Canlar hepinizle muhabbeti cook ozledim( benim vardiya devam vakit geçiremiyorum valla uykuda yok..telden yaziyorum ama daha tam beceremiyom :))arada girip hal hatır sorarım:))
Öptüm hepinizi k.i.b. Görüşürüz ınşallah :))
senden de Allahrazı olsun canım ben tesadüfen bir araya geldiğimizi düşünmüyorum Allah bizi birbirimizle karşılaştırdı bu zor dönemlerimizi birbirimizle kolay hale getiriyoruz bir nevi terapi gibi...
iyi olmana iyi hissetmene çok seviniyorum bu kadar pozitif bir haldeyken test sonucunda pozitif gelcek Allahın izniyle..
bak hele hatun ikiz topiklerinde geziniyooo demek bi de zaman ayıramıyom size diyoooo
ben iyi değil diye duydum ama gebelerde maydonoz suyu nerden duydum hatırlamıyorum ama öle biliyorum..
içmesen iyiydi
gunaydin cnm...ayni sara ya dun aksam ilac ictim hic bana misin demedi yemekte o delige bise kacti gittim agzimi carkaladim su sogukmus daha beter oldu.sonra telefonun feneriyle ucine baktim beyaz iltihap gibi bise var aldim elime kurdani soktum kurcaladim cikartmaya calistim o andan beri daha beter yoksa biraz hafiflemisti.sabaha karsi ilac ictim uyudumsimdi yine basladi banyo yapucam sicak su daha da agritir mi diye korkuyorim.su bi hafta nasil gecti bilmiyoeum mahfoldum yaaaa...bugun okulda 8 saat dersim var okula gitmeden once disciye gidicem gostericem.derse girmeden oncede vurdurabilirsem igne vurdurucam anca idare eder.tatlım dişin nasıl oldu seni merak ediyorum:26::26::26::26::26::26::26:
Gunaydin kizlar mutlu haberlerle dolu birgun diliyorum hepimizeeFeridemasal canim insallah guzelce dollenmistir yumilerin hayirli haberlerini alirsin.m
güzel haberlerle dolu birgün olsun inşallahhh...
Feridemasallllhaber yokmu gerçi 24 saat üzerinden haber veriliyoo yeni 24 saat oldu opu dan sonra ara öğren sölesinler egunal bekleyemiyooo çatlıyooo deeee
derryaaaaaaseni arıyacaktım dedim bizim sultan uyanmamıştır daha
Ne yaptın çatlatmayı vurdun sanırım dimi cnm bnm..Hadii inşş Rabbim yüzünü güldürsün balım
şimdi telefonu kapadım elim ayağım buzgibi sevinçten ağzım burnum birbirine girdiii 5 tane bebeğim döllenmişşşş cumatesi trafnsferim varMutluluktan ağlıyorummm allahımm mmmmmm bu aşamalara bile gelebilmek ne mükemmel bir mutlulukkkkk rabbimmm hepimize hayırlısını versin inşallahhhh
şimdi telefonu kapadım elim ayağım buzgibi sevinçten ağzım burnum birbirine girdiii 5 tane bebeğim döllenmişşşş cumatesi trafnsferim varMutluluktan ağlıyorummm allahımm mmmmmm bu aşamalara bile gelebilmek ne mükemmel bir mutlulukkkkk rabbimmm hepimize hayırlısını versin inşallahhhh
Sabahin bi koru kalktim canisim. Hastanwye gittim gwldim..
Catlatmayi dun yaptik.
Doktor herseye hazirlik li ol dedi.
Alinamam bos cikma dollenemem gibi gibi gibi...
Oyle işte. . Tel bwkliuom simdi hastaneden..
sabahin bi koru kalktim canisim. Hastanwye gittim gwldim..
Catlatmayi dun yaptik.
Doktor herseye hazirlik li ol dedi.
Alinamam bos cikma dollenemem gibi gibi gibi...
Oyle işte. . Tel bwkliuom simdi hastaneden..
Hiç böyle durmadan takipte görmemiştim gülüm..Benim tam istediğim şey inankii..Bugün gene gittin demek..Cuma sabahtan opun olur hayırlısı ile..İnş dolu çıkar kaliteli çıkar gülüm.. Neden tel bekliyosun onu hiç anlamadım bana de bakem:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?