Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canlar hepinizle muhabbeti cook ozledim ( benim vardiya devam vakit geçiremiyorum valla uykuda yok..telden yaziyorum ama daha tam beceremiyom :))arada girip hal hatır sorarım:))
Öptüm hepinizi k.i.b. Görüşürüz ınşallah :))

hoşgelmişsin nafiyecim nasılsın madem telden girebiliyon arada gel özletme kendini

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün elmalarım hakkında bilgi gelecek bakalım kurtlar içeri sızıp yerleşebilmişlr mi ?

canım bende sana katılıyorum bu kesin rabbimin güzelliği. Allahım derlerya kimseye taşıyamayacaığı yük vermez versede derman aratmaz diye.. işte dermanım önce rabbim sonra sizler oldunuz... Allahım hep güzelliklerle karşılaştırsın bizleri inşallah..

tatlım dişin nasıl oldu seni merak ediyorum:26::26::26::26::26::26::26:
gunaydin cnm...ayni sara ya dun aksam ilac ictim hic bana misin demedi yemekte o delige bise kacti gittim agzimi carkaladim su sogukmus daha beter oldu.sonra telefonun feneriyle ucine baktim beyaz iltihap gibi bise var aldim elime kurdani soktum kurcaladim cikartmaya calistim o andan beri daha beter yoksa biraz hafiflemisti.sabaha karsi ilac ictim uyudumsimdi yine basladi banyo yapucam sicak su daha da agritir mi diye korkuyorim.su bi hafta nasil gecti bilmiyoeum mahfoldum yaaaa...bugun okulda 8 saat dersim var okula gitmeden once disciye gidicem gostericem.derse girmeden oncede vurdurabilirsem igne vurdurucam anca idare eder.

Gunaydin kizlar mutlu haberlerle dolu birgun diliyorum hepimizee Feridemasal canim insallah guzelce dollenmistir yumilerin hayirli haberlerini alirsin.m

Güzel haberlerle dolu birgün olsun inşallahhh...
Feridemasallllhaber yokmu gerçi 24 saat üzerinden haber veriliyoo yeni 24 saat oldu opu dan sonra ara öğren sölesinler egunal bekleyemiyooo çatlıyooo deeee

derryaaaaaa seni arıyacaktım dedim bizim sultan uyanmamıştır daha

Ne yaptın çatlatmayı vurdun sanırım dimi cnm bnm..Hadii inşş Rabbim yüzünü güldürsün balım

slm kızlar nasılsınz iyisindr inş bugun bi doktora gidicm sanırım midem sabhları agrıyor işlerimi halledyimde deryacım inş bebişn gelir bu son olur tedavin canım

güzel haberlerle dolu birgün olsun inşallahhh...
Feridemasallllhaber yokmu gerçi 24 saat üzerinden haber veriliyoo yeni 24 saat oldu opu dan sonra ara öğren sölesinler egunal bekleyemiyooo çatlıyooo deeee

şimdi telefonu kapadım elim ayağım buzgibi sevinçten ağzım burnum birbirine girdiii 5 tane bebeğim döllenmişşşş cumatesi trafnsferim var Mutluluktan ağlıyorummm allahımm mmmmmm bu aşamalara bile gelebilmek ne mükemmel bir mutlulukkkkk rabbimmm hepimize hayırlısını versin inşallahhhh

derryaaaaaa seni arıyacaktım dedim bizim sultan uyanmamıştır daha

Ne yaptın çatlatmayı vurdun sanırım dimi cnm bnm..Hadii inşş Rabbim yüzünü güldürsün balım

Sabahin bi koru kalktim canisim. Hastanwye gittim gwldim..
Catlatmayi dun yaptik.
Doktor herseye hazirlik li ol dedi.
Alinamam bos cikma dollenemem gibi gibi gibi...
Oyle işte. . Tel bwkliuom simdi hastaneden..

Maşallah cnmm İçlerinden biri ikisi seni anne yapsın inş..

Hepinize günydın kızlarr turkuz tatlım düzelemedinmi ya bu yirmilik senin basına dert oldu dikkat et tatlımm

Feridemsal çokkkkk sevindim tatlımm İNŞLLAHHH bebişlerin gelicek tatlımm klben inanıyorummm

Hepinize günydın kızlarr turkuz tatlım düzelemedinmi ya bu yirmilik senin basına dert oldu dikkat et tatlımm

Feridemsal çokkkkk sevindim tatlımm İNŞLLAHHH bebişlerin gelicek tatlımm klben inanıyorummm

Sabahin bi koru kalktim canisim. Hastanwye gittim gwldim..
Catlatmayi dun yaptik.

Hiç böyle durmadan takipte görmemiştim gülüm..Benim tam istediğim şey inankii..Bugün gene gittin demek..Cuma sabahtan opun olur hayırlısı ile..İnş dolu çıkar kaliteli çıkar gülüm.. Neden tel bekliyosun onu hiç anlamadım bana de bakem:18::18::18:

sabahin bi koru kalktim canisim. Hastanwye gittim gwldim..
Catlatmayi dun yaptik.

canım seninle bir iki gün aralıklarla gidiyoer herşeyimiz, allahın izniyle ben güzel haberi aldım sende güzel haber alacaksın kalbini temzi tut, nolur temiz tut iyi düşünki iyi olsun herşey cumartesi transferim var seninde en yakın zamanda transferin gerçekleşssin inşallahhh

Kan degerine gore oou saatini filaan kesinlestirecekler..
Bilgi vericekler iste yeme icme diye. .
Onu bekliyorum..
Feeide canim insallah o enbriyolar anne yaoar seni..
Ben biraz kotuyede hazirliyorum kendimi:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…