bende dedim aldı bebişi göbüşe yazmaya eriniyooooo hani gebesinya şimdi aksi ispatlanana kadar ağırdan takılıp muhabbete dahil olamıyon tabii hızlı hareket etmek yasak sanaEvet canlaa burdayiz yaninizdayiz ve sizi ozledikkkkkk guldencim hosgeldin bebegim ve diger arkadaslarim hepinize tektek tesekkur ediyorum. Uyudum bu saate kadar yemegmi yedim geldim nerden basliyim konuya bilemedim :) heycanliyim
Eki Görüntüle 697330ojeler nasıl kızlar HOŞGELDİNN GÜLDEN ABLACIM BEN GÖRÜMCEMDEYİM ARADA Bİ GİRP BAKIYORUM KANKİMDEN OJE ALDIM DENEMK İÇİN topiğimz şenlenmiş can hatun
bende dedim aldı bebişi göbüşe yazmaya eriniyooooo hani gebesinya şimdi aksi ispatlanana kadar ağırdan takılıp muhabbete dahil olamıyon tabii hızlı hareket etmek yasak sana
saol canım benim..
hemen yorumlarıma geçiyorum madem resim koydun her türlü yoruma açık olman lazım
bi kere zevk meselesi ben bu renkleri hiç kullanmam o yüzden olmamış
bi de taşırmadan sür kötü görünmüş
şimdi bu kadar eleştiriden sonra hala oje sürmek istiyomusun
bende dedim aldı bebişi göbüşe yazmaya eriniyooooo hani gebesinya şimdi aksi ispatlanana kadar ağırdan takılıp muhabbete dahil olamıyon tabii hızlı hareket etmek yasak sana
aynen canım hatun verdi bi tarif yapmak farz oldu gerçi kızlar onun tel şehriyeli değilde arpa ile yapıyolar kendisi biraz sallamış bence şimdi burda gülen sarı kafa koyadım ama gülesim gitti
daha az önce gördüm iyimi:26::26::26:
arada bi unutuyorum ben böleee o tarafa bakmayı:26:
evet büyüklük bende kalsın affettim gitti
Eki Görüntüle 697330ojeler nasıl kızlar HOŞGELDİNN GÜLDEN ABLACIM BEN GÖRÜMCEMDEYİM ARADA Bİ GİRP BAKIYORUM KANKİMDEN OJE ALDIM DENEMK İÇİN topiğimz şenlenmiş can hatun
Sen çok seversin bu minikleri senin için seviyorum seni
Eki Görüntüle 697331 Eki Görüntüle 697343 Eki Görüntüle 697342 Eki Görüntüle 697341 Eki Görüntüle 697340 Eki Görüntüle 697339 Eki Görüntüle 697338 Eki Görüntüle 697337 Eki Görüntüle 697336 Eki Görüntüle 697335 Eki Görüntüle 697334 Eki Görüntüle 697333 Eki Görüntüle 697332 Eki Görüntüle 697344
ferideciim aldın bebişi göbüşe..
anlat bakalım şimdi detayları merakla bekliyorum..
Rabbim sanada yasatsin bu zevki insallahh cok guzel bi duyguymus bide ayin 9unda ispatlanirsa bu dusunemiyirum kendimi :) simdi maaile benim hamile oldugumu soyluyo umarim oyledir :) hala inanamiyorim
aminn canımm amin inşallah..
benimde opu çok güzeldi.
gerçi ben çok geergindim amma.
içeriye girdim doktor baktı dossyaya hımm bitaneymiş bişi yapmadın inşallah
kırıp dökmedin dimi dedi..
bende valla ben bişi yapmadım ama akşam maç izlerken bişie olduysa bilmiyom dedim..
bakalım dedii baktı heh duruyo bişi olmamış dedii..
biraaaz dedi ve durdu..
bende telaşla noolmuş biraz dedim etrafında sarı laciler var dedii..
maçtandır o maçtan dediiimmm ve gittim..
afiyetolsun bal şeker olsunn Saracımm beğeneceğine hep emindim zateenn....gördüm canım benimde içine sinen yok makarnayı evde yapacak kadar abartmışlar ama acaba tatları nasıl oldu merak ettim doğrusu
biliyomusun bugün ikramayanın tavuklu şehriyeli salatasını yaptım güzel oldu
haklısın bebişimm tabii ki bir hatunun elinin lezzeti olmazsa içine ne malzeme katarsa katsınn tadı tuzu olmaz arkadaşş....Güldenim sen de denersin inşaallah en kısa zamanda eşine ...sensin oooooo
benim için ekstra bişi değil o makarna hamurunu açmakta ne var Allah aşkına bence önemli olan burda sosuydu makarnanın yanında sos detayının verilmesi bu yüzdendi yoksa sadece makarnalar olarak kategori verilebilirdi ben hamur açma kısmında değilim sos kısmındayım...ikramaya hatunun teriflerini bende daha deneyecemama sen yaparsında kötü olurmu o ikramayanın tarifinin güzelliğinden değil senin elinin lezzetli oluşundan bi kere hiiiiiiii kavgada sölenmez buuuu okuyacak şimdi
bak işte insan denk gelse de öyle değişik tariflere çoğu zaman okuyup geçiyor..yakınında bir yparsa ve lezzetini bizzat tadarsa işler değişiyor tabiii...ben de değişik tarifler öğrendim yarışma sayesinde eskii kateforileri de okuudm inceledimm .çook harika şeyler yapmışlaaarr...canıııııııııım sen bi tanesin ama ikaramayamda o tarifi vermese benim böyle bi lezzetten haberim olmayacaktı
Amiiiinnnn canım Allahrazı olsun seninde çifter çifter bebelerin olsun hiç birimizin yuvası bozulmasın...
aslında onu tanıyorum ve bi çıkış yapacağını tahmin ettim ama bu kadar çabuk beklemiyodum benim işkenceme dayanamaz evde ne yaptıysa yüzümü güldüremedi 5 gün boyunca ekşınla denedi pastalar aldı geldi sırnaştı çoktan yola gelirdim ben uzatmam fazla baktı olmuyooooo zaten ezik hissediyoooo hemen çaresine baktı tabii yapmayabilirdide konu günler sonrada olsa kapanıp gitcekti aynı evin içindeyiz sonuçta...takdir ettim kendisini..artık eşim insanı değil sadece eşim
aminn canımm amin inşallah..
benimde opu çok güzeldi.
gerçi ben çok geergindim amma.
içeriye girdim doktor baktı dossyaya hımm bitaneymiş bişi yapmadın inşallah
kırıp dökmedin dimi dedi..
bende valla ben bişi yapmadım ama akşam maç izlerken bişie olduysa bilmiyom dedim..
bakalım dedii baktı heh duruyo bişi olmamış dedii..
biraaaz dedi ve durdu..
bende telaşla noolmuş biraz dedim etrafında sarı laciler var dedii..
maçtandır o maçtan dediiimmm ve gittim..
Ay hadi bakalim insallahhh gelsin bebegimiz senin transferin ne zaman bebeginizi ne zaman annesiyle gorusturcekler
hoşgelmişseeeeenn
ivet açığım her türlü eleştiriye zevkler ve renkler tartışlmz oldugundan o konuda şunu diyecm pudara rengi haricinde mavi pembeyi sevdim sürmeye gelince ivt o konuda becrksiz oluyoruz kankimle kuaförde yaptırmayı düşünüyorum siyah mavi desnli yda kırmızı siyah yada beşkiktaşlı çılgın hatunlar gbi bu arada senin herşeyin bize bi yol gösterir bnce can hatunmz bn kahve yapmya gidiyorum
Melegim ya sen hakketten superain be kadin gulduruyosun herkesi :)) oncelikle aksi ispatlanana kadar gebeyim la ben :))) cepis gibi yatiriyolar beni hicde sevmem ama iste mecbir :)) Kizlar gerildim bubsefer opu cok ama cok rahatti gule oynaya girdim vebciktim gerci anestezidennazbucuk agladim ama gecti :) simdi diyazm vurcaklardi benim psikytristim istemedi lustrali bile biraktik pasiflora iciyorum transfere girerkende pasiflra ictim ama yinede ameliyathanenin gerginligi bambaska hadi basladik transfere icerde 5-6 kisi gulusue guluse yaptik superlerdii anbe an izledim ekrandan bebegimi :) bu arada bitek uzucu haber bitane buz bebegim var digerleri intahar etmisler :) sukur bibyedek oyuncumuz var :))
afiyetolsun bal şeker olsunn Saracımm beğeneceğine hep emindim zateenn....
haklısın bebişimm tabii ki bir hatunun elinin lezzeti olmazsa içine ne malzeme katarsa katsınn tadı tuzu olmaz arkadaşş....Güldenim sen de denersin inşaallah en kısa zamanda eşine ...
bak işte insan denk gelse de öyle değişik tariflere çoğu zaman okuyup geçiyor..yakınında bir yparsa ve lezzetini bizzat tadarsa işler değişiyor tabiii...ben de değişik tarifler öğrendim yarışma sayesinde eskii kateforileri de okuudm inceledimm .çook harika şeyler yapmışlaaarr...
tatlımm ne güzel herşey tatlıya bağlanmışş maaşallah subhanallah ...muttluluğunuz daim olsunn inş..
Valla bu gun Embriyolog abla bi aksilik olmazsa pazartesi transfer olur dedi..
Benim buz bebegim filanda yok.
Kendisi tektas..
Anne yapacak beni insallah
hoşbulmuşaammmm gurban
madem öle kesinlikle koooförde sürdürün olmaz böle
canım benim ayıptır sölemesi ellerim güzeldir ve ne sürsem oluyoo
ama ben herşeyi sürmüyorum tabiki favori rengim kırmızıdır ama her ton kırmızı değil..
beyaz ,ten ve soğan kabuğu rengi kullanıyorum ben..
eyvallah gözüm
teveccühüünnnnn bu güzel sözlerine layık olmak için elimden geleni yapiciimmm hemen bi hulahop çevirmeliyimmmmekranda bebeğinin sana nanik yaparak göbüşe konduğu görmek çok güzel gerçekten..
bi donmuşun var demek hayırlı evlat işte bırakmamış garip çilekeş tüpçü anasınıdiğerleri intihar ettiyse hiç takma kendileri kaybeder
ben sana o kadar sataştım ama sen ak sakallı nine gibisin bi nurlanmışın nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?