Tüp Bebek Günlüğümüz !

anlat bakalım nasıl geçti tatil paşaların nasıl

hoşgeldim evet hoş mu buldum onu görcez bakalım nasılsınız
çok gezmedim be şekerim perşembe gittim cumartesi döndüm hiç bişi sayılır

olsun oda bişeydir gülgüzeliiiii paşaların kimbilir nasıl sevindi teyzelerini görünce

hoşgeldim evet hoş mu buldum onu görcez bakalım nasılsınız
çok gezmedim be şekerim perşembe gittim cumartesi döndüm hiç bişi sayılır
Olsun canım bi görüş bi görüş yetmez ama iyi gelmiştir eminim
keşke kalsaydın tatlım biraz daha ama tocan adımını sağlam attı bırakmadı seni yanlız

anlat bakalım nasıl geçti tatil paşaların nasıl

güzeldi canım onlar olurda ben iyi olmammı zaman tabiki her daim yetersiz bize...
büyük paşam ana sınıfındaydı 23 nisan gösterisi düne ertelenmişti onun yanında olduk gösterisini izledik çok eğlenceliydi..

olsun oda bişeydir gülgüzeliiiii paşaların kimbilir nasıl sevindi teyzelerini görünce

evet canım çok sevindiler zaten yola çıktığımı duyunca konuştum ikisiylede benim havam nasıl değişiyorsa onlarında hemen değişti geleceğimi söyleyince

Olsun canım bi görüş bi görüş yetmez ama iyi gelmiştir eminim
keşke kalsaydın tatlım biraz daha ama tocan adımını sağlam attı bırakmadı seni yanlız

tahmin ettiğin gibi olmadı şekerim...
beni götrüdü dönerken erken dönmek zorunda kaldı tel ları susmadı işlerle ilgi bi sorun yüzünden ben gitmeliyim sen kal ne zaman istersen o zaman gelirsin dedi ve bunu laf olsun diye demedi ısrar etti nerdeyse çünkü beni attığı triple yoldan döndürmesinin ezikliğini yaşıyor benim döneceğimi hiç tahmin etmemiş..bende seninle geldim seninle dönücem daha sonra ben zaten gelirim dedim

bu haftaya cuk oturdu bu yazı teşkür ediyorum canım benim...
yoldan döndüm belkide ilk kez böle bişi yaptım dönmek için demiyorum eşim için bişi yaptım onun tepkisi için onun için geri döndüğümü düşündü evet ben delirdim defalarca yazdım size durumumu ama o ezilmiş benim davranışım karşısında beklemiyormuş hiç mutlu olmuş bi yandan da beni önemsemese gelmezdi o kadar yolu gidip demiş ve sonunda kendi götürdü hiç zamanı değilken o kadar yoğunken bi kaç günlükte olsa götürcem demiş erken dönmek zorunda kaldı bizzat şahidim ve sen kal ben gitmeliyim görüyorsun durumu dedi ve bunu söylerken yüzünü görmeliydin o kadar samimi ve içten söylediki istediğin kadar kal diye o zaman benimde kalmak yerine onunla gitme kararı vermem en doğrusuydu ve öyle yaptım...

efferim enişteme kıymetini biliyo senin Allah ağzınızın tadını bozmasın hiç bir zaman

tarifleri gördünmü 3 tane yayınlanmış şimdilik..
ne diyon ilk duruma göre..
benim içime sinen bişi olmadı sonrakileri merakla bekliyorum

en doğrusunu yapmışsın canım ama eşinde anlayışlı ve sağduyu sahibi bir insan anlattıklarından anladığıma göre ve kıymet bilen biri Allah sizi birbirinize bağışlasın ve evinize ikişer üçer bebekler göndersin bunu yürekten diliyorum

efferim enişteme kıymetini biliyo senin Allah ağzınızın tadını bozmasın hiç bir zaman

ne gerek vardı bu aksiyona gideydim bu akşam eve döncektim zaten yolumdan döndürdü beni olmadı arkadaş diyip başa dönüyorum ben şimdi

tarifleri gördünmü 3 tane yayınlanmış şimdilik..
ne diyon ilk duruma göre..
benim içime sinen bişi olmadı sonrakileri merakla bekliyorum

gördüm canım benimde içine sinen yok makarnayı evde yapacak kadar abartmışlar ama acaba tatları nasıl oldu merak ettim doğrusu

biliyomusun bugün ikramayanın tavuklu şehriyeli salatasını yaptım güzel oldu

Amiiiinnnn canım Allahrazı olsun seninde çifter çifter bebelerin olsun hiç birimizin yuvası bozulmasın...
aslında onu tanıyorum ve bi çıkış yapacağını tahmin ettim ama bu kadar çabuk beklemiyodum benim işkenceme dayanamaz evde ne yaptıysa yüzümü güldüremedi 5 gün boyunca ekşınla denedi pastalar aldı geldi sırnaştı çoktan yola gelirdim ben uzatmam fazla baktı olmuyooooo zaten ezik hissediyoooo hemen çaresine baktı tabii yapmayabilirdide konu günler sonrada olsa kapanıp gitcekti aynı evin içindeyiz sonuçta...takdir ettim kendisini..artık eşim insanı değil sadece eşim

çok tatlısın arkadaşım

sensin oooooo

benim için ekstra bişi değil o makarna hamurunu açmakta ne var Allah aşkına bence önemli olan burda sosuydu makarnanın yanında sos detayının verilmesi bu yüzdendi yoksa sadece makarnalar olarak kategori verilebilirdi ben hamur açma kısmında değilim sos kısmındayım...ikramaya hatunun teriflerini bende daha deneyecem ama sen yaparsında kötü olurmu o ikramayanın tarifinin güzelliğinden değil senin elinin lezzetli oluşundan bi kerehiiiiiiii kavgada sölenmez buuuu okuyacak şimdi

canıııııııııım sen bi tanesin ama ikaramayamda o tarifi vermese benim böyle bi lezzetten haberim olmayacaktı

İyi yapmışsın şekerim boşver büyüklük sende kalsın o zaten pişmanlığını çeker
bahanen olur işte gitmeye

Evet canlaa burdayiz yaninizdayiz ve sizi ozledikkkkkk guldencim hosgeldin bebegim ve diger arkadaslarim hepinize tektek tesekkur ediyorum. Uyudum bu saate kadar yemegmi yedim geldim nerden basliyim konuya bilemedim :) heycanliyim

canıııııııııım sen bi tanesin ama ikaramayamda o tarifi vermese benim böyle bi lezzetten haberim olmayacaktı

aynen canım hatun verdi bi tarif yapmak farz oldu gerçi kızlar onun tel şehriyeli değilde arpa ile yapıyolar kendisi biraz sallamış bence şimdi burda gülen sarı kafa koyadım ama gülesim gitti
güldenim özel mesajına baktınmı:26::26::26::26::26::26:

daha az önce gördüm iyimi:26::26::26:
arada bi unutuyorum ben böleee o tarafa bakmayı:26:

İyi yapmışsın şekerim boşver büyüklük sende kalsın o zaten pişmanlığını çeker
bahanen olur işte gitmeye

evet büyüklük bende kalsın affettim gitti

ojeler nasıl kızlar HOŞGELDİNN GÜLDEN ABLACIM BEN GÖRÜMCEMDEYİM ARADA Bİ GİRP BAKIYORUM KANKİMDEN OJE ALDIM DENEMK İÇİN topiğimz şenlenmiş can hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…