şiiii sessiz topic iki gündür uyuyor resmen...:44: kimbilir herkes nerelere gittii...:26:
bugün 23 nisan neşe oluyor insan
bizimkiler sabah 7 de tepişerek uyandırdılar valla ama giremedim nete, 10 da tekrar uyumuşuz bi uyandık 12 acıkmışız yinehep aç bu çocuklar doyuramıyom ben bunları yawww
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin de 23 nisanlarda onları bayram kutlamaya götürmeyi nasip etsin
Tünaydınnn ben de gece yatmam sabah kalkmam misali yeni kalktım hafiif kahvaltımı yaptım...işlerim çok ben de az sonra elim işte gözüm sizde her yeri bir güzel kaldıracam..sonra da markete giidp gelicemm..dağ gibi çamaşır beni beklii deterjanım bitmiş...
o şirketteen şirkete değişiyor şekerimm benim şirket iyiydi o yönden..bayramlar da tatil di haftasonları daa...tedavim için çıktım ama sebepler de başka türlü zorladı zaten ..ben çıkınca battılar koskoca şirket önce küçüldü sonra da eski yerine geri taşındı...
nasılsınız? ben evde dinlenmeye devam bugün sabah törene gittim çocuklarımın bayramını kutlamaya onları izledim bol bol fotoğraf çekildim geldim çoktan beri raporlu olduğum için göremiyodum çocuklarımı özlemişim hem bebişimide bayrama götürmüş oldum :))
ulusal egemenlik çocuk bayramımız kutlu olsun
Evet canim tup bebis 4 denememde geldi bebisleim cok sukur
meaşallahhhhhhhh süpphanallahhhhh allahımdan saklasın sizi inşallahhh
darısı başımıza olsun
bzim komşu bi borc ödeycktifotarafçıya girdik sonra markete gitcez sonra eve nabıyınuz
ahahahasenin komşuda bana benziyo bende kocişi kandırıyorum valla şuraya bakcem çıkcam die heryere sokup çıkartıyorum çoçuğu
günaydınn diyemedim ama iyi öğlen sonralarıı cancağızım..Günaydın cancağızlarım...
Güneşli bir Başkent sabahından hepinizi sevgiyle kucaklar hasretle gözlerinizden öperim
inşallah canımmmmm....Eki Görüntüle 693081 Eki Görüntüle 693080 Eki Görüntüle 693081
Gelecek Bebeklerimizle Bundan Sonraki 23 Nisan Çocuk Bayramlarımız Daha Anlamlı Geçecek İnşallah
Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Mutlu Olsun
Günaydın güzel hatunlar..
Güneş li bir Istanbjl sabahindan koskocan sevgkker..
Herseg gonlumuzce olur insallah..
deryacım burasıda güneş ne güzel çocuklar bayramlarını güzel kutladı...Yok bebeğim ya nerde..
Gozumuzu actik yola dustuk..
Yumi kontrolü var.. donusde ederim kahvaltimi ins..
benim bugün sporum olmama tatil olduğundan 10da kalktım bide koca evde uyuduğundan...kızlar nerde acaba çoktan düşerleri ama bugün geç kalmışlar :26::44:
iyiz iyizz canımmm sen beni çokmu merek ettin kıyamam ben sanaaagerçekten merak ettim nerde bu kızlar bu kadar tenha olmazdı bu saatlerde...
inşallah iyilerdir...
Rahim kalimligi 8, 5
Yumiler 13,5 ve 14 veeeee 10 mm buuuklugunde
Her zaman ki gibi arayacaklar
hep bişi oluyo bi türlü gelemiyom topike komşuların bugün ziyaret günü zaarr..
hele bi tane vicdansız sabuha var geldimi gitmek bilmez
günaydınn diyemedim ama iyi öğlen sonralarıı cancağızım..
ovv ne güzel başkentim desene bende orda olaydım kızkardeşimde antepten erkek kardeşimde annemlerde..iki entepli
inşallah canımmmmm....
valla gelsin bebeklerde bizde buruk olmayalım gari...
anneler,babalar,23 nisan,19 mayıs v.s v.s günlerinde artıkkkkk
apartmanda bir ses gürültüü çocuk çok törene giden gelen...
yani tatil olmasa eşim evde olmasa anlamıycam bayramı falannnnnn
deryacım burasıda güneş ne güzel çocuklar bayramlarını güzel kutladı...
hadi hayrıslı güzle haberle geldin inşaallahhhh
benim bugün sporum olmama tatil olduğundan 10da kalktım bide koca evde uyuduğundan...
sonrada kahvaltı sonrası pc hep ondaydı bend eoturdum türk filmi izledim kederlendim yaff...
sonrada araba işleri vardı çıkınca takılmaya başladım netde bende...
iyiz iyizz canımmm sen beni çokmu merek ettin kıyamam ben sanaaa
canım gelmişin iyiy haberle bile..
rahim kalınlığın çok güzel çok beğendim ben
daha önce kaçtı bilmiyorum ama inş. o 10 mmlik yetişir ...
Yeni ilac dozum 187, 5 kizlar..
Bir saat sonra da cetrotide yapıcam. .
Yarin yine kontrol..
Anam göstere göstere bi hal oldum ayol..
Yeni ilac dozum 187, 5 kizlar..
Bir saat sonra da cetrotide yapıcam. .
Yarin yine kontrol..
Anam göstere göstere bi hal oldum ayol..
ne kadar uzun alıntı olmuş ama yaaa kendime ait olan yerleri seçip cevaplamak pek bi zor oluyo yazık ama acımasız kadın
23 nisan diye büyükler tatil yapıyo aslında çocukların bayramı büyükler etinden sütünden yararlanıyo bayramın kınıyorum
Ankarada hava pek güzel şekerim gel beklerim evimi temizleriz beraber
dip köşe bir girişcem eve o kadar işim var ki ama ellemiyom nisan çıksın o zaman...
ee sen okadar prolusun becerirsin seçmeyiii...
niye ama çcouklarını okula götürüp getiriyorlar bence yapmalılar tatil...
bizimkinde çocuk olmasada şimdlik...
gelerim ne demekkk
aynen bende şu bel olayımdan sonra az az iş yapıyom normal günlük camlara hala çıkmıyorum çünkü
yağmurlar çok fazla burda yarın başlar yine...
bende mayısta diyorum halılar yıkanır dip köşe iş yaparım inşallah ..
beklemedeyim bu arada sadece sporum olucak yaniii
tabiki büyükler çocuklarını götürmek için izinli olmalılar ama bizde çocuk olmayınca rahat rahat atıp tutuyorum işte..
ne de olsa bekara karı okşamak kolaydır
gir çık komşu kapısına döndürdüler benide
doğru evliye karı okşamak daha zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?