Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:

bugün 23 nisan neşe oluyor insan
bizimkiler sabah 7 de tepişerek uyandırdılar valla ama giremedim nete, 10 da tekrar uyumuşuz bi uyandık 12 acıkmışız yine hep aç bu çocuklar doyuramıyom ben bunları yawww

Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin de 23 nisanlarda onları bayram kutlamaya götürmeyi nasip etsin

bu arada acele acele yazıp yazıp işime bakıyorum saçmalayabilirim
elim işte gözüm oynaşta bi kaç saatlik
kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:

Tünaydınnn ben de gece yatmam sabah kalkmam misali yeni kalktım hafiif kahvaltımı yaptım...işlerim çok ben de az sonra elim işte gözüm sizde her yeri bir güzel kaldıracam..sonra da markete giidp gelicemm..dağ gibi çamaşır beni beklii deterjanım bitmiş...

o şirketteen şirkete değişiyor şekerimm benim şirket iyiydi o yönden..bayramlar da tatil di haftasonları daa...tedavim için çıktım ama sebepler de başka türlü zorladı zaten ..ben çıkınca battılar koskoca şirket önce küçüldü sonra da eski yerine geri taşındı...

Tünaydıııınn geçmiş olsun bacım :26::26:arada dokunsa da kaçıyor cipsler falana man dikkat et mide ağrısı çekilecek dert değil...
Günaydın canımmm yy çok komik oldu bu yazıgı gülden yazmıs gibi cevpladım yaaa kusuruma bkm

Tunaydınn mehtap sultaannnn nasılsınız bu gün bakiimm

nasılsınız? ben evde dinlenmeye devam bugün sabah törene gittim çocuklarımın bayramını kutlamaya onları izledim bol bol fotoğraf çekildim geldim çoktan beri raporlu olduğum için göremiyodum çocuklarımı özlemişim hem bebişimide bayrama götürmüş oldum :))

şiiii sessiz topic iki gündür uyuyor resmen...:44: kimbilir herkes nerelere gittii...:26:
ben burdayım bebişimmm sen de hakkaten çatlıyorsun anlaşılan...yumoşlarınla beraber çatır çatır ev işlerini de aradan çıkarmaya kalkınca ara ara uğraması normal kızlarınn ..birazdan ben de kaybolacam meselaaa

Tünaydıııınnn 23 nisan bebeleriiiimiz de gelmişşş..demek senin yaramazlar kutlamalara sabahın köründe başladıı kesin halay çekiyorlardı içerdee..inşaallah Bebişlerimizle bayram törenlerine gitmek nasip olur herbirirmizee

Son düzenleme:

maşallah bayramı da kutlamış gelmişsinn..Bebişinle ilk çocuk bayramınızla kutlu olsun Derincimm

sagolun kızlar dikat etcem yediğime ben komşudayım bebişi seviyom annesiyle bi magzaya gidicez borucu varmış ödeyck banda gel dedi öyle yani pazar günüde maviş kuşumı görmeye gitcem inş kendine manita yapmış

Selam canlar nasilsiniz ben size soylemeyi unuttum benim bebislerin ilk kiyafetini teyzemiz almis cok guzel su an cinsiyetleri belli olmadigindan yesil beyaz almislar cok duygulandim rabbim tez zamanda sizlerede yasatsin bu duygulari amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…