Tüp Bebek Günlüğümüz !

QUOTE=turquoisse;30057579]semuşşş napıon cnm bu dişim beni hepinize hasret bıraktı[/QUOTE]
sorma bacımm yaa napiim kardeşimle netten ev falan bakıyoruz..dün nişanlısı sinir etmişti bunu..biraz akıl verdimm bırak dedim bunalma ona bırak 2 gün ev arasın aklı başına gelir...dn ev aramışş bulammaış aklı başına elmiş..bugün tıpış tıpış kardeşimin dediği siteler tamam demiş yarın da bakmaya gidecekler beraber tekrar....kardeşim diyo ki, bilseydim baştan seni dinlerdim boşuna bir süür gerildimm..eee ilişkinin kitabını yazdımm erkek millettinin ruhunu bilirimm..ne de olsa bir tanesini el emeği göznuru yola getirmişliğim var....nerden nereye getirdim adamıı...kendi de söylüyor...eskiden ne odunmuşum diyee
çok güzel ya çok sevindim, tebrik ederim. evleneli daha 1 sene olmamış, nasıl geldiniz bu kısa sürede buralara?:)

bunun evlendkten sonraa ortaya çıkan tedavi konusuyla alakalı olduğunu söyleyebilirim...eğer evlenir evlenmez çocuk düşünüyorsanız ve ilk testlerde sorun olduğu ortaya çıkarsaa beklemek yerine uzatmadan tedaviye geçmek en mantıklısııı...

gülden abalda gitmiş bura sessizliğe döndü olmz ama büle kimse bna cvp ta yazmamış olmadı şimdi bu ama helal güldencime iyi ayr vermiş kocasına bi bn yapmıyom

İyi akşamlar canlar uzun zamandır giremedim biraz hastalık biraz işlerle boğuştum. Siz napıyosunuz ne var ne yok geçmiş baya geçmişte kalmış :))

Turkuaz canım dişin için çok geçmiş olsun
İkramaya seni de tebrik ederim fark atmışsın yemek yarışmasında maşallah
Derya yumilerin toplandı mı
Ve diğer kızlar ne durumdasınız

gülden abalda gitmiş bura sessizliğe döndü olmz ama büle kimse bna cvp ta yazmamış olmadı şimdi bu ama helal güldencime iyi ayr vermiş kocasına bi bn yapmıyom

Canım yaa Geçmiş olsunn..... ben kalkar kalkmaz uyku sersemi yazınca arada kaçırmışımm alıntılarken eksik çıkmışş

..Ne dedi doktorun miden için gittin geldin değil miii:26::26::26: inşaallah önemli bişey yoktur

aaaaa egunalla ikramaya kırmızı olmuuş
yakışmış değil mi kürk mantolarımız la kırmızı yazıı..benimki birincilik ödülü .egunal de bayadır ertelediği pro kartı aldı ondan kızardıkk berabercee

Son düzenleme:
Hoşgeldin Misalciğimm..
geçmişler olsun tekrarlamasın inşaallah...
sağolun fark attık gerçekten.....ben aynıyım be ya sadece pro lu üe oldumm bir de kürk mantomla dolanıyorum ortalıktaa..başka bir gelişme yok..inşaallah daha güzel hediyelerimiz için alıştırma yapıyoruz burada

sagol canım randevu aldım sıra vardı yarın görüncem baklım kesin üzntüden oldu der diye düşünüyorum malum şu son üç senm zehir zemberkti hiç bişey istemiyorum huzr ve kimse olmsın yetr diyorum çok çektim be kuzum çok

Rüşvet alıp hak yiyenler
Hak nedir hiç bilmeyenler,
Rezil rüsva geçinenler,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın.

Ana baba katledenler,
Sevgi,saygı bilmeyenler,
Uyanığım diye geçinenler,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın.

Menfaat için çamur atanlar,
Günahsızlara kuyu kazanlar,
Yetim,yoksul hakkı çalanlar,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın

misal kız görüşemedikk haa hayırdır noldu geçmiş olsun...saol cnm dişim bugün ii şükür hiç ağrı kesici içmedim iyi ki tekrar doktora gitmişim..

QUOTE=turquoisse;30057579]semuşşş napıon cnm bu dişim beni hepinize hasret bıraktı
sorma bacımm yaa napiim kardeşimle netten ev falan bakıyoruz..dün nişanlısı sinir etmişti bunu..biraz akıl verdimm bırak dedim bunalma ona bırak 2 gün ev arasın aklı başına gelir...dn ev aramışş bulammaış aklı başına elmiş..bugün tıpış tıpış kardeşimin dediği siteler tamam demiş yarın da bakmaya gidecekler beraber tekrar....kardeşim diyo ki, bilseydim baştan seni dinlerdim boşuna bir süür gerildimm..eee ilişkinin kitabını yazdımm erkek millettinin ruhunu bilirimm..ne de olsa bir tanesini el emeği göznuru yola getirmişliğim var....nerden nereye getirdim adamıı...kendi de söylüyor...eskiden ne odunmuşum diyee

bunun evlendkten sonraa ortaya çıkan tedavi konusuyla alakalı olduğunu söyleyebilirim...eğer evlenir evlenmez çocuk düşünüyorsanız ve ilk testlerde sorun olduğu ortaya çıkarsaa beklemek yerine uzatmadan tedaviye geçmek en mantıklısııı...[/QUOTE]
yaaaaaaaa tabiii tüp artı kocaların kitabını yazmıs hatunsun:))))))ohh ii olmuş kardeşinin istediği yerin olması..
aaaaa egunalla ikramaya kırmızı olmuuş
heeeeee bacım pembe kürklerini giydiler yaz gelsin o kürkün içinde sıcaktan bayılıcaklar şimdi afilli afilli geziolar:))))

semus hakketen hediyen neymiş mutfak esyası deyip durdular ama ne olduğunu söylemediler.

Bakalım kuzum inşallah halletcem senin nasıl dişmiş canım o öyle ağırmaması lazım anlamadım mahvetti seni

Canım biraz rahatlamana sevindim canım yaa nerden bilebilirdinki bunları yaşayacagının boşluga yemek dolup enfeksiyon kapacagını balım yaa İNŞALLAH bi kaç güne bişeyciklerin kalmaz tatlımm

ayyyyy kızlar aynen bi rahatım bi rahatım varya su saat oldu bi tane bile ağrı kesici içmedim..hııı ağrı yokmu var ama çok hafif sızlayıp ağlıcak kadar değil yarında gidicem pazartesi de yine yıkıcaklar inşallah bişe kalmicak ohhh be dünya varmış ...şuan tek sorunum açmmmmmm evde yemek de yok..dersim de bitmedi daha 19,05 de zil çalıo..ne cektim be kızlarrrrrrr:)))
ikramaya canım sol alt çene..

selam kızlar, benim bugün eve giresim yok valla pek gezentiyiz bugün. sabahtan biraz sıkıntılı ve üzüntülü geçerken kendimi dışarı attım arkadaşla alışveriş merkezini gezdik baya vakit geçirdik. kendime iki tane tşört aldım, bebek mağazalarını gezdik, bu arada arkadaşımda ikiz bekliyo bir hafta var aramızda. gelince de komşularla bahçede oturduk şimdi girdim içeri.

ooooo tebrik ederim efenim hayırlı olsuuuun:) çok bi havalısınız maşallah yakışır e kıdemli başarılı üyeleri böyle taçlandırmak lazım
turquoisseye kalırsa sıcakta kürkler yakıcak ama onlar mikroklimalıdır ya..:)

napalım işte işsiz olunca evde zaman geçmiyo çok canım sıkılıyo biraz ingilizce çalışıp yüksek lisansa başlasam diyorum da hem kendime inancım yok hem de tembelim..geçen sene tam bu ayda işi bırakmıştım kpss için. artık çok sıkıldım işe yaramadığımı düşünüyorum çalışmam lazım devlete girebilsem çok güzel olcak ta işte...temmuz atamaları tek umudum..

benim de şöyle bi arkadaşım olsa sürekli gezerdik heralde. hepsi çok çalışkan yaf. hepsinin işi gücü var bi ben böle işsiz tembelim sanırım depresyona giriyorum...

nasılsınız canlarım? offf be de yorgunum okuldan geldim

stres topiğine bir girip bakıcam birazdan

merhaba nasıl gidiyor hamişlik?

ben doktorumu özledim havamız gelirse gidcez.

kendine iyi bak öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…