ay bn hem alttan hem üstten ne dürttüm beeallttan jel totoştan iğne göbekten iğnee ııııııyyy yat kalk şükret bebişimm sadece vajinal dürtülmeyle kurtarmışsınn yat kalk..ben yatmaya çekil bilem bulamıyodum bir sağ totoştan bir sol totoştan bir sağ göbüşten bir sol göbüşteenn...
demekki evlilik yaramış benim arkidişlerime bende 50 ile evlendim maksimum 53 kiloyu gördüm şimdide 52,5 olmuşum işte daha da ilerlemesine izin vermemem lazım gebelik harici
all benden de okadar ikramayam bende hem ilacı verdi hem iğneyi verdi transferden önce sonrada göbişten iğneyle jele baslıcaktım amaaa kısmet tabi başlayamadım ama o 5 iğnenin acısını ben bilirim yaa ölüyodum oturamıyodumki gece uykuda surda kalsınn artık adamcagızım salonda yatmaya basladıydı son 2 ignede bu hanımdaaa hapına mı laf ediyoo feridecim bebişler gelsinde biz hepsine dayanırız valla dimi senin sıpa napıyo akıllı duruyomu annesii
Eheehe valla sustum bisi demicem ama ben biai demeyi unutmusum kiLar ben transferden sonra tutuldum cis yapamadim ya altima ordek surduler sdaha beter oldum anam oluyorum sandim da ne zaman sonra drum kaldirin demia wc ye bi attim kendimi siz deyin 10 dk ben diyim 15 dk kalmamadim ikinmiyomda biraktim kendimi giduyo durmayacak sandimm hicsize oldumuki bole bisi
bitanem hiç bi fikrim yok valla benimde senin gibi ilk deneyimimde bişi sorcam ya :26::26::26::26::26:valla bilmiyom ya burda bi kaç kız daha yazdı ördek neee
ördeği kullanan deneyimli biri olarak söyliyim sen yatarken kalkmıyosun sadece kalçanı kaldırıyorsun ve altına plastikten bir kap sürüyorlar içine çişini yaapıyorsun bu yani. uzun derin bi kap . bana hemşire saat verdi o saatten sonra tuvalet yok bol su iç dedi. ben de çok içmişim utandım ördek istemeye tut tut nereye kadar. mecbur yaptım. bi de onlar koyup boşalttı ve yan tarafta da başka kadın vardı o hiç istemedi . meğer deneyimliymiş .bitanem hiç bi fikrim yok valla benimde senin gibi ilk deneyimimde bişi sorcam ya :26::26::26::26::26:valla bilmiyom ya burda bi kaç kız daha yazdı ördek neee
ördeği kullanan deneyimli biri olarak söyliyim sen yatarken kalkmıyosun sadece kalçanı kaldırıyorsun ve altına plastikten bir kap sürüyorlar içine çişini yaapıyorsun bu yani. uzun derin bi kap . bana hemşire saat verdi o saatten sonra tuvalet yok bol su iç dedi. ben de çok içmişim utandım ördek istemeye tut tut nereye kadar. mecbur yaptım. bi de onlar koyup boşalttı ve yan tarafta da başka kadın vardı o hiç istemedi . meğer deneyimliymiş .
ayyy kızlar anladım sağolun yaa ayy onlardan istemeside çok zor nası isticenki ama napcan çatlicanmı mecbur isticen dimi amaYa bi kapp icine cis yapiyosun resmini bulabilirsem ekliyim dur canim
Tamammmm sürgü bu bunu bende biliyorumda buna niye ördek diyoruzki hem ördegede hic benzemiyo
Deryacim nasilsin canim pirlantandan ne haber ne zaman gitcen canim transfere
Canim yeni gördüm kusura bakma..
Tektasimdan haber iyi geldi elhamdulillah..
Bu gun yine konustum. Durumu iyiymis..
Biz sizi ariycaz dediler..
Sanirim yarin olur transfer gibime geliyor...
Canim yeni gördüm kusura bakma..
Tektasimdan haber iyi geldi elhamdulillah..
Bu gun yine konustum. Durumu iyiymis..
Biz sizi ariycaz dediler..
Sanirim yarin olur transfer gibime geliyor...
Canim yaa cok gecmis olsun valla korka korka okudum ma sonunda bi ohhcektim yani tatlim cok gecmis olsun allahtan. Bebegine bisey olmamis canim ama sonda sakincali degilmi bebegin icin canim neyse atlatmisin bide ilac verirse drun dahada rahatlarsin canim hersey beni buluyo grubuna bende dahilim canim bende senden asagi kalmam ama allaha sukur bebegine bisey olmadan atlatmissin dikkat et tatlim kendinede bebisinedebenim yine başıma gelmeyen kalmadı neyse napalım bunada şükür doktoruma mail atmıştım böbreklerim ara ara ağrıyo tuvaletimide kesik kesik yapıyorum diye hemen aradı beni dedi hemen hastaneye gelmelisin idrar tahlili yaptırmalısın eşimde işteydi hemen çağırdım gittik idrar tahlilini verdim ben muayaneye girinceye kadar sonuçlar çıktı idrarımda kan ve çok sayıda lökosit çıktı ama bebişim iyi çok şükür hemen acile in serum taksınlar içinede ilaç verdi bu seni biraz rahatlatır dedi bide tekrardan idrar kültür istedi bunun sonucuna göre antibiyotik başlıcam dedi oda çarşamba çıkcakmış sonucu çarşamba bi daha gel dedi neyse eve geldik dün akşam dediği gibi ilaç rahatlattı biraz beni ama gece ikibuçuktan sonra sabah oldu ben oldum tuvaletimi yapamadım çatlıcam o kadar su içtim doktoru aradım tekrar acile git doğum hastanesine sonda taksınlar dedi acile gittim ordaki hemşireye yalvardım zorlana bana sonda taktı bi süre boşalmasını bekledi başımda sonra sıkılıp bu kadar yeter dedi ve çıkardı sondayı sonra doktor geldi ultrasyonla bebeğe baktı sen hala sıkışıksın dedi dedim hemşire hanım dayanamadı çıkardı sondayı neyse bebeğin iyi dedi ve ilaç verdi antibiyotik ordan çıktım kendi doktorumu aradım yine dedim ilaç verdi idrar kültürün sonucu çıkmadan antibiyotik kullanma dedi yani ilaçda yok ağrım var hala az az yapabiliyorum çok moralim bozuk kızlar niye herşey beni buluyo ya birazda uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?