Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaahh Rabbim bişekilde herbirimiz ayrı ayrı imtihan ediyor işte napacan dayanacan mecbuurrr... geçecek inşaallah bugünler de tesellim dediğin ümitle beklediğin yavrun kucağına gelecek inşaallah hayırlısıylaa canımm
gene yazmışsın arkadaş nereye giidyosunn..bi yere falan gittiğin yok işte burdasınn
Ben de bilmiyorum canımm..yarın yarından sonra evde olmayacağım için rica ettim site yönetimine kargoyu durdurdular..haftaya gelecek inşaallah...resim yayınlanmadı ben alınca yayınlarım artık hayırlısıylaa inşaallah...biizm kürkler yaz da kışta giyilebiliyor bi kerem taam mıı kıskanmayalım turkuaz hanıımmm:76::76::76::76::88::88::88::88:
nasılsınız canlarım? offf be de yorgunum okuldan geldim

stres topiğine bir girip bakıcam birazdan
hoşgeldin ttalımm iyiim işte ne olsun..kurtlu vadi eşliğinde çay içiyoruz kocişleee...tabi ben hem buraya yazıyorum hem de çamaşır katlıyorumm..daha ütü yapacam adamın giyecek bişeyi kalmamış..ben de yarın ne giysem bilemedimm..çok da seçeneğim yok ama malum kilo aldım diye kıyafet de almıyorumm bayadır...bakalım dolabımdan ayarlıcam bişeyleer

sen de kaçmadan öpiyim dedim.
Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881
nerdesiniz ya la
burdayız ya gıııı
teşekkür ederim misalcimmmm son bir gün diyorum :) veletler daha ana rahmine düşmeden gün saydırdılar bana
Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881 Eki Görüntüle 695881

Son düzenleme:
ayy bu kurtlar ne sacma yaaaa bizim ki de yilmadan onu izlio.eve geldigimden beri eksin pesinde binbir rica lar ettim yarin diye koltukta uyuyorum numarasi yaptim of daha oglen banyo yaptim iki saat sacimi duzlestirdim.yarin sabah da gunum var bari orda kullanim de oyle.haksizmiyim ama?bide dio ki sen suanda gunaha giriyosun bana yok demekle psikolojik baski yapio.ben de gunahina raziyim dedim.uyicam ben diyip yataga girdim simdi.
uyicam ama gercekten kac gunun acisini cikaricam..

hahahayy sevsinler günahmışş.herşeye dikkat ediyorlar da sankii tek günahımız buu işlerine gelmeyincee günaha giryosun deyip al sana yeni taktik..ben onu bunu bilmem canım yanarken bir de beyfendinin gönülünü edemem asıl o anlayışsızlık ederek günaha giiyor...dinimiz eksik yanlışş bilip bir de işlerine gelen kısmı kullanmıyorlar mıı vayy köftehorlaar vayy diyesim gelii....:76::76::76::76:

Canim ya koyun can derdinde kasap et derdinde lafi tam erkeklere yakisiyor

Canim ya koyun can derdinde kasap et derdinde lafi tam erkeklere yakisiyor

haklısın valla ekşın peşindeki bir kocaya yaptırılamayacak şey yok..bizzat kendimden biliyorumm ama hiçç bu zaafını kullanmadımm:100::100::100:...sonradan aklı başına gelince papaz olmamk için

Allah rahatlık versin kızlaarr...yarın büyük gün inşaallah
Derya Sultaann inşallah yarın opu için hastanede olacaksınn..Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekleyeceğim bebeğim... yumoşların sağlıkla toplanırlar ve kaliteli döllenip sana evlat olacaklar inşaallah
ben erkenden yolcuyumm....arkadaşlarımla görüşeceğim inşaallah

kızlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Derya Allahım sana yardım ediyor şu an biliyorum, sağlıkla ve sıhtle gel inşallah. bugün bekleyişin ve tedavinin son günü artık yarın veletlerim ana rahmine girmiş olacaklar Allahın izniyle önce ben sonra Derya size güzel haberler verelimmmm inşallahh.. gelelimmmm.

slm kızlar feride ve deryacım inş bebişlerinze kavuşursunz dualrımz hepimzle olsun

rabimm hepimzin duasını boş çevrme bize saglık sıhat huzr ve mutlulk ver en büyük hasretimizi dindir amin

Ne guzel seyler eklemissn canim Allah razi olsunnn.... Allah hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eylesin, gonlumuzdekinide hakkimzda hayirli eylesinn....

Selam kizlarr..
Tek taş yumrtami versim geldim..
Bildiginiz gibi dün doktor bazi ihtimallerden bahsetti..
Alinamama bos cikma dollenememe gibi..
O ihtimallerden ilkini atlattik elhamdulilah. . Insallah diğerlerini de atlatip
O tek taş pirlantam insallah kollarima evlat olur. .
Hepinize cok tesekkurler. .

ay canım hadi çok sevindim tek taşın bebişin olsun inşallah
sakın moralini bozma hepimiz tek yumurtadan olduk seninde olucak allah ın izniyle

siszine bana dediğiniz gibi o bebek ya olacak ya olacak
Canım Geçmiş olsun sersemliğin geçtimi bari ben saatlerce uyudum öğlen 2 den akşam yedibucuga kadar allahım nasılda dinlenmiştim, umarım sende dinlenebilmişssindir... Neyse Deryacım yarın transfere girerken sana dua edicem canım Yüce rabbim yumurtaya can veren allahım sanada can verecek bebeğin senle olucak inşallahh

canım benim benimde tek taştı biliyosun aynı korkuları bende yaşadım ama bak şimdi benimle sende bütün aşamaları atlatacaksın ben inanıyorum

maşllh cnım benim inş o pırlantan hayırlı bir evlt olur sanan rabbimn iznyle

size bişey sorcam birkaç günden beri ara ara böbreklerim ağrıyo ve tuvaletimi kesik kesik yapıyorum bu böbrek ağrısı normalmi başına böyle bi durum gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…