Tüp Bebek Günlüğümüz !

aysegulum napion bana yine uyku yok napicam ben ya !!!!!!!kafayi yicem yaaa ilachakkimi da tuketim bugun 3 tane ictim.

Canım sen yarın git doktora bu kadar ağrımamalı tamam yüzün şişiyo ama geçmesi lazımdı
bugun 23 nisan ya kapali ama yarin gidicem.yuzum hic sismedi cnm.agrim var bitek gece buzu koydum Allah bana acimis nasil olduuysa agrim gecmis uyumusum biraz.bi ara uyandim buzu kenara koydum uyumaya devam ettim.artik ne kadar uykusuzsm sizmisim.simdi uyandim geceki kadar degil sukur sabahi ettim.buz koydum yine biraz daha uyumaya calisicam.

Günaydın cancağızlarım...
Güneşli bir Başkent sabahından hepinizi sevgiyle kucaklar hasretle gözlerinizden öperim

Gelecek Bebeklerimizle Bundan Sonraki 23 Nisan Çocuk Bayramlarımız Daha Anlamlı Geçecek İnşallah
Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Mutlu Olsun

demek öle pek bi içlendiydim
bırakmam zaten burda doğurtcam ben seni

ne çektin be 20 lik dişinden...
bu kadar ağrı olması kaç gündür normalmi niye böyle oldu anlamadım ben

ay eydi o öyle kuzuların sessizliğini oyandıkı dün mehtapla burda

canım bende senin gibi düşünüyorum, hayrolcak inşallah sonunda hepimize. Kociş biş yaptırmıyo bana şimdilik, dün gece beklerken koltukta uyumuşum geldi kaldırdı yavrucak bastı böğrüne götrüdü yatağa yatırdı beni

Boru gibi bir sesin var demek bugün sen beni geçen ay görcektin günlerce sesim travesti gibi çıktı uzun bi sürede hiç çıkmadı resmen fısıltı halinde kullandım sesimi tel la görüşme yapadım çok fena bişeydi..aman dikkat et ilerlemesin..

nasssın güldennnnnnnnnnnnnnnnn eyimisin bugünnnnnnnnnnn
maşallah eyi gördüm ben seni ha guzummm al al olmuşun yaaa

iyi diyelim iyi olalım yüzüm al al ama gerilim içinde olmamdandır o az önce eşim insanı gitti onu görünce sinirlerim hopluyo o sebepten al al olmuşumdur

valla opu üzeri hiç iyi olmadı, fena öksürüyorummm şimdi bal+limon+ıhlamur+adaçayı karışımıyaptım biraz iiyim bi minoset sonra calsiyum sandoz üstünede folikasit üstüne bide B12 ahaahahah ecza deposu gibi oldum anacım

iyi diyelim iyi olalım yüzüm al al ama gerilim içinde olmamdandır o az önce eşim insanı gitti onu görünce sinirlerim hopluyo o sebepten al al olmuşumdur

hala mı

Günaydın güzel hatunlar..
Güneş li bir Istanbjl sabahindan koskocan sevgkker..
Herseg gonlumuzce olur insallah..

maşallah vitamin yüklemesi ardından da patlaması yaşaman an meselesi

Günaydın güzel hatunlar..
Güneş li bir Istanbjl sabahindan koskocan sevgkker..
Herseg gonlumuzce olur insallah..

günaydın canım...
ben çok açım sen kahvaltı yaptınmı

Yok bebeğim ya nerde..
Gozumuzu actik yola dustuk..
Yumi kontrolü var.. donusde ederim kahvaltimi ins..

doğru diyosun valla bende kontrol günlerinde bişey yemeden erkenden yollara düşerdim heyy gidi günler heyyyy
bakalım yumiler ne durumda 14mm geçtiler haberiylen gelirsen valla varya süpper olcek...

Afiyet bal seker olsun. ..
Yarasiiiiinnn insallah...

saol tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…