Tüp Bebek Günlüğümüz !

Gunaydınn kızlar ay stersten ergenlik sivilceleri cıktı sacımda cenemde anlımda ben ergenlik döneminde bile hiç sivilcelnmedim ki bu kadın hergeldiğinde vücudm bile tebki veriyor kendilerine içim kabul etmiyr dimekki şimdi kocamı arafım tlfn meşgul cok cnm sıkkn eve dönüyorum diye aradıbakım yolda şimdi öptüm sizi iyi tatiller hepinize

rabbime bin şükür tek taşım süpermenin teklifini kabul etmiş..
aşk yaşamışlar dün gece..
döllenme gerçekleşmiş elhamdülillah..
şimdi gününe göre gelişmesini ve hücre sayısını kontrol edicekler..
inşallah bu basamağıda atlatıcaz rabbimin izni ile..
yarın tekrar arıycam bilgi almak için..

canım senin meslek neydi, ben okul kapanmadan bikaç hafta önce rapor alayyım ki doğum sonrasına ekleteyim diyorum izni. bakalım artık iice ağırlaştık, uykuda zorlanıyoruz. ama bi konuda haklısın ikiz anneleri topiği burası kadar canlı değil. hepinizi öpüyorum durucum. bebişlerini de..

sağol kuzum tabii gelirim, sık girmesem de öslüom sizi işte. bu arada yemek yarışmasında birinci olmussun çok sevindim. keşke o güzel yemeklerini tatmak nasip olsaydı. Allaha emanet olun

tebrik ederim canım yarışmada birinci olmuşsun yakın olsaydık iştahımızın açıldığı şu günlerde mutlaka yemeklerinden isterdim eşin ve ailen çok şanslı

tünaydn canlar nasılsınz bu dün gittiğimz viaportun hayvan bölümünden tavşanlar pt verdik yiyolar biride elimi ısırdı

Eki Görüntüle 696973 tünaydn canlar nasılsınz bu dün gittiğimz viaportun hayvan bölümünden tavşanlar pt verdik yiyolar biride elimi ısırdı
çok tatlıymış tavşanlar ben hayvanları çok seviyorum 2 tane muhabbet kuşum vardı çok tüy bıraktıkları için eşim birilerine bıraktı ( bebişim sağlıkla doğsun azcık büyüsün yine alacağız inşallah

Bende memurum canim milli savunma bakanliginda Calisiyorum. Valla bizim hulusi doktor tum ikizlere veriyo rapor 16. Haftadan sonra calismayacaksiniz diyor.

Hepinizi selamliyor ve opuyoruz. Bugun temizlik var evde ohhh mis gibi oluyo heryer.
Deryacim cok sevindim dollenme olmus gerisi de gelecek insallah ve kavusacaksin yavruna.

Canim cok sukur bunuda atlattin insallah transferi ve test gununude hayirli haberlerle geciriceksin tek tasina can kan versin mevlam hayirli evlat olsun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Canlarim nasilsiniz bizde temizlik var bugun ablam ve abimin hanimi geeldi tul perde yikaniyor camlarimida silicekler evim tertemiz olucak gelirim yine optum

açıkcası keyifsizim unutmaya çalıştığım bebek hasreti yokladı beni dün oturuyorduk sitenin kamelyasında Allahım herkesinmi minik minik çocukları olur (yanlış anlaşılmasın olur tabide hayat bana inat sanki )bıcır bıcır bi sürü...bi benim yok.ara ara yokluyor beni bastirmaya çaluştığım acım.ALLAHIM NEDEN BENİM YOK diyorum,isyansa öyle ediyorum belkide ,bilemiyorum.Canım çok sıkıldı ve bu hafta sonu atmöalıyım üstümden bu negatifliği,kendime gelmeliyim.bastırmaya çalıştığımız acı bu,kendimizi kandırmak başka bişey değil,unuttum acımı demekle olmuyor,kafamı neyle dağıtmaya çalışırsam çalışayım hep annelik güdüm ağır basıyor özlüyorum anne olmayı .Allahım daha ne kadar erteleyecek ...herşeyin hayırlısı ,çıkmaza düştüğümüzde kurduğumuz cümle.iki kelime HERŞEYİN HAYIRLISI.Zamanı değilmiş demekki,bu da çok klişe .o zaman ne zaman .benim acılarım çok yürek yangınım çok hasretlerim çok.Annem 7 senedir görmüyorum onsuzluk zor,çok ihtiyaç duyduğum zamanlarım oldu ki ...bebek hasretim...hayallerim isterdim 3 -4 tane olsun bıcır bıcır ,geniş aile hayallerim.offffffff çıkmam lazım bu moddan ,içim sıkıldı bunaldım daraldım bi uğradım içimi döktüm.
umarım burada herşey yolundadır,güzel haberler almak dileklerimle iyi hafta sonları hadi bakalım,kendimize gelelim

bende bu günlerde aynı senin gibiyim esracım..

Helede mayıs ayı geliyorr anneler günü reklamlarında bilee ya sinirleniyorum ya ağlıyorum..Pazara bile çıkmak istemiyorumm herkess minicik bebeleri ile geliyoo..

evt canm bnde gönderdim arkadşımıza muhabet kuşumu onlarında var kumru gbi olmuşlar ayrın görmeye gidecem bakalım beni nasıl karşılayck torunların olursa hiç şaşma diyor

bende bu günlerde aynı senin gibiyim esracım..

Helede mayıs ayı geliyorr anneler günü reklamlarında bilee ya sinirleniyorum ya ağlıyorum..Pazara bile çıkmak istemiyorumm herkess minicik bebeleri ile geliyoo..

benim hem kendi annem sebebiyle hemde anne olamayışım sebebiyle düşün anneler günümü işkence bana kendi annem 7 senedir konuşmuyor benimle evlendim diye .babamın rızasını aldım o rıza vermedi,istemedi evlenmemi.ben evlenirkende hatta dedim 28 yaşımdayım biran önce çoluk çocuğa karışayım ,olmadı hiç birşey olmadı allahtan bana haşa tapan bir eşim var,kardeşlerim babam çok seviyor akrabalarımda öyle ama annem karadeniz kadını bu işte bende inadımda ben daha merhametliyim.her anneler günüm işkence.ilk sene çiçek gönderdim ona çöpe at demiş çiçekciye,sonra çok niyetlendim barışma çabam oldu istemedi tehtid yolladı kimse bişe yapamıyor bi yandan sinir hastası üstüne gidilmiyor,zamana bıraktık da 7 sene oldu benim ciğerlerim yanmakta ,boğazım düğüm ..... ((
çocuk tüm çevremde herkesin var ufak ufak bi benim yok,bide yeni hamileler var yaz geldi hamileler birden çoğaşdı noluyoo diyorum kendi kendime :) hep pozitif olmaya çalışıyorum hem olumlu düşümnmeye çalışıyorum bi deprem geliyor sarsıyor.ben toparlanıyorum sonra bi deprem daha.hayatın adaleti çok farklı herkese de bana da çok ağır,çok ağır...

bitanem seni çok iyi anlıyorum ben de öyle sıkıntılı zamanlar atlattım ki ağlamadığım depresyona girmediğim ay yoktu artık sürekli kavga eder olmuştuk eşimle boşanmayı hatta çok saçma ama intihar etmeyi bile düşündün en yakın arkadaşlarım hatta kardeşim hamile kaldığında onlar için çok sevinsem de hep gizli gizli ağladım her çocuk görmem de yalnızlığım daha da artardı ama öyle bir zaman geliyor ki bebeğin gelince bunların hepsi geçiyor artık hep tatlı heyecanlar yaşıyorsun bak benim de bebeğim çok zorlu yollardan geçerek tedaviyle oldu öyle ki çok büyük maddi sıkıntılar içinde sırf benim bu kötü ruh halimden çıkma ümidiyle bebeğimize kavuşma duasıyla başladık tedaviye ama Rabbime sonsuz şükür benim de yüzüm güldü göz yaşlarım dindi oysa hiç anne olamayacağım zannederdim inş sağlıcakla kucağıma da alırım RABBİM SENİN DE YÜZÜNÜ EN KISA SÜREDE GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH CANIM ASLA PES ETME SORUNUNUZ NE BİLMİYORUM AMA ALLAH OLMAZLARI OLDURUR YETER Kİ PES ETME GÜÇLÜ OL VE SONUNA KADAR GİT..

maasaplah suphanallah hadi atlattin insallah pazartesinden sonra beklersin gun.saymaya:)))

öyle tabi cok haklisinda benim ilk tüp bebek 10 haftalıkken kalbi durdu,araştırıldı sebep yok.sonraki 2 deneme iptal erken catlama yada bulunamama cikmqzlardayim ama hiçbir doktor olmayacak demiyor,olacak diyor hepsi.Allahtan umit kesilmex ne diyelim.

çok şükür hamdolsun rabbimize..
inşallah herşey yolunda gidecek seninde yüzün gülücekk cnaım benimmmm
Hepinizi selamliyor ve opuyoruz. Bugun temizlik var evde ohhh mis gibi oluyo heryer.
Deryacim cok sevindim dollenme olmus gerisi de gelecek insallah ve kavusacaksin yavruna.
hımm kim yapıyor temizliğiii yorma sakın kendiniiii

ne desemmm bilemiyorum kıyamam yaaa...
aynı şeyleri yaşıyoruz....
spora başladım sabah grubuna teyzeler var torun torba sahibi yada gençler çocuklu neysee..
en müsait benim beni bekar sanan bile olduu...
biyandan daha 10 aylık evli eltim mayısda doğurcak onun muhabbetleri tellerde bu ara kimseyle çok görüşmiyorum
sırf sürekli dinlememek için...
eşim bebek arabasını alçak kızkardeşiyle irtibatta ...
görümcem 2.bebeği düşündüğünü söylüyor artık bana...
biyandan 2-3 günde yan komşumun bebeğini seviyorum görmeye gidiyorum 50 günlük oldu o gülüşleriii dün fena oldum içimden nasıl
yalvardım rabbime sen benim evimede neşemi gönder diyeee...
bebek olan ev nekadar farklıııı...
mevlam daha fazla bekletmesin bizleride...
dediğin gibi kendimiz anlık şeylerle kandırıyoruz ne zman yavrumuz kucağımızda olursa bu bitecekkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…