kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:
bu arada acele acele yazıp yazıp işime bakıyorum saçmalayabilirim
elim işte gözüm oynaşta bi kaç saatlik
kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:
o şirketteen şirkete değişiyor şekerimm benim şirket iyiydi o yönden..bayramlar da tatil di haftasonları daa...tedavim için çıktım ama sebepler de başka türlü zorladı zaten ..ben çıkınca battılar koskoca şirket önce küçüldü sonra da eski yerine geri taşındı...canım ne güzelde düşünüyorsun narinim benimama bizim şirket malsef böyle düşünmez. Biz özel şirket olduğumuz için sürekli çalışıyoruz bitanem. Yani işteyim opu öncesi akşama kadar işlerimi hafifletirim yarın yokum retsi günde dinlenirim gelmem muhtemelen sonra yumurta tarnasferinden sonrada sizi dinlicem en az 4 gün gelmicem işe kiiiiiiiiiiii göbüş dolsunnnnnnnn veletim tutunsunnnnnn
maşallahh yumilerine ve sperkulade kalınlaşan endometriumuna Deryacımm
Rahim kalimligi 8, 5
Yumiler 13,5 ve 14 veeeee 10 mm buuuklugunde
Her zaman ki gibi arayacaklar
Tünaydıııınn geçmiş olsun bacım :26::26:arada dokunsa da kaçıyor cipsler falana man dikkat et mide ağrısı çekilecek dert değil...Eki Görüntüle 693176 tünaydın herkese gece mide agrısyla uyandım sorunlarım sıkıntılarım yetmiyormuş gbi ünser başlngıcı olm mideyi cips yogurt yersen böle olur der gbi agrıyla yttım bida cips yemk yok acıya bahrtlıya dikat etmem lazımdı ama unutmuşumneyseki şuan iyim sizler nasılsınz gülden ablcım o testin idarar alma bolgesi pudara rengi olan yerden acıp daldırıyoz kaptıyoz
Günaydın canımmm yy çok komik oldu bu yazıgı gülden yazmıs gibi cevpladım yaaa kusuruma bkm
ben burdayım bebişimmm sen de hakkaten çatlıyorsun anlaşılan...yumoşlarınla beraber çatır çatırşiiii sessiz topic iki gündür uyuyor resmen...:44: kimbilir herkes nerelere gittii...:26:
bugün 23 nisan neşe oluyor insan
bizimkiler sabah 7 de tepişerek uyandırdılar valla ama giremedim nete, 10 da tekrar uyumuşuz bi uyandık 12 acıkmışız yinehep aç bu çocuklar doyuramıyom ben bunları yawww
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin de 23 nisanlarda onları bayram kutlamaya götürmeyi nasip etsin
nasılsınız? ben evde dinlenmeye devam bugün sabah törene gittim çocuklarımın bayramını kutlamaya onları izledim bol bol fotoğraf çekildim geldim çoktan beri raporlu olduğum için göremiyodum çocuklarımı özlemişim hem bebişimide bayrama götürmüş oldum :))
çok bi sabırsızım ki bennnn :1
ulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun
sagolun kızlar dikat etcem yediğimeben komşudayım bebişi seviyom annesiyle bi magzaya gidicez borucu varmış ödeyck banda gel dedi öyle yani pazar günüde maviş kuşumı görmeye gitcem inş kendine manita yapmış
ofisi tuvalete taşımak mı daha mantıklı yoksa tuvaleti ofise taşımak mı ?:44:
çook sıkışıyorummm..
Hahaha bence ofisi tuvalete tasi cok zor bilirim ama az kaldi herhalde senin
benim yumiler biraz büyümüşler üzerinize afiyet onlar baskı yapıyo snırım o yüzden 7/24 wcdeyiz
Bilirim canim ben opuya kadar neler cektim oturamiyordum bile insallah bu sikintilarin sonundabebisine kavusursun
aminnnnnnnnnnnnn canım aminnn yarın opu günümüz
senin bebişde tüpçü dimi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?