artık buralıyım şekerimmmmmmm:)))))))))vayyyy turkuaz hatun sen gelirmiydin buralara
aynen valla bende çok özledim ..öğretmenlik ii gidiyo cnm evi de b.. götürüyo yarın temizlicem inşallah:)))))))Canımmm nber nasıslsın çok özledim seni nasıl oldun tatlımm ögretmenlik nasıl gidiyor ev,işşş hakkında galabiliyonmu bacımmm
iyiyim mehtabım sen nasılsın göreşemedik ne zamandır özledim valahiVayyy vayyy ayşegül hanımcıgım nasıslınnn
profil resmin süper olmuş hatun benden fazla şişmişartık buralıyım şekerimmmmmmm:)))))))))
aynen valla bende çok özledim ..öğretmenlik ii gidiyo cnm evi de b.. götürüyo yarın temizlicem inşallah:)))))))
iyiyim mehtabım sen nasılsın göreşemedik ne zamandır özledim valahi
Vayyy vayyy ayşegül hanımcıgım nasıslınnn
görüşemezsin mehtap ben arada görüyom ama hamileler topiğinde:))))))))))))))))iyiyim mehtabım sen nasılsın göreşemedik ne zamandır özledim valahi
yakışmış ama dimi:)))))))sevdim bu avatarı:))profil resmin süper olmuş hatun benden fazla şişmiş
kuzum tatlı krizlerim devam etsede kendime dur demeyi öğrendim yemiyorum ama açım olsun şekerim iyi çıkıyo çok şükürÇokkk yogundum cnım balıkesire dügüne gittigim arkadaşım bugün ist geldi bendeydi 8 di gitti eşim geldi yemek yedik toparladım bakınayım kızanlr dedim yaa çok özledim sizleri sen nasılsn tatlım yemekle aran nsıl kendini durdurabiliyormusun canımm
yakışmış kuzum ikiz göbeği var hatunda darısı başınayakışmış ama dimi:)))))))sevdim bu avatarı:))
yaaaaaa bilio musun benim canım hiç tatlı istemez hiç tatlı olayım yoktur benim..salataya dayan canım salata da yasak mı?kuzum tatlı krizlerim devam etsede kendime dur demeyi öğrendim yemiyorum ama açım olsun şekerim iyi çıkıyo çok şükür
ama inanki çoookkk açıımmmmmmmmmmmm
mehtoşşşş deryoşşş napıonuz?
aminnnnnnnnn aminnnnnnnn yok canım ben tekiz doğurucam falda tek bebek çıkmış:))))))))))yakışmış kuzum ikiz göbeği var hatunda darısı başına
görüşemezsin mehtap ben arada görüyom ama hamileler topiğinde:))))))))))))))))
Ayy nasil olayim valla..
Ates basıyor vücudumu. . Ter basiyo..
Tek yumiyi verdik geldik işte. .
Yarin belli olacak iste..
Bu ates basmasi terleme sizde de oldu mu...:26:
deryos inanki hatırlamıyorum ama sen heyecan yapıo olabilirsin kuzum bir de benim opularımı biliosun kabus gibi normalde senin yerinde olsam kıvranıo olurdum şimdi.çok şükür sen iyisin..yarın ararlarsa insallah döllendi diye pazar günü transferini yapalirler.Ayy nasil olayim valla..
Ates basıyor vücudumu. . Ter basiyo..
Tek yumiyi verdik geldik işte. .
Yarin belli olacak iste..
Bu ates basmasi terleme sizde de oldu mu...:26:
kuzum tatlı krizlerim devam etsede kendime dur demeyi öğrendim yemiyorum ama açım olsun şekerim iyi çıkıyo çok şükür
ama inanki çoookkk açıımmmmmmmmmmmm
inşallahhhhhhh mehtoş kız... ya varya bu öğretmenlik işi iyi oldu bilio musun kafam dağıldı yoğun geçiriyorum günlerimi yoksa ben hala kabullenemedim negatfi niyeyse...çok umutlandık çevremde çok umutlandırdı beni,sizler dahil :)))))..Belli tızım bu kız satmışş biziİNŞALLAH o topige bizlerde gireriz canımmm turkuazımmm
inşallahhhhhhh mehtoş kız... ya varya bu öğretmenlik işi iyi oldu bilio musun kafam dağıldı yoğun geçiriyorum günlerimi yoksa ben hala kabullenemedim negatfi niyeyse...çok umutlandık çevremde çok umutlandırdı beni,sizler dahil :)))))..
ara şekerim nolcak sessizde zaten müsait olursam açarım..getir valla mehtap ne güzel kıl namazını..Canım yaaa gerçekten çokk sevindim senin adına tabiki kafa dagıtıyorsun ama ben seni çokkk özlüyorum aramak istyorum dersdesindir diye aramıyorumcanım ya ben gerçekten çok umutluydum istermiydim bu durumların yaşanmasını ama kısmet canım bende namaza başladım İNŞALLAH bu defa devamını getirmek istiyorum canım çok istiyorum yaaa evdeyim kılmam gerekiyor artık mazaret yapmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?