canııım kaçak kız yoktun epeydir evet. ben seni gördüydüm ikiz topiğinde geziyodun... ben bir kere girdim yazdım o topiğe ama valla burdaki ortam başka şekerim.
bebişler iyidir inşallah canım. ben 2 aydır evdeyim valla bizim daktır ikiz gebelik zor diye çalışmayacanız diyo. sen de rapor alsana dinlenirsin.
hoşgeldin güzelimm bebişlerinin iyi olmasını sevindimm..dualarında biizi de unutmamana bayıldımm.... ara da gel duurmundan bebişlerinden haberdar et bizi
maşallah 8 yumişinee...hepsi de kaliteli bebiş olsun inşallaah
sonunda da kucağında sağlıklı ve de hayırlı evlatlar olsunn Arkadaşımm.....Rabbim dualarını kabul etsinn...
çok tatlıymış tavşanlar ben hayvanları çok seviyorum 2 tane muhabbet kuşum vardı çok tüy bıraktıkları için eşim birilerine bıraktıEki Görüntüle 696973 tünaydncanlar nasılsınz bu dün gittiğimz viaportun hayvan bölümünden tavşanlar pt verdik yiyolar biride elimi ısırdı
canım senin meslek neydi, ben okul kapanmadan bikaç hafta önce rapor alayyım ki doğum sonrasına ekleteyim diyorum izni. bakalım artık iice ağırlaştık, uykuda zorlanıyoruz. ama bi konuda haklısın ikiz anneleri topiği burası kadar canlı değil. hepinizi öpüyorum durucum. bebişlerini de..
rabbime bin şükür tek taşım süpermenin teklifini kabul etmiş..
aşk yaşamışlar dün gece..
döllenme gerçekleşmiş elhamdülillah..
şimdi gününe göre gelişmesini ve hücre sayısını kontrol edicekler..
inşallah bu basamağıda atlatıcaz rabbimin izni ile..
yarın tekrar arıycam bilgi almak için..
açıkcası keyifsizim unutmaya çalıştığım bebek hasreti yokladı beni dün oturuyorduk sitenin kamelyasında Allahım herkesinmi minik minik çocukları olur (yanlış anlaşılmasın olur tabide hayat bana inat sanki )bıcır bıcır bi sürü...bi benim yok.ara ara yokluyor beni bastirmaya çaluştığım acım.ALLAHIM NEDEN BENİM YOK diyorum,isyansa öyle ediyorum belkide ,bilemiyorum.Canım çok sıkıldı ve bu hafta sonu atmöalıyım üstümden bu negatifliği,kendime gelmeliyim.bastırmaya çalıştığımız acı bu,kendimizi kandırmak başka bişey değil,unuttum acımı demekle olmuyor,kafamı neyle dağıtmaya çalışırsam çalışayım hep annelik güdüm ağır basıyor özlüyorum anne olmayı .Allahım daha ne kadar erteleyecek ...herşeyin hayırlısı ,çıkmaza düştüğümüzde kurduğumuz cümle.iki kelime HERŞEYİN HAYIRLISI.Zamanı değilmiş demekki,bu da çok klişe .o zaman ne zaman .benim acılarım çok yürek yangınım çok hasretlerim çok.Annem 7 senedir görmüyorum onsuzluk zor,çok ihtiyaç duyduğum zamanlarım oldu ki ...bebek hasretim...hayallerim isterdim 3 -4 tane olsun bıcır bıcır ,geniş aile hayallerim.offffffff çıkmam lazım bu moddan ,içim sıkıldı bunaldım daraldım bi uğradım içimi döktüm.
umarım burada herşey yolundadır,güzel haberler almak dileklerimle iyi hafta sonları hadi bakalım,kendimize gelelim
çok tatlıymış tavşanlar ben hayvanları çok seviyorum 2 tane muhabbet kuşum vardı çok tüy bıraktıkları için eşim birilerine bıraktı( bebişim sağlıkla doğsun azcık büyüsün yine alacağız inşallah
bende bu günlerde aynı senin gibiyim esracım..
Helede mayıs ayı geliyorr anneler günü reklamlarında bilee ya sinirleniyorum ya ağlıyorum..Pazara bile çıkmak istemiyorumm herkess minicik bebeleri ile geliyoo..
bitanem seni çok iyi anlıyorum ben de öyle sıkıntılı zamanlar atlattım ki ağlamadığım depresyona girmediğim ay yoktu artık sürekli kavga eder olmuştuk eşimle boşanmayı hatta çok saçma ama intihar etmeyi bile düşündün en yakın arkadaşlarım hatta kardeşim hamile kaldığında onlar için çok sevinsem de hep gizli gizli ağladım her çocuk görmem de yalnızlığım daha da artardı ama öyle bir zaman geliyor ki bebeğin gelince bunların hepsi geçiyor artık hep tatlı heyecanlar yaşıyorsun bak benim de bebeğim çok zorlu yollardan geçerek tedaviyle oldu öyle ki çok büyük maddi sıkıntılar içinde sırf benim bu kötü ruh halimden çıkma ümidiyle bebeğimize kavuşma duasıyla başladık tedaviye ama Rabbime sonsuz şükür benim de yüzüm güldü göz yaşlarım dindi oysa hiç anne olamayacağım zannederdim inş sağlıcakla kucağıma da alırım RABBİM SENİN DE YÜZÜNÜ EN KISA SÜREDE GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH CANIM ASLA PES ETME SORUNUNUZ NE BİLMİYORUM AMA ALLAH OLMAZLARI OLDURUR YETER Kİ PES ETME GÜÇLÜ OL VE SONUNA KADAR GİT..açıkcası keyifsizim unutmaya çalıştığım bebek hasreti yokladı beni dün oturuyorduk sitenin kamelyasında Allahım herkesinmi minik minik çocukları olur (yanlış anlaşılmasın olur tabide hayat bana inat sanki )bıcır bıcır bi sürü...bi benim yok.ara ara yokluyor beni bastirmaya çaluştığım acım.ALLAHIM NEDEN BENİM YOK diyorum,isyansa öyle ediyorum belkide ,bilemiyorum.Canım çok sıkıldı ve bu hafta sonu atmöalıyım üstümden bu negatifliği,kendime gelmeliyim.bastırmaya çalıştığımız acı bu,kendimizi kandırmak başka bişey değil,unuttum acımı demekle olmuyor,kafamı neyle dağıtmaya çalışırsam çalışayım hep annelik güdüm ağır basıyor özlüyorum anne olmayı .Allahım daha ne kadar erteleyecek ...herşeyin hayırlısı ,çıkmaza düştüğümüzde kurduğumuz cümle.iki kelime HERŞEYİN HAYIRLISI.Zamanı değilmiş demekki,bu da çok klişe .o zaman ne zaman .benim acılarım çok yürek yangınım çok hasretlerim çok.Annem 7 senedir görmüyorum onsuzluk zor,çok ihtiyaç duyduğum zamanlarım oldu ki ...bebek hasretim...hayallerim isterdim 3 -4 tane olsun bıcır bıcır ,geniş aile hayallerim.offffffff çıkmam lazım bu moddan ,içim sıkıldı bunaldım daraldım bi uğradım içimi döktüm.
umarım burada herşey yolundadır,güzel haberler almak dileklerimle iyi hafta sonları hadi bakalım,kendimize gelelim
maasaplah suphanallah hadi atlattin insallah pazartesinden sonra beklersin gun.saymaya:)))rabbime bin şükür tek taşım süpermenin teklifini kabul etmiş..
bitanem seni çok iyi anlıyorum ben de öyle sıkıntılı zamanlar atlattım ki ağlamadığım depresyona girmediğim ay yoktu artık sürekli kavga eder olmuştuk eşimle boşanmayı hatta çok saçma ama intihar etmeyi bile düşündün en yakın arkadaşlarım hatta kardeşim hamile kaldığında onlar için çok sevinsem de hep gizli gizli ağladım her çocuk görmem de yalnızlığım daha da artardı ama öyle bir zaman geliyor ki bebeğin gelince bunların hepsi geçiyor artık hep tatlı heyecanlar yaşıyorsun bak benim de bebeğim çok zorlu yollardan geçerek tedaviyle oldu öyle ki çok büyük maddi sıkıntılar içinde sırf benim bu kötü ruh halimden çıkma ümidiyle bebeğimize kavuşma duasıyla başladık tedaviye ama Rabbime sonsuz şükür benim de yüzüm güldü göz yaşlarım dindi oysa hiç anne olamayacağım zannederdim inş sağlıcakla kucağıma da alırım RABBİM SENİN DE YÜZÜNÜ EN KISA SÜREDE GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH CANIM ASLA PES ETME SORUNUNUZ NE BİLMİYORUM AMA ALLAH OLMAZLARI OLDURUR YETER Kİ PES ETME GÜÇLÜ OL VE SONUNA KADAR GİT..
çok şükür hamdolsun rabbimize..rabbime bin şükür tek taşım süpermenin teklifini kabul etmiş..
hımm kim yapıyor temizliğiii yorma sakın kendiniiiiHepinizi selamliyor ve opuyoruz. Bugun temizlik var evde ohhh mis gibi oluyo heryer.
Deryacim cok sevindim dollenme olmus gerisi de gelecek insallah ve kavusacaksin yavruna.
açıkcası keyifsizim unutmaya çalıştığım bebek hasreti yokladı beni dün oturuyorduk sitenin kamelyasında Allahım herkesinmi minik minik çocukları olur (yanlış anlaşılmasın olur tabide hayat bana inat sanki )bıcır bıcır bi sürü...bi benim yok.ara ara yokluyor beni bastirmaya çaluştığım acım.ALLAHIM NEDEN BENİM YOK diyorum,isyansa öyle ediyorum belkide ,bilemiyorum.Canım çok sıkıldı ve bu hafta sonu atmöalıyım üstümden bu negatifliği,kendime gelmeliyim.bastırmaya çalıştığımız acı bu,kendimizi kandırmak başka bişey değil,unuttum acımı demekle olmuyor,kafamı neyle dağıtmaya çalışırsam çalışayım hep annelik güdüm ağır basıyor özlüyorum anne olmayı .Allahım daha ne kadar erteleyecek ...herşeyin hayırlısı ,çıkmaza düştüğümüzde kurduğumuz cümle.iki kelime HERŞEYİN HAYIRLISI.Zamanı değilmiş demekki,bu da çok klişe .o zaman ne zaman .benim acılarım çok yürek yangınım çok hasretlerim çok.Annem 7 senedir görmüyorum onsuzluk zor,çok ihtiyaç duyduğum zamanlarım oldu ki ...bebek hasretim...hayallerim isterdim 3 -4 tane olsun bıcır bıcır ,geniş aile hayallerim.offffffff çıkmam lazım bu moddan ,içim sıkıldı bunaldım daraldım bi uğradım içimi döktüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?