Kahvaltı hazırlamaya geçiyorum buralardayım gözüm üzerinizde
bugün evdemisin tatlım 23 nisan ya hani belki çalışmıyosundur hemde opu öncesi gün
şu an tırsıyorum bu en tehlikelisi topikte yalnız değilim ama kendim yazıp kendim okuyorum Allahım akıl sağlığımı koru yoksa ben yalnızmıyım
canım ne güzelde düşünüyorsun narinim benimama bizim şirket malsef böyle düşünmez. Biz özel şirket olduğumuz için sürekli çalışıyoruz bitanem. Yani işteyim opu öncesi akşama kadar işlerimi hafifletirim yarın yokum retsi günde dinlenirim gelmem muhtemelen sonra yumurta tarnasferinden sonrada sizi dinlicem en az 4 gün gelmicem işe kiiiiiiiiiiii göbüş dolsunnnnnnnn veletim tutunsunnnnnn
ahhaahah değilsin ben burdayım yalnız bırakmam
çatlatırım tızım ben öle işteeee
bende seni tanıdığıma çok mesudum iyiki geldin iyiki gözüme kestirdim seni tenhada tek başına dolaşırkene gazozuna ilaç atıp bizim topiğe düşürdüm iyikide
bana bak opu ya girerken dua etcen ya egunal diye dua etme beni öteki tarafta gülden olarak bilirler orda nickim yok benim
ne sessiz bi akşammış gerçektende sanırım herkes yumurtalarının çatlamasına karşın saygı duruşuna geçmiş
ses çıkarıp yumilerini rahatsız etmek istemiyo kimse o derece bi saygı söz konusu
ben geldim diyemi gidiyon sen hemen pembe mendilimi alıp sümküre sümküre ağliciimmmm
işte böyle bir meleğim ben iyi düşündüm hemen
şirketi kınıyorum söle onlara bu ne canım opu öncesi zorla çalıştırılırmı insan
4 gün boyunca bebişin tutunması için her türlü teyze baskısını yapiciiizzzz ya tutunacak ya tutunacak annesine başka yolu yok o bebek buraya geleceekkkkk
Rahim kalimligi 8, 5
Yumiler 13,5 ve 14 veeeee 10 mm buuuklugunde
Her zaman ki gibi arayacaklar
Ahqhqhah super bi kadinsin sen yaa valla hayranim sanaaa :))) o 4 gun naklen yayin yapcam merak etme surekli irtibat halinde oluriz evde yatarken de bol bol konusuruz vaslinda o asamaya gelene kadar bakalim yumiler dolu mu embriyo olcakmi boluncekmi gerci bunlarin olmamsi dusuk ihtimal ama dusunuyo insan iate.. en guzeli hic akla getirmmeden en guzelini dusunup pozitif olmakk esimin degimii ile ommmmmmm yap rahat ol diyo
Rahim kalimligi 8, 5
Yumiler 13,5 ve 14 veeeee 10 mm buuuklugunde
Her zaman ki gibi arayacaklar
saol varol güzel kadın anne adayım eşinden dolayı infertilim benim
irtibatı koparmamak lazım mamafi üzülür kahrederim kendimi
canımcım bu sürecin her aşamasında sorun çıkabilir o kadar ince detaylar var ki benim yaşadıklarımı anlatsam sana sen ne kadar normal bir süreç geçirdiğini anlarsın
bu güzelliği gereksiz şeyleri kafaya takarak gerilim haline getirmemek lazım...
maşallahh herşey yolunda ve anne olmaman için bence bir sebep yok Allah ol desin yeterki gerisi teferruat..
bi de herşey olacağına varmıyomu sonuçta kendisi yırtanın sonucu değiştirdiğini görmedim henüz
maşallahhhhhh
2 günün daha var bence
ben olsam daktırının yerinde dozu bugün artırır olaya 2 günle son norktayı koyardım...
hatunum daktır olmuş artık el birliiği ile bi diploma sana şart kızçem
bu arada irtibatı koparmayı pek düşünmüyorum telefonumu veriririm telefonlaşıorız istanbula geldiğinde çalacak 1 kapın olurum benim için önemlisiniz, en zor günlerimi burda hiç olumsuzluk vekaramsarlık duyarak geçirmedim sayenizde kıkıkır kıkıkır gülerek geçiriyorum rabbim hep böyle güldürsün yüzümüzzüüüühem fbklarımızı verdik birbirimize ayol ordan aşama aşama izleriz birbirimizi zaar ama en güzeli veririm sana telimi ben
valla yumurtlama günü nedir bilmeyen sadece sevişip gebe kalanlardan olmak isterdim farkında olmadan...
şimdi ne detaylarla uğraşıyoruz hormon yüklüyoruz bebelerimiz bile zamanın hormon düzenine uycak şekilde imal ediliyooo GDO lu yavrucaklarımız
Eki Görüntüle 693176 tünaydın herkese gece mide agrısyla uyandım sorunlarım sıkıntılarım yetmiyormuş gbi ünser başlngıcı olm mideyi cips yogurt yersen böle olur der gbi agrıyla yttım bida cips yemk yok acıya bahrtlıya dikat etmem lazımdı ama unutmuşumneyseki şuan iyim sizler nasılsınz gülden ablcım o testin idarar alma bolgesi pudara rengi olan yerden acıp daldırıyoz kaptıyoz
ay eydi o öyle kuzuların sessizliğini oyandıkı dün mehtapla burda
canım bende senin gibi düşünüyorum, hayrolcak inşallah sonunda hepimize. Kociş biş yaptırmıyo bana şimdilik, dün gece beklerken koltukta uyumuşum geldi kaldırdı yavrucak bastı böğrüne götrüdü yatağa yatırdı beni
Aferin enişteme sen intçı olsanda bak o kıyımsız çok sevindim canım evdeki huzursuzluk sessizlik hiçbirşeye bnzemezz
Günaydın canımmm yy çok komik oldu bu yazıgı gülden yazmıs gibi cevpladım yaaa kusuruma bkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?