Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ne bilim canım ya gümbetide çok güzel diyorlarr bakalım canım olmassa vazgeçicem

Selam herkese.Dun tel.da pozitif haberini verdiler.Ama sevinmek icin erkenmis herseye hazirlikli olmak gerekmis.Bhcg degeri vermediler.Mektupla bilgi vercekelrmis 13 mayis icin cagirdilar.Hersey o gun belli olacak demek ki.Hemsire kan alirken sormustu belirti varmi diye.Yok sadece adet gelmedi henuz dedik.Hatta esim dondurulmuslarla olan tedaviye nasil baslaniyo diye sordu.Hemsirede su an bundan konusmayalim sonraki is o dedi.Iste boyle durum.Henuz kimseye soylemicem daha ben bile idrak edemedim.Hem ne olcagida belli degil.Allah hakkimda hayirlisini verir ins.Allah dunya ustundeki bizim durumumuzdaki tum insanlara yardim etsin.Herkes Allahin izniyle saglikli sihhatli hayirli evlat sahibi olsun ins.

Aaaa turkuaz hatun burda

esek esekken bile dustugu cukura bir daha dusmezmis ben dustum abi... gecen gun disime kurdan soktum sabahi zor ettim disci temizledi icine ilac koydu rahatladim.peki dun neden bi daha kurdan sokarsin cok biliyorum ya...agrimayan disime , disime degil hatta delige kurdan soktum aha gecmedi agrisi sinire mi ne degdi ...bugun de kapali yarin da pazar cekicem artik 2 gun bana mustahak...

Kızım ne işi var orada kürdanın ben diş fırçasını bile sürmedim kaç gün niye kurcalıyon orayı

günaydın . yumurta toplanırken sancı oluyormu yada toplandıktan sonra. pazartesi günü yumurtalarım toplanacak ve ben çok korkuyorum. aşırı duygusala bağladım kendimi herşeye ağlar oldum yaa. sinir sistemim alt üst oldu

Yok canım korkma uyuyorsun zaten kalktığında çok az bi ağrı oluyo oda çok sürmüyo zaten ağrın falan olmaz canım

Canım uğraşma orayla bırak tocam kalkınca kalktım yatıcam yine uykum var çok 10 da şekerimi ölçüp uyuyacağım Edirne'ye gidicek paşam okulunu ziyarete

kiz yok daha ugrasirmiyim.hic ders olsun bana ben de balkonu yikadim.cicekleri yerlestirdim.evi toplayip temizlik yapicam yuzyilin pisi var evde...he oypeymis okudum gecmisi gitsin bakalim.kurtlandi.napsinnn mecburrrrr:))

kiz yok daha ugrasirmiyim.hic ders olsun bana ben de balkonu yikadim.cicekleri yerlestirdim.evi toplayip temizlik yapicam yuzyilin pisi var evde...he oypeymis okudum gecmisi gitsin bakalim.kurtlandi.napsinnn mecburrrrr:))
Aman kurtlu adam neymiş annesinin acısını yaşıycakmış 24 ünde senesiydi orda vefat etmişti annesi ya

Ben ariycam canim birazdan. . Acayip stresliyim sau anda..

Cnmmm gunudın hadi ama ara wallaseni tebrik ediyorum brn sabhın köründe aradım guvenlik cıktı henüz kîmse yok 8.30 da arayın dedikızlar kapıdan ben bacadan sürekli aradım ayyy bendn ciddi bıkmışlardı vale sındn sekreterinden hemşiresindn doktorcuğuma kadarhadi bskalım sansın bol olsun guzl haberle gel inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…