Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımö çok geçmiş olsun İnşallah tez zamanda iyileşirsin

geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

Valla mutluyumm boylede nabiyim kocisimde zaten yarma gibi 110 kilo yanyana geldikmi dengeli oluyoz :))

tamam o zaman denge çok önemli sen denge için kilo almışın yoksa asla almazdın

muhabetin ortasından dalayım bende 45 kloyla evlendim şuan 66 yım

sen epey bi level atlamışın kilo alımında

selamlar herkese...rabbim o günleri unuttursun bebişinizle inşallah...eee ne var ne yok bakalım?

selam canım klasik bir pazar günü asıl sen nasılsın daha sık gel artık..

çok fark etmemiş sende afferin arkadaşıma..
bölgesel kilo alımı bende tedavi sürecine girince oldu bilhassa ohss olup şişince o şişliğin inmesi 1 ay sonra oldu ve az bişi kaldı plates yapınca geçer biliyorum o nedenle en kısa zamanda başlayacam bi de durulife ın stres yönetimi ve egzersizlerini uygulayacam..

valla ben bağardım getirin dye yoksa yatağa işiyodum

sen benim işeme maceralarımı bilmiyon tabisi ahhh ah

çok geçmiş olsun derincim...
ama herşey benimi buluyo deme lütfen Allahın gücüne gider hamişlerimiz nelerle uğraşıyorlar herkesin sıkıntısı olabiliyor ara ara önemli olan bebeklerimiz onlar iyi olsunlar gerisi bi şekilde halledilir dermansız dert vermesin Rabbim sen 1 yumiden bebeğine sahip oldun bu çok değerli bu tür sıkıntılar seni yormamalı bunaltmamalı yerinde olmak isteyecek o kadar insan varki..şükredelim bugünümüze...

Canim allah korumus cok gecmis olsun sizeee insallah bi an once iyilesirsiniz

destekleriniz için sağolun kızlar her ağrıdığında buda geçecek diyorum geçecek bebişimde bende iyi olucaz inşallah

Anlatsana kizcem bi dinliyim

Asil sen nere kayboldun kacak yoktun bugun hickizzz gülden anlatsana yaa su maceralarini merakla bekliyoruz hadiii53:

ay neyi anlatcem ayol az bişi anlattıydım dün sara ya okumadınız zaar...
neyse bi özet geçeyim..
paşalarıma giden yoldan beni attığı triple döndüren eşim bu davranışı benden hiç beklemediğinden ezilmiş ve üzülmüş 5 gün boyunca iyi olmam ve yüzümün gülmesi için herşeyi yaptı benden tık yok evet konuşuyorum ama o bişi isterse ya da asgari müşreteklerde baktıki ben cidden iyi değilim ve perşembe günü hadi gidelim dedi iş yoğunluğu çok bu arada vakit yaratıp beni paşalarıma götürdü tel ları orda hiç susmadı erken dönmek zorundayım görüyorsun dedi ama sen kal lütfen ne zaman istersen o zaman dön dedi ve bunu laf olsun diye demedi ciddi ciddi içten gelerek söyledi anlarım ben yalandan söylese çok belli eder çünkü...bende olmaz seninle geldim seninle döncem dedim...az kaldık ama çok güzel vakit geçirdik ve her dakika beni memnun etmek için elinden geleni yapan bir eşim vardı yoldan dönmem onu gerçekten çok etkilemiş saolsun o da zaman geçmeden telafi yoluna gitti...

Kızlar nasılsınız bugün alışverişe başladık 15 gün sonra odası gelicek bizde daha tık yok bişiicik yapmadık
sara profil resmine bayıldım çok güzel

Kızlar nasılsınız bugün alışverişe başladık 15 gün sonra odası gelicek bizde daha tık yok bişiicik yapmadık

odası gelince almaya başlarsınız geri kalanları zaten bi başlayın hemen hepsi halledilir bir mağazaya giriyorsun artık herşeyi hemen bulabiliyorsun...
zaten zaman var canım yavaş yavaş biter çok güzel telaşlar bunlar

Bebisim cis macerani anlat kocisini dun okuduyduuk helal dedim kendimce

görmemek mümkünmü seniiii o güzel avatarınla bayıldım

beğenmene sevindim canım bende çok sevdim çünkü0

eliz bebek güle güle kullansın aldıklarınız canım

Güzel telaşlar kuzum Rabbim herkese yaşatsın sanki yetiştiremicem gibi offf kendim bişii yapamıyom ya güldenim çok zor bekle ablam yapsın tocam yapsın bunalıyor iyice
beğenmene sevindim canım bende çok sevdim çünkü0

eliz bebek güle güle kullansın aldıklarınız canım

Sağol canım darısı size hemde çifter çifter
Bayıldım hemde çok şeker

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…