- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
aaaahh Rabbim bişekilde herbirimiz ayrı ayrı imtihan ediyor işte napacan dayanacan mecbuurrr... geçecek inşaallah bugünler de tesellim dediğin ümitle beklediğin yavrun kucağına gelecek inşaallah hayırlısıylaa canımmsagol canım randevu aldım sıra vardı yarın görüncem baklım kesin üzntüden oldu der diye düşünüyorum malum şu son üç senm zehir zemberktihiç bişey istemiyorum huzr ve kimse olmsın yetr diyorum çok çektim be kuzum çok
Rüşvet alıp hak yiyenler
Hak nedir hiç bilmeyenler,
Rezil rüsva geçinenler,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın.
Ana baba katledenler,
Sevgi,saygı bilmeyenler,
Uyanığım diye geçinenler,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın.
Menfaat için çamur atanlar,
Günahsızlara kuyu kazanlar,
Yetim,yoksul hakkı çalanlar,
İşte ben gidiyorum,
Bu dünya size kalsın
Ben de bilmiyorum canımm..yarın yarından sonra evde olmayacağım için rica ettim site yönetimine kargoyu durdurdular..haftaya gelecek inşaallah...resim yayınlanmadı ben alınca yayınlarım artık hayırlısıylaa inşaallah...biizm kürkler yaz da kışta giyilebiliyor bi kerem taam mıı kıskanmayalım turkuaz hanıımmmmisal kız görüşemedikk haa hayırdır noldu geçmiş olsun...saol cnm dişim bugün ii şükür hiç ağrı kesici içmedim iyi ki tekrar doktora gitmişim..
yaaaaaaaa tabiii tüp artı kocaların kitabını yazmıs hatunsun:))))))ohh ii olmuş kardeşinin istediği yerin olması..
heeeeee bacım pembe kürklerini giydiler yaz gelsin o kürkün içinde sıcaktan bayılıcaklar şimdi afilli afilli geziolar:))))
Semus hakketen hediyen neymiş mutfak esyası deyip durdular ama ne olduğunu söylemediler.
hoşgeldin ttalımm iyiim işte ne olsun..kurtlu vadi eşliğinde çay içiyoruz kocişleee...tabi ben hem buraya yazıyorum hem de çamaşır katlıyorumm..daha ütü yapacam adamın giyecek bişeyi kalmamış..ben de yarın ne giysem bilemedimm..çok da seçeneğim yok ama malum kilo aldım diye kıyafet de almıyorumm bayadır...bakalım dolabımdan ayarlıcam bişeyleernasılsınız canlarım?offf be de yorgunum okuldan geldim
stres topiğine bir girip bakıcam birazdan
sen de kaçmadan öpiyim dedim.
burdayız ya gıııınerdesiniz ya la
teşekkür ederim misalcimmmm son bir gün diyorum :) veletler daha ana rahmine düşmeden gün saydırdılar bana
Son düzenleme: