Tüp Bebek Günlüğümüz !

Evet canlaa burdayiz yaninizdayiz ve sizi ozledikkkkkk guldencim hosgeldin bebegim ve diger arkadaslarim hepinize tektek tesekkur ediyorum. Uyudum bu saate kadar yemegmi yedim geldim nerden basliyim konuya bilemedim :) heycanliyim
bende dedim aldı bebişi göbüşe yazmaya eriniyooooo hani gebesinya şimdi aksi ispatlanana kadar ağırdan takılıp muhabbete dahil olamıyon tabii hızlı hareket etmek yasak sana

Eki Görüntüle 697330 ojeler nasıl kızlar HOŞGELDİNN GÜLDEN ABLACIM BEN GÖRÜMCEMDEYİM ARADA Bİ GİRP BAKIYORUM KANKİMDEN OJE ALDIM DENEMK İÇİN topiğimz şenlenmiş can hatun

saol canım benim..
hemen yorumlarıma geçiyorum madem resim koydun her türlü yoruma açık olman lazım
bi kere zevk meselesi ben bu renkleri hiç kullanmam o yüzden olmamış
bi de taşırmadan sür kötü görünmüş
şimdi bu kadar eleştiriden sonra hala oje sürmek istiyomusun

bende dedim aldı bebişi göbüşe yazmaya eriniyooooo hani gebesinya şimdi aksi ispatlanana kadar ağırdan takılıp muhabbete dahil olamıyon tabii hızlı hareket etmek yasak sana

Melegim ya sen hakketten superain be kadin gulduruyosun herkesi :)) oncelikle aksi ispatlanana kadar gebeyim la ben :))) cepis gibi yatiriyolar beni hicde sevmem ama iste mecbir :)) Kizlar gerildim bubsefer opu cok ama cok rahatti gule oynaya girdim vebciktim gerci anestezidennazbucuk agladim ama gecti :) simdi diyazm vurcaklardi benim psikytristim istemedi lustrali bile biraktik pasiflora iciyorum transfere girerkende pasiflra ictim ama yinede ameliyathanenin gw

ivet açığım her türlü eleştiriye zevkler ve renkler tartışlmz oldugundan o konuda şunu diyecm pudara rengi haricinde mavi pembeyi sevdim sürmeye gelince ivt o konuda becrksiz oluyoruz kankimle kuaförde yaptırmayı düşünüyorum siyah mavi desnli yda kırmızı siyah yada beşkiktaşlı çılgın hatunlar gbi bu arada senin herşeyin bize bi yol gösterir bnce can hatunmz bn kahve yapmya gidiyorum

Melegim ya sen hakketten superain be kadin gulduruyosun herkesi :)) oncelikle aksi ispatlanana kadar gebeyim la ben :))) cepis gibi yatiriyolar beni hicde sevmem ama iste mecbir :)) Kizlar gerildim bubsefer opu cok ama cok rahatti gule oynaya girdim vebciktim gerci anestezidennazbucuk agladim ama gecti :) simdi diyazm vurcaklardi benim psikytristim istemedi lustrali bile biraktik pasiflora iciyorum transfere girerkende pasiflra ictim ama yinede ameliyathanenin gerginligi bambaska hadi basladik transfere icerde 5-6 kisi gulusue guluse yaptik superlerdii anbe an izledim ekrandan bebegimi :) bu arada bitek uzucu haber bitane buz bebegim var digerleri intahar etmisler :) sukur bibyedek oyuncumuz var :))

ben arpa şehriyeyide tel şehriyeyide çok severim benim için farketmedi yani

Eki Görüntüle 697330 ojeler nasıl kızlar HOŞGELDİNN GÜLDEN ABLACIM BEN GÖRÜMCEMDEYİM ARADA Bİ GİRP BAKIYORUM KANKİMDEN OJE ALDIM DENEMK İÇİN topiğimz şenlenmiş can hatun

tatlım ben beyaz oje severim

Rabbim sanada yasatsin bu zevki insallahh cok guzel bi duyguymus bide ayin 9unda ispatlanirsa bu dusunemiyirum kendimi :) simdi maaile benim hamile oldugumu soyluyo umarim oyledir :) hala inanamiyorim

aminn canımm amin inşallah..
benimde opu çok güzeldi.
gerçi ben çok geergindim amma.
içeriye girdim doktor baktı dossyaya hımm bitaneymiş bişi yapmadın inşallah
kırıp dökmedin dimi dedi..
bende valla ben bişi yapmadım ama akşam maç izlerken bişie olduysa bilmiyom dedim..
bakalım dedii baktı heh duruyo bişi olmamış dedii..
biraaaz dedi ve durdu..
bende telaşla noolmuş biraz dedim etrafında sarı laciler var dedii..
maçtandır o maçtan dediiimmm ve gittim..

afiyetolsun bal şeker olsunn Saracımm beğeneceğine hep emindim zateenn....
haklısın bebişimm tabii ki bir hatunun elinin lezzeti olmazsa içine ne malzeme katarsa katsınn tadı tuzu olmaz arkadaşş....Güldenim sen de denersin inşaallah en kısa zamanda eşine ...
canıııııııııım sen bi tanesin ama ikaramayamda o tarifi vermese benim böyle bi lezzetten haberim olmayacaktı
bak işte insan denk gelse de öyle değişik tariflere çoğu zaman okuyup geçiyor..yakınında bir yparsa ve lezzetini bizzat tadarsa işler değişiyor tabiii...ben de değişik tarifler öğrendim yarışma sayesinde eskii kateforileri de okuudm inceledimm .çook harika şeyler yapmışlaaarr...

tatlımm ne güzel herşey tatlıya bağlanmışş maaşallah subhanallah ...muttluluğunuz daim olsunn inş..

Ay hadi bakalim insallahhh gelsin bebegimiz senin transferin ne zaman bebeginizi ne zaman annesiyle gorusturcekler

hoşgelmişseeeeenn

hoşbulmuşaammmm gurban

madem öle kesinlikle koooförde sürdürün olmaz böle
canım benim ayıptır sölemesi ellerim güzeldir ve ne sürsem oluyoo
ama ben herşeyi sürmüyorum tabiki favori rengim kırmızıdır ama her ton kırmızı değil..
beyaz ,ten ve soğan kabuğu rengi kullanıyorum ben..

eyvallah gözüm
teveccühüünnnnn bu güzel sözlerine layık olmak için elimden geleni yapiciimmm hemen bi hulahop çevirmeliyimmmm ekranda bebeğinin sana nanik yaparakgöbüşe konduğu görmek çok güzel gerçekten..
bi donmuşun var demek hayırlı evlat işte bırakmamış garip çilekeş tüpçü anasını diğerleri intihar ettiyse hiç takma kendileri kaybeder

ben sana o kadar sataştım ama sen ak sakallı nine gibisin bi nurlanmışın nedenki

Son düzenleme:
Cahilligimi mazUr gorunde birsey soracahim.
Bu supermenle yumurtayi butun uygulamalarda mikrienjeksiyon olarak mi bulusturuyolar..
Yoksa ayni ortama birakip bulusmasini mi bekkiyolar.
Bu gun merkezden bana mikrienjeksiyon olduğu soylendi.
Aceba iyi miki:26::26:

Valla bu gun Embriyolog abla bi aksilik olmazsa pazartesi transfer olur dedi..
Benim buz bebegim filanda yok.
Kendisi tektas..
Anne yapacak beni insallah

Canimm allaham sana can versin kan versin rabbim sana vercek bebegini ben eminim kacinci gun embriyosu olcak olursa ? Benim 4. Gun oldu cok guzel bolinmusler canlarimm seninde hersey ama hersey yolunda gitcekk insallahh

Ahahah cilekes tupcu ha :)))) cok tuhf millet askla sevisirken hamile kaliyo biz tupculer doktor bize yerlestirirken ekrandan izliyoruz herseyi :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…