benim yine başıma gelmeyen kalmadı neyse napalım bunada şükür doktoruma mail atmıştım böbreklerim ara ara ağrıyo tuvaletimide kesik kesik yapıyorum diye hemen aradı beni dedi hemen hastaneye gelmelisin idrar tahlili yaptırmalısın eşimde işteydi hemen çağırdım gittik idrar tahlilini verdim ben muayaneye girinceye kadar sonuçlar çıktı idrarımda kan ve çok sayıda lökosit çıktı ama bebişim iyi çok şükür hemen acile in serum taksınlar içinede ilaç verdi bu seni biraz rahatlatır dedi bide tekrardan idrar kültür istedi bunun sonucuna göre antibiyotik başlıcam dedi oda çarşamba çıkcakmış sonucu çarşamba bi daha gel dedi neyse eve geldik dün akşam dediği gibi ilaç rahatlattı biraz beni ama gece ikibuçuktan sonra sabah oldu ben oldum tuvaletimi yapamadım çatlıcam o kadar su içtim doktoru aradım tekrar acile git doğum hastanesine sonda taksınlar dedi acile gittim ordaki hemşireye yalvardım zorlana bana sonda taktı bi süre boşalmasını bekledi başımda sonra sıkılıp bu kadar yeter dedi ve çıkardı sondayı sonra doktor geldi ultrasyonla bebeğe baktı sen hala sıkışıksın dedi dedim hemşire hanım dayanamadı çıkardı sondayı neyse bebeğin iyi dedi ve ilaç verdi antibiyotik ordan çıktım kendi doktorumu aradım yine dedim ilaç verdi idrar kültürün sonucu çıkmadan antibiyotik kullanma dedi yani ilaçda yok ağrım var hala az az yapabiliyorum çok moralim bozuk kızlar niye herşey beni buluyo ya birazda uzun oldu kusura bakmayın
benim yine başıma gelmeyen kalmadı neyse napalım bunada şükür doktoruma mail atmıştım böbreklerim ara ara ağrıyo tuvaletimide kesik kesik yapıyorum diye hemen aradı beni dedi hemen hastaneye gelmelisin idrar tahlili yaptırmalısın eşimde işteydi hemen çağırdım gittik idrar tahlilini verdim ben muayaneye girinceye kadar sonuçlar çıktı idrarımda kan ve çok sayıda lökosit çıktı ama bebişim iyi çok şükür hemen acile in serum taksınlar içinede ilaç verdi bu seni biraz rahatlatır dedi bide tekrardan idrar kültür istedi bunun sonucuna göre antibiyotik başlıcam dedi oda çarşamba çıkcakmış sonucu çarşamba bi daha gel dedi neyse eve geldik dün akşam dediği gibi ilaç rahatlattı biraz beni ama gece ikibuçuktan sonra sabah oldu ben oldum tuvaletimi yapamadım çatlıcam o kadar su içtim doktoru aradım tekrar acile git doğum hastanesine sonda taksınlar dedi acile gittim ordaki hemşireye yalvardım zorlana bana sonda taktı bi süre boşalmasını bekledi başımda sonra sıkılıp bu kadar yeter dedi ve çıkardı sondayı sonra doktor geldi ultrasyonla bebeğe baktı sen hala sıkışıksın dedi dedim hemşire hanım dayanamadı çıkardı sondayı neyse bebeğin iyi dedi ve ilaç verdi antibiyotik ordan çıktım kendi doktorumu aradım yine dedim ilaç verdi idrar kültürün sonucu çıkmadan antibiyotik kullanma dedi yani ilaçda yok ağrım var hala az az yapabiliyorum çok moralim bozuk kızlar niye herşey beni buluyo ya birazda uzun oldu kusura bakmayın
Valla mutluyumm boylede nabiyim kocisimde zaten yarma gibi 110 kilo yanyana geldikmi dengeli oluyoz :))
muhabetin ortasından dalayım bende 45 kloyla evlendim şuan 66 yım
selamlar herkese...rabbim o günleri unuttursun bebişinizle inşallah...eee ne var ne yok bakalım?
güldencim sanırım bunların kocişleri iyi bakmıs canım bende 48 le evlendim 3 sene sonra falan 50 dim simdi ilaçlar beni çok şişirdi 53 olmusum bende senin gibi soklardayım daha almamam lazım diyorum gebelikk hariç bende aynen bölgesel alıyprum sinir oluyorum valla arka arkadan ön önden gidiyor tabi göbekten iğnelerinde etkisi varrr
:18::18::18:
valla ben bağardım getirin dye yoksa yatağa işiyodum
cancağızlarım nereye kayboldunuz:26:
Anlatsana kizcem bi dinliyim
Asil sen nere kayboldun kacak yoktun bugun hickizzz gülden anlatsana yaa su maceralarini merakla bekliyoruz hadiii 53:
buydayım
Kızlar nasılsınız bugün alışverişe başladık 15 gün sonra odası gelicek bizde daha tık yok bişiicik yapmadık
sara profil resmine bayıldım çok güzel
ay neyi anlatcem ayol az bişi anlattıydım dün sara ya okumadınız zaar...
neyse bi özet geçeyim..
paşalarıma giden yoldan beni attığı triple döndüren eşim bu davranışı benden hiç beklemediğinden ezilmiş ve üzülmüş 5 gün boyunca iyi olmam ve yüzümün gülmesi için herşeyi yaptı benden tık yok evet konuşuyorum ama o bişi isterse ya da asgari müşreteklerde baktıki ben cidden iyi değilim ve perşembe günü hadi gidelim dedi iş yoğunluğu çok bu arada vakit yaratıp beni paşalarıma götürdü tel ları orda hiç susmadı erken dönmek zorundayım görüyorsun dedi ama sen kal lütfen ne zaman istersen o zaman dön dedi ve bunu laf olsun diye demedi ciddi ciddi içten gelerek söyledi anlarım ben yalandan söylese çok belli eder çünkü...bende olmaz seninle geldim seninle döncem dedim...az kaldık ama çok güzel vakit geçirdik ve her dakika beni memnun etmek için elinden geleni yapan bir eşim vardı yoldan dönmem onu gerçekten çok etkilemiş saolsun o da zaman geçmeden telafi yoluna gitti...
görmemek mümkünmü seniiii o güzel avatarınla bayıldım
Kızlar nasılsınız bugün alışverişe başladık 15 gün sonra odası gelicek bizde daha tık yok bişiicik yapmadık
sara profil resmine bayıldım çok güzel
Güzel telaşlar kuzum Rabbim herkese yaşatsın sanki yetiştiremicem gibi offf kendim bişii yapamıyom ya güldenim çok zor bekle ablam yapsın tocam yapsın bunalıyor iyiceodası gelince almaya başlarsınız geri kalanları zaten bi başlayın hemen hepsi halledilir bir mağazaya giriyorsun artık herşeyi hemen bulabiliyorsun...
zaten zaman var canım yavaş yavaş biter çok güzel telaşlar bunlar
Sağol canım darısı size hemde çifter çifterbeğenmene sevindim canım bende çok sevdim çünkü0
eliz bebek güle güle kullansın aldıklarınız canım
Güzel telaşlar kuzum Rabbim herkese yaşatsın sanki yetiştiremicem gibi offf kendim bişii yapamıyom ya güldenim çok zor bekle ablam yapsın tocam yapsın bunalıyor iyice
Sağol canım darısı size hemde çifter çifter
Bayıldım hemde çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?