Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:

bugün evdemisin tatlım 23 nisan ya hani belki çalışmıyosundur hemde opu öncesi gün

şu an tırsıyorum bu en tehlikelisi topikte yalnız değilim ama kendim yazıp kendim okuyorum Allahım akıl sağlığımı koru yoksa ben yalnızmıyım

bugün evdemisin tatlım 23 nisan ya hani belki çalışmıyosundur hemde opu öncesi gün

canım ne güzelde düşünüyorsun narinim benim ama bizim şirket malsef böyle düşünmez. Biz özel şirket olduğumuz için sürekli çalışıyoruz bitanem. Yani işteyim opu öncesi akşama kadar işlerimi hafifletirim yarın yokum retsi günde dinlenirim gelmem muhtemelen sonra yumurta tarnasferinden sonrada sizi dinlicem en az 4 gün gelmicem işe kiiiiiiiiiiii göbüş dolsunnnnnnnn veletim tutunsunnnnnn

işte böyle bir meleğim ben iyi düşündüm hemen
şirketi kınıyorum söle onlara bu ne canım opu öncesi zorla çalıştırılırmı insan
4 gün boyunca bebişin tutunması için her türlü teyze baskısını yapiciiizzzz ya tutunacak ya tutunacak annesine başka yolu yok o bebek buraya geleceekkkkk

ben geldim diyemi gidiyon sen hemen pembe mendilimi alıp sümküre sümküre ağliciimmmm

Ahqhqhah super bi kadinsin sen yaa valla hayranim sanaaa :))) o 4 gun naklen yayin yapcam merak etme surekli irtibat halinde oluriz evde yatarken de bol bol konusuruz vaslinda o asamaya gelene kadar bakalim yumiler dolu mu embriyo olcakmi boluncekmi gerci bunlarin olmamsi dusuk ihtimal ama dusunuyo insan iate.. en guzeli hic akla getirmmeden en guzelini dusunup pozitif olmakk esimin degimii ile ommmmmmm yap rahat ol diyo

saol varol güzel kadın anne adayım eşinden dolayı infertilim benim
irtibatı koparmamak lazım mamafi üzülür kahrederim kendimi
canımcım bu sürecin her aşamasında sorun çıkabilir o kadar ince detaylar var ki benim yaşadıklarımı anlatsam sana sen ne kadar normal bir süreç geçirdiğini anlarsın
bu güzelliği gereksiz şeyleri kafaya takarak gerilim haline getirmemek lazım...
maşallahh herşey yolunda ve anne olmaman için bence bir sebep yok Allah ol desin yeterki gerisi teferruat..
bi de herşey olacağına varmıyomu sonuçta kendisi yırtanın sonucu değiştirdiğini görmedim henüz

Rahim kalimligi 8, 5
Yumiler 13,5 ve 14 veeeee 10 mm buuuklugunde
Her zaman ki gibi arayacaklar

maşallahhhhhh
2 günün daha var bence
ben olsam daktırının yerinde dozu bugün artırır olaya 2 günle son norktayı koyardım...

hatunum daktır olmuş artık el birliiği ile bi diploma sana şart kızçem
bu arada irtibatı koparmayı pek düşünmüyorum telefonumu veriririm telefonlaşıorız istanbula geldiğinde çalacak 1 kapın olurum benim için önemlisiniz, en zor günlerimi burda hiç olumsuzluk vekaramsarlık duyarak geçirmedim sayenizde kıkıkır kıkıkır gülerek geçiriyorum rabbim hep böyle güldürsün yüzümüzzüüüü hem fbklarımızı verdik birbirimize ayol ordan aşama aşama izleriz birbirimizi zaar ama en güzeli veririm sana telimi ben

valla yumurtlama günü nedir bilmeyen sadece sevişip gebe kalanlardan olmak isterdim farkında olmadan...
şimdi ne detaylarla uğraşıyoruz hormon yüklüyoruz bebelerimiz bile zamanın hormon düzenine uycak şekilde imal ediliyooo GDO lu yavrucaklarımız

bu arada acele acele yazıp yazıp işime bakıyorum saçmalayabilirim
elim işte gözüm oynaşta bi kaç saatlik

tünaydın herkese gece mide agrısyla uyandım sorunlarım sıkıntılarım yetmiyormuş gbi ünser başlngıcı olm mideyi cips yogurt yersen böle olur der gbi agrıyla yttım bida cips yemk yok acıya bahrtlıya dikat etmem lazımdı ama unutmuşum neyseki şuan iyim sizler nasılsınz gülden ablcım o testin idarar alma bolgesi pudara rengi olan yerden acıp daldırıyoz kaptıyoz

sorma ya planlı progrmlı yapmaya çalışıyoruz ve dediğin gibi zamane bebelerine bakıyorum hakikatten gdolular iriler yani, bizde şimdi öyle bebeckleri dünyaya getircez ama Allahım hayırlısın versin bizlere inşallah..ve evet hep gıpta etmişimdir "aaa hamileyim" "kocaamma haber veriyim yemek hazırlıyim hamişle olduğumu süpriz yayım felan feşmekan.. şimdi nerdeeeeeee sana süprizzz diyen bi duvar cemilcümle öğrencek hamile kalmaya uğrastığımızı

canım dikkat etsene kendine kuzum ya, renie duo iç muhakkak inanılmaz iyi geliyor, bendede gastirt var çekiyorum bende mideden anlayacağın ama rennie müthiş iyi gelio bide çubukl tarçın çiğniyorum uuuuuuu ilaç valla

Aferin enişteme sen intçı olsanda bak o kıyımsız çok sevindim canım evdeki huzursuzluk sessizlik hiçbirşeye bnzemezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…