Ahahah cilekes tupcu ha :)))) cok tuhf millet askla sevisirken hamile kaliyo biz tupculer doktor bize yerlestirirken ekrandan izliyoruz herseyi :)))))
Cahilligimi mazUr gorunde birsey soracahim.
Bu supermenle yumurtayi butun uygulamalarda mikrienjeksiyon olarak mi bulusturuyolar..
Yoksa ayni ortama birakip bulusmasini mi bekkiyolar.
Bu gun merkezden bana mikrienjeksiyon olduğu soylendi.
Aceba iyi miki:26::26:
o nasıl laf öyle cehalet tüp bebekte olsun biz bunları öğrenmek zorunda kalan kadınlarız millet rasgele sevişiyoo 9 ay sonra pırtlatıyoo hiç bişiden habersiz..neyse gelelim konuya...bazı merkezler hala eski usül olan bir araya getirip kendi hallerine bırakma yönetimini kullanıyoo asıl olması gereken yöntem sanada uygulanan micro en doğrusu yapılmış canım için rahat etsin zaten tek yumi olduğundan mecburlar micro yapmaya riske atamazlar...
Valla bu gun Embriyolog abla bi aksilik olmazsa pazartesi transfer olur dedi..
Benim buz bebegim filanda yok.
Kendisi tektas..
Anne yapacak beni insallah
Cahilligimi mazUr gorunde birsey soracahim.
Bu supermenle yumurtayi butun uygulamalarda mikrienjeksiyon olarak mi bulusturuyolar..
Yoksa ayni ortama birakip bulusmasini mi bekkiyolar.
Bu gun merkezden bana mikrienjeksiyon olduğu soylendi.
Aceba iyi miki:26::26:
Ahahah cilekes tupcu ha :)))) cok tuhf millet askla sevisirken hamile kaliyo biz tupculer doktor bize yerlestirirken ekrandan izliyoruz herseyi :)))))
Al iste bi nereye cekersen cumlesi daha
Eyvallaaaaaaahhh uuuuuupuzman sayin egunal hanim
Offf totom çok aciyiiii
Bu progestan midir ne zikkimsa..
Nasi ağrıyor yaaa
yatın tabiki bebeğinle zaten tv de saat 9 da haydi çocuklar uykuyaaa diye yazıyooo geç bile kaldı çocuk ceğizCanlarim izninizle ban yatis yapiyorummmm yarin goruauruzzzz optumm guzel annelerrrr
vurulan herkesler öle dedi ben hiç vurulmadım vurulmamda inşallah kötü bişi belliki zaten ben pıhtı iğnesi vırıyom o beni mahvediyoo bi de pro eklenmesin...
Ondan da var canisim..
Pihti şeysi de seyediyom..
Guldenim fernandes bizee geliyomus yaaa
Hemen bi hulohop cevireyim bu habere
sen öle dedin diye bi bakındım haberlere sadece fb benfica maçını izlemeye gitmiş eski takımı benfica olduğundan bi de yeni takımı var tabii ikisini bir arada izlemek istemiş olabilir...yalnız adamın 1 yıllık sözleşmesi var azize söle pamuk eller cebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?