aleyküm selam canım midem ağrıyo benim sen nasılsın bebişler nasıl
bebişler yaramazlar teyzesi hiç durmuyolar. midene de bende süt iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun tatlım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleyküm selam canım midem ağrıyo benim sen nasılsın bebişler nasıl
bebişler yaramazlar teyzesi hiç durmuyolar. midene de bende süt iyi gelir diye biliyorum. geçmiş olsun tatlım.
ılık şerbet içemiyom şeker yasak doktor ne akla hizmetse yasak etti bi ay boyunca tatlıyı şekeri hamur işini
yok tatlım benim yarışmalara katılmaya pek niyetim yok ama bu makarna yarışmasını ve tarifleri merakla bekliyorum
endokrine gitmicekmiydin sen bugün :44::44::44:kızlar nasılsınız özledim vallahi sizi elektrikler yoktu akşama misafirler var yemek yapıyorum bugün yine yokum
herkes iyidir inşallah![]()
yokhe ve arkadnas...
kızlar deryanın tefriciyelerini okudunuzmu ona göre duası yapılacak son durum nedir bilgi verirseniz sevinirim canlarım![]()
egunal canım sana bi mesaj gönderdim bakarsan sevinirim.
selam canım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız ailecek..Selam sekerler nasilsini
heeee çok özüydileyimmmmDatlum aldigim gun okudum haber verdim ama gormediniz zaar
Sara ben 2 aydır tatlı şeker hamur işi ağzıma bile sürmüyorum ve çok mutluyum. 2 senedir çözüm bulunmayan ağrılarım geçti. Ne şişlik kaldı ne bir şey. Merak etme böylesi senin için çok daha iyi.
Selamlar akradaşlar! Nasılsınız? Düzenli takip edemiyorum ama yakınlarda sonuç alacak olan var mı?
İş yerinden giriyorum o nedenle fazla yazamayacağım ama sizinle bir şey paylaşacağım. Belki hatırlayanlar vardır eşim hep en kritik zamanlarda evden taşınma mevzusunu açardı. Yine aynı şeyi yaptı ve günlerdir kavga ediyoruz. Ama artık dayanamayacağım. O nedenle kabul ettim. Güzel anneme yakın müstakil evimizden 1000 konutluk karışık apartman katına çıkıyoruz. Bir de fazladan 1000 lira çıkacak hanemizden. Ama yapacak bir şey yok artık.
Bebek olursa işimiz daha da zor. Her gün gidip annemi alıp getirecek. Hiç akıl yok valla...
aa bak görüyor musun cnm dünya dan haberim yok..çok ihmmal ettim çok inşallah şu dişim geçer de bian önce aranıza katılabilirim ..az önce dişimdeki bi dikiş ipi ağzıma geldi:))çıkmış yanmi yerinden zaten dilimle oynayıp duruyordum sonunda çıktı..ne günaydını yavrım yaaaa tünaydın öğle ezanı okunuyo şu an Ankarada
ev baklamalara gitcen yani araba yoksa yorucu iş kolay gelsin inşallah..
iyiyiz canım kızlardan haber bekliyoz feridemasal opu dan çıkmıştıriderya yumi göstermeye gitti,moons aşırı şeker bi hatun olmasından dolayı endokrine gidecekti....şimdilik aklıma gelenler işte merakla bekliyorum hepsinden güzel haberler gelir inşallah sen nasıl oldun..
selam canım..
demek sende gidiyosuunnnn![]()
geçnmiş olsun canım ....mısır ekmeği mi bilemiyorum cnm bizim hiç mısır ekmeğimiz olmadı kimidem ağrıyo batıyo ağrıyo sanki koltuk altımdan çıkıyo yaaaa mısır ekmeği mideye dokunurmu bana sadece mısır ekmeği ye dedi doktor bey kaç gündür sadece mısır ekmeği yiyorum midemin ağrısı arttı acaba ondanmı oldu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
selam canım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız ailecek..
heeee çok özüydileyimmmm![]()
canım eşimin arkadaşı ayarlamıştı hocasıydı okmeydanında ama bugün müsait değilmiş yarın sabah 9 da gelsin demiş yarın gidicem tatlımda çok fazla insilün önermiyomuş o gelsin ordanda diyetisyene başlasın demiş işin ilginci canım çok tatlı istiyoendokrine gitmicekmiydin sen bugün :44::44::44:
aa bak görüyor musun cnm dünya dan haberim yok..çok ihmmal ettim çok inşallah şu dişim geçer de bian önce aranıza katılabilirim ..az önce dişimdeki bi dikiş ipi ağzıma geldi:))çıkmış yanmi yerinden zaten dilimle oynayıp duruyordum sonunda çıktı..
geçnmiş olsun canım ....mısır ekmeği mi bilemiyorum cnm bizim hiç mısır ekmeğimiz olmadı ki(
İyiyim canim coksukur estagfurullah ozur ne demek annemle babam yazliga gidicekler yarin biraz uzgunum birazdan annemlere gecicem bende gitmeden bi bakinim dedim
canım eşimin arkadaşı ayarlamıştı hocasıydı okmeydanında ama bugün müsait değilmiş yarın sabah 9 da gelsin demiş yarın gidicem tatlımda çok fazla insilün önermiyomuş o gelsin ordanda diyetisyene başlasın demiş işin ilginci canım çok tatlı istiyo