Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kan degerine gore oou saatini filaan kesinlestirecekler..
Bilgi vericekler iste yeme icme diye. .
Onu bekliyorum..
Feeide canim insallah o enbriyolar anne yaoar seni..
Ben biraz kotuyede hazirliyorum kendimi:18::18:

Hımmm anladım gülümm..Bizimm hiç birimizde büle olmadı diye şaşırdım ama bence süper takip yapılması..Hayırlısı gülüm inşş güzel olur sonu

Hımmm anladım gülümm..Bizimm hiç birimizde büle olmadı diye şaşırdım ama bence süper takip yapılması..Hayırlısı gülüm inşş güzel olur sonu

Valla gülüm dün bi hatun vardi.
Oda onceki gun yapmis catlatmayi
Onunda kontrolu varsi kan verdi ultrason muayenesi yapmışlar.
Sanirim hep bule calisiyo hastane..
Insallah sonu guzel olur ne diyim
Daktir iste herşeye hazir ol didi..

Maaşallah yumilerine senii anne yapsınlar da sayıdan ziyade o önemlii bizm içinn inşaallah.sağlıklaaa devama edecekeler transferde de bebiş olacaklar göbüşünde Ferdecimm
Kan degerine gore oou saatini filaan kesinlestirecekler..
Bilgi vericekler iste yeme icme diye. .
Onu bekliyorum..
Feeide canim insallah o enbriyolar anne yaoar seni..
Ben biraz kotuyede hazirliyorum kendimi:18::18:
kıyamama kötüye dehazırlanıyosun demek...herşey yolunda gidecek inşaallah bebeğim..dularımız hep seninlee biliyosun değil mii?? Rabbim mucizesiini göstersin İnşalaah BİTANEMMM..Ama ben bayuldım sık sık kontrolle opuya gitmene inşallah hiç bir aksilik olmayacak canımın içii

Aman doktorlar her ihitmale hazırlar adamı benim bir daktırım da kıbrısa git uğraşma didi ama kim takiii öle en kötü ihtimalii düşünüp de ne paralayacam ruhumu ve hala seksi olmayan tombul bedenimii

canım benimbu bile o kadar güzel bir hediyeki bana hamile kaldığımda herhalde puf diyince uçarım.. Rabbim herkesin gönlüğndekini veriri inşallahhhh

Kızlaarr
Gülden Sultanımız yarıda kesip döndüğü Kırklareli yolculuğuna bu sefer eşiyle beraber
çıkıyor..Artık eniştemize ne yaptı nasıl davrandıysa Bizzat eşlik ederek Hanım sultanımızı götürüp haftasonu kalıp döneceklermiş....Kendisine Hayırlı yolculuklar ve paşalarıylaa bol eğlenceler diliyoruzz..

ahahah
Azmi ile adamı yedi bitidi sonunda adam kendi eliyle götürüp teslim ediyo ha vallahi tebrik ederim güldeni ahanda dedim ya süper bu hatun Allaham tez zamanda hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah..

güle güle gitsin güle güle gelsin gülden sultan iyi eğlenceler diliyorum ona

artık paşalarıyla arabacılık hoplamacılık zıplamacılık oynarlar bol bol...

adamı bölee yola getirirler işteeee

sara dişçiye gittim dikişlerimi aldı.o oyugun içi yemek dolmus onlar enfeksiyon yapmış dişimi fırçalıyordum ama o tarafa fırçayı hiç değirmiyordum aslında değirmem lazımış.şimdi bunu temizleyim çok rahatlarsın dedi.onlar da ağrı yapar dedi koca bi şırıngayla su gibi bişe verdi sonra onları aspire etti.ooo neler neler çıktı diyo:)sonrada saram o boşluğun içine karanfil özlü bi ilaçla doldurdu .gerçekten rahatladım bu saat oldu ilaç içmedim ağrım yok değil var ama dayanılmıcak gibi değil çok ilaç içtim biraz ucudum rahatlasın dedim.yarın yine gidip yıkatucam pazartesi de gidicem. inşallah böle böle geçer...

o gece ayarı çekmiş adama tabiii götürmesinde napsınnnnnnnn mecburrrrrrrrrrrii valla sevindim yoldan geri döndü diye üzülmüştüm umarım doğum günün kaçırmamıştır.

Kızlar nasılsınız sabah endokrinoloğa ordan diyetisyene ve bi kibrit kutusu kadar yaşamaya başladım Anam lezzetli şeylerin hepsimi zararlı olur tatsız tutsuz şeyler yararlı 9 kilo almışım hamilelikte ve kotan dolmuş dedi

ben de seni sorucaktım cnm naptın diye..anam biz neleri idare ettik sen onu mu idare edemiceksin az kaldı bunu da atlatıcaksın inşallah..

Canım yaa kotan dolmus demekki olsun tatlım az az yiyerek hamişligi hayırlısıyla bitirirsin İNŞALLAH hiç olmassa ilac falan kullanmıyacaksın ona sevindim canımm

Canım biraz rahatlamana sevindim canım yaa nerden bilebilirdinki bunları yaşayacagının boşluga yemek dolup enfeksiyon kapacagını balım yaa İNŞALLAH bi kaç güne bişeyciklerin kalmaz tatlımm

iyiki doktora gittin ben sana en başından geçmezse git demiştim dimi bu kadar ağrı çekmezdin yemek artıkları enfeksiyon oluşturunca ağrı yapmış doğal olarak neyseki kurtulmuşsun geçmiş olsun yeniden inan çok sevindim çünkü ne menem bi ağrı olduğunu bilirim

çok güzel ya çok sevindim, tebrik ederim. evleneli daha 1 sene olmamış, nasıl geldiniz bu kısa sürede buralara?:)

ohh be demek enfeksiyon sebebin de netleşmiş çok şükürr ağrın sıızn azalmış...beni bir böbrek taşı ağrııs bi,r de diş ağrısı mahvediyor..biirni atlattım şimdi sıra diğerinde inşaallah... tam düğün öncesi ameliyat olucam düğüne kadar ağrım sıızm kalmasın çekmeyimm ne olur..inşaallah bçle böel geçcek senin diş düneredeydi alt çende önde mi arkada mıı...:44::44::44:
o gece ayarı çekmiş adama tabiii götürmesinde napsınnnnnnnn mecburrrrrrrrrrrii valla sevindim yoldan geri döndü diye üzülmüştüm umarım doğum günün kaçırmamıştır.
doğum günü kaçtı ttaşlım 23 nisanda kutlamışlar resimleri de paylaşmış hatta..görmedin sanırımm
ahh oluyo ama şekersiz tatlandırıcılı falan idare edecen artık napacan mecburr şunun şurasında kaç ay kaldıı zaten...sen başla dikkat etmeye meleğin kilo alırken birakç kilo verirsin o zaman süper moral olur sana daaa..doğuma giderken fazla ağırlık olmaz ödem oluşmaz günlerin bu sayede inşaallah çok rahat geçer tatlımm..
[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…