Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bebisim cis macerani anlat kocisini dun okuduyduuk helal dedim kendimce

heee sen onumu sorduydun
ilk tüp bebek denemem en sorunsuz geçendi zaten ohss olmuş hastanede yattığımdan su içip şişmeme gerek yoktu çok fena şiştim ve rahim çok net görülüyodu
ikinci tüpte ohss olma tehlikemden dolayı transfer öncesi ve sonrası serum yemem gerekiyordu ben bunu unuttum ve sıkışık girmem gereken transfere patlama aşamasında girdim deli gibi su içmiştim üzerine transfere girmeden önce serum bağladılar bi şişe serumuda öyle hüplettim hoca geldiğinde transfere başladı ama ben ölüyorum dokunduğu an gözlüklerini ıslatmam an meselesiydi o bölgem masada yatış gereği onun gözlüklerinin hizasına geliyodu tahmin edersinki a ha dedim azcık sarsılırsam kesin salcam daktırın gözlüklerine ama ne gerilim yaşadım işlem bitti ben odaya alındım anneme hemen sürgü getir delircem dedim getirdi ve hayatımda bu kadar uzun işediğimi hatırlamıyorum bi de erkekler gibi tazyikli ileri doğru yapıyorum yatağı felan hep işedim çünkü o tazyikle hemde yatarken sürgüyü tutturmam mümkün olmadı bu arada serum yemeye devam ediyorum kaç sürgü doldurdum hatırlamıyorum ben doldurdum anneciğim boşalttı gelelim 3.tüpe 2.de yaşadıklarımdan dolayı bu kez azcık içcem su sıkışmadan gircem dedim transfere alırken asistan sordu sıkışıksın dimi dedi bende heeee dedim ama yalan tabiki ultrasonla bajtılar sıkışık değilim ben olmaz böle net görüntü için sıkışık olman lazım dediler eee nolcak dedim sonda takcaz dedilersondayı taktılar beni doldurdular yine patlayacak gibi oldum kaçamıyorum bu patlama durumundan transfer oldu bu yine sonda takıp bu kezde boşalttılar sonrasında sürgü gerekmedi tamamen boşalttıkları için işte böleee

bencede en lezzetli yeri zaten davarın az miktarda bulunan eti o davarın en lezzetli yeri oluyooo

he valla etki etsinler tepki verek sonra suçlu biz olalım hiç bile

aynen canım kendin ilgilenemediğin için bekleyip hiç bişey yapmıyormuşsun gibi geliyor ne zaman bitcek işler diye düşüyorsun..

Ankaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları:118::118:

Hahahaaaayyy guldurdun beni gece gece. .
Alem kadinsin vesselam gulden hatun..
O kurk mantonla yanmiyon mu kuzum yaa..
Aceyip sicak var disarda...

Hahahaaaayyy guldurdun beni gece gece. .
Alem kadinsin vesselam gulden hatun..
O kurk mantonla yanmiyon mu kuzum yaa..
Aceyip sicak var disarda...

yarın transferi olcak bi hatunsun aman deyim su içmeyi abartma ama içmemezlikte yapma bi ayarını tuttur benim gibi olma
kürk mantoyla zor oluyoo sıcak havalarda ama napıcan mecbur sezon sonu indirimi vardı hemen alayım dedim hayvansever dostarıma soryy
zaten benimkisi sahte kürk gerçek değil hemen kıvırayım panter emel topiği basmasın

iyi akşamlar arkadaaşlar.kk da tüp bebek topıklerini sadece yenı msj sayfasında görurdum alışkanlık olmus az öncede baktım gectım sonra kendıme geldım anaa dedım benimde artık bi tup bebek aşama günlüğüm var dıye :dilk tüp bebek tedavımıze bugun sabh vuruldugum puregon la başladım.bi bakıma çok yakın bi bakıma çoookk uzak bı seydı bana tup..
korkuyomuyum evet çok korkuyorum 8 yılın sonunda son şanş mış gibi gelıyor.eşimle konusuken YA SON ŞANSIMIZ SA deyıp bogazı dugumlendıya aklım o an başıma geldi evet gercekle yuzyuzeyiz..
bizde 2mizdede sorun yok 1normal hamılelık.3 aşılama.ve bugun tüp serüveni..aklıma geldıkce bogazım agrıyor.
RABBIM DIYORUM BUKEZ EMEGIMIZI BOŞA ÇIKARMA ÇARESİZCE KAPINA GELDIK ELIMIZI BOŞ DÖNDURME..
BUKEZ UMİTLİYİM AMA KENDIMI ŞİMDIDEN İKİZ ANNESİ OLMAYA HAZIRLADIM BEBEİŞLERİN ODASININ ŞEKLİ BİLE BELLİ...BİLMIYORUM YAAA...İŞTE BÖLE ARKADASLAR 1AY BOYUNCA BEN BU SERUVENLE YANINIZDAYIM

Tatlim aramiza hosgeldin insallah melekletin seni daha fazla bekletmeden bi an önce gelir sikica tutunurlar sana canim bisey sorcam normal hamileligin noldu

bir tüpçü daha geldiiiiiiiii
8 yıl sonunda tüp e karar verdiniz demek bende 8.yıla giriyorum 3 tüp denemem 2 aşılamam var inşallah ilk denemende bebeğine(bebeklerine) kavuşursun..
doğal gebelik elde etmişsin demekki şansın çok yüksek tüp bebekte...
sürecinde her daim yanında oluruz herşeyi sorup paylaşabilirsin bizimle

Tatlim aramiza hosgeldin insallah melekletin seni daha fazla bekletmeden bi an önce gelir sikica tutunurlar sana canim bisey sorcam normal hamileligin noldu

HOŞ BULDUM CANIM AMA İNŞ UZUN SÜRE KALMICAM ARANIZDA :d DUSUK YAPTIM CANIM.6YIL OLDU

tesekkur ederım canım.sorun olmayınca tüpe gecmedi doktorumuz.son olarak gecen ay yumrta takıbı yapıldı. O da olmayınca tupe gectik.
Inş hepımızın hersey yolunda gider.

HOŞ BULDUM CANIM AMA İNŞ UZUN SÜRE KALMICAM ARANIZDA :d DUSUK YAPTIM CANIM.6YIL OLDU

Anladim canim ee peki canim tup bebege neden bu kadar gec karar verdiniz ozel olmazsa sorabilirmiyim insallah uzun sure kalmazsin tatlim umarim bizim meleklerimizde tez zamanda gelir

Puregon 600 kullanıyorum 150unıte basladık.perş kontrolüm var.doktor yumurta rezervlerın ii dedi.nasıl bı surec beklıypor benı bılmıyorum bildiğim tek sey bukez olumsuz sonuc almk ıstemedıgım ve iğnelerden cok korktugum

Anladim canim ee peki canim tup bebege neden bu kadar gec karar verdiniz ozel olmazsa sorabilirmiyim insallah uzun sure kalmazsin tatlim umarim bizim meleklerimizde tez zamanda gelir

tesekkur ederım canım.sorun olmayınca tüpe gecmedi doktorumuz.son olarak gecen ay yumrta takıbı yapıldı. O da olmayınca tupe gectik.
Inş hepımızın hersey yolunda gider. 3KEZ AŞILAMA YAPTIRDIK CANIM.OGUN BUGUN DERKEN BIDE BAKMISIZ 8YIL GEÇMİŞ.
BIDE TÜPBBEK TEDAVISI BENI KOKRKUTUYOR OYYY

Tatlim öncelile korkucak hic bisey yok tüp bebekte benimde ilk tüp bebek tedavim ama transferim olamadi bi problemimden dolayi bekliyorum dr kontrolunde bu igneleri yumilerin belli bi süreye gelene kadar vurunuyosun son ignelerine yakin bide baskilayici igne veriyolar buyuyen yumilerin catlamasin diye sonra seni opuya aliyolar bindada korkucak hic bisey yok anestezi veriyolar sen uyuyosun hic bisey duymuyosun yumilerini topluyolar ayni gun esindende spermlerini aliyolar ve birlestiriyolar sonra sana gun gun embriyolog bilgi veriyo bebislwriniz soyle durumda falan diye duruma gore 3 yada 5 gun transferediyolar

Allahim sana geliyorummm oldummm gulmektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…