• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

$unutmak.webp:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydın gülyüzlü sultanım :54:

günaydın canım benimmm:16:

bir günaydın da buraya bırakıyorum gelince alıver:9:

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yirim onun börek açan elleriniiiiiiiii

a ha bende evde ömrümü yiyen cinsten bi öküz besliyom:9::9:

günaydın canım benimmm:16:

bir günaydın da buraya bırakıyorum gelince alıver:9:

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yirim onun börek açan elleriniiiiiiiii

a ha bende evde ömrümü yiyen cinsten bi öküz besliyom:9::9:

çok tatlı dimi börek açan çocuk Allahım nolur bizimde öyle bi çocuğumuz olsun sağlıklı gülen yüzlü hayırlı olsun beraber mutfağı birbirine katıp börekler pastalar çörekler hazırlayalım diye dua ediyorum hep :34:

Günaydın arkadaşlar sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hafta diliyorum hepinize.

günaydıınnnnn...

çok tatlı dimi börek açan çocuk Allahım nolur bizimde öyle bi çocuğumuz olsun sağlıklı gülen yüzlü hayırlı olsun beraber mutfağı birbirine katıp börekler pastalar çörekler hazırlayalım diye dua ediyorum hep :34:
evet yaaa hepsi çok güzeldi ama o ayrı güzel börek yapcak bize açım da ondan en çok onu beğendim :9:

Günaaaydııınnnn
Ben de geldimm kürklü arkadşımm.....şimdi samur kürkümle kahvaltı hazırlayacamm çayı demleyeyim.. gelirim birazdan..kızkardeşim ve nişanşlısıylaa ev bakmaya gidecekmişiz.... bana da illa biizmle gel dediler ama bakalım son anda bişey olmasa....bugün gezentiyizz...:21::21::21::21::32::32::32::32:

Kizlaaarr selam herkesee bbugun basim agrimasina ragmen cook mutluyum kismetse cuma gunu aylardir gormedigim ve cook ozledigim can dostlarimi gorucem yasasiiiinnn:16::21::29: Herkes nasil?

Merhaba arkadaşlar. Bugun transferin 7. Gunu ve pembemsi lekelenme gordum pecetede. Neye yormaliyim bilemedim.endiselendim
canım bugüne kadar ki tecrübelerimize lekelenme demek gebelik demektir Allah bilir tabii ama bu tür lekelenme genelde gebelikle sonuçlanıyor maşallah çok sevindim inşallah pozitif haberinide alırız...

Merhaba arkadaşlar. Bugun transferin 7. Gunu ve pembemsi lekelenme gordum pecetede. Neye yormaliyim bilemedim.endiselendim

Merhaba canim hemen cevap vereyim benim transferimin 7.gunu leke geldi pembe ve anlikti su an 12 haftalik ikizlere hamileyim Allahin izniyle insallah seninde yerlesme kanamasidir..

Back
X