41 kere maaşallah kocişe şimdilik mırın kırın etmeden yemeklerimizi yapıyobir kaç gün önce kardeşim yanımdaydı o yardımcı oluyodu kardeşim gitti yemek kokusuna dayanamadığımız için mutfak kocişe kaldı kız bizimki de ağır ama aileden uzak yerde yaşıyoruz kimsemiz yok adamcağız şafak sayıyo işlerden terfi etmek için
teşekkür ederim şekercim
bencede 2,5 kilo senin bedeninde dert olcak bi kilo değil ama kendini bilirsin ben ilk kilo almalara başladığımda
şikayet edeince millet kızardı ama ben beni biliyodum çıtrdım yaniiiii
ençok neredende toplandıysa orayı çalıştır tabikii gider o zaman bizd eyapıyoz plates süpperrr
yemeden kesme zaten aşırı yemende yok senin...
bence bize göre hala kuşsun
işte herifimi kaybettimde ondan
kendisi arkdaşına araba bakmaya araba pazarına gitti arkdaşlarıyla ..
uzman oldu adam bu konuda ama ben herifsiz kaldım yanee...
aç karna erkenden gitti 8de kalkamadım aç göndermemde 9da uyandık fırladı gitti..
bende ben ve yalnızlığım çayımıızı içtikkk
acilen benimde kırmızı olmam lazım sanki siz kızarınca ayrı dünyaların adamı olduk gibi geliyoooo
41 kere maaşallah kocişe şimdilik mırın kırın etmeden yemeklerimizi yapıyobir kaç gün önce kardeşim yanımdaydı o yardımcı oluyodu kardeşim gitti yemek kokusuna dayanamadığımız için mutfak kocişe kaldı kız bizimki de ağır ama aileden uzak yerde yaşıyoruz kimsemiz yok adamcağız şafak sayıyo işlerden terfi etmek için
teşekkür ederim şekercim
Eki Görüntüle 697514 tünaydın kızlarbu arkadşımn kuşu benm kuşmda onlarda şuan burdayım çok tatlı cici kuş aşkım babcık gbi konuşmalrı var siz nasılsınz
kızlarrr...
kızkardeşim için soruyorum ..
antepte ve adanda aşılama için?
normalde hulusi hoca adana başkenti tavsiye etti varmı gidenler?
bide acaba direk tüpemi gitse diyorum canım benim bugün sabah sabah dalmış düşüncelere bana soruyor..
mevlam onuu çok bekletmesinnnnnnn
okadar kararsızımki koca yok işleremi girişsem ama canımda istemiyor..
ne pis kadın oldum ben şu son bcak bel ağrımdan sonra iyiyim ama eski gayretim yok
nolduysa bana ilaçların yanetkisimii :)))
sporuma gidip gelip duş alınca bişid eyapamadım ama bedenim tempoya alışınca yaparım hep böyle olmaz ya..
napsam bilemiyorum şimdide kızkrdeşime kafam karıştı
tünaydın canımEki Görüntüle 697514 tünaydın kızlarbu arkadşımn kuşu benm kuşmda onlarda şuan burdayım çok tatlı cici kuş aşkım babcık gbi konuşmalrı var siz nasılsınz
gider canım merak etme toton ne kadar büyüycek ..canımcım dediğim gibi kilo almayı dert etmiyorum önemli değil ama benim bedenime göre totom zaten büyük biraz kilo orda toplanınca rahatsız oluyorum yaz geldi daha bi ortaya çıkcak oram buram acil çaresine bakmam lazım bu hafta dip köşe temizliğe girişcem birazını eritirim inşallah
olmadı plates paklar beni..
dvd lerde hep kardaşımda unutmuşum alardım gelirken...
pazar sabahı seni bırakıp gitmiş adam bırak aç gitsin yedirsin gittiği arkadaşları
topikte pro patlaması olcak yakında aşkısımda kırmızı olar sende olursan en az 4 pro olcaz..
bekleriz efenim
hem burs için kullanılıyooo kart ücreti hayır işine gidiyo..
güzel olmuşmuydu kızartma
çok güzel bişi buuuuuuu
rengine bayıldım...
bu sabah benden kuş olarak bahsedilirken konuya kuş resmiyle dalman çok anlamlı oldu
canım yaaa demek o da bizim yolumuza girmek üzere offf of yani
adana başkentle ilgili kızlardan biri eski usül tüp bebek yapıyorlar demişti bende yani micro değil kendi haline bırakıyorlarmış yumi ve spermleri iyi araştırılmalı önceden konuşulmalı..
hamile kalan bir arkadaşımız vardı eskilerden..
direk tüp yerine bir kez aşılama denesin bence sonra tüp..
arada o miskinlik çöker canım tabiki öyle kalmayacaksın bahardanmı bilmem bende de aynı durum var bu hafta taktım ama temizliğe girişcem kimse tutmasın beni
Tünaydınn ...benkayra nın kocişi geldi aklımaa ..zavallı adamgünaydın teyzoşlar ,keyifli pazarlar diliyorum kociş mutfakta kızartma yapıyo bize temiğin küçük bir bölümü de bugün bize bakıyor sonra azcık gezmeye gitcez :))))))))))))
Tunaydııınnngünaydınn...
maaşallah eşine canım..
sürekli omu bakıyor size ?
her erkek bakmazda benimki bakar ama bikaç gün sonra dayanamaz iş yapmaya yada ben verem olurum ağır davranmasına kesin
birilerini çağırır hemen
Eki Görüntüle 697578kızlar buda ikisi bi arada maviş olan benm kahve içiyoruz ilk yudumum şekil buEki Görüntüle 697579
gider canım merak etme toton ne kadar büyüycek ..
ama bilirim kaynanamda çok çok zayıf alınca göbekten alıyo deli oluyo :)
ya siz öyle kırmızı olunca kendimi çok kara gördüm...
nasip bakalım...
sorma dokunsalar ağlıycam o derece oldum..
hiçç aklıma gelirmiydiii 2 yaş var aramızda ben bazı sebeplerden geç başladım okula onla aynı bitirdik liseyi çok farklıyız biz arkdaş gibiyiz..
ama gün gelicek evlat derdimiz olucağını bilemezdim...
olur diyodum herkes irdeleyerek sorduğunda sorun yok diyodum millet onundamı olmuyor bakışı attığında
annem olsun kim olursa olsun ben kendimi hiç o lafa inandırmıyordum olucak diyordum ..
kii inşallah olucakta hala böyle düşünüyorum ama zaman geçtikçe korkum artıyor(
ama mayısta 3.senesi bitcek 4.seneye gircekler daha bikaç hafta önce tedavieye başlamıycam falan diyodu..
sabah sabah ne düşündüyse sordu bana ve topik arkdaşlarıma güveniyomuş öyle dediözellikle seni biliyo ya seni dedi..
bende istemiyorum tüpü hemen
aynen bi başlasam duramam biliyorum ama keyfimde kaçtı ..
tutmuyorum seniii yap işleirni garii...
darısı bana...
Kahven gulucuk atmis sanaa:))
yapabilir şekerim normal yani abartılı olursa daktırına soruver ihmal etme..Uuuuuu dönüyorum ya la ben anamm progestan hapi vajinadan alipda bu kadar bas donmesi yasayan var mi kizlar yaa resmenn havalarda dõnbabadön..
Eki Görüntüle 697578kızlar buda ikisi bi arada maviş olan benm kahve içiyoruz ilk yudumum şekil buEki Görüntüle 697579
Kız ben gece burdaydım kimse yoktu kii.... bir süre bişey yazmyınca görünmüyorsun topiktee..inşaallah bebeğin seninlee canımm..şimdiden gebeler gibi uyuklamaya başlamışsınn maaşallah sizee...Gunaydinnnnnn gunaydinnn :) canim telfondan giriyorum ya direk kapamadan uyumus kalmisim sabaha kadada acik yatmisim yani bugun resmen nobet tutmusum Burda :)
Canim allah rai olsun insallah benmledir bebegim insallahhhh.
videolarını paylaş beraber yapalımm sen kuşsan ben devekuşuna dönmüşümne kuşu yavrım 2,5 kilo almışım dert değilde aldığım yer göbek ve toto çevrem bunalımdayım ilk fırsatta platese başlamalıyım belli bi yerde toplanmasa kilo önemli değildi ama çok rahatsızım bu konudan yeme içme kısıtlaması yapmayacam sadece spor yeter sanırsam artık kuş gibi değilim yaniii
arkadaşlarıyla yesin şekerm dışarda ezen adamı da düşünüyon hayret bişey..ben hiiç dşünmüyorum canım isterse arada bir kahvaltı hazırlıyorm nasıl mutlu oluyobencede 2,5 kilo senin bedeninde dert olcak bi kilo değil ama kendini bilirsin ben ilk kilo almalara başladığımda
şikayet edeince millet kızardı ama ben beni biliyodum çıtrdım yaniiiii
ençok neredende toplandıysa orayı çalıştır tabikii gider o zaman bizd eyapıyoz plates süpperrr
yemeden kesme zaten aşırı yemende yok senin...
bence bize göre hala kuşsun
işte herifimi kaybettimde ondan
kendisi arkdaşına araba bakmaya araba pazarına gitti arkdaşlarıyla ..
uzman oldu adam bu konuda ama ben herifsiz kaldım yanee...
aç karna erkenden gitti 8de kalkamadım aç göndermemde 9da uyandık fırladı gitti..
bende ben ve yalnızlığım çayımıızı içtikkk
kıskaaan kadeeerrr kıskançç kdrrrrracilen benimde kırmızı olmam lazım sanki siz kızarınca ayrı dünyaların adamı olduk gibi geliyoooo
doğumla bitecek sanmasın daha laohusalığın var hayatıımm41 kere maaşallah kocişe şimdilik mırın kırın etmeden yemeklerimizi yapıyobir kaç gün önce kardeşim yanımdaydı o yardımcı oluyodu kardeşim gitti yemek kokusuna dayanamadığımız için mutfak kocişe kaldı kız bizimki de ağır ama aileden uzak yerde yaşıyoruz kimsemiz yok adamcağız şafak sayıyo işlerden terfi etmek için
teşekkür ederim şekercim
Eki Görüntüle 697514 tünaydın kızlarbu arkadşımn kuşu benm kuşmda onlarda şuan burdayım çok tatlı cici kuş aşkım babcık gbi konuşmalrı var siz nasılsınz
o zaman kafamızı kuma gömelim halimizi görmeyelimKız ben gece burdaydım kimse yoktu kii.... bir süre bişey yazmyınca görünmüyorsun topiktee..inşaallah bebeğin seninlee canımm..şimdiden gebeler gibi uyuklamaya başlamışsınn maaşallah sizee...
videolarını paylaş beraber yapalımm sen kuşsan ben devekuşuna dönmüşümazıcık boydan kısa olanından
yapabilir şekerim normal yani abartılı olursa daktırına soruver ihmal etme..
maviş olan senin demek erkekmi bu anlayamıyorum gagasının rengini tam seçemiyorum burdan erkekse yakında torun sahibi olursun diyim sana
kahvende çok laubali söle ona azcık ciddi takılsın az sonra fal olcak kendisi derin mevzulara dönüşcek
arkadaşlarıyla yesin şekerm dışarda ezen adamı da düşünüyon hayret bişey..ben hiiç dşünmüyorum canım isterse arada bir kahvaltı hazırlıyorm nasıl mutlu oluyoherzaman evde yese ve çıksa bilmez kadrimi kıymetimii
kıskaaan kadeeerrr kıskançç kdrrrrr:122::122::122::122:
doğumla bitecek sanmasın daha laohusalığın var hayatıımm..oooo bitmez bu askerlik ...ohh olsunn kocişeee
kuşa bak çok tatlı maşallahtünaydın bu arada yok he bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?