bende bende bendeeeeeee
gittiğim gün yumilerden döllenme haberi gelcekti döndüğüm günde bebeğini alıp beklemeye geçmişsin bile
12 gün sonra anne oluyoruuummmmmm kızlar diye yazdığını görür gibi oluyorum
geldim şekerim bende sizi özledim
işte geldim burdayımmmm
bekliyorum
geçmiş olsun canım...
bu kadar kötü hissetmen için bi sebep yok er ya da geç bebeklerine kavuşacaksın onlar seni bekliyoooo...
yütfen iyi ol ama yütfeennnnnn
hoşgeldim evet hoş mu buldum onu görcez bakalım nasılsınız
çok gezmedim be şekerim perşembe gittim cumartesi döndüm hiç bişi sayılır
Olsun canım bi görüş bi görüş yetmez ama iyi gelmiştir eminimhoşgeldim evet hoş mu buldum onu görcez bakalım nasılsınız
çok gezmedim be şekerim perşembe gittim cumartesi döndüm hiç bişi sayılır
anlat bakalım nasıl geçti tatil paşaların nasıl
olsun oda bişeydir gülgüzeliiiii paşaların kimbilir nasıl sevindi teyzelerini görünce
Olsun canım bi görüş bi görüş yetmez ama iyi gelmiştir eminim
keşke kalsaydın tatlım biraz daha ama tocan adımını sağlam attı bırakmadı seni yanlız
güzeldi canım onlar olurda ben iyi olmammı zaman tabiki her daim yetersiz bize...
büyük paşam ana sınıfındaydı 23 nisan gösterisi düne ertelenmişti onun yanında olduk gösterisini izledik çok eğlenceliydi..
evet canım çok sevindiler zaten yola çıktığımı duyunca konuştum ikisiylede benim havam nasıl değişiyorsa onlarında hemen değişti geleceğimi söyleyince
tahmin ettiğin gibi olmadı şekerim...
beni götrüdü dönerken erken dönmek zorunda kaldı tel ları susmadı işlerle ilgi bi sorun yüzünden ben gitmeliyim sen kal ne zaman istersen o zaman gelirsin dedi ve bunu laf olsun diye demedi ısrar etti nerdeyse çünkü beni attığı triple yoldan döndürmesinin ezikliğini yaşıyor benim döneceğimi hiç tahmin etmemiş..bende seninle geldim seninle dönücem daha sonra ben zaten gelirim dedim
bu haftaya cuk oturdu bu yazı teşkür ediyorum canım benim...
yoldan döndüm belkide ilk kez böle bişi yaptım dönmek için demiyorum eşim için bişi yaptım onun tepkisi için onun için geri döndüğümü düşündü evet ben delirdim defalarca yazdım size durumumu ama o ezilmiş benim davranışım karşısında beklemiyormuş hiç mutlu olmuş bi yandan da beni önemsemese gelmezdi o kadar yolu gidip demiş ve sonunda kendi götürdü hiç zamanı değilken o kadar yoğunken bi kaç günlükte olsa götürcem demiş erken dönmek zorunda kaldı bizzat şahidim ve sen kal ben gitmeliyim görüyorsun durumu dedi ve bunu söylerken yüzünü görmeliydin o kadar samimi ve içten söylediki istediğin kadar kal diye o zaman benimde kalmak yerine onunla gitme kararı vermem en doğrusuydu ve öyle yaptım...
efferim enişteme kıymetini biliyo senin Allah ağzınızın tadını bozmasın hiç bir zaman
tarifleri gördünmü 3 tane yayınlanmış şimdilik..
ne diyon ilk duruma göre..
benim içime sinen bişi olmadı sonrakileri merakla bekliyorum
ne gerek vardı bu aksiyona gideydim bu akşam eve döncektim zaten yolumdan döndürdü beni olmadı arkadaş diyip başa dönüyorum ben şimdi
en doğrusunu yapmışsın canım ama eşinde anlayışlı ve sağduyu sahibi bir insan anlattıklarından anladığıma göre ve kıymet bilen biri Allah sizi birbirinize bağışlasın ve evinize ikişer üçer bebekler göndersin bunu yürekten diliyorum
çok tatlısın arkadaşım
gördüm canım benimde içine sinen yok makarnayı evde yapacak kadar abartmışlar ama acaba tatları nasıl oldu merak ettim doğrusu
biliyomusun bugün ikramayanın tavuklu şehriyeli salatasını yaptım güzel oldu
sensin oooooo
benim için ekstra bişi değil o makarna hamurunu açmakta ne var Allah aşkına bence önemli olan burda sosuydu makarnanın yanında sos detayının verilmesi bu yüzdendi yoksa sadece makarnalar olarak kategori verilebilirdi ben hamur açma kısmında değilim sos kısmındayım...ikramaya hatunun teriflerini bende daha deneyecemama sen yaparsında kötü olurmu o ikramayanın tarifinin güzelliğinden değil senin elinin lezzetli oluşundan bi kere hiiiiiiii kavgada sölenmez buuuu okuyacak şimdi
İyi yapmışsın şekerim boşver büyüklük sende kalsın o zaten pişmanlığını çekergüzeldi canım onlar olurda ben iyi olmammı zaman tabiki her daim yetersiz bize...
büyük paşam ana sınıfındaydı 23 nisan gösterisi düne ertelenmişti onun yanında olduk gösterisini izledik çok eğlenceliydi..
evet canım çok sevindiler zaten yola çıktığımı duyunca konuştum ikisiylede benim havam nasıl değişiyorsa onlarında hemen değişti geleceğimi söyleyince
tahmin ettiğin gibi olmadı şekerim...
beni götrüdü dönerken erken dönmek zorunda kaldı tel ları susmadı işlerle ilgi bi sorun yüzünden ben gitmeliyim sen kal ne zaman istersen o zaman gelirsin dedi ve bunu laf olsun diye demedi ısrar etti nerdeyse çünkü beni attığı triple yoldan döndürmesinin ezikliğini yaşıyor benim döneceğimi hiç tahmin etmemiş..bende seninle geldim seninle dönücem daha sonra ben zaten gelirim dedim
canıııııııııım sen bi tanesin ama ikaramayamda o tarifi vermese benim böyle bi lezzetten haberim olmayacaktı
güldenim özel mesajına baktınmı:26::26::26::26::26::26:
İyi yapmışsın şekerim boşver büyüklük sende kalsın o zaten pişmanlığını çeker
bahanen olur işte gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?