi çıktı uzun bi sürede hiç çıkmadı resmen fısıltı halinde kullandım sesimi tel la görüşme yapadım çok fena bişeydi..aman dikkat et ilerlemesin..
iyi diyelim iyi olalım yüzüm al al ama gerilim içinde olmamdandır o az önce eşim insanı gitti onu görünce sinirlerim hopluyo o sebepten al al olmuşumdur
Günaydın güzel hatunlar..
Güneş li bir Istanbjl sabahindan koskocan sevgkker..
Herseg gonlumuzce olur insallah..
valla opu üzeri hiç iyi olmadı, fena öksürüyorummm şimdi bal+limon+ıhlamur+adaçayı karışımıyaptım biraz iiyim bi minoset sonra calsiyum sandoz üstünede folikasit üstüne bide B12 ahaahahah ecza deposu gibi oldum anacım
hala mı
Günaydın güzel hatunlar..
Güneş li bir Istanbjl sabahindan koskocan sevgkker..
Herseg gonlumuzce olur insallah..
Kahvaltı hazırlamaya geçiyorum buralardayım gözüm üzerinizde
Yok bebeğim ya nerde..
Gozumuzu actik yola dustuk..
Yumi kontrolü var.. donusde ederim kahvaltimi ins..
Yok bebeğim ya nerde..
Gozumuzu actik yola dustuk..
Yumi kontrolü var.. donusde ederim kahvaltimi ins..
Afiyet bal seker olsun. ..
Yarasiiiiinnn insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?