Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim benimde tek taştı biliyosun aynı korkuları bende yaşadım ama bak şimdi benimle sende bütün aşamaları atlatacaksın ben inanıyorum

hoşgldin derinm nasılsın maşll 14 haftaya gelmişsnz saglıkla buyusun doğsın inş bebişin allh yar ve yrdımcımz olsun ben çıkıyorum markete gidicez görüşürz canlar

canımmmm hiç merak etme Allahın izniyle hepsini atlatucaksın inşallahhh dualarımız seninle cnm...döllendimiydi iş tamamdır..

ay canım hadi çok sevindim tek taşın bebişin olsun inşallah
sakın moralini bozma hepimiz tek yumurtadan olduk seninde olucak allah ın izniyle
napıon gülocan?

Cnmm rabbim inşllh o tek yumurtanı sana hayrlı evlat eylesin bol bol dua et cnm inşşlh rabbim kolunu doldursun o bir embriyonun iki olma ihtimalide var tabiki tek yumurta ikizi olarak inşllh

size bişey sorcam birkaç günden beri ara ara böbreklerim ağrıyo ve tuvaletimi kesik kesik yapıyorum bu böbrek ağrısı normalmi başına böyle bi durum gelen var mı?
canımm hiç bi fikrim yok hamile kızlarımıza sor hatta şey vap iki dakika hamillerirn topiğine gir de sor bakim neymiş canım..

hoşgldin derinm nasılsın maşll 14 haftaya gelmişsnz saglıkla buyusun doğsın inş bebişin allh yar ve yrdımcımz olsun ben çıkıyorum markete gidicez görüşürz canlar

sağol canım benim evde oturmaktan inan çok sıkıldım bugün sıkıntıdan oturdum ağladım hiçbiyere gidemiyorum eşim bişey olcak diye evden çıkarmıyo beni bu güzel havalarda evde oturmak çok canımı sıkıyo

canım benim benimde tek taştı biliyosun aynı korkuları bende yaşadım ama bak şimdi benimle sende bütün aşamaları atlatacaksın ben inanıyorum
Canimm..
Sana bi kac bisey sorcam. .
Senunde tek yumurta ymis..
Ama sanirim sana femara uygulandi..
Peki fsh kacti senin baskarken..
Bide sorun tej taraflimiydi..
Tedavideyken eksrra birsey yaptin mi..

Kuzlar tek tek alinti yapamıyorum.
Malum telden zor oluyor. .
Hepinize tesekkurler.. Allah hepinizden razi olsjn inşallah. .

kızlarrr annem fala baktırmış hiç beklemediğim bi anda hamile kalıcakmışım.bu haberi duyan annem koşa koşa bana gelecekmiş.evim kalabalıkmış gözaydınına geliceklermiş bana:))))))))

canım bana başlarken fsh ölçülmedi çünkü benim değerlerim çok çalkantılı gidiyodu en son ölçtürdüğümde kırklı bişeydi benim kist vardı onun için değişik bi iğne daha vuruldum ben tek iğneydi ismini hatırlamıyorum e2 güzel çıkınca kistimin çok önemli olmadığını kendi kendine gidebileceğini söylediler öylede oldu yok oldu sonradan transferden sonrada estrofem kullandım aspirin folbiol bide progestan benim eşimin hareketli sperm sayısıda düşüktü 2 kere varikosel ameliyatı oldu beslenmeme çok dikkat ettim tedavideyken ve transferden sonra başkada bişey gelmiyo canım aklıma

Anladım canim..
Benimkide sana benziyo kısmen. .
Fsh en son baslarken ölçüldü 12 cikti..
E2 de dusuk gelince basladi doktor. Hatta yuminin birini ilk basta kist zannetti
Gider diye düşündü ama kistmiydi degilmiydi bilmuyorum.
Sonra o kiste benzeyen şey uumi oluvrrdi hos o ise yaramadi..
Beslenme derken canum..
Bana da yazildi ilaçlar progestan igne yazmis
Prednol filan iste bide rudil clexane
Estroferm ne
Bende o yok iste aceba progestanmi

valla canım yanlış söylemiş olmayım ama hatırladığım kadarıyla rahimi kalınlaştırıyo tutunmayı kolaylaştırıyo galiba o ilaç ben günde 3 defa içtim onu beslenmede de genelde protein ağırlıklı beslendim yani et süt yumurta zaten yeşilliği düşük yapıyo diye fazla kullanmadım salatada yaptım tabi ama genelde yoğurt çok yedim hergün süt içtim transferden sonra ananas yedim hergün ceviz fındık çok yedim özellikle doktorum ceviz fındık ye demişti bana daha tedaviye başladığımızda böyle işte canım aspirinde önemli galiba ben hala içiyorum aspirini

Sagol canim allah bebisine sağlıklı uzun omur versin..
Ben zaten aspirin 2 senedir kullanıyorum. .
Pıhtılaşma var bende..
Tek korkum yumurtanin boş cikmasi yada dollenememesi..
Insallah rabbim bu korktuguma ugratmaz beni..

Kizlar ben de pek gezenti oldum bugunde birsuru yere gittim komsumla. Cook yoruldum attim kendimi yataga. Pike takimi gecelik sabahlik emzirme sutyeni falan aldim.
Deryacim hadi hayirli haberler bekliyoruz tek tas pirlantandan ilk asamayi atlattin sayilir.

antitrombin 3 =90
homosistein =6,78
anti kardiyolipin igg= neg
anti kardiyolipin igg =neg
protein c= 74,7
protein s= 64
Ama= neg
asma= neg
lkm= neg

sonuçlardan anlayan var mı kızlar bi yardımcı olsanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…