Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaaa cnm hafi bakim ferit veya feridenin almissin gobusune:))insallajh simsikitutunurlar cnm.

mikro iyi tabi ki canisi artik tup yapan yer kalmadi aslibda hepimuz microcuyuz ...suanda microenjeksiyon gunlugumuzdeyiz:)))

Selm kızkar neden kimse yok ayol huhuu nerdesinz dderyacım. Çok sevindim masallh rabbim canversin kucagına versin inşllh yawrunu
hatuun huuu gelmişin gitmişin uğurlar olsunn..gene gel beklerikk tatlımm...
aaaa cnm hafi bakim ferit veya feridenin almissin gobusune:))insallajh simsikitutunurlar cnm.

mikro iyi tabi ki canisi artik tup yapan yer kalmadi aslibda hepimuz microcuyuz ...suanda microenjeksiyon gunlugumuzdeyiz:)))

Kimse yok canım ben geldim gececi olarak

benim malum kociş günüm haftasonlaı olsun hafta içleri olsunn çocuksuz hatun oluncaa kocalar bebk oluyor :100::100:..benimki de illa kucağımda yatacak bu akşam bir de uyumasın mıı yatağında gönderdim çamaşırım var asılacak diye kandırdım buraya damladım..ama uykum da geldii çamaşırlarımı asayım ..bekledim sıkılıp kendilerini assınlar diye ama tık yok işbaşa düştü genee:101::101::101::100::100:

Son düzenleme:

Yine geldim ama kimsesizler yok

Bir herif gününden günaydın arkidişlerime...
Hemen kahvaltı hazırlıklarına girişiyorum sonra gelcem özleyeceksiniz beni biliyorum ama napıyım mecbur aç kalırsam zafiyet geçiririm mazallah

Bir herif gününden günaydın arkidişlerime...
Hemen kahvaltı hazırlıklarına girişiyorum sonra gelcem özleyeceksiniz beni biliyorum ama napıyım mecbur aç kalırsam zafiyet geçiririm mazallah
gunaydinnnn gulden sultannn kiz gorusemedik kus misali bi oraya gitmissin bi baktim gelmissin:)))
hadi kahvaltini haxirla bende banyo yapicim sonra detaylara inelim

günaydın teyzoşlar ,keyifli pazarlar diliyorum kociş mutfakta kızartma yapıyo bize temiğin küçük bir bölümü de bugün bize bakıyor sonra azcık gezmeye gitcez :))))))))))))

Son düzenleme:
günaydın teyzoşlar ,keyifli pazarlar diliyorum kociş mutfakta kızartma yapıyo bize temiğin küçük bir bölümü de bugün bize bakıyor sonra azcık gezmeye gitcez :))))))))))))

günaydınn...
maaşallah eşine canım..
sürekli omu bakıyor size ?
her erkek bakmazda benimki bakar ama bikaç gün sonra dayanamaz iş yapmaya yada ben verem olurum ağır davranmasına kesin
birilerini çağırır hemen

Offf totom çok aciyiiii
Bu progestan midir ne zikkimsa..
Nasi ağrıyor yaaa

şekerim yatcam dedin hala topikte görünüyon sanırım topikin bi köşesinde sızdın

Gunaydinnnnnn gunaydinnn :) canim telfondan giriyorum ya direk kapamadan uyumus kalmisim sabaha kadada acik yatmisim yani bugun resmen nobet tutmusum Burda :)

Canim allah rai olsun insallah benmledir bebegim insallahhhh.

öyle kendinide kuş gibi zaten uçup duuruyor
nasılsınnn canımmmmmm

ne kuşu yavrım 2,5 kilo almışım dert değilde aldığım yer göbek ve toto çevrem bunalımdayım ilk fırsatta platese başlamalıyım belli bi yerde toplanmasa kilo önemli değildi ama çok rahatsızım bu konudan yeme içme kısıtlaması yapmayacam sadece spor yeter sanırsam artık kuş gibi değilim yaniii

Gunaydinnnnnn gunaydinnn :) canim telfondan giriyorum ya direk kapamadan uyumus kalmisim sabaha kadada acik yatmisim yani bugun resmen nobet tutmusum Burda :)

Canim allah rai olsun insallah benmledir bebegim insallahhhh.

günaydın gebe kadın...
demek nöbet tuttun topikte iyi olmuş hırkıslar gelip mesajlarımızı çalarlar felan

günaydın canım veee afiyet baş şeker olsun

Gunydınnnnnnnnnnnn

günaydın canım seni merak ediyorum ne durumdasın..

gunaydinnnn gulden sultannn kiz gorusemedik kus misali bi oraya gitmissin bi baktim gelmissin:)))
hadi kahvaltini haxirla bende banyo yapicim sonra detaylara inelim

heee görüşemiyoz ama geldim artık görüşürük doya doya..

herif günü ama herifsiz bi günden günaydınnnn arkdaşlarımm

neden herifsizsin neden diyorum hemen söleeee

bencede 2,5 kilo senin bedeninde dert olcak bi kilo değil ama kendini bilirsin ben ilk kilo almalara başladığımda
şikayet edeince millet kızardı ama ben beni biliyodum çıtrdım yaniiiii
ençok neredende toplandıysa orayı çalıştır tabikii gider o zaman bizd eyapıyoz plates süpperrr
yemeden kesme zaten aşırı yemende yok senin...
bence bize göre hala kuşsun
günaydın canım seni merak ediyorum ne durumdasın..

heee görüşemiyoz ama geldim artık görüşürük doya doya..

neden herifsizsin neden diyorum hemen söleeee

işte herifimi kaybettimde ondan
kendisi arkdaşına araba bakmaya araba pazarına gitti arkdaşlarıyla ..
uzman oldu adam bu konuda ama ben herifsiz kaldım yanee...
aç karna erkenden gitti 8de kalkamadım aç göndermemde 9da uyandık fırladı gitti..
bende ben ve yalnızlığım çayımıızı içtikkk

acilen benimde kırmızı olmam lazım sanki siz kızarınca ayrı dünyaların adamı olduk gibi geliyoooo

41 kere maaşallah kocişe şimdilik mırın kırın etmeden yemeklerimizi yapıyo bir kaç gün önce kardeşim yanımdaydı o yardımcı oluyodu kardeşim gitti yemek kokusuna dayanamadığımız için mutfak kocişe kaldı kız bizimki de ağır ama aileden uzak yerde yaşıyoruz kimsemiz yok adamcağız şafak sayıyo işlerden terfi etmek için

günaydın gebe kadın...
demek nöbet tuttun topikte iyi olmuş hırkıslar gelip mesajlarımızı çalarlar felan

günaydın canım veee afiyet baş şeker olsun
teşekkür ederim şekercim

tünaydın kızlar bu arkadşımn kuşu benm kuşmda onlarda şuan burdayım çok tatlı cici kuş aşkım babcık gbi konuşmalrı var siz nasılsınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…