Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende bu günlerde aynı senin gibiyim esracım..

Helede mayıs ayı geliyorr anneler günü reklamlarında bilee ya sinirleniyorum ya ağlıyorum..Pazara bile çıkmak istemiyorumm herkess minicik bebeleri ile geliyoo..

rabbim yardımcımız olsun bi anneler günü sendromunuda atlatsaydık bom boş ellerle bikez daha..
ve inşallah bu son mayıstır böyle geçen...
şimdiden eltimin doğum haberini alcaz diye düşünüyorum o günlerde sağlıkla olsunda inş...

Son düzenleme:

canımmm inşallah sende bizde çok fazla beklemeyiz..
tabiki asla kesemeyiz mevladan ümidi bu bizi ayakta tutan..
dilerim bizimde hikayemiz multu sonla biter..
duyuyoruz ne imkansız insanlar doğuruyor değilmi neler yaşayanlar var..
Mevla ol desin yeterkiiii

Canlarim nasilsiniz bizde temizlik var bugun ablam ve abimin hanimi geeldi tul perde yikaniyor camlarimida silicekler evim tertemiz olucak gelirim yine optum
kolay gelsinn canımm beniimm..görüşrüz

Canımm ya sen de girmişsin bahar depresyonuna hepimiz fenalardayız sokağa çıkmak çocuk sesi duymak istemiyoruz..mantığını aramıyorumm artık..kötüyüm kabulleniyorum ağlasam da rahatlayamıyorumm...
bende bu günlerde aynı senin gibiyim esracım...

Helede mayıs ayı geliyorr anneler günü reklamlarında bilee ya sinirleniyorum ya ağlıyorum..Pazara bile çıkmak istemiyorumm herkess minicik bebeleri ile geliyoo..
Canısımm
Canımm annen bile nalamıyorsa kim anlayacak haliniiii..senin de derdin cezan bitmiyor Rabbim annenin yüreğini yumuşatsınn kavuşun inşaallah biran öncee
inşaallah sonun da yüzümüz güler senin gibi nurbebim...sen biiz herkesten iyi nalayansın dualarını eksik etmee...Ewest im canım arkadaşım bir kitap göndermiş...Allah razı olsunn dua istemenin ne kadar önemli olduğunu yazıyor..herkesten dua isteyin diyor...kapı kapı dua için gezen alimlerin evliyaların annelerinden bahsediyor...dularla anne olup hayırlı evlatlar büyütmüşler inşaalah biizm de olacak dualrınızlaa...
Krasuyumm bebişin geldi ama imtihanın bitmedi mi glümm dayan sabır geçecek inşaallah hepsii...İnşaallah eşin de alayacak seni zamanlaaa...

yarına güzel haberin alacaz deryaam inşallah herşey güzel olcak stres yok toparlanmaya dinlenmeye bakk..bebişin için hazırlan inşaallah gelecek göbüşüne ve ayrılmayacak 9 ay anneciğindenn....

sağol kuzum tabii gelirim, sık girmesem de öslüom sizi işte. bu arada yemek yarışmasında birinci olmussun çok sevindim. keşke o güzel yemeklerini tatmak nasip olsaydı. Allaha emanet olun
biz de seni öpüyoruz canımm..ben pek sık online olmaıyorum bugün eşim evde işlerim var ama denk geldikçe konuşuuruz inşaallah Allah a emanet ol canımminşaallah o günler de gelir berbaer yemekler yerizz tatmanı ben de isterim yemeklerimden..Allaha emanet ol bebişimm

herkese günaydın :)))))))))))))))))))

tebrik ederim canım yarışmada birinci olmuşsun yakın olsaydık iştahımızın açıldığı şu günlerde mutlaka yemeklerinden isterdim eşin ve ailen çok şanslı
Merhaba tatlımm teşekkür ederimm..Eşim şanslı herbiirmizin eşi kadar tabii ki..dünyanın ne güçlü kadınlarıyla evliler ne de olsa..ama benimki benim bahar depresyonu kaynaklı depresif haallerimden nasibini alıyor...her zaman güzel yemekler yapmıyorum içimden gelmiyor bazen..ama bir gerçek var kii yaptığım yemeklerden börekler ve tatlılardan aldığı 20 kilo yüüznden mutsuz yemek yapmayınca sesi çıkmıyor kalorili şeyler yapma diyor..o yüzden salata ve zeytinyağlılar kategorisinde katıldım sık sık yaptığım lezzetler ne de olsaa...
Eki Görüntüle 696973 tünaydn canlar nasılsınz bu dün gittiğimz viaportun hayvan bölümünden tavşanlar pt verdik yiyolar biride elimi ısırdı
çok şeker ama bunlaarr...

canımm kullandığın ilaçlar dengeni altüst olmuşş...en kolayı yumurta toplaması hayatımm uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyoor.veee hafif bir kasık ağrın oluyorr..adet sancısı gibi...hafif bir ağrııs da olur amaaa önemli değil.ttalım sen saki ol aşırı gergin olursaann kasılmaktan rahatsız olursun canımm..sakiin oll

Cancağızlarım aniden çıktım yollara şimidide dönüşe geçtim hızlı oldu bitti herşey akşama kavuşuyorum size yine...

kızlar selammmmmmmmm biz geldikk bugün transferim gerçekleşti bir kaç saat önce.. çok şaşkınım yatıyorum evdeyim şimdi hala inanamıyorumm bebeğimi bana verdiler rabbim inşallahh tutunmasını nasip etsin bana sımsıkı sarılsın annesine inşallahhhhh..geçmişi okuayamadım iki gündür de girip bakamıorum düzgün o yüzden birikmiş epey ama çok uzun okuyamadım gözlerim bitik şu an ha uyudum ha uyuyacam bağışlayın.. ara ara uğramaya çalışırım kendinize iyi bakın emi.. dularım sizinle..

kdr cim çok yakında samsuna geliyorum

gözün aydın canım inşallah bebeğin seni bırakmaz evinin neşesi gelir

Cancağızlarım aniden çıktım yollara şimidide dönüşe geçtim hızlı oldu bitti herşey akşama kavuşuyorum size yine...
gel tabiisiiii özledik be yaaa şekerimmmm...

kız hangi ara oldu transferin maşallah maşallah ...Hiç ayrılmayın 9 ay inşaallah...kaçtane oldu yat dinlen de akşma gel konuşalımm ben pazar giidp geliyorumm ben gelene kadar dinleen taam mıı..öpüyorum ve kocişimlee pazara gidyorumm

feridevim bebişni almışsın rabbim saglıkla buyumesini ve hyırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş canım ben görümcemlerdeyim yarında kuşlarımı görmeye gitcem siz napıyonuz bakim gülden ablacım geliomuş ne güzel

Feridecimm gözun aydin tatlim bebisinle dinlen bol bol rabbim pozitof haberini almaui nasib etsin insallahh deryaci canim seninde pirlantan ask yasamaya baslamis bile birqz onxe topiclerde gezerken okudum tek yumi aliis ve riske etmemek icin 2 gunu transfer yapilmis veee bugun hamile haberini almis tatlim seninde bebisin gelcek insallah guldenim sende hocain dört gozle gelmeni bekliyoruz eksin ise yaramis bakk turquoissem seninde agrin gecmis cok sevindim tatlom diger haytunlar sizler nasilsiniz hepinizi cok ozledim ben yokken bayaa kaynatmissiniz gecmisi okiyim diye canim cikti valla bende grip oldum cok fenayim bogazlarim falanda agriyo moralimde sifir habetlerde kötu bende muhtemelen transferim bu ayda ertelenicek bebislerimi yine alamicamm esimde cok uzgunfri

özledim seniiiiiiiiiiiiiiii

bende bende bendeeeeeee

gittiğim gün yumilerden döllenme haberi gelcekti döndüğüm günde bebeğini alıp beklemeye geçmişsin bile
12 gün sonra anne oluyoruuummmmmm kızlar diye yazdığını görür gibi oluyorum

geldim şekerim bende sizi özledim

işte geldim burdayımmmm

Tatlilarimmm aksam gelip anlatcam detaylari hepimiz bi araya gelelimm

bekliyorum

geçmiş olsun canım...
bu kadar kötü hissetmen için bi sebep yok er ya da geç bebeklerine kavuşacaksın onlar seni bekliyoooo...
yütfen iyi ol ama yütfeennnnnn

Hoşgeldin hatun iyi gezdin vallahi özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…