Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar yeteeeeer arkadaşımız kasım ayı gibi yeniden tüp bebek tedavisi yapacak son kullanma tarihi kasım ve sonrası olan gonal f ovitrrella cetrodiet lazımmış elinde olan ve yardım etmek isteyen yeteeeeer arkadaşımıza özelden mesaj atarak ulaşırsa çok sevinirim arkadaşımız inşallah bu sefer bebeğine kavuşur

Son düzenleme:
kızlarrr annem fala baktırmış hiç beklemediğim bi anda hamile kalıcakmışım.bu haberi duyan annem koşa koşa bana gelecekmiş.evim kalabalıkmış gözaydınına geliceklermiş bana:))))))))
Bırda 3 ocak k2012 geldi gozumn önune hastane karsında kafede cay içiyorum kan verdim annem okadar heyecanlıki tlfonda kızım kahve falı baktrdım şimdi hamilesin gözumuz aydın diyor ben bastım kahkayı ama nasıl sevindim içimden aman anne cok komiksn dedım ee daha önce arasydın kanvermesydim boşuna ve gercktn 1 saatsonra sonuç geldi ben kızıma hamileyim yani anneye inan inşllh rabbimn izniyle hamile kalırsın benm anamı. Falı gercek oldu şimdi yine baktırmış torun geliyr demiş kadın beklemedeyim şimdi gerçi bugün kırmızılar geldi kocamla kızımın beni perişn etmesindn dolayı görüşemşyrz ki hangi ara bebe yapıcaz

Hiç canını sıkma sen evde oturuyrsun ben 14. Hafta sonuna kadaryattım kıpırdamdn camdn bakın sende sekerim ben öyle yapıyrdum dua et haline ben koltuktn uzanıp bakınıyrdum sadece wc serbesti onada ben korkudn zor gidiyrdum keyfini çıkr veledin geldimi kucağınazaten hiç çıkamıcan birkaç ay evden walla şimdi yastık görünce havada uçuyorm yatmk için herşeyin tadı farklı keyfini çıkar bebişinin beraber gezersnz seneye bugunler beraberinşllhhhh

karasu nsılsn canımmm keyfin yerine geldimi tatlımm

Cnmmmmm walla cok keyfliyimmmm kv de uçtu gitti kül olduuuu hahaas bugun evi göstermeye gittik ah uhhh ben burayı inip cıkamm dedi kocamda üstt kattn bana ohh ohh yapıyr evi görünce pek bosuldu kıskandı resmen suratı karrdı

Ohhhh sevindim senin adına canım Allahım yaa sevinmesi lzım oglu ne güzel ev almıs ama bozulma sebebi malum belli tabi hanımefendinin bebiş nasıl canım bende yrın sabahdan ablama gidicem eloşumu sevmeye çokk özledim ya kokuşunu

Ben bekliyrdum bu davranılı cok sasrmadım eşime söyledim sadece oda sasırdı ben ona demiştim annene soyleme lafsöyler diye bana olurmu sevinir demişti gördü ohhhhh super oldu olmadı gerekn annenin evladıyla gurur suymadı ama işte bu kadında anne gecen gelişinde biraz gerlmiştik ve bnm yüzüne eşimin yanında evîne kadında geliyr üç gün demişti yani gözü var daha insn sevinir oğlum ne güzel raht hyat yaşıyor diye cok bozulmştum eşime soylemîştim birde dediki bsna eli belinde abisini haberî varmı söyledimi ev aldım diye dilime geldim sustum ne o bıyuk oğlunmu veriyr parasını diye neyse geldi geçti hım birde bak diyrki arabadn inerken ben taşınma zamanı geleyim bebek zenil olmadın eşimededim amn hasa sakın bulaştırma lütfen rîca edicem atılıp gidîyr butun gün ay tansiyonum ay şekerim birde koşturmacada hanıma bakıcam kafayı yedırır kız yanımda teyzesi bugece berabr uyucaz yattım yere oda yatagında ana kuz takılıyoruz ilte bizede gel sevmeye hatta bakmaya ben kaçtım cnm tlfnun ışıgı uyandırıcak veledi şimdi üstünü örttüm kıprasıp duruyr bnm şçinde öp eloşunu iyi gecelr

Demek eloşa gidiyorsun ne güzel

Ayşegül yaa ben eloşu çokk seviyorum bugün ilkkez yumurt karışımı kahvaltı yemeye başladı ablam telin sesini açtı ben kınustum o yedirdi yarında kendi ellerimle yedircem İNŞALLAH canım bugün uça bileti aldık 17 haziranda orduya uçuyoruz İNŞALLAH 4 kızkardeş ve annem ve eloşşşş annen daha ordudan gelmeden tekrar ordu bileti aldık 22 haziranda ögretmen kuzenimin dügünü var tayinini ist aldırcak dügünden sonra nikahıda 15 gün sonra istanbulada eşlerimizde dügüne 1 gün kala gelicekler inş tabi biz yine uçagı kaçırmayız İNŞALLAHH ELOŞŞŞLA ORDU MACERMAIZ ÇOK GÜZEL OLUCAK İNŞALLAHH

iİyi geceler balımm kızı öppp benim yerime yeee hatta

Yesinler senin eloşunu kızım sevilmez mi Can'ın o senin teyze anne yarısı ohh hatun planlar yapılmış ne güzel hem düğün hem tatil hem kardeşler birarada çok güzel olur eloşla ayrı güzel olur tabi

Evet canımmm İNŞALLAH güzel planlar valla bugün organizasyon yaparken sinir geldi yaaa annemi ara kızları tek tek ara tarih bak saat ayarla oh be en sonunda aldım biletleri birde misafirrim geldi gelmeden hemen gittim fırına hazırları aldım geldim şimdide bodrumda son otel kararı aşamasındayım canım elemeye çalışıyorum 6,7 otel arasında 1 kaç gün içinde eşimle karar verip ayırtcaz inşallah eylülü iple çekiyoeum hatta halatla çekiyorumm canımmm sende İNŞALLAH seneye elizcikle güzelll bi tatil yaparsın canım eşinde kurtlar difil difil eder bu arada VALLA tatilsiz bi sene adamcagız ne yapıca acaba

Canım Bodrum'da gümbette bi otelde kalmıştık plajı güzel olmuyo gümbetteki otellerin diyim ama havuz sevenlerden sen sorun yok
benim toca nasıl kutlandı hmedi yarın Edirne'ye gidicek okulunu ziyarete yol yapması lazımmış paşamın

Ohhh güle güle gidin canım yani yine duramadı adam desene kalıcakmısını bari canım yaa nasıl yani ben gümbet denizi güzel degilmi çakıl falanmı? koyu nasıl acaba bilgin varmı?

Ohhh güle güle gidin canım yani yine duramadı adam desene kalıcakmısını bari canım yaa nasıl yani ben gümbet denizi güzel degilmi çakıl falanmı? koyu nasıl acaba bilgin varmı?
Yok canım ben gitmicem yalnız gidicek o vallahi canım ben sevmedim gümüşlük türkbükü güzel diyorlar ama orasında merkeze uzak işte belki sizin kaldığınız otel daha iyidir kuzum gümbette merkezde ama o güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…