Tüp Bebek Günlüğümüz !

ivt ilk defa böyle oluyor fal bakcak arkadşım inş güzel şeyler görür:26:

Insallhbguzel seyler soyler :)

Canin acik birakip uyumusun hala daha ayni seyi yapiyommm :))

GUlden dktor yapar dedi bisi demedi bebegim tutunsun diyede bisi diyemiykm alttan atip duruyorumm ginde 3 kere hemde izdirap resmen

evt irkek diyolar bakalım olursa sevrim torunlrı kahvem laubali oldu ilk defa bakalım falımda ne çıkıcak

olsun tabii torun sev olmazsa onlarda tüp bebek yapar söyle üzülmesinler

merhaba kızlar havalar birden ısındı çok sıcak dahada sıcak olacak sanırım

iş yapmam lazım ama hiiiç canım istemiyo yan gelip yatasım var

merhaba canım benim...
evet hava ıscak gerçektende çalışan hatunsun fazla gün seçme şansında yok iş için yapabilsen iyi olur evet ama senden kıymetlimi yatmak istiyorsan yat bugünde böyle oluversin..

GUlden dktor yapar dedi bisi demedi bebegim tutunsun diyede bisi diyemiykm alttan atip duruyorumm ginde 3 kere hemde izdirap resmen

sen fitilden şikayetlenme iğnesini vuranlar tenhada kıstırıp ne diyon kızım sen iğnesini bi vurda gör ne hale geldiğini diye seni hırpalayabilirler

Son düzenleme:
Cancağızlarım 1 yılı aşkın süredir topiğimize ait listeleri tutuyorum ama artık liste takibi yapmayacam bilginiz olsun ilk sayfadaki liste topiklerine yönlendirme linklerini birazdan kaldıracam...

o zaman kafamızı kuma gömelim halimizi görmeyelim
totalde fazla gelmeyebilir ama bölgesel kilo alımı çok rahatsız edici oluyo 52,5 olmuşum skendaallll
ben hiç o kiloya düşmedim biliyon muu en çok 54 ü gördüm onda da fıstık gibi hatundumm...gram yağım vardı jennifer lopez totomdaa..hey giidii hey bir döenm o kilodayken tavladığım adamla evliyim ama arada yıllar ve nerden baksan 24 kilo fark varskandalın hası burda 2.5 kiloyu dert ediniyor hatuuun hııhh iştee:76::76::76:
merhaba kızlar havalar birden ısındı çok sıcak dahada sıcak olacak sanırım

iş yapmam lazım ama hiiiç canım istemiyo yan gelip yatasım var

neden se ben de aynı moddayımm çamaşırları dün yıkadım yatmadan öncee zor zahmet astımm..şimdi battaniyemi yıkayım diyorumm br hftadır bekliyor banyoda...asması var diyee yıkayasım bile yok o dereceyimm..

aynen öyle aklımıza gelmezdi..
dediğin gibi kendimi unutuyorum çoğu zaman bide ikimizinde olmaması çevrenin bakışları laflarıı..
kimse umrumuzda değil ..
evet çok zor karar vermesi olur diye bekledi bi umut iki kere yumi takibi yaptıırdı olmadı rahim filmide var..
tüp zor iş önc eaşılama denesin diyorum bende...sağol canım senin dediğinide diyecem:13:
bilmem düşün arkdaşın nekadar merhametli işte
bu sene adam kahvaltı konusuna çok takık sorun ediyor taktı
o yüzden bende önem veriyorum sağlık yönündende ..
bidde beni bu konuda eksik görmesin diye işte..
bugün bilmiştir desene kadrimi kıymetimii
hee çok kıskandımmm dermişimmmmmmm
Cancağızlarım 1 yılı aşkın süredir topiğimize ait listeleri tutuyorum ama artık liste takibi yapmayacam bilginiz olsun ilk sayfadaki liste topiklerine yönlendirme linklerini birazdan kaldıracam...

:26::26::26:

söyledi canım inş iyi olcak rabbim hayırlısını versin inş

ama deme öle yaaa totomda birikti kilo diyorum nasıl dert etmem yürürken sanki totomu kontrol edemiyomuşum gibi geliyoo bi fazlalık var hissediyorum
kilo verelim varmısın şekerim istikrarlı olcan ama

evt olsnda sevlim

ay bn hem alttan hem üstten ne dürttüm bee allttan jel totoştan iğne göbekten iğnee ııııııyyy yat kalk şükret bebişimm sadece vajinal dürtülmeyle kurtarmışsınn yat kalk..ben yatmaya çekil bilem bulamıyodum bir sağ totoştan bir sol totoştan bir sağ göbüşten bir sol göbüşteenn...

ahhh ahhh kadınlar derya düğünümde şu kilodaydım bizd eonlardan oldukkk
bende yıllarca lisede 52 ydim ama gülden gibi kürdan olmadım hiç görüntüde
sonra lise bitti evdeyken 54 oldum kocayla tanıştım 57 ve bu yıllarda kabızlık başladı evlenirken 59...
sonrasını hiç demeyim bu kilola rhep hayal bana ben 60lara gelsem yeter yaniii
offff ya ben bende ağrılardan sonra pimpis oldum dip köşe yapmıyorum bide spora başladım ikisini şimdilik yapamamda
bedenimin hamı geçsin başlıycamm mecburennnn

Allah yolunu açık etsin evladına giden tüm engelleri kaldırsın uğramasın bizim kadar...
Milletin ne dediği artık çok ta önemli değil anne olmama hali yeterince yoruyor zaten bi de başkaları ne der diye düşüncek değiliz onları ilk zamanlarda bıraktık aştık en azından kendi adıma söylüyorum 8 yıl oluyo belliki bebek olmuyo neyini saklayacam artık ilk zamanlar korunuyoduk vs..diyen ben bu konuda yalancı oldum çıktım şimdi kim ne derde desin...kardeşine söyle canım kimseyi takmasın bi de bunun için yormasın kendisini kıyamam...

hıhhh iki kırmızılı gelmiş yanımmaaa

daha ne işte kırmızıları yanına aldın sırtın yere gelmez artık

Aaaaa ne demiş büyüklerimiz erkek milletine çok iyi davranmayacaksın bir gün iyi 2 gün normal 3 gün berbaatt kii alışmasınn ölee rahataa bilsin varlığının nimetiyle yokluğunun kıymetiniii hayatımm..
:44::44::44::44::44::44: noldu bacım neden bırakıyon bir düzine listeyiii:44::44::44::44::44::44::44::26::26::26::26:

ama deme öle yaaa totomda birikti kilo diyorum nasıl dert etmem yürürken sanki totomu kontrol edemiyomuşum gibi geliyoo bi fazlalık var hissediyorum
kilo verelim varmısın şekerim istikrarlı olcan ama
istikrarlıyım merak etme hayatımm bu sfer kararlıyımm vee düğünümüz de var ne kadar versem kardır artık o dereceyimm şekerimm...plates yapalım sabahları kalkıpp ama önce erken kalkıp yürüyüşe gidecemm bu hafta yüzmeye de başlayasım var inşaallah pazartesi yokum evde gidip kaydımı yaptırayım diyorumm ..aktivite olur bana inşaallah..

ben o kadar gezenti hareketli hatundum evlenince çalışsam da masabaşında olunca birkti biirkti yığıldı tootoda göbekte kilolarr...
kardeşin de aşılamdna başlasın ma yumoş takibiyleee olmadıysa rahim filmi de temizse eğer...eşinin de testlerini yaptırması lazımm..aşılamadan önce bence kan değerlerine hormon değerlerini de baktırsınn ezbere giirşmesin hiç bişeye zaman kaybettikçe bozuluyor dengemiz olmayan dertlere muzdarip oluyorz Allah korusunn..:18::18::18::18:

Son düzenleme:

bahardanmı havalardan mı bilmem bazen çok enerjik olurum o zamanda işte olurum evişi yapamam bazende çok enerjisiz olurum o zamanda evde olurum şimdiki iyi değilim yani

merhaba canım benim...
evet hava ıscak gerçektende çalışan hatunsun fazla gün seçme şansında yok iş için yapabilsen iyi olur evet ama senden kıymetlimi yatmak istiyorsan yat bugünde böyle oluversin..

iyi olur evet ama kendimi iyi hissedersem balkonu yıkamakla başlayacam su iyi gelir belki

tamam o zaman anlaştık günde en az 30 dk plates yapcam ben ebrunun sitesinde videoları vardır onlara bakcam..
bakalım ne kadar zamanda ne kadar ilerlicez..
yürüyüşü bende düşünüyorum du bakalım:13:

su iyi gelmezmi çok iyi olur hemde..
bende kalkcam valizi boşaltcam çamaşırlar yıkancak derleme toplama yapcam çok iş var çok

:) tamam saansliymisim o zaman sustum hatunlar :)) yemeye devam etcez baska yol yok insallah sonu guzel olsunnnnn hepimizin bi gulu olsun insallahh ve bu arada kizlar evlenmeden once 50kiloydum aimdi 68 :))) gebe kadin olursam 90 i gorurum ben

:) tamam saansliymisim o zaman sustum hatunlar :)) yemeye devam etcez baska yol yok insallah sonu guzel olsunnnnn hepimizin bi gulu olsun insallahh ve bu arada kizlar evlenmeden once 50kiloydum aimdi 68 :))) gebe kadin olursam 90 i gorurum ben

demekki evlilik yaramış benim arkidişlerime bende 50 ile evlendim maksimum 53 kiloyu gördüm şimdide 52,5 olmuşum işte daha da ilerlemesine izin vermemem lazım gebelik harici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…