Tüp Bebek Günlüğümüz !

o nasıl laf öyle cehalet tüp bebekte olsun biz bunları öğrenmek zorunda kalan kadınlarız millet rasgele sevişiyoo 9 ay sonra pırtlatıyoo hiç bişiden habersiz..neyse gelelim konuya...bazı merkezler hala eski usül olan bir araya getirip kendi hallerine bırakma yönetimini kullanıyoo asıl olması gereken yöntem sanada uygulanan micro en doğrusu yapılmış canım için rahat etsin zaten tek yumi olduğundan mecburlar micro yapmaya riske atamazlar...

Eyvallaaaaaaahhh uuuuuupuzman sayin egunal hanim

Valla bu gun Embriyolog abla bi aksilik olmazsa pazartesi transfer olur dedi..
Benim buz bebegim filanda yok.
Kendisi tektas..
Anne yapacak beni insallah

inşallah canım inşallah anne olacaksın

iyi bişey şöyleki mikroenjeksiyon töntemi olmadan yumuoşlarla süpermenler kendi hallerine bırakılırsa döllenmeme şansı çok yüksek ama mikro enjeksiyon yöteminde süpermeni yumoşun içine enjekte ediyolar döllenme işlemini hızlandırıyolar

Ahahah cilekes tupcu ha :)))) cok tuhf millet askla sevisirken hamile kaliyo biz tupculer doktor bize yerlestirirken ekrandan izliyoruz herseyi :)))))

ohhh yoooo bu malzemeyi bana vermicektin
her tüpçü yerleştirilirken ekranda izlemiyoo canım sen şanslı azınlıktansın
bu cümleyi kocan okusa ne düşünürdü acaba seni bebeyle kapının önüne atması an meselesi
enişteeeee bu senin karın neler diyoooo bak heleeee

Al iste bi nereye cekersen cumlesi daha

itinayla çekilir bakınız yukarı:130::130:
Eyvallaaaaaaahhh uuuuuupuzman sayin egunal hanim

reca ederim efenim

Son düzenleme:
Offf totom çok aciyiiii
Bu progestan midir ne zikkimsa..
Nasi ağrıyor yaaa

vurulan herkesler öle dedi ben hiç vurulmadım vurulmamda inşallah kötü bişi belliki zaten ben pıhtı iğnesi vırıyom o beni mahvediyoo bi de pro eklenmesin...

Ondan da var canisim..
Pihti şeysi de seyediyom..

heee biliyom...
keşke şeyetmesek ama napıcaz mecbur..

Guldenim fernandes bizee geliyomus yaaa
Hemen bi hulohop cevireyim bu habere

bu haberi senden duyuyorum doğru olsa bile beni ilgilendirtmiyooo nedenini yıllar öncesine dayanıyooo...
sergen bir zamanlar fb forması giymiştir ve o gün benim için herkes heryerde oynar diye fikrim değişmiştir normalde bi takımla bütünleşmiş futbolcu her daim o takımda olmalı orda jübile yapmalı diye düşünenlerdendim ta ki sergen fb ye gidene kadar yıkılmıştım fernandez beni yıkamaz yani gidene yol vermek lazım..hayrını görün yavrım...

sen öle dedin diye bi bakındım haberlere sadece fb benfica maçını izlemeye gitmiş eski takımı benfica olduğundan bi de yeni takımı var tabii ikisini bir arada izlemek istemiş olabilir...yalnız adamın 1 yıllık sözleşmesi var azize söle pamuk eller cebe
öle ucuza vermezler bonservisi iyi olur...gerçi sizde para çok kolay değil şike parası dağıtıyonuz ona buna bizde yokki dağıtak çok belden aşşağı oldu bu şimdi sölemedim say ama yazdım bi kere silemiyom

şekerim yatcam dedin hala topikte görünüyon sanırım topikin bi köşesinde sızdın

Selm kızkar neden kimse yok ayol huhuu nerdesinz dderyacım. Çok sevindim masallh rabbim van versin kucagına versin inşllh yawrunu

Selm kızkar neden kimse yok ayol huhuu nerdesinz dderyacım. Çok sevindim masallh rabbim canversin kucagına versin inşllh yawrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…