aaaa cnm hafi bakim ferit veya feridenin almissin gobusune:))insallajh simsikitutunurlar cnm.kızlar selammmmmmmmm biz geldikk bugün transferim gerçekleşti bir kaç saat önce.. çok şaşkınım yatıyorum evdeyim şimdi hala inanamıyorumm bebeğimi bana verdiler rabbim inşallahh tutunmasını nasip etsin bana sımsıkı sarılsın annesine inşallahhhhh..geçmişi okuayamadım iki gündür de girip bakamıorum düzgün o yüzden birikmiş epey ama çok uzun okuyamadım gözlerim bitik şu an ha uyudum ha uyuyacam bağışlayın.. ara ara uğramaya çalışırım kendinize iyi bakın emi.. dularım sizinle..
mikro iyi tabi ki canisi artik tup yapan yer kalmadi aslibda hepimuz microcuyuz ...suanda microenjeksiyon gunlugumuzdeyiz:)))Cahilligimi mazUr gorunde birsey soracahim.
Bu supermenle yumurtayi butun uygulamalarda mikrienjeksiyon olarak mi bulusturuyolar..
Yoksa ayni ortama birakip bulusmasini mi bekkiyolar.
Bu gun merkezden bana mikrienjeksiyon olduğu soylendi.
Aceba iyi miki:26::26:
Kimse yok canım ben geldim gececi olarakSelm kızkar neden kimse yok ayol huhuu nerdesinz dderyacım. Çok sevindim masallh rabbim canversin kucagına versin inşllh yawrunu
hatuun huuu gelmişin gitmişin uğurlar olsunn..gene gel beklerikk tatlımm...Selm kızkar neden kimse yok ayol huhuu nerdesinz dderyacım. Çok sevindim masallh rabbim canversin kucagına versin inşllh yawrunu
aaaa cnm hafi bakim ferit veya feridenin almissin gobusune:))insallajh simsikitutunurlar cnm.
mikro iyi tabi ki canisi artik tup yapan yer kalmadi aslibda hepimuz microcuyuz ...suanda microenjeksiyon gunlugumuzdeyiz:)))
Kimse yok canım ben geldim gececi olarak
hatuun huuu gelmişin gitmişin uğurlar olsunn..gene gel beklerikk tatlımm...
benim malum kociş günüm haftasonlaı olsun hafta içleri olsunn çocuksuz hatun oluncaa kocalar bebk oluyor :100::100:..benimki de illa kucağımda yatacak bu akşam bir de uyumasın mıı yatağında gönderdim çamaşırım var asılacak diye kandırdım buraya damladım..ama uykum da geldii çamaşırlarımı asayım ..bekledim sıkılıp kendilerini assınlar diye ama tık yok işbaşa düştü genee:101::101::101::100::100:
gunaydinnnnnn cnm gelip giden var ama denk gelemiyoryz:)))Gunydınnnnnnnnnnnn
gunaydinnnn gulden sultannn kiz gorusemedik kus misali bi oraya gitmissin bi baktim gelmissin:)))Bir herif gününden günaydın arkidişlerime...
Hemen kahvaltı hazırlıklarına girişiyorum sonra gelcem özleyeceksiniz beni biliyorum ama napıyım mecbur aç kalırsam zafiyet geçiririm mazallah
gunaydinnnn gulden sultannn kiz gorusemedik kus misali bi oraya gitmissin bi baktim gelmissin:)))
hadi kahvaltini haxirla bende banyo yapicim sonra detaylara inelim
günaydın teyzoşlar ,keyifli pazarlar diliyorum kociş mutfakta kızartma yapıyo bize temiğin küçük bir bölümü de bugün bize bakıyor sonra azcık gezmeye gitcez :))))))))))))
Offf totom çok aciyiiii
Bu progestan midir ne zikkimsa..
Nasi ağrıyor yaaa
şekerim yatcam dedin hala topikte görünüyon sanırım topikin bi köşesinde sızdın
aaaa cnm hafi bakim ferit veya feridenin almissin gobusune:))insallajh simsikitutunurlar cnm.
mikro iyi tabi ki canisi artik tup yapan yer kalmadi aslibda hepimuz microcuyuz ...suanda microenjeksiyon gunlugumuzdeyiz:)))
öyle kendinide kuş gibi zaten uçup duuruyor
nasılsınnn canımmmmmm
Gunaydinnnnnn gunaydinnn :) canim telfondan giriyorum ya direk kapamadan uyumus kalmisim sabaha kadada acik yatmisim yani bugun resmen nobet tutmusum Burda :)
Canim allah rai olsun insallah benmledir bebegim insallahhhh.
günaydın teyzoşlar ,keyifli pazarlar diliyorum kociş mutfakta kızartma yapıyo bize temiğin küçük bir bölümü de bugün bize bakıyor sonra azcık gezmeye gitcez :))))))))))))
Gunydınnnnnnnnnnnn
gunaydinnnn gulden sultannn kiz gorusemedik kus misali bi oraya gitmissin bi baktim gelmissin:)))
hadi kahvaltini haxirla bende banyo yapicim sonra detaylara inelim
herif günü ama herifsiz bi günden günaydınnnn arkdaşlarımm
bencede 2,5 kilo senin bedeninde dert olcak bi kilo değil ama kendini bilirsin ben ilk kilo almalara başladığımdane kuşu yavrım 2,5 kilo almışım dert değilde aldığım yer göbek ve toto çevrem bunalımdayım ilk fırsatta platese başlamalıyım belli bi yerde toplanmasa kilo önemli değildi ama çok rahatsızım bu konudan yeme içme kısıtlaması yapmayacam sadece spor yeter sanırsam artık kuş gibi değilim yaniii
günaydın canım seni merak ediyorum ne durumdasın..
heee görüşemiyoz ama geldim artık görüşürük doya doya..
neden herifsizsin neden diyorum hemen söleeee
41 kere maaşallah kocişe şimdilik mırın kırın etmeden yemeklerimizi yapıyogünaydınn...
maaşallah eşine canım..
sürekli omu bakıyor size ?
her erkek bakmazda benimki bakar ama bikaç gün sonra dayanamaz iş yapmaya yada ben verem olurum ağır davranmasına kesin
birilerini çağırır hemen
teşekkür ederim şekercimgünaydın gebe kadın...
demek nöbet tuttun topikte iyi olmuş hırkıslar gelip mesajlarımızı çalarlar felan
günaydın canım veee afiyet baş şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?